Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Hm, se mi je porodilo eno vprašanje..kmalu bo Venera delala konj z luninim vozlom...men se bo to tranzitno dogajalo v 7 hiši..(vladar 7...je Venera v 8 hiši...)

Ima kdo kakšno razlago?

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Hm, se mi je porodilo eno vprašanje..kmalu bo Venera delala konj z luninim vozlom...men se bo to tranzitno dogajalo v 7 hiši..(vladar 7...je Venera v 8 hiši...)

Ima kdo kakšno razlago?

Astra

xrolleyesx

Lahko na novo spoznaš kakega novega človeka, če je konjunkcija s severnim vozlom. Če je konjunkcija z Južnim vozlom, pa se vrne v tvoje življenje nekdo od prej. Sam na žalost, Venera (kljub vladavini) prej simbolizira žensko, kot moškega.

Povej kaj se bo dogoajalo.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

hm, očitno sva se mal narobe razumeli...

Mislila sem, da bo tranzitna Venera delala konj z tranzitnim severnim vozlom...men pa se bo to dogajalo...v sedmi hiši..(katere vladarica je Venera v osmi hiši...)...

Astra

Per aspera ad astra

Opažam MIHELA, da si v etru...ko me sprašuješ za občutke iz prejšnje strani te teme...hja, takšni so, kot, če bi treniral skok v višino ali daljino, sem prepričan, da bi dosegel krepko osebni rekord, če ti kaj to pove, skratka kar v redu so!!....lep večer in vikend  x;)x  :palec: 

x^x Me veseli zate.

x:Dx x:Dx Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Hecno, no... tkole pa se še nisem opazovala, ko danes... namreč, okrog dvanajstih mi rata ful nekaj slabo... kar taka vsa šibka in nekaj... grem pogledat, če kaj ekzaktnega dogaja na 'mojem'nebu' in res, točno ob 11:57 Luna konj. Pluton... sicer ne vem, če je sploh bil vzrok za tole ta tranzit, ampak se je časovno poklapalo in sem ga potem kar določila, da je to to x:px xcivx x:Dx

pazi to x:px x!x ... me zdele kliče sestra, da ji je kar na lepem ful slabo ratalo in nekaj čist vsa švoh in to... pa ji omenim, da sem bla jaz taka okol 12h... daj, poglej še zame v tisto čudo od zvezd, pliz... in kaj vidim tam?... točno ista scena - Luna konj. Pluton ob 20:08 :eek: xcivx x;)x

Boris... dve leti sva narazen...

Je bilo pa tole prvič, da sem takole sama povezala nekaj skupaj... in tele variante Luna konj. Pluton (v devici...??... tole še ne vem, ali je pomembno tud, da je ravno tu)... skratka... tegale že ne bom pozabila, kako deluje

:vio: x^x

Haj Mateja!

Saj takole na svoji koži in primerih bližnjih si najbolj zapomniš potem takšne tranzite, no jaz se tolažim, da od lune tranzit hitro mine, zato recimo ne hitim takoj zdravniku, mogoče pa le ni od muh nasvet, če ti ni po dveh, treh dneh bolje z zdravjem obišči zdravnika(toliko je pa tudi luna v enem znaku) in povečini mine, razen resnih obolenj in poškodb, tam se pa le ni za igrati.....sicer boma pa jaz jutri poskušal zase, brez hrane, težka bo, ker marčna luna zna biti močna, ampak zelo koristna pri zdravju, zato bom ja zdržal x:)x ....lep večer x;)x :palec:

Hecno, no... tkole pa se še nisem opazovala, ko danes... namreč, okrog dvanajstih mi rata ful nekaj slabo... kar taka vsa šibka in nekaj... grem pogledat, če kaj ekzaktnega dogaja na 'mojem'nebu' in res, točno ob 11:57 Luna konj. Pluton... sicer ne vem, če je sploh bil vzrok za tole ta tranzit, ampak se je časovno poklapalo in sem ga potem kar določila, da je to to  x:px  xcivx  x:Dx

Pozdravljena Mateja,

jaz se na ta način tudi veliko naučin o določenih aspektih. Neverjetno je kao to deluje. Pa tudi iskoriščat sem začela Luno, vem kakšna sem ko je Luna tu in tu, in potem izkoristim. Danes je v devici in jaz jo vedno izkoristim za zalivanje rož in pospravljanje stanovanja.

