Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

BORISM TOLE ZATE!

Ti sploh ne veš, kako se je ženskam težko upret.  :2src: Letos sem si obljubil, da ne pogledam niti ene več, samo mojo.......... pa ne gre. Najbolje je, da se zaprem v stanovanje, pa kaj, ko mamo celo poštarco luštno???

Zato me pa vse to okoli urana v 5. hiši malo skrbi, namreč tale moja ženička me ne bo več dolgo trpela, če bom še gledal za kiklami... x!x

Sokrates, jaz ne vem x?x , potem pa najbolje glej, da bo za vse v redu, če ne pa vsaj zate.......sicer se pa zarečenega kruha največ poje x;)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

BORISM TOLE ZATE!

Ti sploh ne veš, kako se je ženskam težko upret.  :2src: Letos sem si obljubil, da ne pogledam niti ene več, samo mojo.......... pa ne gre. Najbolje je, da se zaprem v stanovanje, pa kaj, ko mamo celo poštarco luštno???

Zato me pa vse to okoli urana v 5. hiši malo skrbi, namreč tale moja ženička me ne bo več dolgo trpela, če bom še gledal za kiklami... x!x

Madonca pr nas pa sam poštarji. Že štirje v treh letih pa sami tipi. Ampak to je zarad psov mende.

A pr vas nimate psov okol de mate poštarco?

no če je sploh bilo kaj pomembnega, kar dvomim, bom bolj priden za spremljanje teh tranzitov za naprej...

xrolleyesx xrolleyesx

Največ se seveda naučiš, ko proučuješ tranzite za nazaj, ko se je pač nekaj že zgodilo.

Če sem pri tranzitu marsa pogorela, še ni nujno, da se bo pri naslednjem tranzitu to spet dogodilo, ker so na delu drugi dobrotvori x:)x , vendar je fino analizirat celo karto za tisti dan.

Za naprej pa je itak že precej določeno tako tranziti, kot tudi naša usoda. x;)x

:palec: Lunca.

Cakaj da vidmo kaj jaz cutim... x:o)x

Aha. OK. Merkur (eks.) kvadrat ASC? OK - fino, imam premalo ali skoraj nic kvadratov. Fino pol, aha, tkole.

Hehe, Mars je v eks. trigonu s Plutonom, ohoho, fino torej tole potem...

OK - pac. Itak. Nasponano do daske.

*Stela sem samo do vkljucno 1 stopinje (drugih tranzitov do 3 in s tockami drugimi je malo morje se).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

Dobro jutro Lunatki, nov dan, novi tranzitki, sončni žarki

Boris uživaj, bojo punce okol tebe brenčale vse prijazne, si boš kaj lepega za obleč kupil, se fizično dobro počutil, da te niti polna Luna ne bo jezla, a...? xsrcx super!

men pa dans vse narobe...sem vedela...ampak... saj bo... jutri bom že o.k. tole nam je Eva v raju dobro zakuhala, pa kak tranzit na Kiron poleg ali Venero...in smo komplet

boljše da sem dala ... namesto vseh svojih besed

sončka za vse, nič se ne skrivaj prosim!

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Borism, hitr si izračunaj..kdaj bo spet.. x:Dx

Sicer pa...hm, praviš dopust...kaj pa boš doma, saj te tja nbena ne bo prišla iskat.. x;)x

Uživaj svoj lepi tranzitek...(a ni škoda, da tako malo časa traja.. x;)x )...

Astra

Per aspera ad astra

x;)x Boris, mislim, da je danes tudi luna v tvoji peti hiši v lepem trigonu s tvojo natalno venero in tranzitno na njej vzrok, da te ženske tako prijazno ogovarjajo in si nasploh zelo priljubljen. Zvečer bo luna na tvojem uranu, takrat te lahko zagrabi majčken nemir, ki bo lahko tudi prijeten.

Boš sam povedal.

Upam, da ni bilo samo včeraj... x;)x

Pozdravljen,

če imaš Venero na koncu ovna, potm, danes ne bo nič manj prijetno, kajti Luna in leva aplicira v tigon s tranzitno in tovjo natalno Venero in ju s tem poveže.

Opazuje, in sporoči, če se ti da, kako danes.

Vse dobro,

Mihela. x:Dx

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...