Primavera 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uau, jaz imam isto situacijo pa planete tako porazdeljene po hišah tudi! Ravnokar mi je tPluton zlezel nazaj v 9. hišo, novembra pa dokončno gre čez MC še tretjič in to definitivno!Bo vroča jesen..Venera v 7. in 8. hiši (po vroči pomladi in poletju ).... in bo t Jupiter šel v 8. hišico in valjda kaj v malhi prinesel mojemu Soncu. Hehe, pol imava datum proizvodnje april 72.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej kaksen velikan neki? Čau Mantis Eh, mi smo družina Velikanov , Jaz sem mama Velikanka (v višino in dolžino jezika ), moj partner je Velikan(v širino in prostornino ), imamo še 70kg težko novofudlanko Štajerko Velikanko in 13 let staro Mačko, ki je prav velikansko težka po karakterju Si bolj nova, tu pa se eni in isti tiči rolamo s privatnimi štosi . Rada te berem, obvladaš, pa resnično se potrudiš za vsakega, ki te prosi za pomoč, analizo ali nasvet BRAVO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam tudi sama precej težke tranzite s Saturnom in Plutonom pa sem se na čaje iz pekočih kopriv'vrgla'.Moram reči,da pomaga. Samo kot nasvet,da ne boš bruhala duše Tnx, koprive pa res nimam (še) doma.Jaz sem zaprisežena pivka preslice.... , mehur splakujem...štirje planeti v Tehtnici in /ali pet planetov na 19. stopinji.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, pol imava datum proizvodnje april 72.... Hm, mene so naročali verjetno konec februarja, ali v začetku marca, da bi me potem na vse svete dostavili (ško/asc.Ribi)Ampak leto je pa pravo, podganje, ni kaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Pluton mi še ni šel čez MC, precej zoprno se mi zdi, da bi lahko bilo, , ker mi bo ravno koten na vrh sedme hiše, kjer imam itak natalnega Plutona. Pluton v kvadrastu s plutonom torej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Ne še Primavera , tamle po 40.letu bo šele prvi in edini kvadrat Plutona z natalnim Plutonom. No, meni bo nehal težit/kvadritat natalno Luno na začetku 7. hiše in predvsem oponirat natalni Saturn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Meni gre sonce čez prvo hišo, prav tako pa tudi saturn, pa mislim da mi je slo sonce ne dolgo nazaj čez ascedent, kaj bi pa to pomenilo?Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Po mojem laičnem mnenju je to fino, če ti gre sonce čez asc in je v 1. hiši (če seveda ni slabo aspektirano), bolj me moti saturn, ta povzroča težave in to ne majhne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni gre sonce čez prvo hišo, prav tako pa tudi saturn, pa mislim da mi je slo sonce ne dolgo nazaj čez ascedent, kaj bi pa to pomenilo?Hvala za odgovor! Pomeni, da imaš Asc. najverjetneje v Raku ali Dvojčku. Nič takega ne pomeni. Do konca življenja boš imel v tem letnem času Sonce v tej poziciji. Saturn v prvi pa je čisto druga muzika . Daj prebrskaj malo, je Bern pred časom obsežno napisal kako in kaj. Sicer pa: samo za tolažbo, Saturn naredi štalo čisto povsod, kjer se prikaže. Eni ga imajo za nekega velikega učiteja, meni osebno je Saturn kamen na plečih :xx!: Nedavno sem si kupila knjigo Liz Green, "Saturn-nov pogled na starega vraga"Zelo zanimiva knjiga, jo še čitam. Znana astrologinja odkriva nove poglede, nove interpretacije, predvsem pa je posodobila koncept Saturna (Planet ostaja nujno zlo, da ne bo pomote ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ne vem zakaj že pregovorno jemljete Saturna za slabega. Ker je "veliki učitelj" nam v tranzitih samo pokaže kje in kako moramo neko stvar spraviti v red. V neugodnih aspektih je res naporen, saj nas sili napraviti tisto česar nočemo