Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Guest SaTurNina

Hm sam pol bom mela ko pride Saturn iz raka v Leva to vse v 9 hiši kjer že mam notr Merkur pa.., Jupiter.. to bo pol knjukcija Saturna, Merkurja pa Jupitra v 9 hiši x?x :o|o: ...

Kaj pa to pomen x?x :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

Drugače kvadrat Sonca z Jupitrom in Uranom verjetno ne pomenita nič.

Kaj pa , da se upiraš avtoriteti, tudi na faksu?

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Jupiter in Sonce v negativnem aspektu prav gotovo napovedujeta nekaj težavic, kot pravi Mihela, upiranje avtoriteti, pa spori, ki iz tega sledijo..seveda vse zaradi našega najbrž malo čudnega, morda arogantnega obnašanja. Trenutno imam tak aspekt. :inocent: "Malo" sem nezadovoljna in full mi manjka keša...
Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Jupiter in Sonce v negativnem aspektu prav gotovo napovedujeta nekaj težavic, obnašanja. Trenutno imam tak aspekt aspekt. :inocent:  "Malo" sem nezadovoljna in full mi manjka keša...

xrolleyesx Jaz tudi jupiter tranzitira 180 na natalno sonce v prvi hiši?? A je to tolk slabo?

OOna se ti kaj veže na drugo hišo, če manjka keša?

<{POST_SNAPBACK}>To pa res ne morem javno napisati x:Ix  xDDx , super je pa bilo x^x  x:px 

Najbolje je , če tranzitni Mars na enkrat aspektira tvojo in partnerjevo karto harmonično. ( Marsa, Venero...)

:8):

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

<{POST_SNAPBACK}>Ma ni treba pisat, saj itak vemo...  x:Dx  :vragec:  :palec:

x:Dx x:o)x :palec:

To je bilo, gremo naprej, sedaj so me pa pritisnile tri opozicije :eek: :xx!: ...sonce 180 uran, uran 180 pluton, mars 180 mars, saj bi zavriskal, če bi kaj pomagalo x:px xrolleyesx ....sedaj je najboljše, kot v onem vicu..." tu čiči, pa čaki" , a ni bila to avtobusna japonska postaja x:o)x x:Dx , če veš si res močnejši, pa da veš kdaj mine še tolk bolj x^x xDDx x;)x

<{POST_SNAPBACK}> x:Dx  x:o)x  :palec:

To je bilo, gremo naprej, sedaj so me pa pritisnile tri opozicije :eek:  :xx!:  ...sonce 180 uran, uran 180 pluton, mars 180 mars, saj bi zavriskal, če bi kaj pomagalo x:px  xrolleyesx ....sedaj  je najboljše, kot v onem vicu..." tu čiči, pa čaki" , a ni bila to avtobusna japonska postaja x:o)x  x:Dx , če veš si res močnejši, pa da veš kdaj mine še tolk bolj x^x  xDDx  x;)x

Men se zdiš bolj miren tip, lahko ti to tudi koristi, da končno postaviš meje in poveš kaj ti je okej in kaj ne, napram avtoriteti.

Meni, ki sem tudi bolj pri tistih, ki jezo blokira kar malo koristijo take opozicije, da si končno dovolim povedati, da pa tega jaz ne bom prenašala.

Poleg tega pa je vsak aspekt tako in tako lahko le dober.

Mihela

dnevni horoskop

Retrogradni Saturn je "prišetkal" nazaj v 1.hiško... sej verjetno veste, kaj to pomeni. :xx!: Nič ne gre, tako kot sem si zamislila. Polno enih drobnarij in majhnih ovir, ki ne dajo dihat. Čutim, da moram nekaj spremenit, pa ne morem, oz. ne gre, zaradi takšnih in drugačnih razmer. Ko je bil v 2.hiši, sem se načakala, da so mi nakazali denar... pa še tvori mi kvadrat na Venero... no ja, sej prhajajo boljši dnevi.

Kako pa ostali čutite retrogradni Saturn v svojih bajticah?

Drugače pa tut o opoziciji Marsa in ASC, ki se mi dogaja trenutno, lahko povem, da daje ogromno energije. Ki jo najlažje sprostim, če grem športat. Pa malo moram popazit na jezik :vragec:

Merkur je prišel v mojo 9.hišo in spet me vleče v nova znanja x;)x Tut faks me zelo zanima spet - škoda, da je Merkur tko hiter :8):

Danes: :inocent:

Mars Opposition Mars exact at 05:41 :xx!:

Uranus Opposition Pluto, exact at 03:30 :xx!:

Mercury Conjunction Chiron, exact at 18:52 :xx!:

Sun Conjunction Mercury, exact at 10:45 x:)x

Moon Square Sun, exact at 12:58 :xx!:

Moon Trine Mercury, exact at 17:53 x:)x

Moon Sextile Venus, exact at 16:06 x:)x

Moon Sextile Uranus, exact at 02:53 x:)x

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Danes: :inocent:

Mars Opposition Mars exact at 05:41 :xx!:

Uranus Opposition Pluto, exact at 03:30 :xx!:

Mercury Conjunction Chiron, exact at 18:52  :xx!:

Sun Conjunction Mercury, exact at 10:45 x:)x

Moon Square Sun, exact at 12:58 :xx!:

Moon Trine Mercury, exact at 17:53 x:)x

Moon Sextile Venus, exact at 16:06 x:)x

Moon Sextile Uranus, exact at 02:53 x:)x

:palec: :palec: Vsak se premakne, če jih ozavestiš, boš preživel. x;)x

Guest SaTurNina

ej..kje najdete te tranzite na kjerm sajtu x?x

shit...po moje so tranziti zdele..pr men čist u klincu.. zanima me kje nej jh najdm.. :8): .

Guest SaTurNina

aja.. ja sej ta sajt..poznam.. aja te tranziti,..sm misla..da jih je kej več...

sm opazla..da si jih napisu za dons več..pol se mi je pa čudn zdel..kako da jih je glih na tem sajtu manj napisanih...sam najbrž zato...ker so nekateeeriii žeee miiiiimm x:Dx

hvala..useen...

sam res prov neke bad tranzite mam...ful sm žiučna...pa hkrati še bolj ustvarjalna... kr vibrira mi ceu telo..upam da se bo ustavl...k tole je neznosno,.,

sm pila kamilce..da me mal pomiri..fak..nč ne pomaga...

eni ful jointe kadijo...sam če bi jst v tem momentu začela s tem mensezdi da nebi mogla nehat..ker bi me tok pomirill...hmmm.... :8): xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx Proti koncu tedna bo še sonce v konjukciji z uranom, v četrtek pa še polna lunca v devici in še luna 180 uran :xx! Bo verjetno obdobje precej stresno?

Ojla Lunca,

zna bit hudo tole:Sonce konj.Uran in še polna Lunca ..lahko stresno tudi za zemljo :xx!:

Prosim če mi,kdorkoli (lahko tudi ti Lunca x:Dx ) interpretirate tranzitnega Neptuna preko 12.hiše.Kako gledate na ta tranzit.V hiši ni nobenega planeta,vladar 12 hiše (Uran) v 2.hiši na 21.st..in vladar Rib(tudi 12.hiša) Neptun v 7.hiši.

Jaz težko, karkoli ,rečem ker gre zame in me že sama misel na T.Neptuna v hiši bolnic in zaporov prestraši :vragec: :inocent:

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Zanima me, kao doživljate Sonce in Merkkur v ribah? A je še kdo bolj zaspan in čist počasn?

Vse dobro,

Mihela

dnevni horoskop

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...