Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

A bo kej več seksa? x;)x Pa če je kje že napisano se opravičujem, k nisem najdla...

x:Dx x:Dx Ja, če gre jupiter čez ASC boš sigurno uživala, mogoče tudi v seksu, saj je škorpionova hiša le osma hiša- hiša seksa. Nevarno pa je, če jupiter napravi tako ekspanzio, da te bo razširil tako, da bodo rezultati seksa vidni čez 9 mesecev?? To se rado naredi. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Guest mačona
Tako - Saturn se je "zasidral" na Luni in že sem malenkost občutila par dni nazaj - frustracije, ful sem hotela biti sama, kar malce mrzovoljna sem bila in se skoraj skrivala pred drugimi v sobo, sploh mi ni pasalo, da bi me kdo kaj vprašal, samo na hitro sem koga odslovila. Ampak to je tako, da ne deluje durh, mogoče imam kje tudi kako zaščito. Bo pa trajalo do maja 2006. Bom že prebrodila. :palec: x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Tako - Saturn se je "zasidral" na Luni in že sem malenkost občutila par dni nazaj -  frustracije, ful sem hotela biti sama, kar malce mrzovoljna sem bila in se skoraj skrivala pred drugimi v sobo, sploh mi ni pasalo, da bi me kdo kaj vprašal, samo na hitro sem koga odslovila. Ampak to je tako, da ne deluje durh, mogoče imam kje tudi kako zaščito. Bo pa trajalo do maja 2006. Bom že prebrodila. :palec:  x:)x

xrolleyesx Boš, boš, sej se človek navad, ti glej na katerem področju, v kateri hiši je luna.

Mačona, tečen aspekt, ni kaj :o|o: Poskusi si ostati blizu vsaj z najboljšimi prijatelji, ki bodo razumeli, drugače boš po tem obdobju ostala sama, ker se bodo naveličali tvojega samotarstva...

Astra

Per aspera ad astra

Guest SaTurNina

kwa je to u zraku... spopade me nenadna agresija...in vse negativnosti k spadajo zravn... no zdej že neki popušča...

a Bodo res planeti zdej do druzga leta ful gnili?..neki avioni skoz padajo dol..

A je Ta Marsv Biku v Kvadratu z Saturnom v Levu..res tok slab?

kaj to pomen če je 6. hiša Mars v Biku Kvadrat pa 9 hiša, Saturn v Levu..namreč to mam v karti...zdej.. drugač nimam tega aspekta..

• 2 weeks later...

Jaz pa zadnje čase najbolj čutim Saturna v 2.hiši. Čerprav ne ravno slabo, zdaj se veliko bolj zavedam kako in kaj je z denarjem, ki ga imam, nimam. Mislim, kruto se je soočiti s tem, ampak ni več bluzakanja. Saturn je tudi v sekstilu z jupitrom, kar je zihr dobr. Jupiter mi pa zdaj , posebej v 2006 napoveduje fajn, gre v peto hišo, v trigon z venero, v trigon z ascendentom iin v konjunkcijo z marsom, sredi leto 2006 pa povozi vertex :palec: Fajna mi je tudi opozicija marsa na natalnega marsa - taka eenergijaa :palec:

Malo me pa meštra neptun na merkurju v 8 hiši, zdi se mi, da karkoli se lotim zdaj porihtat, rata še bolj zmešano :xx!: x:px

Aha, pa dober mi je plutom v kvadratu z natalnim plutonom , delam stvari, ki jih enostavno moram izrečt, narest, pa če se 'kao' svet podre, ful ovir podrem :palec: Uran je bil v konjunkciji z luno, zdaj gre pa nad venero - mislim, tudi rihtam stvari z mamo tudi, kulsko skratka.

Veliko je bilo napisano o tranzitu saturna skozi 12. hišo in čez ASC. Nikjer pa nisem zasledila kaj prinese trikratni prehoda čez ASC.

Saturna imam tik pred ASC (v levu) in še v kvadratu s soncem.

Naj se skrijem, ali naj grem v boj?

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Veliko je bilo napisano o tranzitu saturna skozi 12. hišo in čez ASC. Nikjer pa nisem zasledila kaj prinese trikratni prehoda čez ASC.

Saturna imam tik pred ASC (v levu) in še v kvadratu s soncem.

Naj se skrijem, ali naj grem v boj?

