stankaa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>med prazniki Marsa na Merkurju, Hojla, v tistem času, ko sva mi2 imela Marsa čez Merkurja sem prav glasno izmenjevala mnenja (ali lepše povedano: se prepirala in se borila za svoj prav).Med drugim tudi precej dela je bilo s selitvijo te dni Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Mene pa Mars na Merkurju še čaka.... ...me prav zanima kako bomo doživljali konjunkcijo Marsa in Urana.... ...tri dni kasneje bom imela Marsa na Soncu... potem pa junija še ta Merkur..... we shall see.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Približno dve leti že se mi Saturn mota po osmi hiši in od takrat me zelo privlačijo kriminalke, oziroma se je vse skupaj začelo že pred tremi leti, ko sem navalila na Agatho Christie, potem pa sem začela gledati samo še razne CSI, Columbote ipd. Sploh mi ne da miru. Pa neverjetno dosti razmišljam o smrti in se poskušam soočiti s tem vprašanjem. Znam samo sebe spraviti v obup, strah, nesmisel. Preveč tuhtam, sumničim. V spolnosti se je tudi veliko spremenilo, najprej na slabše, so bile neke ovire psihične, čustvene, neki vzorci, zato tudi glivice na splovilu, zdaj sem to spucala in poslala nekam in sem se jih osvobodila. Še pol leta, nato pride v 9. hišo in upam, da bom to dobro izkoristila. Prečkal pa bo najprej Luno, potem Mars in Venero. Trenutno pa imam Sonce v 6. hiši, to bi bilo dobro izkoristiti za osvajanje novih metod učenja, delo za faks. Pridna bom. Najbol mi je blo všeč...u tem tvojem...dopisu...stara,,,tele glivice... ..vidš...Nina iskreni ljudje...tudi clo še obstajajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Zanima me kako interpretirate tranzit Kirona v 7. hišo?Natalno je v konjunkciji z mc v 10.h, kjer je tudi Luna v Biku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 ne ne Mačona....je kr prov..da se človk ispove...pa tud če je to na forumu...da se "spuca" tko k si rekla... vidš..recmo u moji glavi...je tvoj post ispadu komično...zarad glivic---ja no sej ne bom zdej skoz nabijala o glivicah..sam morm priznat da je to ena smešna beseda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Tranzitna Venera v 2. hiši opozicija Saturn...zoprn aspekt, ampak upam, da bom iz njega potegnila najboljše. Mlaj me je pa čist zdrmal, spala ful malo, pa nisem mogla zaspat do ene sedmih zjutraj... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Uran opp Pluton se je zaenkrat odrazil tako, da nisem bila pripravljena poslušati neumnosti in sem čist popi*dila... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uran opp Pluton se je zaenkrat odrazil tako, da nisem bila pripravljena poslušati neumnosti in sem čist popi*dila... vedno bolj opažam,da se učinek tranzitov,dodobra,občuti šele ko 'odidejo'izaspekta oz.tranzita. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vedno bolj opažam,da se učinek tranzitov,dodobra,občuti šele ko 'odidejo'izaspekta oz.tranzita.Lep pozdrav Potem si tista Č.v.e.k.a, ki jim tako deluje, sedaj veš! Poznamo pa še dva tipa, mnogim malo prej, največjim pa ko je čisto na stopinji, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem si tista Č.v.e.k.a, ki jim tako deluje, sedaj veš! Poznamo pa še dva tipa, mnogim malo prej, največjim pa ko je čisto na stopinji, lp, B. Zares smo si različni! Verjetno nekaterim prične delovati že v orbisu potem takoj ko se dotakne planetov.Na koncu,kot Pluton,udari s svojim repom.Jezen je ker odhaja iz znamenja,kjer se je ravno udomačil .To bo to. Kako enostavna je astrologija Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hm, pa kljub vsemu ima Čveka več ali manj prav. Zelo pogosto se aspekt oglasi šele, ko gre že ven. Tudi pri tranzitih je tisti tretji - potem ko je šel planet najprej direktno in potem še retrogradno preko neke točke - "pravi"; takrat je zadeva "dokončana". Seveda bi bilo prelepo, če bi bilo vedno samo tako. Včasih dejansko deluje že v