Amis 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 lunca hvala....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 ja, no, Jupiter/Venera trigon bi sicer lahko bilo tudi na denarnem področju. raje bi na partnerskem. no, bom čičala in čakala. LAHKO BO TO POVEZAVA NA OBEH PODROČJIH, KAR JE ŠE BOLJŠE, A NE? pa kmalu po tem bo še celo Jupiter trigon na Sonce (Jupiter skozi 2. hišo). JA TO PA NA VSAK NAČIN, JUPITER V TEJ HIŠI DOPRINESE, ČE NE V CVENKU, PA V OBČUTKU LASTNE VREDNOSTI, KAR PA JE TUD ENA POVEZAVA S PARTNERSKO VEZO.še to - kaj pomen, če od partnerja Jupiter pade v mojo 2. hišo? dobro vpliva na razvoj mojega občutka za lastno vrednost?ČE NJEGOV JUPITER PADE V TVOJO DRUGO HIŠO, POTEM DOBIŠ OD NJEGA, SKORAJ SIGURNO. lunca hvala....... ..... Amis, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Mrki, tako sončni kot lunini so vsako leto vsaj štirje, vendar so vedno v drugih znakih in na drugih stopinjah. Približno na vsakih 18-19 let pride mrk približno na iste stopinjje v isti znak, zato, ker tudi lunine zanke porabijo za obhod celotnega zod. kroga 19 let. Npr. sončni mrk v devici na 18 stopinji je bil leta 88 in zdaj spet. Pogledaš oz. premisliš na katerem področju in kaj se je približno zgodilo takrat, nekaj mrki začenjajo , nekaj zaključujejo.No letos, v torek 11.9 na 18 stopinji device nastopi mlaj (sončni mrk, luna in sonce se pokrijeta).Ob mrkih, ponavadi malo prej in tudi malo kasneje večkrat slišimo o pomembnih dogodkih, nesrečah, nekaj kar nas precej vznemiri. Aha, glede na to, da sta na luninem koledarju za letos označena le 2 sončna in 2 lunina sem mislila, da je to kej posebej ohoho stvar... Polne in prazne lune pa poznam. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Aha, glede na to, da sta na luninem koledarju za letos označena le 2 sončna in 2 lunina sem mislila, da je to kej posebej ohoho stvar... Polne in prazne lune pa poznam. Saj je ohoho stvar, če bi bili mrki pogosti kot polna in prazna luna vsak mesec, potem jih ne bi vzeli v obzir, tako pa samo dva sončna in dva lunina mrka sigurno kažeta bolj pomembne stvari.Samo poglejte koliko naravnih kastrof je opaziti pred mrki, koliko nesreč in drugih tragedij.Gledam Indijo, mogoče je povezano kaj z mundano astrologijo, bilo je precej nesreč, avtobus poln potnikov padel v prepad, že zdaj 85 mrtvih, kaže na še več žrtev, nadvoz padel na ljudi, ogromno eksplozij. Ni da ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 No, pol zgleda sončev in lunin mrk vseeno spet ni isto kot polna in prazna luna... OK, zdej kapiram. AMpak še zdej ne vem kje jih vidiš, glede na to, da v efemeridah niso označene? Sem pa letos obakrat začutila te mrke... en teden pred mrkom me je zvilo, sem bila vsa zamorjena in nekam čudna ... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 No, pol zgleda sončev in lunin mrk vseeno spet ni isto kot polna in prazna luna... OK, zdej kapiram. AMpak še zdej ne vem kje jih vidiš, glede na to, da v efemeridah niso označene? Sem pa letos obakrat začutila te mrke... en teden pred mrkom me je zvilo, sem bila vsa zamorjena in nekam čudna ... Mrke lahko najdeš v različni astrološki literaturi. Tudi na luninem netu imaš seznam mrkov, ali pa poišči na internetu, obstaja seznam za nekaj let vnaprej kateri mrki, v katerih znaki, ali so delni ali popolni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 ..tranzitni mars konjunkcija natalna venera v 8. hisi=1 DAN SUPERSEXA:.