Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Klarus midve mava pa isto...tud jz mam marsa v 11. hiši...pa neprestane težave z prijatelji...tudi jz jih hitro odpišem, če me prizadanejo...vse se da zmeniti vendar, če te nekdo zasmehuje ni vreden tvoje pozornosti...

težava je pri meni, ker ji preveč idealiziram in tudi sprejmem v celoti...no to zadnje je pač zelo lepo vendar danes to ni več vrlina, ker se na koncu počutiš kot en bebec...na žalost ljudje komaj čakajo, da bodo imel kaj slabega za povedat...

Evo, tukaj še ena taka... Imam tudi Mars v 11h, v škorpijonu, v konjunkciji z retro Venero. Razmišljam zadnje dni prav o tem, kako sem zadnja leta vlagala v odnose, pa kako so se mi letos vsi zamerili z dejanji, ki kažejo na izkoriščanje, hinavstvo, nespoštovanje ipd. Nekdo mi je na koncu celo odgovoril, da je vse matematika ... No, matematika v odnosih - to je bilo nekaj novega zame. Očitno sem precej za cajtom, če v odnosih igram fer igro, neokoriščanje z drugimi, .... Ugotavljam, da prijateljstvo danes nič ne pomeni, da lahko vsako info o tebi izkoristijo brez pomisleka. Poleg vsega sem padla v kolektiv samih žensk (kljub temu,da so mi obljubili mešan kolektiv) in sem čist alergična na vse te tipične ženske igrice (niso žive, če se jim kaj ne dogaja) xrolleyesx ...

Tako, da sem začela v zadnjem času kr pizdit in kr direktno povem kaj gre komu. Čeprav mi energija in potrpljenje že malo pešata in sem počasi na tem, da si mislim svoje, pa zraven poskrbim, da se imam fajn.

Naslednji mesec imam eksaktni Saturnov povratek, takoj za njim mi Saturn kvadrira 7 hišo (Luno/asc) ... to razloži precej na temo odnosov.

Deli na socialnih omrežjih

zraven imam še urana(v konj z marsom in merkurjem) in merkurja.....tak, da kljub temu da znam menjat kolege kot spodne gate x:Dx so mi pa zato tisti, ki so prijatelji vredni več kot vse ostalo :) pa da ne govorim, da morjo met lastnosti teh treh planetov..če ne, grejo mimo mene, ne da bi se me dotaknili :inocent: xnckrivx

ej, jaz imam tudi Venera-Mars-Uran-Merkur v konj. v 11 hiši. .... Samo do pravih vrednih prijateljev še nisem prišla, konec koncev se vsak spreobrne (no, le v otroštvu lahk rečem, da sem jih imela)

Vidiš, na to povezavo z lastnostmi teh planetov pa še nisem pomisila... Ampak takole na hitro, bi rekla, da pri meni ne drži oz. ne bi tega izpostavljala.

Tako, da sem začela v zadnjem času kr pizdit in kr direktno povem kaj gre komu. Čeprav mi energija in potrpljenje že malo pešata in sem počasi na tem, da si mislim svoje, pa zraven poskrbim, da se imam fajn.

Naslednji mesec imam eksaktni Saturnov povratek, takoj za njim mi Saturn kvadrira 7 hišo (Luno/asc) ... to razloži precej na temo odnosov.

No vidiš, spreminjat druge se ne splača, niti ni fer. Če ti energija ob vsem tem kopni, pa lahko narediš nekej zase in to je, odnehaj, bolj, ko se trudiš nekaj spremenit, bolj se ti obrača v kontra smer.

Naslednji mesec bo saturn orenk testiral tvoje odnose, mogoče mal ohladil le te, na daljši rok pa to niti ni tko slabo. x;)x

No vidiš, spreminjat druge se ne splača, niti ni fer. Če ti energija ob vsem tem kopni, pa lahko narediš nekej zase in to je, odnehaj, bolj, ko se trudiš nekaj spremenit, bolj se ti obrača v kontra smer.

