Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Najboljše, da si izrišeš rojstno karto in si narišeš ob strani trenutne položaje planetov.

Najprej glej hišne tranzite - prehode, pa konjukcije (planet na isti stopinji kot drug planet) šele kasneje druge tranzitne aspekte. Najbolje si tule pod spodnjim linkom vpiši svoje podatke in pojdi pod karte, kjer imaš več opcij....odloči se za natal + tranzit ali poljubno, pa boš že ti imel na ekranu avtomatsko, lp. x;)x

rojstna karta in ostale možnosti >>>

Deli na socialnih omrežjih

prima,da je šel Merkur,končno,iz znamenja Rib v znamenje Ovna.

Morda malce več agresivnosti v naših pogovorih...vsekakor boljše kot lenobnost katera se je dogajala v zadnjem času.

LP :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

meni pa ekzaktno na mojem natalnem Kironu sposobnost, da sem se pozdravila s pomočjo znanja (Merkur ) in mojih samozdraviteljskih lastnosti (Kiron) in to bolezni, kjer mi tudi antibiotiki niso hoteli prijeti.... :vio:

kul, tole povezovanje mi pa postaja čedalje bolj všeč... x:)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

<{POST_SNAPBACK}>meni pa ekzaktno na mojem natalnem Kironu sposobnost, da sem se pozdravila s pomočjo znanja (Merkur ) in mojih samozdraviteljskih lastnosti (Kiron) in to bolezni, kjer mi tudi antibiotiki niso hoteli prijeti.... :vio:

kul, tole povezovanje mi pa postaja čedalje bolj všeč... x:)x

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

prima tale info MUCAMACA .Hvala.

Tole meni trenutno dogaja... ni čudno da ne morem spat... tako pestro paleto mam... hmmm... katerga izmed teh tranzitov bi izbrala, in ga obdolžila da mi krade spanec... x:)x

Venus Sextile Jupiter, exact at 01:11

Moon Conjunction Med.Coeli, exact at 13:17

Moon Trine Ascendant, exact at 09:47

Moon in the 10th House, exact at 13:17

Moon Sextile Sun, exact at 19:39

Moon Square Chiron, exact at 03:44

Moon Square Uranus, exact at 22:26 <------- hmmmm... :inocent:

Moon Trine Pluto, exact at 02:17 <--------------- TEGA, ta bo kmal zdele :vragec:

Moon Trine Saturn, exact at 23:11

Moon Sextile Neptune, exact at 03:30

Moon Sextile Moon, exact at 22:12

Moon Sextile Jupiter, exact at 22:44

Moon enters Pisces, 01:32

katerga izmed teh tranzitov bi izbrala, in ga obdolžila da mi krade spanec... x:)x

Moon Square Uranus, exact at 22:26 <------- hmmmm... :inocent:

Tale mi je najbolj sumljiv, ta aspekt vnese ogromno nemira. :xx!: , kar se odraža tudi v spanju.

... pri čemer gre Luna preko Urana vsak mesec enkrat, kar ni nič takega, Uran pa se po tranzitu navadno še vrne, potem gre pa še enkrat, torej skupaj trikrat čez, kar navadno kar traja. In človeka kar orenk meče.

Potem človek z malo astrološkega znanja reče "K sreči rabi Uran 84 let, da bi napravil cel krog" in je to kar lepo slišati. Res je pa tudi, da se po 21 letih postavi v kvadrat, kar pa navadno ni nič bolj prijetno od konjunkcije, ampak kvečjemu še slabše. :xx!:

Lunca,

imaš prav. Veš kolk je to enga nemira... pa čeprav je samo tranzit Lune, ki je hitra... ampak vseeno... spanc je zlo "piškav" :o|o:

In to ne tistega nemira, v fizičnem smislu, kot me včasih Mars preganja, ampak to smislu "misli" in tako... mam ful enih idej pa vsega - polhna glava :xx!:

Bern,

21 let ja seveda ... pa točno to je res ... x:Dx :palec:

Drugače imam 9.hišo v Vodnarju... upam, da se tole "drmanje" ne bo poznal na študiju x:Ix

Pa ta Uran mi že neki časa sedi na MC-ju.... ma zoprno no :inocent: :vragec:

sem prejle čist BTW pogledala, kaj dogaja in uočim med mojimi tranziti Uran opozocija Sonce (eno st. naprej od sonca imam pa itak še Pl) x:((x :o|o:

'...changes in health, involving your heart and circulatory system especially.

