zvezdanka 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 Zdaj pa prosim, da mi sledita in mislita. Tranzitov, ki se nam dogajajo, torej ne rabimo upoštevati, v kolikor taistih aspektov nimamo v natalu. Ok. Ker so tranziti SPROŽILCI DOGODKOV v življenju, je nadaljevanje edino takšno : 1.) To pomeni, da osebno nam , ki smo "natalno nesrečni" , ki torej nimamo v natalu Jupitra v aspektu z Luno, Soncem ali Venero, nikoli ne vplivajo NOBENI SREČNI TRANZITI : - tranzitni Jupiter preko Venere ('prinese srečno ljubezen) - mi ne bomo srečni, ker nimam tega v natalu - tranzitni Jupiter na Luno (ki sprosti osebo, prinese materinstvo) - mi nikoli, ker imamo Luno le v trigonu s Saturnom - tranzitni Jupiter preko Sonca (prinaša lahko čast ali dvig položaja v družb, izboljšanje odnosa s partnerjemi) - ma kaki, če pa naše Sonce nima aspekta z Jupitrom Mene osebno, ki nimam v svoji karti nič Jupitra, (edino kvadrat Saturnom) torej v življenju glede na to, da tranzti po vajinem delujejo le v primeru, če isti aspekti obstajajo tudi v natalu, ne čaka nič Ker edino Jupiter in Saturn prinašata ugodno/trajno, če že. Uran prinaša kratkotrajno, neobstojno in naslednjič bo šel preko moje Venere čez desetine let, ko bom že mrtva. 2.) In ko se gre za partnerja, za moškega, imam Sonce v natalu trigonu z Uranom. Po vajini logiki, ki jo kot vidim, vsi tukaj verjamejo, bi moral torej meni kakšno pomembno vez z moškim prinesti oz. pri-vplivati tranzitni Uran preko Sonca. Moram rečt, da sem tak tranzit imela trikrat pred leti in da nisem takrat v tem času nobenega moškega nikjer opazila in da že tukaj ta teorija pade , čeprav je TA TRANZIT PO VAJINEM MNENJU OČITNO ZADNJA MOŽNOST, saj vendar drugih natalnih aspektov Sonca nimam. 3.) In po vajinem mnenju, ker pač nimam v natalu Sonca v aspektu s Saturnom ali Jupitrom, ne bom začela letati za moškimi nikoli v času tranzitov Saturna ali Jupitra čez Sonca oziroma ne bom veze nič učvrstila in ne vem kaj vse Saj res nisem : moje prijatelce so spoznale sanjske fante pri tranzitih jupitra čez Sonce - meni pa ni to delovalo. Naprotno : sem ostala nevtralna. Pred mano v mojem življenju po vajini trditvi torej ni ničesar, ker nimam takega natala, ki bo to nakazoval, ker nimam v natalu nič Jupitra, Saturna na Sonce in v natalu imam samo Venero v opozicji s Saturnom in kvadratu z Uranom itd Prosim za vajino razlago. To, kar sem napisala, sem izpeljala iz vajinih besed. Ta sestavek namreč popolnoma odgovarja vajinemu prepričanju, da na nas plivajo samo tisti tranziti, ki so nakazani (aspekti) že v natalu. Če nimamo takega natala, torej ni nič. Vem pa, da je to res ena astroloških resnic, a bi bili nekateri ljudje s slabim antalom popolnoma brez vsakih možnosti v življenju, če bi naj res držala. Čez 3 mesece mi gre tranzitni Jupiter preko Venere in Merkurja. Ampak nimam tega v natalu. Torej. Nič denarja, (čakam na službo), nič ljubezni (ne čakam. Sem mrzla.) No pa pojdimo po vrsti Nisem rekla, da tranzitov ni potrebno upoštevati. Tranzitno dogajanje bo tako, kot je zapisano v natalki. Ne gre samo za aspekte, ki nas butnejo v glavo, temveč za celotno dogajanje in astrološka karta je vedno med seboj zelo povezana, pa ne samo z dispozicijami.... Srečo, materinstvo in čast, pa ne prinaša samo Jupiter Ljubezen je npr. tudi vladar 5 in planeti v 5 ..., pa ko se srečata npr. tranzitni mars in venera ... pa da ne naštevam, opcij je vsaj toliko kot ljudi. Materinstvo