Saturn se ne skriva, zakaj bi se pa ti? Vzemi ga kot učitelja in razmisli o svojem dosedanjem ravnanju. Če imaš občutek, da se je treba na nekem področju spremeniti (poboljšati), stori to. Že velikokrat sem dejal, da Saturn ni kriv ničesar.

Glede prehodov preko ascendenta: prvi ti da vzpodbudo za razmišljanje, drugi te opominja na dolžnosti, tretji te že vidi na pravi poti (če je tvoje razmišljanje pravilno).

Včasih pomeni Saturnov prehod tudi zdravstvene težave Saturnove narave (hrbtenica, koža, zobje), vendar mora biti to prikazano še s čim drugim. Srečno xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

<{POST_SNAPBACK}>Nič mi ni hasnil tale Merkur konjunkcija Merkur. :o|o:

Tole Mačona je trajalo manj kot dan pri tebi, je že šlo naprej x:)x

Da obudimo povprečno trajanje tranzitov, če je ta orbis ena stopinja:

Sonce ~ 1 dan,

Merkur ~ 1 dan ( 8 dni),

Venera ~ 1 -2 dni ( 2 tedna ) ,

Mars ~ 2 dni ( do 2 tedna, če je "stacionaren" planet),

Jupiter ~ 4 - 5 dni ( do 7 tednov, če je st.),

Saturn ~ 9 dni ( do 2 meseca ob st.),

Uran ~ 2 1/2 tedna ( do 10 tednov in pol ob st.),

Neptun ~ 1 mesec ( do 4 mesece, če je planet st.),

Pluton ~ 1 mesec (do 4mesece, če je stacionaren).

Luno nisem omenjal, ker je hitra, vse ostalo pa velja, če je planet v normalnem gibanju, če se pa "obotavlja" traja pa dlje. x:)x

Guest mačona
Ja, vem, ampak ni bilo nič od nič, pa glede na to, da je tale moj Merkur v konjunkciji z MC, pa sem mislila, da bom na faksu kaj zrihtala z lepimi besedami...

men pa uran dela opozicijo na luno pa MC...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Nič mi ni hasnil tale Merkur konjunkcija Merkur. :o|o:

Saj ti tudi ne more.

Za tranzite Sonca, Venere in Merkurja ne velja gledati tranzitov. :eek: Zakaj ne?

Ker bo se nam potem na točno določen dan v letu VEDNO zgodilo nekaj, kar bi opredeljeval tranzit Sonca čez tisto točko, nekje okoli tistega datuma pa tudi VSAKO LETO VSAJ ENKRAT tudi tranzita ostalih imenjenih planetov. Vemo pa, da se ob teh dnevih nič ne zgodi.

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Saturn se ne skriva, zakaj bi se pa ti? Vzemi ga kot učitelja in razmisli o svojem dosedanjem ravnanju. Če imaš občutek, da se je treba na nekem področju spremeniti (poboljšati), stori to. Že velikokrat sem dejal, da Saturn ni kriv ničesar.

Glede prehodov preko ascendenta: prvi ti da vzpodbudo za razmišljanje, drugi te opominja na dolžnosti, tretji te že vidi na pravi poti (če je tvoje razmišljanje pravilno).

Včasih pomeni Saturnov prehod tudi zdravstvene težave Saturnove narave (hrbtenica, koža, zobje), vendar mora biti to prikazano še s čim drugim. Srečno xsrcx

Jap, nekaj bo treba preurediti! Zadnje čase se počutim kot pubertnica: pojma nimam kaj bi, pa še zbegana sem :xx!: , kar nisem bila nikoli!

Mah ja, bo že, namesto :U: bo pač :switz: ! Modrostni pa tut že čakajo (tle me pa res ne bo zraven :OO!: )

x:o)x

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>Saj ti tudi ne more.

Za tranzite Sonca, Venere in Merkurja ne velja gledati tranzitov.  :eek: Zakaj ne?

Ker bo se nam potem na točno določen dan v letu VEDNO zgodilo nekaj, kar bi opredeljeval tranzit Sonca čez tisto točko, nekje okoli tistega datuma pa tudi VSAKO LETO VSAJ ENKRAT tudi tranzita ostalih imenjenih planetov. Vemo pa, da se ob teh dnevih nič ne zgodi.

x:)x

Aja, vredi. Si bom zapomnila. Kaj čem, literature doma nimam nobene, potem pa take bedarije kvasim. Samo ne vem, zakaj potem astro.com v dnevnem horoskopu upošteva take vrste tranzite, ki to sploh niso.

...vcasih je nic najboljse kar nam vesolje lahko podari....

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...