Naslednji mesec bo saturn orenk testiral tvoje odnose, mogoče mal ohladil le te, na daljši rok pa to niti ni tko slabo. x;)x

Sploh ne razmišljam, da bi kaj spreminjala druge. To mi je že čist preveč. Vse je samo obramba pred drugimi, da ne bi sličajn mislili, da lahko pometajo z mano, ker kar se mi letos dogaja v odnosih, je pa res že too much. Vsak misli, da lahko vse reče, da te lahko povozi, da lahko v tvojem imenu zate rihta stvari, te propragira ostalim kakor se mu zdi, te opravlja, te provocira... Pol mu pa kaj rečeš, se pa nedolžno butalo naredi. Mal imam že poln kufer takih ljudi. Čutim pa, da me vse to spreminja, sploh se mi zadnje dni odvija zgodovina odnosov za mnogo let nazaj.

Saturn je drugače vladar moje 2.hiše, je pa res v devici... Markur je pa vladar tudi 7 hiše v dvojčku.

zraven imam še urana(v konj z marsom in merkurjem) in merkurja.....tak, da kljub temu da znam menjat kolege kot spodne gate x:Dx so mi pa zato tisti, ki so prijatelji vredni več kot vse ostalo :) pa da ne govorim, da morjo met lastnosti teh treh planetov..če ne, grejo mimo mene, ne da bi se me dotaknili :inocent: xnckrivx

ne govori tud jz jih neprestano menjam...težko mi je bilo samo pri tistih dolgoletnih prijateljstvih, ki so se tako hitro zaključila...

ta uran sigurno govori, da so ti všeč nenavadni oz. originalni ljudi hkrati pa večkratna prekinitev kakor tudi spoprijateljitev...

ali tudi hitro "eksplodiraš", če ti ni kaj všeč?

če pa pri meni pogledam je res, da me privlačijo bolj eksplozivni in hkrati aktivni prijatelji...sej ni čudno, da potem enkrat poči...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

pri men ne poči, js se sam obrnem in grem stran oz spustim meglo in meže ni več x:Dx

zelo redko dobiš drugo šanso..ta tretjo pa nikoli

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Samo do pravih vrednih prijateljev še nisem prišla, konec koncev se vsak spreobrne

Sva že dve :o|o:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

kaj pa ve - dobite drugo možnost? tretjo?

je ni stvari, ki je nebi naredila za prijateljstvo.....in ko vidim, da sem konkretno(pa ne kak manjši nesporazum al pa kreganje) prizadeta.....grem naprej.....in tudi ni lahko pridet v krog prijateljev..so kolegi, znanci itd....in ko se konkretno prepričam, da je nekdo vreden prijateljstva..potem to tudi postane....

There is

One Mind,

One Truth,

je ni stvari, ki je nebi naredila za prijateljstvo.....in ko vidim, da sem konkretno(pa ne kak manjši nesporazum al pa kreganje) prizadeta.....grem naprej.....in tudi ni lahko pridet v krog prijateljev..so kolegi, znanci itd....in ko se konkretno prepričam, da je nekdo vreden prijateljstva..potem to tudi postane....

:palec:

Samo do pravih vrednih prijateljev še nisem prišla, konec koncev se vsak spreobrne (no, le v otroštvu lahk rečem, da sem jih imela)

pri meni je bilo pa obratno.....prej redko ker....sedaj pa imam ene pa prijateljev, za katere vem(preverjeno itak) da se lahka na njih 100% zanesem..če mi že ne znajo pomagat, me vsaj znajo poslušat :vio:

vam plutonov tranzit ni prinesel kake spremembe :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

kaj pa ve - dobite drugo možnost? tretjo?

ne, ker je sploh nočem...ljudje, ki me res prizadanejo me niti ne zanimajo več...vedno se ravnam po pregovoru - samo osel gre dvakrat na led

ne, ker je sploh nočem...ljudje, ki me res prizadanejo me niti ne zanimajo več...vedno se ravnam po pregovoru - samo osel gre dvakrat na led

do sedaj je dobil samo en drugo šanso....ampak, se mora 2x bolj potrudit in tudi bol ostra sem do njega :inocent: xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

mislila sem, bolj tko, a mislite da sami nikoli nismo nikogar prizadeli?