je lahko pogojeno tudi z Neptunovimi prehodi preko Lune .... Vse je odvisno kakšne vrste energije so zapisane v natalu. Spet ponavljam. Kako nimaš v svoji karti nič Jupitra. Pa saj se ne upošteva samo aspektov. Glej njegovega dispozitorja, pa bo dogajanja kar naenkrat veliko ...... /tudi če ne upoštevaš dispozicijo Saturna/. Poleg tega vsak aspekt, ki ga imamo v tranzitu na določeno točko, moramo potrdit vsaj še 2x. Torej da zagotovo rečemo, kaj se bo dogajalo, ne iščemo samo en samcat tranzit .... vedno je sklop nekih premikov... Glede Jupitrovih tranzitov pa je tudi nesmotrno kar posploševati, da prinašajo .... Lahko da nam v tranzitu res "prinese" priložnost, ki pa ni nujno vidna ob samem prehodu, pač pa se šele kasneje zavemo, kako je bila ta zadeva pravzaprav dobra za nas.... Treba je subtilno pogledat v celotno dinamiko progresivne karte. Itd. Sicer pa glede tvojega kvadrata med Jupitrom in Saturnom Veš Saturnu pravimo tudi črno sonce Lep dan ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezdanka 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 Glej Mantis, takole ne bova nikamor prišli. Gre za to, da je naša natalna karta naš načrt in gre za to, da če v načrtu ni dinamike, je nemogoče pričakovati, da se bo kaj dogajalo izven tega konteksta. Če dam primerjavo. Če v hiši ni napeljave /cevi/ za vodo, potem nam tudi pipa ne služi. In interpretira se res subtilno. Ti dam kar en primer. Ko je meni T Jupiter šel čez venero sem postala vdova, obenem pa je bil T Pluton v natančni konjunkciji na moje progresirano Sonce in oba na mojem natalnem Jupitru. In če tole dinamiko gledamo samo iz enega zornega kota, potem bi nastale razlage, podobne tvojim. Zgodba pa je mnogo širša in seveda zapisana v mojem natalnem horoskopu /celem/ Če bi hotela debatirat s tabo o tvojih aspektih horoskopa, bi seveda morala poznat tvojo karto Vse dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 zanima me če kdo izmed vas, astrologov, pri interpretaciji tranzitov upošteva tudi Kirona in midpointe ?Hvala. lp Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..jezna sem... Evo..lani sem se je dogajalo isto, ko je prišel T mars na mojo luno v škorpiji.Pa to ne moreš verjeti, koliko negativnih čustev;agresije, asocialnosti, tečnosti, jeze..ma vsega slabega. Nekoga bi prebutala..v boksarksem ringu..z boksarskimi rokavicami ..resnooo. Pasalo bi. Tale mars.Sj najbrž ne bi bilo tako hudo vse skupaj, če ne bil bil T mars trenutno med natalno luno in natalnim uranom(ki je tudi vladar ASC) v škorpiji.Luna in uran torej tvorita pri meni v natalu konjukcijo.(nemira imam za izvoz )Ajajajjj , zdaj se je pa umešal še ta eksplozivni mars. Lani je bil pa isti šmorn.Prav spovnem se. Na žalost luna in uran v natalu tvorita kvadrat s saturnom v 7.hiši in kvadrat z ASC-dentom.Folk mi gre na živce.In ne prenesem te pretirane pozornosti.Samevati hočem.. Jao. Sj bo boljš. Ps;Rekreacija je nujno potrebna v teh dneh.In to intenzivna...tudi 2 uri na dan.Daleč stran od ljudi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..jezna sem... Evo..lani sem se je dogajalo isto, ko je prišel T mars na mojo luno v škorpiji.Pa to ne moreš verjeti, koliko negativnih čustev;agresije, asocialnosti, tečnosti, jeze..ma vsega slabega. Nekoga bi prebutala..v boksarksem ringu..z boksarskimi rokavicami ..resnooo. Pasalo bi. Tale mars.Sj najbrž ne bi bilo tako hudo vse skupaj, če ne bil bil T mars trenutno med natalno luno in natalnim uranom(ki je tudi vladar ASC) v škorpiji.Luna in uran torej tvorita pri meni v natalu konjukcijo.