Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

- nikogar nočem prizadet, nikogar! To je največja jeba pri vsem tem ... partnerski odnosi. In ne gre to tako, kajne? Nekdo je vedno jebena stranka. :xx!:

Plutonova deca? Kdo so Plutonova deca? Škorpijoni misliš? :D

Jaz sem Saturnovc ... za mojo tolažbo mam septembra še Saturnov povratek. x:px

enkrat sem v eni knjigi prebrala zanimiv stavek....: "za sabo ne puščam mrtvih, samo lažje ranjene"....pa je lepo povedano.....ne prizadeti nikogar...je včasih težko...da ne rečem nemogoče....v odnosih pa sploh....recimo da eden hoče it, drugi bi pa ostal v zvezi....a zato ker bo drugi prizadet, naj bi prvi ostal....?.....prizadetost je čudna reč....v bistvu sploh nimamo pravice do tega.....če pošteno pogledamo na stvari....pa smo spet pri oklepanju.....

plutonova deca....heh...pretežno sco.....čeprav poznam enga strelca, ki je plutonovo dete.....v bistvu gre za vse tiste, ki imamo plutona zelo poudarjenega v natalcu (no, vsaj js sem temu tako rekla....ni to strokoven astroizraz)......na pomembnih mestih v chartu, veliko aspektov...v tem slogu.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

js že nisem plutono dete..prej neptunovo :D

nekot mi pluton ne dela težav..mogoč zato, ker ima samo 2 aspekta

al pa sem že v samem začetku(je v 10. h) preživela njegovo lekcijo xnckrivx me je bol metal uran, ko mi je šel čez jupitra in hkrati neptunove kvadrate na mojo gužvo xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

hm...mislim, da se ti še nisi odločla, da bi nehal...... :inocent:

jp, to da maš sco značilnosti, smo se pa že pogovarjali enkrat..... xDDx

aja? :vragec:

jp.....nehi se upirat spremembam..... x^x

Bemu, a veš, da se ne spomnem. Mogoče res. :)

Krasno x:px

xyesx

(to je blo še v časih, ko so te sco in sco lastnosti motile..... :vragec: x;)x )

Če za nekoga nekaj narediš, pa on to ne zna cenit, temveč obratno, to obrne v izkoriščanje, potem mora človek zase poskrbeti in se sebi v obrambo odmakniti od te osebe.

Sem imela v zadnjih letih odnos, kjer je bilo z moje strani ogromno popuščanja, prilagajanja,... dobivala sem pa nazaj samo hujše bumerange, ... na koncu je že tko zgledal, kot da oseba toliko bolj uživa, kolikor bolj me rani. Na koncu sem se mu zahvalila za te igrice in mu zaželela srečo. Čeprav je v takih primerih potem vsakemu žal, a če bi se zgodba nadaljevala, ne bi pa ta oseba nič spremenila. Nimaš kej ...

Za svoje dobro je treba zapustiti ta odnos....vendar ugotavljam, da se jih veliko hoče vrniti po določenem času...sej se samo, da nismo več v takšnih odnosih kot smo bili...se slišimo enkrat ali dvakrat na leto...

Če nekaj ne gre pač ne gre...ni potrebno siliti v to ampak samo sprejeti...

tudi jz verjamem, da če ta oseba takrat ni videla tebe kot prijatelja z velikim P ampak samo kot neko družbo, ne verjamem, da bi zdaj pa kar naenkrat spremenila odnos do tebe...mislim, da vsak potrebuje čas za spremembe...vprašanje je če si je sploh zares želi....

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Za svoje dobro je treba zapustiti ta odnos....vendar ugotavljam, da se jih veliko hoče vrniti po določenem času...sej se samo, da nismo več v takšnih odnosih kot smo bili...se slišimo enkrat ali dvakrat na leto...

Če nekaj ne gre pač ne gre...ni potrebno siliti v to ampak samo sprejeti...

tudi jz verjamem, da če ta oseba takrat ni videla tebe kot prijatelja z velikim P ampak samo kot neko družbo, ne verjamem, da bi zdaj pa kar naenkrat spremenila odnos do tebe...mislim, da vsak potrebuje čas za spremembe...vprašanje je če si je sploh zares želi....

:palec: xyesx

x:Ix x:px

Saj ne vem kaj je huje - trmoglava koza ali špikajoči maščevalen škorpijon hmmm :D

definitivno koza xyesx x^x x:Xx x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Ix x:px

Saj ne vem kaj je huje - trmoglava koza ali špikajoči maščevalen škorpijon hmmm :D

kaj pa če je oboje skup xrolleyesx :sori:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

:palec: Pravilno, vsako prijateljstvo, oz. prekinitev nas nekaj nauči, sicer do srečanja sploh ne bi prišlo. x;)x

Ja se strinjam, ... kajti pri tem odnosu je bilo očitno, da ima nek globji pomen ... neugodne okliščine, v akterih se je odnos sploh odvijal, občutki, čustva, intuicije, da to ni pravi čas za ta odnos ... Kot bi bile sorodne duše, katere sta se določile,da v tem življenju ne bosta skupaj, sta se pa srečali, da bi si drug drugi pomagali iti skoz neko obdobje oz odprli drug pogled na življenje. In vse kar se je zgodilo, se je pač moralo zgoditi. In kljub vsemu, če se dovolj odprem, je čutiti neko globjo povezanost in njen pomen.