itak da smo...samo ljudje z polno 11. hišo prvo naredijo vse za prijateljstvo..potem pač usekajo, odsekajo in grejo naprej

razn če ni to sco varjanta xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

ja mi je ampak bolj dela na sebi...zelo dobro vidim svoje slabosti kar mi je zelo všeč x;)x

vem da sem tudi jz druge prizadela vendar mi žal tega ne povedo ali se jim pa ne zdi vredno...le zakaj bi se potem trudili za nek odnos...

drugače pa imam zelo močen občutek krivde tako, da mi skoraj nikoli ni čisto vseeno...

itak da smo...samo ljudje z polno 11. hišo prvo naredijo vse za prijateljstvo..potem pač usekajo, odsekajo in grejo naprej

klarus pri meni je sco varijanta pa naredim točno tako kot si rekla...vse bi naredila za prijatelja (včasih celo preveč, sem z leti ugotovila) jih pa tudi hitro odsekam in grem naprej...če si mislila, da se maščujem potem to pri meni niti malo ne drži...ok no se maščujem samo v tistem primeru, ko se nekdo prvo meni... pa tudi s tem se dolgo ne ukvarjam...škoda energije...

klarus pri meni je sco varijanta pa naredim točno tako kot si rekla...vse bi naredila za prijatelja (včasih celo preveč, sem z leti ugotovila) jih pa tudi hitro odsekam in grem naprej...če si mislila, da se maščujem potem to pri meni niti malo ne drži...ok no se maščujem samo v tistem primeru, ko se nekdo prvo meni... pa tudi s tem se dolgo ne ukvarjam...škoda energije...
kot, da bi sebe brala x:Xx x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

kot, da bi sebe brala x:Xx x;)x

pa sem mislila, da sem samo jz čudna x:Dx x:Dx x:Dx

lepo je vidt, da je še kdo podobno razmišlja x;)x

ne vem, a sem mel kak tranzit v zacetku leta, ampak, ko smo ze pri prijateljih...sem jih ene par silom prilike odJ, ko ocitno to niso bili, no :vragec:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

tranzite si ziher imel, ker jih imamo vsi....sedaj je vprašanje kateri od močnejših(saturn, neptun, pluton, uran) ti pač nagaja....trenutno imaš itak saturnovo šolo(še vsaj 2 leti)

itak ti je pa vladar 11. hiše saturn, ki ti trenutno čepi na markurju...mogoče ma to kaj veze :)

bo mysti kaj več povedla x:px

There is

One Mind,

One Truth,

pri meni je bilo pa obratno.....prej redko ker....sedaj pa imam ene pa prijateljev, za katere vem(preverjeno itak) da se lahka na njih 100% zanesem..če mi že ne znajo pomagat, me vsaj znajo poslušat :vio:

Ej punce, nima smisla, da vse vajine poste citiram, ker se povečini z vsemi strinjam ... Je skor tako, kot bi jih sama pisala...

Katerega Plutona misliš? Čez ASC?

Poznam pa eno punco že zdaj kr neki let, s katero se vidiva na vsake kvatre in si izmenjava mnenja, se spucava raznoraznih težav, prideva na tekoče kaj se kakšni dogaja, se pogovarjava, poslušava (vsaj odkar ji je šel Pluton čez Merkurja) ... a žurava ga ne skup. No ja, letos gremo prvič na morje skupaj, pa se mi zdi, da bo to test.

Po izkušnjah sem bolj zadržana pri imenovanju nekoga za prijateljico, ker čim se zbližam z nekom, se odnos prej ali slej poslabša. Zato mi bolj sede distanca... (baje ima Uran prste vmes tukaj: distanca - svoboda), ker čim distance ni več, že nekdo prestopi mejo, takrat se pa jaz v odnosu ne počutim več ok.

Moram pa priznat, da se mi je včasih škorpijon bolj poznal, v smislu tega, da sem še dolgo let zatem vedela, kaj mi je kdo naredil, in mu tud lahko vrnila dosti kasneje (ko sem pač dočakala priložnost za to), in isto tako sem mogoče želela bolj intenzivna prijateljstva (kot v otroštvu), pa sem potem ugotovila, da ta vzorec kasnej v življenju ni več primeren. Tista prijateljstva iz otroštva so bila res nekaj posebnega, a danes (pri skoraj 30) bi me najbrž preveč okupirala, bi se počutila preveč ujeto v odnosu,... Danes cenim svobodo v odnosu (da te nekdo ne želi prikleniti nase), da lahko dihaš v odnosu, zanimivo mi je, če smo drugačni,... (čeprav nas spravijo skupaj podobnosti), ... in tista škorpijonska glede zamer in ohranjanja le teh v spominu, vseeno vzame energijo... pa imamo danes na veliko več ostalih stvari za mislit, zato je res lažje, da se samo obrneš in greš. Čeprav nekaterih stvari škorpijon nikoli ne pozabi (kar je dobro, saj če bi jih pozabil, bi šel kot osel dvakrat na led).