(nemira imam za izvoz )Ajajajjj , zdaj se je pa umešal še ta eksplozivni mars. Lani je bil pa isti šmorn.Prav spovnem se. Na žalost luna in uran v natalu tvorita kvadrat s saturnom v 7.hiši in kvadrat z ASC-dentom.Folk mi gre na živce.In ne prenesem te pretirane pozornosti.Samevati hočem.. Jao. Sj bo boljš. Ps;Rekreacija je nujno potrebna v teh dneh.In to intenzivna...tudi 2 uri na dan.Daleč stran od ljudi. Niti ne govori... jaz mam tega marsa zaj tud v 1. hiši, fajn razpetega med luno, plutonom in na drugi strani saturnom. Za znoret, kako mi dela! Za nikamor nisem... nervozna, pikajoča, sploh ne pomnim kdaj bi se nazadnje tolikokrat razžalostila. Res, neugoden mi je ta tranzit. Komaj čakam, da bo mimo. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Oj, mene zanima, če mogoče kdo ve pomen Tranzitnega Plutona v prvi hiši v kozorogu v sekstilu z natalnim Plutonom v osmi hiši v devici. Oba sta na dveh stopinjah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Oj, mene zanima, če mogoče kdo ve pomen Tranzitnega Plutona v prvi hiši v kozorogu v sekstilu z natalnim Plutonom v osmi hiši v devici. Oba sta na dveh stopinjah. Ojej, ojej, na brzino tipku, pa še neki druzga gledu zraven, pa sm se zatipku. T Pluton je v trigonu z N Plutonom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mineja 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Odkar je začel Saturn tranzitirat čez mojo 11.hišo, mi je kar nekaj ljudi, s katerimi sem se še kako leto nazaj veliko družila-so mi bli v bistvu kolegi, prijatli, začelo it na živce. Kot da bi komaj zdaj videla kaj me je na njih pravzaprav že cel čas motlo, pa si nisem priznala ali pa nisem opazla. In zdaj se vedejo ful presenečeno, češ kaj se je z mano zgodilo, da mam neke čist druge ljudi okrog sebe, kak to, da mi oni več niso pomembni itd. Ampak jaz pa imam občutek, kot da jih "zlagam" na svoje mesto-slaba energija vstran, nova energija naprej. Ful sem postala izbirčna glede prijateljev in nekateri stari, s katerimi sem mislila, da si bomo dolgo naklonjeni, so v bistvu zvodeneli in jih niti ne pogrešam več, ne potrebujemo se več. Medtem ko so mi novi ljudje, ki so vstopli v tem času v moje življenje ali pa sem z njimi poglobila stike, postali izjemno pomembni, so dobili neko težo. Čudno vglavnem. Pa ni čudno, saturn ti pove, kaj je bistveno za tvoje življenje. Lahko se pa zdi kruto, ne...ker se ne znamo kr svobodno odpovedat tistim fantazijam. ki so nekoristne... to pa se mi zdi, da zahteva saturn. A se je že kaj govorilo o "saturnovih sedmih letih" tu? Mene osebno je ta tranzit zelo zadel in mi življenje obrnil za 360 stopinj. Je sicer moj 2. najmočnejši planet, mrbit zato... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mineja 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Oj, mene zanima, če mogoče kdo ve pomen Tranzitnega Plutona v prvi hiši v kozorogu v sekstilu z natalnim Plutonom v osmi hiši v devici. Oba sta na dveh stopinjah. Hm, pa sej to po moje čutiš, kaj to pomeni...? Odkrivaš svojo skrito moč, ki je do sedaj še nisi opazil ... v tem odbobju jo je dosti lažje prenašati v vsakdanje življenje- pomaga ti pri samouresničevanju... To bi bila moja asociacija... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Niti ne govori... jaz mam tega marsa zaj tud v 1. hiši, fajn razpetega med luno, plutonom in na drugi strani saturnom. Za znoret, kako mi dela! Za nikamor nisem... nervozna, pikajoča, sploh ne pomnim kdaj bi se nazadnje tolikokrat razžalostila. Res, neugoden mi je ta tranzit. Komaj čakam, da bo mimo. Sj bo kmalu mimo. Meni se zdi, kot, da izganjam iz telesa demone, ki niso moji. Se pa tale šmorn dogaja v 8.hiši. V moji karti je mars najbolj močan planet, je vladar karte, zato ga še toliko bolj čutim. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Ojej, ojej, na brzino tipku, pa še neki druzga gledu zraven, pa sm se zatipku. T Pluton je v trigonu z N Plutonom. sem prav študirala po kakšni logiki bi bila ta dva v sekstilu.....in če je sploh možno, da bi ble nekatere hiše tako velike/majhne........ pluton bo v prvi hiši do obisti prečekiral zunanjo pojavnost....kako se bo manifestiralo se bo videlo sproti...totalna sprememba sloga al pa samo nekaterih delov....lahko drugačen nastop...verjetno tudi komunikacija z drugimi....odvisno, kakšna je bla oseba do zdej.....načeloma se lahko bolj odpre, al pa zapre....kar bi bilo sicer trapasto, sam nikol ne veš, za kaj se kdo odloči.......glede na trigon z n-plutijem v 8h v devici, je najbolj verjetna sprememba komunikacije navzven, se pravi do drugih....posledično seveda tudi pri sebi......možno, da se bo pojavila večja notranja potreba po spoznavanju sebe....in ker je beseda o plutonu, tle ne bo pardona.....mal se mi zdi, da proces mogoče ne bo najbolj izi....pa ne zato, ker ne bi mogel bit....pač pa zato, ker se zna oseba upirat tem spremembam (2st je bikova)....če bo premagala odpor do sprememb, pol bo šlo bolj gladko čez......po končanem procesu, pa lahko drugim z odprto komunikacijo veliko pomaga pri njihovih dogajanjih......verjetno bo čutiti notranjo potrebo po tem....kozorog vendarle hoče konkretne dokaze našega napredka....pa devica je tud zadost zemeljska....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 zanima me če kdo izmed vas, astrologov, pri interpretaciji tranzitov upošteva tudi Kirona in midpointe ?Hvala. lpjaz nisem astrologinja, sem pa opazovala neke progresije na Kirona in tudi Severni vozel oz. za nazaj poštekala nekatere zadeve. pa planeti v tranzitih na Kirona tudi delujejo, seveda, čeprav je to "zgolj" Sonce ali katerikoli od hitrih planetov. midpointom pa nisem posvečala pozornosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Hm, pa sej to po moje čutiš, kaj to pomeni...? Odkrivaš svojo skrito moč, ki je do sedaj še nisi opazil ... v tem odbobju jo je dosti lažje prenašati v vsakdanje življenje- pomaga ti pri samouresničevanju... To bi bila moja asociacija... Ja, sej res, maš prou, se mogoče čuti. Al pa tut ne. Sm prašu bl hipotetično, k je baje to redek tranzit in Mercheva, pa še par njih pišejo o njem, da še sploh ni raziskan. Razmišljaš pa prou. Thanks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 sem prav študirala po kakšni logiki bi bila ta dva v sekstilu.....in če je sploh možno, da bi ble nekatere hiše tako velike/majhne........ pluton bo v prvi hiši do obisti prečekiral zunanjo pojavnost....kako se bo manifestiralo se bo videlo sproti...totalna sprememba sloga al pa samo nekaterih delov....lahko drugačen nastop...verjetno tudi komunikacija z drugimi....odvisno, kakšna je bla oseba do zdej.....načeloma se lahko bolj odpre, al pa zapre....kar bi bilo sicer trapasto, sam nikol ne veš, za kaj se kdo odloči.......glede na trigon z n-plutijem v 8h v devici, je najbolj verjetna sprememba komunikacije navzven, se pravi do drugih....posledično seveda tudi pri sebi......možno, da se bo pojavila večja notranja potreba po spoznavanju sebe....in ker je beseda o plutonu, tle ne bo pardona.....mal se mi zdi, da proces mogoče ne bo najbolj izi....pa ne zato, ker ne bi mogel bit....pač pa zato, ker se zna oseba upirat tem spremembam (2st je bikova)....