trenutku, ko pride blizu, predvsem počasnejši planeti pa, kadar je aspekt natančen. Pa bodi pameten ... :xx!: Nekateri astrologi trdijo, da je za vpliv dovolj, da pride planet do ene stopinje (bodisi direktno pa se obrne bodisi retrogradno pa se spet obrne naprej) blizu nekega planeta ali točke. In že deluje. Če bi ugotovili, zakaj je enkrat tako in drugič drugače, bi poštrunfali veliko stvar. (Sam sumim, da je pri stvari bistvenega pomena "počasnost" dojemanja osebe, o kateri gre beseda. Nekaterim kapne kasneje. (Na primer gospe, kateri je smrt matere - kot tragična izguba in posledično "praznina" v domu - vidna šele tri mesece kasneje, čeprav je datum smrti nedvomen in jasen; do takrat si ni hotela dati dopovedati ... (po lastnih besedah)!)Ampak v to še nisem prepričan, samo iščem. Čez deset ali petnajst let pa bom to zagotovo vedel. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 (Sam sumim, da je pri stvari bistvenega pomena "počasnost" dojemanja osebe, o kateri gre beseda. Nekaterim kapne kasneje. (Na primer gospe, kateri je smrt matere - kot tragična izguba in posledično "praznina" v domu - vidna šele tri mesece kasneje, čeprav je datum smrti nedvomen in jasen; do takrat si ni hotela dati dopovedati ... (po lastnih besedah)!)Ampak v to še nisem prepričan, samo iščem. Čez deset ali petnajst let pa bom to zagotovo vedel. ) Ja, ta trditev sploh ni slaba, saj so to vendar energije, nekateri še nekaj časa ne verjamejo, kar dolgo časa rabijo, da pokapirajo, da se to dagaja njim. Zato smatram, da to teorijo kar proučuješ, meni se zdi prima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Moje izkušnje so, da Uran deluje dokaj natančno, Saturn kdaj prekmalu, sploh v retrogradni fazi, Jupiter tudi dokaj točno, delovanje Neptuna je bilo tudi natančno , mislim, da za kak teden, No Plutona pa vpliva kako leto prej, ko se šele približuje. Trenutno se približuje mojemu descendentu in ga imam možnost v živo spoznavati,in vidim da deluje že vsaj tri leta, no ja v marcu leta 2002 so se začele spremembe, počasi a vztrajno je kriza naraščala. Ko pa je Pluton enkrat mino, to še ni iz moje osebne izkušnje, ampak preko strank , teža kaj kmalu popusti, ko zadnjikrat potuje eksaktno čes točko ali planet. Kod da bi se človek na novo rodil. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 No Plutona pa vpliva kako leto prej, ko se šele približuje. Trenutno se približuje mojemu descendentu in ga imam možnost v živo spoznavati,in vidim da deluje že vsaj tri leta, no ja v marcu leta 2002 so se začele spremembe, počasi a vztrajno je kriza naraščala. Ja Mihela, poznam plutonov tranzit iz lastne izkušnje. Kar nekaj časa me je trpinčil, preden je prišlo do uradne ločitve. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moje izkušnje so, da Uran deluje dokaj natančno, Saturn kdaj prekmalu, sploh v retrogradni fazi, Jupiter tudi dokaj točno, delovanje Neptuna je bilo tudi natančno , mislim, da za kak teden, No Plutona pa vpliva kako leto prej, ko se šele približuje. Trenutno se približuje mojemu descendentu in ga imam možnost v živo spoznavati,in vidim da deluje že vsaj tri leta, no ja v marcu leta 2002 so se začele spremembe, počasi a vztrajno je kriza naraščala. Ko pa je Pluton enkrat mino, to še ni iz moje osebne izkušnje, ampak preko strank , teža kaj kmalu popusti, ko zadnjikrat potuje eksaktno čes točko ali planet. Kod da bi se človek na novo rodil. Vse dobro,Mihela Lahko opišem tranzit oz. prehod Plutona čez MC . Začelo se je kar nekaj prej. Na žalost imam močna Saturn in Luno, ker sta kotna, pa še v ekzaktnem kvadratu :xx!: Sa je je na koncu 3. hiše, Luna pa na začetku 7. Ko mi je Pluton oponiral Saturna rdx in hkrati kvadriral Luno, sem res mislila, da se mi bo utrgalo. To je bilo eno najhujših obdobij v mojem življenju. Na vse to mi je še tSaturn kvadriral Venero rdx in Plutona rdx, ki sta v konjunkciji. Sedaj je Pluton R in mi počasi leze