Isto imam občutek krivde in pazim, da nisem nepoštena do kakšnega, čeprav se lahko zgodi, da kdaj kaj spregledam, ali delujem čisto drugače kot bi želela, ali nisem pozorna do koga in ga mogoče tako prizadenem... a je dobrodošlo, če me tisti na to opozori (ne pa da mulo kuha),... Lahko, da bo imel prav, lahko sva pa samo drugačnega mnenja. A če ni komunikacije, tega ne veva.

Sem pa pozabila v enem od zgornjih postov omeniti, da poleg Saturnovega povratka in kvadrata na 7 hišo, se mi na pri temi odnosov mogoče bolj pozna v letošnjem solarju mars v 7 hiši. Počasi pa zapušča 7 hišo tudi progresivna luna (le-ta mi je v zadnjih letih partnerstvo prinesla in že tudi odnesla; ter vsa ostala poznanstva povezana s tem).

Zanimivo koliko ljudi oz. poznanstev v življenju damo skoz.

(Luna v dvojčku se mi z leti tud vse bolj pozna, ker pišem včasih kot strgan dohtar; bom mogla poklic zamenjat x:Dx )

:palec: Sigurno se razlikujemo v načinu prijateljevanja prav zaradi različne sestave 11 hiše, zato je težko nekoga popredalčkat, ker enostavno ne zna, oz. niti ne more biti ne vem kakšen velik prijatelj, mogoče se trudi, vendar že v osnovi ima to nekje zablokirano, potem ga lahko še mi prizadanemo.

Svetujem, da tiste, ki imate boljše pogoje, posteneta vzor drugim, pa četudi greste kdaj dvakrat na led. x;)x V vsak odnos je treba iti odprt, strah, da jih bomo dobili po grbi naj odpade, sicer bomo dosegli ravno obratno.

:palec: Sigurno se razlikujemo v načinu prijateljevanja prav zaradi različne sestave 11 hiše, zato je težko nekoga popredalčkat, ker enostavno ne zna, oz. niti ne more biti ne vem kakšen velik prijatelj, mogoče se trudi, vendar že v osnovi ima to nekje zablokirano, potem ga lahko še mi prizadanemo.

Svetujem, da tiste, ki imate boljše pogoje, posteneta vzor drugim, pa četudi greste kdaj dvakrat na led. x;)x V vsak odnos je treba iti odprt, strah, da jih bomo dobili po grbi naj odpade, sicer bomo dosegli ravno obratno.

Če za nekoga nekaj narediš, pa on to ne zna cenit, temveč obratno, to obrne v izkoriščanje, potem mora človek zase poskrbeti in se sebi v obrambo odmakniti od te osebe.

Sem imela v zadnjih letih odnos, kjer je bilo z moje strani ogromno popuščanja, prilagajanja,... dobivala sem pa nazaj samo hujše bumerange, ... na koncu je že tko zgledal, kot da oseba toliko bolj uživa, kolikor bolj me rani. Na koncu sem se mu zahvalila za te igrice in mu zaželela srečo. Čeprav je v takih primerih potem vsakemu žal, a če bi se zgodba nadaljevala, ne bi pa ta oseba nič spremenila. Nimaš kej ...

Polna 11 hiša pomeni, delanje na brezpogojni ljubezni,... s tem v glavi, sem se zavestno trudila v zadnjem odnosu, a nekaj spoštovanja si pa tudi zaslužim no. Če pomislim zdaj za nazaj na vse, mi gre včasih na bruhanje, spet drugič pa je ob spominu na tiste lepe trenutke čutiti hrepenenje, a tudi te so dobili slab prizvok.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...