če bo premagala odpor do sprememb, pol bo šlo bolj gladko čez......po končanem procesu, pa lahko drugim z odprto komunikacijo veliko pomaga pri njihovih dogajanjih......verjetno bo čutiti notranjo potrebo po tem....kozorog vendarle hoče konkretne dokaze našega napredka....pa devica je tud zadost zemeljska....... O sončk. Ti že veš.......k je pač tvoj šef. Sam, lej, zakaj pa lih komunikacija? Kaj vem, če se lih na komunikaciji z drugimi manifestira. Lahko je bl samo drugačen odnos, kot praviš. Lahko je pa bl globje razumevanje. Lahko globje doživetje, sprememba vsekakor, a se mi zdi da bl filingi rulajo tu, bl razodetje nekako butasto. Al kaj? Pa upiranje, ma kaj vem, a ni bl za Urančkota značilno upiranje? Ma sej pr Plutonu se pa skor ni kaj upirat. On kar nardi, briga njega. Al kaj? Bodi mi lepo. Se oglasim, takoj k bo cajt. Pozdravček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 no, če glih hočeš, lahko tud zdravstveno kaj vpliva.....kosti, koža, prebavila, živčni sistem......mislim, da je povezan z natalnim kr precej.....natalni pa govori o notranjem življenju posameznika....tle še tolk bolj k je v devici in hoče vse vedet in zanalizirat.....ampak sam to, mu bo težko dovolj, saj je vladar device konc koncev le merkur....ta pa hoče ne sam razmišljat, ampak tud debatirat o tem...al je to v pisni , ustni al kakršnikoli drugi obliki, je v končni fazi čist vseeno...... če se prva hiša ukvarja z našim videzom, s tem, kako nas dojemajo drugi ali kako se sami predstavljamo navzven, pa z zdravjem in s tem kako začenjamo kakršnekoli življenske projekte....pol bi čist lepo rekla, da plutko sam s spremembo videza nit pod točko razno ne bo zadovoljen.....kjes pa vidu, da bi plutija zanimal površinski plankton.....sprememba videza je pri plutonu lahko samo posledica notranje spremembe....kaj pa notranja sprememba pomeni, pa vemo, a ne.....delo na sebi, delo na sebi in še malo dela na sebi........zato zna lepo zaktivirat natalnega ......ker pa je natalni v 8h, je čist jasno, kaj vse se bo tam dogajalo.....tega mi menda ni treba naštevat.....že to je preveč..... to je pač eden od možnih scenarijev...nimam pojma, kako je pluton (bodisi tranzitni al pa natalni) aspektiran z ostalimi planetki....niti tega, kaj vse se še dogaja od nebesnega plesa v omenjenih hišah...... globje dojemanje vsekakor...milom ili silom....po želji....upiranje pa bo....a si kje vidu kozoroga, ki skače od sreče, ko se mora s čustvenimi elementi sebe ubadat...al pa bika, ki bi komaj čakal spremembo....al pa recimo hitro devico.....a-a....men se zdi, da bo najprej upor.....razen, če ima osebek v svoji karti kaj fleksibilnega in bo znal/znala to uporabit......pol bo upiranje prej minilo...... no, in ko se vse to v sebi predela in nastane tak dober kompost, pol mora na njem tud kaj zrast....in temu jasno sledi komunikacija z drugimi....sej to menda ne pomeni hoje s transparenti po prestolnici al pa unih ameriških parkovnih govornikov.....ostalo si mal predstavljaj sam...