in si zatiskamo oči, proti čemer se borimo. Potem pa rečemo, da je lekcija huda. V ugodnih aspektih (katere pa redko kdo omenja, saj se ga vsi bojimo), pa nam zopet pomaga se nekaj naučiti na lažji način in rečemo "aja to je to". Največja umetnost je, da ga sprejmemo in prepoznamo tiste stvari, katere nas hoče naučiti in smo mu za to hvaležni. Včasih je težko, ampak gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po mojem laičnem mnenju je to fino, če ti gre sonce čez asc in je v 1. hiši Tak prehod je vsako leto, traja pa tko mal časa, da sploh ne vem, če maš čas porajtat. Saturna se sigurno zavedaš v prvi hiši, ampak, ko gre v drugo, pogruntaš, da si skozi težave postal že prav moder, zrel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eley 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 se komi neki učim tko da ne vem če si prow razlagam stvari, toda v zadnjem času(rečmo 2 leti) sm mela velika razočaranja na ljubezenskem področju. Moj natalni saturn je v ribji hiši(12.) v tehtnici in je tvoril kvadrat s tranzitnim v raku.Pa opozicijo z mojo luno in venero.Tko da si razlagam da je blo zarad teh negativnih aspektov dost slabega, pa ne da bi hotla valit krivdo na vesolje, ampak res so se nekatere stvari sfižile kljub temu, da sem se trudila, da se ne bi. Kaj pa če tranzitni planet tvori konjunkcijo s tvojim natalnim?K baje niso tud vse konjunkcije ok? Recimo jeseni pričakujem jupiter v škorp, tako kot je moj pa še skoz prvo hišo? A bo kej več seksa? Pa če je kje že napisano se opravičujem, k nisem najdla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eley 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 hvala matis, ja glede na težki rakov saturn na moje kozoroge in tehtnice sm še dobro preživela to obdobje. vseeno se vid da sm strelec ki v vsaki slabi vidi vsaj pol dobre, so pa ble kr stresne situacije, tudi na faksu.Prebolevam ne tko zlahka tud če sem strelka.No čeprav po pol leta se ponavadi že zagrejem za drugo tarčo potem ko me ena razočara.(čeprov mi zvezde naklanjajo celibat kot sem prebrala v drugi temi,to mi ne diši, sm vseeno užitkar....)pa denarja ni blo lih, upam da bo zdej na teh venerinih področjih kej boljš, upam da ni to sam strelčev optimizem, ma mislim da levov saturn ne bo tko zatežen kot rakov. Vidim pa da prijateljčinemu fantu škriplje ta mesec, službo pustu in kar ne najde druge...je pa škorpijon z venero v škorpijonu pa marsom pa merkurjem.zgleda pa tak mil suhcen fantek s črnimi velikimi nedolžnimi očmi.Ne bi mu privoščla da se mu tko blokira v lajfu, k je drgač zlo v redu človek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eley 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 a ja pa nekak bi se strinjala z loli, čeprav sm ful trpela v tem obdobju zarad igubljenih venerjancev, če pogledam realno s svojim kozjim očesom, s temi ljudmi dolgoročno ne bi šlo, ma ko si zaljubljen se ti itak vse neenačbe izidejo...Saturn me je na silo odvlekel stran in mi kvečjemu nardil dobro. Al pa kdo(ali kaj) drug, sej važno da se to verjame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Sedaj je šel ali kako se to reče Jupiter čez moje kaj vem kaj, natalno karto morda. Tam bo do 23.07. Nič kaj fino ga nisem doživljala, lepo me je "zdrmal" po domače rečeno, nasploh v odnosu do same sebe. Gre pa še retrogardni Merkur čez...spet ne vem kaj , mi pa zelo pomaga pri komunikaciji, samo govorim, pa govorim, pa glasba,... ta mi je pa cool. Moje mišljenje o retrogardnem Saturnu je pa realno gledano precej preobrazujoč, drastičen, boleč takrat ko je. Ko pa naredi svoje, se pa življenje obrne samo na veliko bolje, kot je bilo prej.Mene osebno je premetaval na vseh področjih, karkoli sem počela, vse je šlo v maloro, selila sem se ene parkat in sem kasneje spet pristala doma. V novo vezo sem se spustila in je šla ta tudi v franže. Vse je bilo zelo čustveno obremenjujoče, milo rečeno. Dojela sem, da manj ko se odločam za ene drastične spremembe, bolje je. Potem pa se je vse začelo samo urejevati, počasi. