borism 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Če je Venera čist na natalanem Soncu , pa še povrhu istočasno v sekstilu s Saturnom, Po letošnjem solarju imaš to konjukcijo in boš verjetno rad bolj lep, kot druga leta. Tisto, kar pa si ti mislil, pa temu sledi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris ojla, poglej še,mimogrede,kje se skriva Jupiter in kakšen aspekt dela na omenjeno konjunkcijo ... bo zanimivo hahahaha...nič na forumu V prijateljski hiši, danes pa še Mars čist gor.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Včeraj ... "drama" v moji notranjosti ... sem dala pol to tut v obliki solzic ven... Kako očiščujoče so, sem se ubistvu šele zdej res dobr zavedla Danes je dan lepši. Moji včerajšnji tranziti, sem pa opazila da sploh niso tako "grozni"... Moon Square Mars, exact at 14:49 Moon Trine Mercury, exact at 20:19 Moon Trine Venus, exact at 23:58 Mars Trine Chiron, exact at 15:48 <------ tega imam na sumu ( a lahko ima tak "očiščujoč" efekt ta tranzit ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Sedaj uran hodi po moji 8. hiši in pred časom je tvoril kvadrat z ascedentom .(06°14`57).... 8. hišo imam sicer prazno v ribah. Sonce sekstil Uran (01°48`32) Včeraj proti zvečeru sem se počutila grozno, razmišljala sem o naših življejih, o smrti o in o čudnih stvareh.... danes je velik boljše..... kAJ LAHKO PRINESE URAN V ŽIVLJENE, KO HODI PO OSMI HIŠI IN TO V ZNAMENJU RIB??? lp Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Saturn se je obrnil naprej... ...sam še enkrat mi gre čez sonce :xx!: ..pa sem se ga rešila... Lilija, kvadrat z asc te bo odpeljal...zanesel, da boš naredila presenetljive poteze...mal šokantne za okolico morda...pa tut zate... Selene, fajn aspekte maš, vidim.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ....uran kvadrat ascedent sem imela iz 16. na 17. februar.... ...15.02 sem imela zagovor diplome in na nek način mogoče šokorala ljudi v pozitivnem smislu in seveda v velki meri z zavidanjem , z izdelkom in samo oceno diplome..... bila sem pa zadovoljna in na nek načn tudi presenečena..... ..... upam, da ne bom naredila kakšne večje "bedarije" na čustvenem področju, saj se zadnje čase spet mogoeč malce preveč pogosto slišim s nekdanjim fatnom - staro ljubeznijo..... .. zanima me kako dosgo je moč zaznati učinke posameznih aspektov, le tisti dan, ko se zgodi, ali ....??? Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saturn se je obrnil naprej... ...sam še enkrat mi gre čez sonce :xx!: ..pa sem se ga rešila... Lilija, kvadrat z asc te bo odpeljal...zanesel, da boš naredila presenetljive poteze...mal šokantne za okolico morda...pa tut zate... Selene, fajn aspekte maš, vidim.. Astraso ane (Sonce trikotnik venera tud ni bed) mah rabim nekaj pozitivnega, zdej gledam vse tam okrog Venere, pa tam drugo bajto, pa mogoče še Neptun, ki mi megli pogled, da pozabim na Saturna ki se obrača na moji Lunci, skor :xx!: ... ja tale Saturn, Astra še malo pa bo za nama... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Ob takšnih tranzitih je pa najboljše, da si kar tiho.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Včasih je prav zoprno, ko nimaš nobenih aspektov...tak vmesni čas...kar lebdiš nekje... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Maaaah, men se zdi, da lebdim že 33 let.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Danes Venero na ASC, jutri še Sonce, Luno in mrk...zelo je obremenjena 12 in 1 hiša, vse je v ovnu...... Luna, Sonce, Venera, Merkur, pa še Jupiter na ovenski stopinji, fajn se imamo...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Zanimivo, ja, vse je v ovnu, trenutno imam tako nabasano 1.bajto, da morajo planeti ležat na zasilnih poseljah, hehehe! ampask o kakšni vzhičenosti, motiviranosti in naspidiranosti niti sledu.... Bolj brezvoljno, bi rekla. Včasih se mi zdi, ko da moj chart nebi veljal zame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 se je še komu zazdel, da je biu učer (19.4.) prov depresiven dan? zame je biu, pa ne sam zame, tud nekaterim drugim se je tko zdel, in potem še tista huda nesreča, v kateri je umrl 8 ljudi... so bli mogoče planeti v kakšnih čudnih aspektih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 To je pa res zanimivo. Še nekdo se je javil, da mu je bil tisti dan ful depresiven. Mene je to prilično , ker takih depresij ne poznam kaj dosti (kar precej stabilen ponavadi), ampak oni dan je bilo pa res nekaj v zraku. Popoldne sesut čisto brez veze. Sem mislil, da kljub vsemu morda zaradi tiste nesreče - sam se vsak dan ob skoraj istem času vozim tam, predvčerajšnjim sem pa pripravljal neke papirje in sem bil cca deset minut poznejši kot navadno ... Ampak sem potem videl, da to ni samo to. Še danes ne vem, kaj je bilo, včeraj dopoldne je minilo. Luna in Sonce sta zamenjala znamenji, samo v mojem horoskopu bi moralo to biti kvečjemu dobro, ne slabo. Ampak nekaj je moralo vseeno biti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>se je še komu zazdel, da je biu učer (19.4.) prov depresiven dan?ne sam zazdel, kar krepko sem čutila ... tudi Daša je ostala doma, ker ji je bilo zelo slabo, se ji je vrtelo in se je 'nekam tko čudn' počutila... hmm Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Po moje, je precej depresivnosti že od sončnega mrka od 8.4, zdaj pa je že po moje drži tale lunin, ki je v nedeljo v škorpionu. To je sploh en turoben znak. V torek 19.4 je bila venera na 3 stopinji bika in je možen vpliv bil čutiti. Vsi so bili turobni, sem opazila, ja. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vsi so bili turobni, sem opazila, ja. :xx!: So bili ja, to je bilo pa res očigledno, pa saj še traja .....lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..., pa saj še traja Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Ne vem, kaj bo to pomenilo, da bom čez kakšnega pol leta imela Saturna na rojstni Luni v 8. hiši? Če je sploh možno, da počasni planeti vplivajo na rojstne hitre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Po moje, je precej depresivnosti že od sončnega mrka od 8.4, zdaj pa je že po moje drži tale lunin, ki je v nedeljo v škorpionu. To je sploh en turoben znak. V torek 19.4 je bila venera na 3 stopinji bika in je možen vpliv bil čutiti. Vsi so bili turobni, sem opazila, ja. :xx!:Ahm, zato sem taka cunja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ah. Že tko mam tistega počasnega Saturna na lunci v raku, zdej mi pa še lunca na natalnega Saturna leze... no wonder I feel like shit... :xx!: Sej bo boljš. xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Saturn pravi: "Daj si malo odpočij, naspat in prespat tole." Bolj ko tuhtaš bolj ti čustva preskenira, zato nima smisla sedaj, pusti za boljši čas bolj smele, bolj polne elana in brsteče pomladi razne odločitve, zdaj je čas za počitek. Kak lep sprehod v naravo, čim sonček posije, bi tudi bil zelo dobrodošel! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, v bistvu bi res najraje to naredila... hvala Stankaa! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Danes Merkurja na Luni, jutri pa še na ASC, boljše tole kot pa med prazniki Marsa na Merkurju, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.