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 no, če glih hočeš, lahko tud zdravstveno kaj vpliva.....kosti, koža, prebavila, živčni sistem......mislim, da je povezan z natalnim kr precej.....natalni pa govori o notranjem življenju posameznika....tle še tolk bolj k je v devici in hoče vse vedet in zanalizirat.....ampak sam to, mu bo težko dovolj, saj je vladar device konc koncev le merkur....ta pa hoče ne sam razmišljat, ampak tud debatirat o tem...al je to v pisni , ustni al kakršnikoli drugi obliki, je v končni fazi čist vseeno...... če se prva hiša ukvarja z našim videzom, s tem, kako nas dojemajo drugi ali kako se sami predstavljamo navzven, pa z zdravjem in s tem kako začenjamo kakršnekoli življenske projekte....pol bi čist lepo rekla, da plutko sam s spremembo videza nit pod točko razno ne bo zadovoljen.....kjes pa vidu, da bi plutija zanimal površinski plankton.....sprememba videza je pri plutonu lahko samo posledica notranje spremembe....kaj pa notranja sprememba pomeni, pa vemo, a ne.....delo na sebi, delo na sebi in še malo dela na sebi........zato zna lepo zaktivirat natalnega ......ker pa je natalni v 8h, je čist jasno, kaj vse se bo tam dogajalo.....tega mi menda ni treba naštevat.....že to je preveč..... to je pač eden od možnih scenarijev...nimam pojma, kako je pluton (bodisi tranzitni al pa natalni) aspektiran z ostalimi planetki....niti tega, kaj vse se še dogaja od nebesnega plesa v omenjenih hišah...... globje dojemanje vsekakor...milom ili silom....po želji....upiranje pa bo....a si kje vidu kozoroga, ki skače od sreče, ko se mora s čustvenimi elementi sebe ubadat...al pa bika, ki bi komaj čakal spremembo....al pa recimo hitro devico.....a-a....men se zdi, da bo najprej upor.....razen, če ima osebek v svoji karti kaj fleksibilnega in bo znal/znala to uporabit......pol bo upiranje prej minilo...... no, in ko se vse to v sebi predela in nastane tak dober kompost, pol mora na njem tud kaj zrast....in temu jasno sledi komunikacija z drugimi....sej to menda ne pomeni hoje s transparenti po prestolnici al pa unih ameriških parkovnih govornikov.....ostalo si mal predstavljaj sam...... Hm, zanimivo, zanimivo. Po svoje ja. Itak. Spljoh. Ma po drugi strani, ča greva v samo bistvo Plutija, pol pa moraš pri tem začet sklepat. In njegova bistva sta v glavnem dva. Moč in masa. On je mogoče največja moč, Komunala, in ja, hoče vladat. Zato predvsem želja po nadvladanju mogoče, pa ker čisti v globino, ker spravi nesnago vn iz cevi, pol najbrž tut iskrenost, nekaka neusmiljena, pa če mava še mase ljudske tu, pol še želja za vplivom na druge, v skrajnih primerih celo neusmiljena uporaba sile. Mogoče, kaj vem, nekak hipnotični vpliv na svet okoli sebe. Pa ker sta kozorogec pa devička vmešana bi lahko res rekla, da je neka želja mogoče, po napredovanju in to vztrajnem, z veliko samodiscipline, samoodpovedovanja, želja za javnim potrjevanjem, v glavnem neki upornega, neki kar se vzdigne iz megle, neki kar pusti vtis v okolici, neki zelo iskrenega. Ma, še to, druga stopinja, kot si ugotovila, ni samo bikova. Je neki kar ima vrhunsko, izrazito moč. Nekaj naredimo, kar je spoštovano, vredno. In na drugi stopinji ima odmev. Se lahko celo zapiše v zgodovino. Tko da ja, maš prou, tut komunikacija. Ma, glede upiranja, kaj vem, vem kaki so kozorogci, pa še bolj vem, kake so devičke. Sam, kaj vem, proti Plutonu pa tut oni potihnejo, se predajo, se ne upirajo kaj preveč. Al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 