Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Pri meni je bla sreda bolj "nora" kot pa včerajšnja polna luna.... namreč vse se mi je kvarilo, računalnik ni delal, baterij je zmanjkalo takrat ko jih najbolj rabim, polhno telefonskih klicev... ludnica, kot bi rekel Bern x:Ix

Mihela,

jaz čutim prehod Sonca v Ribe zelo pozitivno (imam Sonce v Biku), čeprav je res, da mogoče malo pogosteje menjavam razpoloženja, vendar gredo ta razpoloženja tut potem hitro mimo. Je "kr neki", ampak mi je všeč. Mogoče zato, ker mam Neptuna tut dost izraženga v natalni karti.

Merkur imam natalno v Ovnu, zato je kar OK, da me tele Ribce malo pobremzajo, tako da ne morem rečt, da se neki posebnega dogaja. No, mogoče edino, da nisem tolk zgovorna kot ponavadi, se mi pa bolj "piše", če ne drugega. Pa že tako kar naprej poslušam glasbo, zdej pa sploh, prav potrebujem jo.

Pozdravček x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Ne vem točno zakaj... ampak včeraj ogromno stvari naredila, ful zadovoljna sama s seboj in vsakič, ko imam polno energije jo hočem popolnoma izkoristiti - samo hitim, delam, ker vem, da potem kar naenx padem zvečer v posteljo, čeprav imam tam še 10 knjig na mizi, ki jih hočem prebrat in še miljon reči pomeditirat... xcivx

Čeprav Ribice se zbirajo v jato in čeprav se Luna okroglo blešči :inocent:

v meni nekaj pleše in v življenje hiti :vio:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>Ojla Lunca,

zna bit hudo tole:Sonce konj.Uran in še polna Lunca ..lahko stresno tudi za zemljo :xx!:  :palec:  :palec: JA SAJ PRAV NA TO SEM MISLILA.

Prosim če mi,kdorkoli (lahko tudi ti Lunca x:Dx  ) interpretirate tranzitnega Neptuna preko 12.hiše.Kako gledate na ta tranzit.V hiši ni nobenega planeta,vladar 12 hiše (Uran) v 2.hiši na 21.st..in vladar Rib(tudi 12.hiša) Neptun v 7.hiši. JA TOLE JE PA PODOBNA ZGODBA KOT PRI MENI ČVEKA. TUDI MOJ NEPTUN JE V 12 HIŠI, VLADAR URAN (TA V 5 HIŠI), NEPTUN PA V 7 HIŠI.

Jaz  težko, karkoli ,rečem ker gre zame in me že sama misel na T.Neptuna v hiši bolnic in zaporov prestraši :vragec:  :inocent: NIČ SE NE BOJ, SAJ JE 120 NA TVOJO VAGICO. :palec:

Lep pozdrav

<{POST_SNAPBACK}>Zanima me, kao doživljate Sonce in Merkkur v ribah? A je še kdo bolj zaspan in čist počasn?

x:Dx x:Dx o Mihela, še nekaj takih je, tudi jaz kar nekam sanjam, se mi zdi, da sem tako počasna, kot tele snežinke. Veš kako je to hudo, ker so čisto druge energije, jaz oven pa počasi? :xx!: Ampak kdaj pa kdaj je verjetno tko tudi prav, sicer bi danes pri konjukciji sonca in urana naredila še kakšno neumnost.

No vidim, da res vsak po svoje doživlja ribjo energijo.

Meni je v prejšnjih letih, vsaj prva polovice dokaj koristila, ker je to moja 10. hiša, letos pa imam v direkciji konjunkcijo Neptuna in Merkurja in me ta ribji čas uspava. Res bi kar spala in spala in težko kaj naredim.

Sem vesela za vse, ki vam ribi godita. Ostalim, ki ste bolj zaspani, pa dovolj časa za zaslužen počitek. Kajti ko se bodo začeli zbirati v ovnu in Merkur si bo kar rezerviral nekaj časa tam, bomo zopet ekstra energični.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Iz lastne izkušnje s tranzitnim Neptunom v hiši Rib oz.12.hiši lahko rečem,da imam izredno veliko energije že kar nekaj časa.Občasno se sesuje,kje pa se ne.