Priznam, da je bil to prvi odnos, ki mi je dal razmišljati o teh stvareh ... Če se za vsem tem res skriva kak pomen, bo pa povedalo kasneje življenje samo.

xyiyax xvrtcx

• 4 weeks later...

Pri meni se pa te dni izvajajo same opozicije na moje N sonce.. :vio:

In sicer;

T mars opozicija N sonce

T venera opozicija N sonce

T saturn opozicija N sonce(tale aspekt me bo medel kar do decembra tega leta x:Dx )

T merkur opozicija N sonce

T mars bo še samo jutri, v petek in v soboto v opoziciji z N soncem ... x^x

Pomanjkanje energije...

in pomankanje koncentracije...

.

.

to dvoje bi znalo biti posledica teh opozicij.. :o|o: x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest VilaSonca
ahahaha, saj mam same Saturnove kvadrate in konjunkcije že celo božje leto, na Venero, na Uran, na Jupitra. ni da ni, človek postane železen. Jupiter je pa qrac božji. če ga sploh kdo hendla ... to je tako bolj ... pride pa gre. Jupiter ni zanesljiv.

trenutno je tranzitni Saturn v konjukciji z natalnim Saturnom, ki je tudi vladar moje karte v 8. hiši.

ne vem kaj se mi dogaja in tud ne vem kje bi bila tukaj veza s tem kar se mi dogaja ampak malo me meče...no sej se tudi bremzam ampak ne vem kok časa se bom lahko... :ermm:

Načeloma se izogibam preučevanja tranzitov - prišla nekak do spoznanja, da moje težko pričakovanje vsega dobrega, ki bi ga nemara lahko prineslo jupitrovo udejstvovanje, po meni bližnjih planetih ni pustilo želenega, pa tudi nič strašno slabega se še ni zgodilo, torej sem se odločila, da se prepustim lajfu kot takemu.

Je pa vseeno nekaj, na kar ratala pozorna, ker je pač tako vnebovpijajoče očitno. Saturn na luni in plutonu v 10.hiši. Jaz sem ok(ni panike, malo se razpištolim vsake toliko, pa to ni ziher ama nič kriv saturn), pač pa je zelo šibkega zdravja moja mama. V bistvu se ji tole vleče že lep čas, ampak na hipe je total brez energije, komaj še pokonci...ampak sem sklenila pakt in nema kakšnih čudnih kolobacij. Ma, da je vse ok.

Tranzite chutimo na minuto ko se zgodijo. Lahko ih kar diskreiramo che ih nochemo. http://tribes.tribe.net/2009/photos/0cce79...f3-5e7b99373035

Enkrat -pred leti(mater že res dolgo telovadim po lnf) si omenil tole - opisal v bistvu nekje, kako lahko vplivamo na male dogodke. Takrat sem se zavedla, da tole že dolgo počnem. Recimo...me nervira pred mano vozeči avto..cinca in cinca..pa si rečem..zdaj zaviješ desno..in ni hudir...avto da desni žmigavec...ali pa iščem parking kje...si rečem..za temle ovinkom pa bo...in ponavadi je...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Moj tranzit , sedaj, ta dan, te dni : tranzitni Saturn mi sedi na MC

Meni pa na Soncu. In kmalu se bo približal Jupitru in Merkurju, potem pa bo šel še čez natalnega Saturna. Ja, VSE TO in še več... In potem bo končnooooo zapustil 9 hišo.. xrolleyesx (čez kaki dve leti...)

sleepwalking past hope

hej. tranzitni Saturn skozi 9. hišo je pa ja kul.

Pomaga precej pri povečani in resni filozofiji, učenju. Veliko ljudi se trudi prav v tem času dokončat fakulteto, nekateri opravljajo magisterij, doktorat prav pri tem tranzitu. Seveda je odvisno, kako je saturn v natalu aspektiran. V slabem bi lahko pomenil tranzit saturna čez deveto hišo komplikacije v kakšni tožbi, mogoče določene blokade s tujci ali tujino.

Sem imela zadnja dva tedna Saturnov povratek. Me je skoz pomalo kuhalo, in vsako noč sem prešvicala. Pa sevede sem skoz delala obračune kaj sem dosegla in kaj ne, in precej sikerancije... kar me je psihično dost utrujalo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...