nadvlada...neusmiljenost....manipulacija....agresivnost......in podobne temačne zadeve....moč........no, pa poglej, kaj od tega ostane, ko plutonček opravi svoje delo...?.....in zakaj je tako brezkompromisen in v katerih primerih?.......... Ma, glede upiranja, kaj vem, vem kaki so kozorogci, pa še bolj vem, kake so devičke. Sam, kaj vem, proti Plutonu pa tut oni potihnejo, se predajo, se ne upirajo kaj preveč. a da se ne.....?..... ......v bistvu se....seveda na konc potihnejo, kaj jim pa drugega preostane....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 nadvlada...neusmiljenost....manipulacija....agresivnost......in podobne temačne zadeve....moč........no, pa poglej, kaj od tega ostane, ko plutonček opravi svoje delo...?.....in zakaj je tako brezkompromisen in v katerih primerih?.......... Hm, ostane pogorišče, ostanejo čiste cevi, ostane nauk za bodoče rodove, nekak opomnik, kaj se naj ne bi več delalo, kako se ne sme. A to misliš? Po njem v glavnem ni nikoli več tako, kot je bilo. In greš lahko naprej prečiščen in s stremljenjem po novem, lepšem življenju. Zakaj je tako brezkompromisen? Mogoče, ker se zaveda svoje moči, ker pač vidi globlje, do dna, ker hoče opozorit nase, ker je užaljen, da ga drugi ne upoštevajo. a da se ne.....?..... ......v bistvu se....seveda na konc potihnejo, kaj jim pa drugega preostane....... Ma, se mi zdi, da ga kozorogi in device bl ignorirajo, ga ne upoštevajo, ne pa da se kaj preveč upirajo. Zdi se jim preveč prostaški, da bi se z njim sploh ukvarjali. Prezrejo ga po mojem. In pol ko se zgodi, pa sploh ne vejo, od kje je prletelo. Al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 Zakaj je tako brezkompromisen? Mogoče, ker se zaveda svoje moči, ker pač vidi globlje, do dna, ker hoče opozorit nase, ker je užaljen, da ga drugi ne upoštevajo. Ma, se mi zdi, da ga kozorogi in device bl ignorirajo, ga ne upoštevajo, ne pa da se kaj preveč upirajo. Zdi se jim preveč prostaški, da bi se z njim sploh ukvarjali. Prezrejo ga po mojem. In pol ko se zgodi, pa sploh ne vejo, od kje je prletelo. Al kaj? plutona v resnici prav en klinc briga za moč......oja...so igrice na to temo...ni pa to namen.....in tud zarad neupoštevanja al česarkoli druzga se v resnici ne sekira.......pluton že ne...lahko se pa človek...ampak samo, dokler je v "plutonovem vrtcu".......temu pa sledi osnovna šola, pa učenje 1+1 je koliko.....integrali in enačbe so v srednji šoli al pa na faksu....ostale stvari pa še mal kasnej......... no, tisto o prezreti bi znalo bit res....dokler lahko prezreš.....ko pa ne moreš več je pa jamr v slogu "pluton je najbolj zaj*".....sam v bistvu ni....sam prisili človeka pogledat tja, kamor sam noče....in pahne nas iz "cone udobja".......in point lajfa je vedno v razvoju, napredku......drugač bi še zdej s kiji preganjali divjad in zvečer odhajali drnjohat v skupne votline....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 plutona v resnici prav en klinc briga za moč......oja...so igrice na to temo...ni pa to namen.....in tud zarad neupoštevanja al česarkoli druzga se v resnici ne sekira.......pluton že ne...lahko se pa človek...ampak samo, dokler je v "plutonovem vrtcu".......temu pa sledi osnovna šola, pa učenje 1+1 je koliko.....integrali in enačbe so v srednji šoli al pa na faksu....ostale stvari pa še mal kasnej......... no, tisto o prezreti bi znalo bit res....dokler lahko prezreš.....ko pa ne moreš več je pa jamr v