Mene bolj skrbi,da je Neptun kot vladar oz.sovladar Rib tudi nekakšen iniciator

za to,da se človek prične počasi zapirati vase in ko se popolnoma zapre se znajo pričeti dogajati bolezni.S psihe na fizis. Od tu do zaprtih prostorov(12.hiša) bolnic ali zaporov x8Dx pa ni več daleč.

Zato me malo zaskrbi ker ko trikrat kihnem se že vidim v bolnici .Zadnje čase se izogibam oddajam o boleznih ker jo ziher imam in samo čakam....

Pred t.Neptunom v 12.hišo se mi tole ni dogajalo.Na vse sem gledala bolj od daleč.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

SaTurNina: Ja sej vem, imaš prav. Gre za frendico, ki mi je že nekaj časa nazaj nekaj zaupala, zdaj pa to prihaja na dan po eni tretji strani..... nekomu je zaupala in je izrabil njeno zaupanje....in zdej majo celo uzbuno. Me zanima, kako bi povezala aspekte za to, glede na to, da se učim.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Našla en podatek v astrološki reviji, da povzroča intrige in zavajanja Merkur kvadrat Pluton. :inocent:

V njeni karti pa je tranzitni Pluton v opoziciji z natalnim Marsom v 3. (!) hiši. Mogoče se bom pa celo kaj naučila. Naj me kdo prosim popravi, če pišem bedarije. :8):

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Natalno Sonce opozicija tranzitna Luna ... Bik-Škorpijon... bljak :vragec: x:Dx

Imam pa zadnje čase težave z zobmi xrolleyesx ne vem, kako bi to povezala z aspekti x:Dx

Ko že govorita o intrigah, mi padejo na pamet morda tudi kašni neugodni Merkur - Neptun aspekti... sej vemo, kaj dela Neptun in kako nas zna za nos vodit naokol x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Našla en podatek v astrološki reviji, da povzroča intrige in zavajanja Merkur kvadrat Pluton.  :inocent:

V njeni karti pa je tranzitni Pluton v opoziciji z natalnim Marsom v 3. (!) hiši.

Opozicija praviloma ni tako neprijetna, predvsem zaradi tega, ker bolj pomeni neko stanje (na primer nasprotovanje) kot pa napetost, ki sili v akcijo. Imeti ta kvadrat v veliki meri pomeni "početi to" (kar aspekt nakazuje) ali pa trpeti zaradi tega. Pri opoziciji akcija ni nujna. Je lahko način delovanja, vendar ne toliko zaradi tega, "ker se ne bi dalo zdržati".

Je pa seveda Mars v tretji hiši tisti, ki zna izzivati (še posebej, če je kako povezan z Dvojčkoma), potem pa se umakne. Pluton v deveti (govorimo o opoziciji) je tisti, ki je obtoževan, da mora vedno imeti prav (pa če to želi ali pa ne), torej neke vrste "arbiter maior po sili".

Pri kvadratu je pa vprašanje, v kateri hiši je Pluton. Lahko je v dvanajsti, alhko v šesti. Različne stvari. Lahko vlada prvi ali četrti ali katerikoli hiši - spet veliko možnosti. Lahko je človek pasiven in zaradi ogovarjanja trpi ali se na koncu denimo fenta, lahko pa je ON SAM tisti, ki lansira govorice in dela škodo. Murje možnosti. Ne posplošujmo, da ne bi tudi s tem delali škode!

<{POST_SNAPBACK}>jaz imam ravno tak aspekt, celo v 3. hiši. To potem pomeni, da imam talent za intrige in zavajanja? Zaenkrat še ni bilo potreb po čem takem, upam, da jih tudi ne bo.

Tudi zate v neki meri velja zgornji citat. Ampak če si profesorica in če imaš pogodbo z Gillette (kot si napisala v neki drugi temi), potem ni problema.

x:Dx

Kajti od tebe se PRIČAKUJE, da boš besedno zvozila dvoboje. (V današnjem položaju profesorjev je pa to pravzprav kar nekako "sposobnost preživetja"!)

:palec:

Jaz ponavad rajš gledam tranzite pol k so že mim... čist tko, preventivno, da si slučajno ne bi kej prklicala x:Dx

Uran me "štela"... a je pol čudn, da se zadnje čase sam še z računalnikom ukvarjam? Kvadrat s Soncem, konjunkcija z Luno ... Pa kr na hitrco sem eno delo dobila dons, za kar sem ful vesela... pa še bojo presenečenja očitno... :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...