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 ..tranzitni mars konjunkcija natalna venera v 8. hisi=1 DAN SUPERSEXA:.. Sigurno pomeni v pozitivnem ta konjukcija prav to, zato izkoristi energijo v tej smeri.V nasprotnem primeru, pride do prepira z ljubljeno osebo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 ..tranzitni mars konjunkcija natalna venera v 8. hisi=1 DAN SUPERSEXA:.. zakaj pa samo en dan ? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 zakaj pa samo en dan ? Konjukcija drži kar nekaj dni, mal prej, pa še mal kasnej. Dobro, da mars ni tako hiter kot luna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Ja za take stvari je res super, da je daljši vpliv. ..če bi bil pa to kvadrat z Saturnom pa ne bi tako govoril ha ha Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Ja za take stvari je res super, da je daljši vpliv. ..če bi bil pa to kvadrat z Saturnom pa ne bi tako govoril ha ha Verjetno da res ne, ampak za saturna smo pa že pripravljeni vnaprej, da deluje počasno, saj je bog časa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Saturn upočasni življenjski ritem.jaz se zdaj kar umikam pred ljudmi. mi ni za nobeno družbo. tr. Saturn kvadrat ASC in DSC. ugotovila sem, da imam dva tranzita drugo leto, ki ju bo super izkoristiti za nekaj, kar stoji že leto in pol. zdaj me mede še inkonjunkcija Neptuna na MC. ampak bo vmes priskočil Jupiter s trigonom na MC in trigonom na Sonce in se bo premaknilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Saturn upočasni življenjski ritem.jaz se zdaj kar umikam pred ljudmi. mi ni za nobeno družbo. tr. Saturn kvadrat ASC in DSC. ugotovila sem, da imam dva tranzita drugo leto, ki ju bo super izkoristiti za nekaj, kar stoji že leto in pol. zdaj me mede še inkonjunkcija Neptuna na MC. ampak bo vmes priskočil Jupiter s trigonom na MC in trigonom na Sonce in se bo premaknilo. To si dobr napisala za neptuna "mede", saj taka je njegova energija, ampak jupiter v trigonu na MC in sonce, bo stvari izboljšal, sto posto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 zakaj pa samo en dan ? ..ker ce v enem dnevu vec kot 7X me pol naslednja dva dni tok glavca boli da mi ne pase... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Lunca, lahko še meni mal pokomentiraš? Zadnje čase res fuul Dogaja, Spremembe (ali vsaj potreba po spremembah) na skoraj vseh pomembnih področjih, očitno: Prejšnji teden mrk na DC, preko AC tranzitira Uran (vladar Sonca, natalno v sedmi kot tudi Pluton (vladar Lune)) - osebnostna in partnerska kriza. Z Marsom v četrti se moram preseliti :xx!:, ma ko je bil še v tretji, naredila šofeski . S Saturnom v šesti končno dobila job, ki sem si ga želela (natalno bik, v 2., opozicija Luna). ~ 21.1.71 PO 9:35 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Lunca, lahko še meni mal pokomentiraš? Zadnje čase res fuul Dogaja, Spremembe (ali vsaj potreba po spremembah) na skoraj vseh pomembnih področjih, očitno: Prejšnji teden mrk na DC, preko AC tranzitira Uran (vladar Sonca, natalno v sedmi kot tudi Pluton (vladar Lune)) - osebnostna in partnerska kriza. Z Marsom v četrti se moram