slogu "pluton je najbolj zaj*".....sam v bistvu ni....sam prisili človeka pogledat tja, kamor sam noče....in pahne nas iz "cone udobja".......in point lajfa je vedno v razvoju, napredku......drugač bi še zdej s kiji preganjali divjad in zvečer odhajali drnjohat v skupne votline....... Ma ne draga, ne vem, če ga en klinc al pa dva brigata za moč. On v bistvu pokaže človeku vlogo, ki naj bi mu bila v življenju usojena. In za to uporabi moč, ne da ne. Maš pa prou, ni namen, je le sredstvo za dosego cilja. K je pač reformator. Po mojem, on malčk gleda kva dogaja, pusti drugim planetom da delajo neke brezvezne aspekte pa tranzite, pa tko, pol pa udari po mizi in vzame, če je za vzet in da, če je za dat. Za vse druge prisotne ga pa boli k.... In tu je videt tisto moč, odločnost, krutost, destrukcijo... Vez med duhovnim in materijalnim svetom. To da mi ne sedimo več na palmah, se čohamo za uhlji in jemo banane, pa je po mojem bl stric Uran kriv. Sam še vedno nism čisto prepričan, kaj naj bi v primeru trigona naredu. Se nagibam k tvojim razmišljanjem, ma pa spet ni nujno, da bi naj blo tako. Hm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 mela oz še mam plutona v prvi hiši....kaks e je kazal.....prehod preko asc se je pokazal tak, da sem totalno spremenila zunanji videz(iz natur blont na živo rdečo) kake 6 let bila totalni kameleon akr se tiče barve las....druge spremembe so bile pa notranje.....moj pogled na svet..na religijo..odnose jaz drugi...v glavnem totalne spremembe sam nebi rekla, da je bilo to samo plutonovo maslo....tu je še saturnov povratek, uran čez jupitra..p.luna..... itak je treba gledatvse planete ne samo en Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 mela oz še mam plutona v prvi hiši....kaks e je kazal.....prehod preko asc se je pokazal tak, da sem totalno spremenila zunanji videz(iz natur blont na živo rdečo) kake 6 let bila totalni kameleon akr se tiče barve las....druge spremembe so bile pa notranje.....moj pogled na svet..na religijo..odnose jaz drugi...v glavnem totalne spremembe sam nebi rekla, da je bilo to samo plutonovo maslo....tu je še saturnov povratek, uran čez jupitra..p.luna..... itak je treba gledatvse planete ne samo en Ma sej vem, sej lih to je tisti jajc, k je vedno še žnj aspektov zraven in pol bejž vedet, komu neke točne vplive pripisat. Zato se zavedam, da je treba bit ful ohlapen in nekako znat upoštevat vs mix dogajanj, k ma v radixu trenutno neke vplive. Zato je pa najbrž tko eksaktno vprašanje, kot sm ga tm gor postavu : T Plutun trigon N Pluton kar malček nepomembno. Me je sam mučlo, k ne Marcheva, ne Ebertin, ne Dupor, ne Merriman te razlage ne poznajo. A vseeno, kje pa maš natalnega Plutona? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 moj natalni pluton je v 10h...imam konkretno šolol za sabo....ker mi je t. pluton šel čez vse planete razn jupitra, saturna in lune....kar pač ne bom doživela...no mogoče čez jupitra mi lahka še gre Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 No, jaz imam zdajle plutonove tranzite:- pluton kvadrat saturn- pluton kvadrat merkur Zakaj imam občutek, da ne prihaja nič odličnega, glede na to, da imam tudi saturnov povratek v 9 hiši? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 kolko časa nameravaš živet? glede na to, da mam saturna v 8. hiši...je možnost, da mi pluton povozi jupitra to bo tam okol 76. leta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.