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Trenutno imam Saturn kvadrat Saturn in Saturn trikot ASC. Poročala bom, če se bo kaj zgodilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trenutno imam Saturn kvadrat Saturn in Saturn trikot ASC. Poročala bom, če se bo kaj zgodilo. Saturn kvadrat Saturn sem ravnokar preživela vendar ne brez bolečin v kosteh.Zanima me če se kaj podobnega dogaja tudi tebi. Srečno Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Zaenkrat ne. Res pa je, da traja do 1. avgusta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Ne morem se spomniti, ampak točno danes mi deluje en aspekt v zvezi s Plutonom, nekaj zelo pomembnega, nekaj v zvezi z vprašanjem o tem, kaj je v mojem življenju res pomembno, kaj deluje in kaj ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 imam pestro ze nekaj casa ... medtem, ko pluton sesuva v 6. hisi, mi je sel saturn cez marsa, pa asc, zdaj se zacenja 'veselo' obdobje saturn op. saturn (pa kvadrat z neptunom - to sam mal za 'terco') in, da ne bi bil prevelik dolgcas, me se uran razveseljuje s konj. na jupitru in opozicijo s soncem in plutonom :OO!: ... ko vse to prezivim ( ) bo pa pocas ze saturn vkorakal cez urana, pa sonce in plutona ... javim tam enkrat po 2010 al kolk Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm,kolena...mene tut dostikrat bolijo... pa ne vem, ali od dolgoletnih voženj z motorjem, ali so krivi planeti... Morda ti je pa kaka zenska zarila zarece igle skozi meniskus?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Mateja..pač pusti tole in poglej dobre tranzite... Recimo, Jupiter ti bo delal konj z Venero , pa Pluton sekstil z Venero... pa še bi se našlo... saj, komaj preživela konjunkcije Saturna, pa že prihaja v kvadrat z asc.... :xx!: ..da o Pluton opoz Venera ne govorimo, sam tega sem že navajena... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mateja..pač pusti tole in poglej dobre tranzite...hvala astra... ko se tko potrudis, da bi malo zasukala zorni kot ... 'pac pusti tole' pa - lazje reci, saj ves ... vcasih gre tudi cisto mimo mene, kaksen dan pa tudi, ce bi jaz pustila 'tole', 'tole' mene ne spusti .. jah, kar je za podelat, je za podelat, kaj cemo, ne... zato vcasih res prav namenoma ne pustim, ampak 'grem not'... si recem 'okej, kaj mamo tule za zrihtat?no, pa dajmo!' ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Mateja, saj nisem mislila, da lahko gre tole neopazno mimo.. samo nekak ne se ufurat totalno v te bedne zadeve, ker lahko izpustiš kaj dobrega in verjemi, Jupiter - venera je lahko nekaj zelo dobrega... in če se na glavo vržeš v to gnojno jamo težkih aspektov, se učiš plavat tam noter in čakaš na boljši jutri...ki pa potem naenkrat ne pride, ker je že bil...a štekaš?...samo opazila ga nisi... saj zavestno zelo težko prebavljaš aspekte, takrat samo veš, da nekaj moraš, zato pa je zelo dobro pomisliti drugače, gledaš dobre, potem pa boš tiste, ki te bodo naredili tako pametno in zrelo ....shendlala nekak sproti Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 jap, se mi zdi, da stekam, kaj zelis povedati ... ni sile ... se mam kar fajn (razen, kadar se nimam ... takrat me pa mal v takele teme zanese ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.