nazaj čez MC v 9. hišo (še stopinjo), potem jeseni pa še zadnjič, tretjič čez Mc. Rada bi, da bi že enkrat šel :xx!: . Upam, da ne bo več vpliva na Sa in Luno, ker bo pri R gibanju prišel v njuno bližino do 2. stopinj obrisa . Kaj opažam v zvezi s tem prehodom? Mama mi je precej zbolela. Drugih sprememb pa zaenkrat še ni bilo. Za 33. rd pa dobim debelega Jupitra v 8. hišo. Lepo bi bilo, če bi malo pomigal z repom . Ko je prišel v 7. hišo in povozil Luno, mi je vseh treh prehodih prinesel dinarčke No, pa da mi slučajno ne bo prelepo, mi na jesen t Saturn v 6. hiši začne napadat Sonce rdx . Fak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Mene Pluton na MC še čaka, je pa že dokaj blizu... vendar pa veliko lažje diham, ko se mi Saturn oddaljuje od Lune... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pomeni tranzit merkura čez 8.hišo?Nič zelo posebnega, razen če ga imaš v osmi tudi v natalu. Morda boš kaj švercal. Ampak tudi za to je Merkur toliko hiter, da se rabiš kar malo podvizati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Včeraj sem bila pri astrologinji (Pluton opp. Merkur). Partnerju pa se zdaj še kakih 10 dni sprehaja Merkur po 7. hiši in upam, da bo kaj koristi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem bila pri astrologinji (Pluton opp. Merkur). A to gledaš tole opozicujo (pluton kao astrolog in tvoj merkur- razum). Jaz bi plutona bolj pripisala kakšni slabi šlogarci, ki bi mi natvezla in obremenila moj merkur. Za astrologijo pa moraš gleda urana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Na astro.com je mi je za dnevni horoskop včeraj pisalo nekaj, da bom mogoče obiskala psihologa ali kaj takega in da mi bo povedal stvari, ki jih mogoče ne bom hotela sprejeti ali slišati, nekaj takega. Ni pa nobena slaba šlogarca, je preverjeno dobra! Nisem šla na blef k njej, ampak sem se prej prepričala, kako dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Danes zadnjič.. Saturn čepi na mojem natal Soncu... ..sem včasih ga vprašala, Saturna namreč... ..pa dobro, kaj bi še rad... Mislim, da bo teža kmalu popustila... saj mam res že dost počasi... Zato pa Pluton veselo nazaj na Saturn, pa v opoz z Venero... :xx!: No, ko bo tokrat spet na saturnu, bom morda lažje ocenila njegov vpliv, ker zdaj nisem mogla točno definirati, kdo dela tako štalo, Saturn al Pluton... zelo dobro pa poznam efekt opoz Pluton- natal Venera (2 in 8 hiša)..vedno x!x izguba denarja...(moževega, ker je Venera vladarica sedme v osmi)... No, v petek bo veselo...združena luna in saturn na mojem soncu.... :xx!: ...sem se že potegnila vase... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 No, v petek bo veselo...združena luna in saturn na mojem soncu.... :xx!: ...sem se že potegnila vase... Dobro, da si ozavestila aspekt in ti ne bo naredil prevelike škode. Opazuj tvoje moške. Astra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Lunca, mislim, da ne bom imela kaj opazovat... ...po moje jih nikjer ne bo... Uzela jih magla...vsaj jaz to pričakujem...če pa že, pa se že zdaj izogibam kakšnim resnejšim razpravam... kaj pa bi ti napovedala? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo dobro pa poznam efekt opoz Pluton- natal Venera (2 in 8 hiša)..vedno x!x izguba denarja...(moževega, ker je Venera vladarica sedme v osmi)...Astra Pismu, meni pa denar leti izpod prstov tko kot že doooolgoo ne.... Pa mam tranzitno Venero opp Saturn, 2. in 8. hiša... in to mojega denarja... ker je venera pri meni v drugi hiši doma, v biku bla eksaktna opozicija, zdej gre mimo... jo pa še čaka srečanje s Kironom čez 2 stopinji... and the money keeps rolling out.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj venera opp pluton 7/1 hiša? različni problemi,lahko tudi spolni,v partnerski zvezi.Če je že eksaktna potem je vse skupaj mimo.Se je pokazalo ko je bil eden od planetov v orbisu. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.