The health aspect of this influence is especially critical. Health problems result primarily from your resistance to the changes that this time calls for. Your suppressed vital energies break forth as a "broken heart," which a coronary literally is, or as an accident. Especially if you are a middle-aged man, you should try to be as free in your self- expression as possible and also take whatever precautions your physician recommends to prevent heart disease. Also avoid extremely dangerous places, where accidents could occur.

activity period from 2 March 2005 until end of January 2006.

www.astro.com'

*... in kolk Dašo zvija tale ribja scena z vsemi 'dodatki' a la Pl konj. Mars in Op. luna in kajtijazvemkajše... huh, je kar boga :sori:

Kaj pomeni, če se v partnerskem chartu (komposit) Pluton že od leta 1997 šeta po 7. hiši trči na Luno, ki je na 9 stopinji strelca v isti hiši? Ravno pa se je to obdobje končalo in je v 8. hiši, kjer se približuje Merkurju in nato še Veneri. Kaj se konkretno lahko pričakuje ob takem tranzitu?

Če se kdo ne bo znašel ob tej zbrki, raje navedem še ostale podatke iz kompozita:

Sonce v biku- 1.hiša

luna v strelcu-7 hiša

merkur v dvojčkih-1.hiša

venera vdvojčkih-1.hiša

mars v levu-4 hiša

jupiter v ribah-10/11hiša

saturn v levu-3.hiša

neptun v skorpijonu-6.hiša

pluton v devici-4 hiša

lun.vozel v vodnarju-9/10 hiša

Vladar 1.hiše-bik

2.-dvojček

3-rak

4.lev

5.devica

6.-tehtnica

7.škorpijon

8-strelec

9-kozorog

10-vodnar

11-ribi

12-oven

Prosim, če lahko malo pokomentirate, ker me daje ovnovska nervoza :sick: :!!: :wacko:

Vtipkala sem oba datuma in ure na astro.com in ven je vrglo Kompozit horoskop. O kombinu niti o tem ne vem kaj veliko, zanimalo me je le, kaj kaže za zvezo stemi postavitvami, če gledam še tranzite zraven. Prosim, razloži mi malo, če se ti da. Naj dodam še kak datum rojstva?

Se mi je v oči danes Venera zasmejala - vstopa v 7.hišo, tvori opozicija z Asc, trikotnik tvori z Marsom...tole ni slabo ane

kaj pa tranzitni Jupiter trikotnik Saturn? Jupiter mi je prišel nazaj v prvo hišo.

Vidim tudi, da mi Merkur tvori konj. s Kironom. Bom razčiščevala preteklost glede na to da je Kiron v 7. hiši, mi bo kaj iz preteklosti prinesel?

<{POST_SNAPBACK}>Če je Venera čist na natalanem Soncu x:Xx  xsrcbumx  :wub: , pa še povrhu istočasno v sekstilu s Saturnom, boljše nič kaj preveč govorit, pa pisati po forumu, ampak v akcijo xsrcx  x^x  xDDx ...lepo nedeljo vsem, delim z VAMI :love:  xflowx  xgoldfishx  xcrossfingx

Boris ojla,

poglej še,mimogrede,kje se skriva Jupiter in kakšen aspekt dela na omenjeno konjunkcijo ... bo zanimivo hahahaha...nič na forumu :palec: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...