preseliti :xx!:, ma ko je bil še v tretji, naredila šofeski . S Saturnom v šesti končno dobila job, ki sem si ga želela (natalno bik, v 2., opozicija Luna). ~ 21.1.71 PO 9:35 No zanimivo, me veseli, da s saturnom v 6 hiši dobiš službo, to pomeni, da si pošteno delala, mars v 3 hiši je pomenil precej vloženega truda na tem področju, zato si naredila šoferski. Vse to so pokazatelji, da težji pleneti ni nujno, da kvarijo določeno področje, vendar je odvisno, kako z njimi postopoma, oz. z njihovimi energijami. Vpliv urana preko ASC je verjetno precej močan, uran najprej šokira, potem osvobaja. Ponavadi je oseba v tem času precej kontradiktorna, zato posledično vpliva na nasprotno točko, to je DESC, našega partnerja ali javnost. Tudi mrk 11.9. v tvoji hiši partnerstva na 18 stopinji je verjetno precej zagodel, oz. z mrki se nekaj začenja, pri drugih zaključuje. Upam, da vsaj čutiš tranzit jupitra na natalno venero v deveti hiši? To bo točno od 20.9. do 4.10. Mogoče se ti smeje kakšna ljubezen iz tujine, mogoče te vleče višja filozofija.Istočasno je še en aspekt, ki precej mede tvoja čustva. To je tranzit neptuna, naših iluzij, ki je kvadriran na tvojo luno (materinstvo, čustva, mama).Na kakšen način prenašaš ta neptunovski aspekt, ki se ga ponavadi, šele ko mine, človek niti ne spomni točno.Uran na ASC bo točno od 17.9 do 15.10, zato bodi pozorna na njegovo energijo, mogoče boš želela biti precej svobodna.Novembra ti bo aspekt urana v kvadratu na tvojo venero sigurno precej spremenil določena čustva od 16.11 do 2.12. Kar nekaj aspektov sem nanizala, še precej jih ostaja, ti z uranom kar veselo raziskuj, to je le tvoj vladar sonca.Na vsak način izkoristi tudi tranzit jupitra na MC v novembru mesecu, ne vem kaj ti je najbolj pomembno, ponavadi nekaterim prinaša dobro službo, drugim napredovanje, nekaterim poroko, drugim uspešnega partnerja. Ža sami tranziti so dovolj, zato solarca sploh ne bom gledala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 No zanimivo, me veseli, da s saturnom v 6 hiši dobiš službo, to pomeni, da si pošteno delala, JA, ZADOVOLJNI SO BILI Z MOJIM VEČMESEČNIM HONORARNIM DELOM, ZATO SO MI PONUDILI ZAPOSLITEV (ZA NEDOLOČEN ČAS ), KI MI CELO ŠE BOLJ USTREZA! mars v 3 hiši je pomenil precej vloženega truda na tem področju, zato si naredila šoferski. Vse to so pokazatelji, da težji pleneti ni nujno, da kvarijo določeno področje, vendar je odvisno, kako z njimi postopoma, oz. z njihovimi energijami. DRŽI. BIL CEL PROJEKT! VEČKRAT SEM ZAČELA IN OPUSTILA. S "PRAVO" INŠTRUKTORICO VZTRAJALA IN ZMAGALA. Vpliv urana preko ASC je verjetno precej močan, uran najprej šokira, potem osvobaja. Ponavadi je oseba v tem času precej kontradiktorna, zato posledično vpliva na nasprotno točko, to je DESC, našega partnerja ali javnost. Tudi mrk 11.9. v tvoji hiši partnerstva na 18 stopinji je verjetno precej zagodel, oz. z mrki se nekaj začenja, pri drugih zaključuje. Upam, da vsaj čutiš tranzit jupitra na natalno venero v deveti hiši? To bo točno od 20.9. do 4.10. Mogoče se ti smeje kakšna ljubezen iz tujine, mogoče te vleče višja filozofija. DOGAJA, JA... STRELČEVSKO VENERO IMAJO LJUDJE KAR RADI, A NE DE? Istočasno je še en aspekt, ki precej mede tvoja čustva. To je tranzit neptuna, naših iluzij, ki je kvadriran na tvojo luno (materinstvo, čustva, mama).Na kakšen način prenašaš ta neptunovski aspekt, ki se ga ponavadi, šele ko mine, človek niti ne spomni točno. KDO BI VEDEL, ČEMU KEJ PRIPISAT.. MA JA, TUD TO DOGAJA. KOT DA NI DOVOLJ OSTALEGA, SE MI VEDNO POGOSTEJE POJAVLJA MISEL NA OTROKA... Uran na ASC bo točno od 17.9 do 15.10, zato bodi pozorna na njegovo energijo, mogoče boš želela biti precej svobodna. DRŽI. ITAK, VEDNO, TE DNI PA SPLOH. ŠE PRED SABO SE ZAGOVARJAM S POTREBO PO SVOBODI Novembra ti bo aspekt urana v kvadratu na tvojo venero sigurno precej spremenil določena čustva od 16.11 do 2.12. Kar nekaj aspektov sem nanizala, še precej jih ostaja, ti z uranom kar veselo raziskuj, to je le tvoj vladar sonca.Na vsak način izkoristi tudi tranzit jupitra na MC v novembru mesecu, ne vem kaj ti je najbolj pomembno, ponavadi nekaterim prinaša dobro službo, drugim napredovanje, nekaterim poroko, drugim uspešnega partnerja. BOMO VIDLI! Ža sami tranziti so dovolj, zato solarca sploh ne bom gledala. Hvala, Lunca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Zanimivo, tranzit Jupitra na Venero v 9H - ljubezen iz tujine. Kaj pa, če je Venera v 11H? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Zanimivo, tranzit Jupitra na Venero v 9H - ljubezen iz tujine. Kaj pa, če je Venera v 11H?..prijateljstvo preraste v ljubezen... ali pa ljubezen spoznas prek prijateljev(npr. ti prijatelj nekoga predstavi)... lahko tudi ljubezen v poslu mreznega marketinga... haha... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 No to sm hotu slišat. Samo, da sm jest ljubezen spoznal preko mame. Moja mama in njena mama se poznata že od osnovne šole, torej dooooolgo časa. Tako, da svojo ljubezen poznam že od rojstva. Samo, da to nisem vedel, dokler ni prišlo do nekega tranzita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 No to sm hotu slišat. Samo, da sm jest ljubezen spoznal preko mame. Moja mama in njena mama se poznata že od osnovne šole, torej dooooolgo časa. Tako, da svojo ljubezen poznam že od rojstva. Samo, da to nisem vedel, dokler ni prišlo do nekega tranzita. Seveda, sigurno je v povezavi z vladarjem 11 hiše in tudi luna (mama) ima prste vmes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Mogoče res, ker imam v karti tudi Luna sekstil Venera. Sekstil pa verjetn predstavlja tudi priložnost? To bi mel nek smisel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Mogoče res, ker imam v karti tudi Luna sekstil Venera. Sekstil pa verjetn predstavlja tudi priložnost? To bi mel nek smisel. Na vsak način, sekstil daje priložnost brez posebnega truda in kar je pomembneje, sigurno več možnosti za realizacijo pozitivnega na področju ljubezni, čutenja nasploh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 ma kaj bi ti rekla Mantis ? Opažam, da delujejo.Ne samo tranziti pač pa tudi direkcije,progresije, terciari itd.itd.Pripravim se nanje ker pač vem kaj mi znajo prinesti tako, da mirno odidejo dalje. Morda se enako dogaja tebi? Morda imaš lepo postavljenega Saturna, morda Sonce, morda pa si lekcijo že vzela pa sama ne veš kdaj.Počakaj, da vidiškaj ti bo prinesla vrnitev Saturna na isto stopinjo. Še vedno pa trdim, da se tranzitni aspekti dogajajo z zamudo.Se pravi, ko je tranzitni aspekt mimo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.