Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Včeraj ... "drama" v moji notranjosti ... sem dala pol to tut v obliki solzic ven... :sori:

Kako očiščujoče so, sem se ubistvu šele zdej res dobr zavedla x:Ix

Danes je dan lepši. x:)x

Moji včerajšnji tranziti, sem pa opazila da sploh niso tako "grozni"...

Moon Square Mars, exact at 14:49

Moon Trine Mercury, exact at 20:19

Moon Trine Venus, exact at 23:58

Mars Trine Chiron, exact at 15:48 <------ tega imam na sumu x?x :inocent: ( a lahko ima tak "očiščujoč" efekt ta tranzit x?x )

Deli na socialnih omrežjih

Sedaj uran hodi po moji 8. hiši in pred časom je tvoril kvadrat z ascedentom .(06°14`57).... 8. hišo imam sicer prazno v ribah.

Sonce sekstil Uran (01°48`32)

Včeraj proti zvečeru sem se počutila grozno, razmišljala sem o naših življejih, o smrti o in o čudnih stvareh.... danes je velik boljše.....

kAJ LAHKO PRINESE URAN V ŽIVLJENE, KO HODI PO OSMI HIŠI IN TO V ZNAMENJU RIB???

lp x;)x x;)x x:Dx x:Dx xDDx xDDx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Saturn se je obrnil naprej... :palec: ...sam še enkrat mi gre čez sonce :xx!: ..pa sem se ga rešila... :switz:

Lilija, kvadrat z asc te bo odpeljal...zanesel, da boš naredila presenetljive poteze...mal šokantne za okolico morda...pa tut zate...

Selene, fajn aspekte maš, vidim.. :palec:

Astra

Per aspera ad astra

....uran kvadrat ascedent sem imela iz 16. na 17. februar....

...15.02 sem imela zagovor diplome in na nek način mogoče šokorala ljudi v pozitivnem smislu in seveda v velki meri z zavidanjem , z izdelkom in samo oceno diplome..... bila sem pa zadovoljna in na nek načn tudi presenečena.....

..... upam, da ne bom naredila kakšne večje "bedarije" na čustvenem področju, saj se zadnje čase spet mogoeč malce preveč pogosto slišim s nekdanjim fatnom - staro ljubeznijo.....

.. zanima me kako dosgo je moč zaznati učinke posameznih aspektov, le tisti dan, ko se zgodi, ali ....???

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Saturn se je obrnil naprej... :palec: ...sam še enkrat mi gre čez sonce  :xx!: ..pa sem se ga rešila... :switz:

Lilija, kvadrat z asc te bo odpeljal...zanesel, da boš naredila presenetljive poteze...mal šokantne za okolico morda...pa tut zate...

Selene, fajn aspekte maš, vidim.. :palec:

Astra

so ane (Sonce trikotnik venera tud ni bed) mah rabim nekaj pozitivnega, zdej gledam vse tam okrog Venere, pa tam drugo bajto, pa mogoče še Neptun, ki mi megli pogled, da pozabim na Saturna ki se obrača na moji Lunci, skor :xx!: ... ja tale Saturn, Astra še malo pa bo za nama... :palec:

Zanimivo, ja, vse je v ovnu, trenutno imam tako nabasano 1.bajto, da morajo planeti ležat na zasilnih poseljah, hehehe! ampask o kakšni vzhičenosti, motiviranosti in naspidiranosti niti sledu.... Bolj brezvoljno, bi rekla. Včasih se mi zdi, ko da moj chart nebi veljal zame... x;)x

• 2 weeks later...
se je še komu zazdel, da je biu učer (19.4.) prov depresiven dan? zame je biu, pa ne sam zame, tud nekaterim drugim se je tko zdel, in potem še tista huda nesreča, v kateri je umrl 8 ljudi... so bli mogoče planeti v kakšnih čudnih aspektih?

To je pa res zanimivo. Še nekdo se je javil, da mu je bil tisti dan ful depresiven.

Mene je to prilično :eek: , ker takih depresij ne poznam kaj dosti (kar precej stabilen ponavadi), ampak oni dan je bilo pa res nekaj v zraku. Popoldne sesut čisto brez veze. Sem mislil, da kljub vsemu morda zaradi tiste nesreče - sam se vsak dan ob skoraj istem času vozim tam, predvčerajšnjim sem pa pripravljal neke papirje in sem bil cca deset minut poznejši kot navadno ...

Ampak sem potem videl, da to ni samo to. Še danes ne vem, kaj je bilo, včeraj dopoldne je minilo.

Luna in Sonce sta zamenjala znamenji, samo v mojem horoskopu bi moralo to biti kvečjemu dobro, ne slabo. :eek: Ampak nekaj je moralo vseeno biti ...

:eek:

xrolleyesx xrolleyesx Po moje, je precej depresivnosti že od sončnega mrka od 8.4, zdaj pa je že po moje drži tale lunin, ki je v nedeljo v škorpionu. To je sploh en turoben znak. V torek 19.4 je bila venera na 3 stopinji bika in je možen vpliv bil čutiti. Vsi so bili turobni, sem opazila, ja. :xx!:

Guest mačona
Ne vem, kaj bo to pomenilo, da bom čez kakšnega pol leta imela Saturna na rojstni Luni v 8. hiši? :eek: Če je sploh možno, da počasni planeti vplivajo na rojstne hitre? x?x

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx  xrolleyesx Po moje, je precej depresivnosti že od sončnega mrka od 8.4, zdaj pa je že po moje drži tale lunin, ki je v nedeljo v škorpionu. To je sploh en turoben znak. V torek 19.4 je bila venera na 3 stopinji bika in je možen vpliv bil čutiti. Vsi so bili turobni, sem opazila, ja. :xx!:

Ahm, zato sem taka cunja. :U:

Saturn pravi: "Daj si malo odpočij, naspat in prespat tole."

Bolj ko tuhtaš bolj ti čustva preskenira, zato nima smisla sedaj, pusti za boljši čas bolj smele, bolj polne elana in brsteče pomladi razne odločitve, zdaj je čas za počitek.

Kak lep sprehod v naravo, čim sonček posije, bi tudi bil zelo dobrodošel!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...