Ko je luna v deseti, izkoristim za kak nastop ali, kje v zvezi s poslom.

Zelo se splača poslušati kako gibanje Lune deluje nate in na tvoje najbližje in se splača po tem ravnati.

Vse dobro.

dnevni horoskop

Mihela, točno.. :palec:

tudi jaz sledom luninim ciklom...in je smešno, ko že doma vejo...

Mi pravi sin...pa dobro, kaj ti je...a je luna v devici al kaj.. x:Dx

(ko sam pospravljam..)

Astra

Per aspera ad astra

[QNeverjetno je kao to deluje. Pa tudi iskoriščat sem začela Luno, vem kakšna sem ko je Luna tu in tu, in potem izkoristim. Danes je v devici in jaz jo vedno izkoristim za zalivanje rož in pospravljanje stanovanja.

aaaaa zato sem jaz danes s kanglico za zalivanje rož okoli capljala in seveda zalivala :palec: ?

Gledaš tudi na tranzite oz. aspekte ali samo hiše v katerih se Luna giblje?

Slednje je,vsekakor,najenostavneje . . . . .

Zanimivo tole o Luni...bom probala sledit in,da vidim x:Dx

Aja...zanimivo bi bilo tudi pogledati stopinje...hmmmm

Kaj pa če si moškega spola...slediš Luni, Soncu ali Marsu.....lahko tudi Saturnu oz.Plutonu x:Dx x:Dx x:Dx

Lep dan,ki se že preveša v pozno popoldne želim!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

[

Kaj pa če si moškega spola...slediš Luni, Soncu ali Marsu.....lahko tudi Saturnu oz.Plutonu x:Dx  x:Dx  x:Dx

Lep dan,ki se že preveša v pozno popoldne želim!

:8): Čeprav smo ženske bolj po Luni, Lunino gibanje vpliva tudi na moške.

Seveda so pomembni tudi aspekti, ki jih tvori Luna, drugači se počutiš ko gre le ta v konjunkcijo s Saturnom, ali ko gre v konjunkcijo z Venero. Toda vpliv hitro mine. Mene boli želodec kako uro preden ge Luna v konjunkcijo s Saturnom in potem še kako uro, potem pa se čez nekaj časa zavem, da me je minilo in da sem spet O.K.

Vse dobro.

dnevni horoskop

Mene boli želodec kako uro preden ge Luna v konjunkcijo s Saturnom in potem še kako uro, potem pa se čez nekaj časa zavem, da me je minilo in da sem spet O.K.

x;)x Mene pa boli želodec, ko gre luno v konjukcijo z mojim uranom v raku (želodec). Mine po urci in pol.

xrolleyesx Mihela kje pa imaš ti saturna?

Mene boli želodec kako uro preden ge Luna v konjunkcijo s Saturnom in potem še kako uro, potem pa se čez nekaj časa zavem, da me je minilo in da sem spet O.K.

x;)x Mene pa boli želodec, ko gre luno v konjukcijo z mojim uranom v raku (želodec). Mine po urci in pol.

xrolleyesx Mihela kje pa imaš ti saturna?

Pravilno sklepaš, Saturn je v raku.

Vse dobro.

dnevni horoskop

Meni je bila pa tale zadnja polna luna v soboto prav fina. x:Dx Se nobena v devici mi ni bila tako v redu kot ta. Mogoce zaradi jupitra, ko je tudi tam.

Ponavadi sem polno luno v devici se najmanj obcutila. Zdaj mi je bila pa vseeno mocna ampak ne pretresljiva ampak, kako bi rekla, nezna, spevna xrainbowx

pomoje je bil "kriv" jupiter.

zanima me, kako ste jo kaj cutili?

Jihiii x!x x!x

Saturn se je končno obrnill..in spet gre direktno..sam še enkrat gre preko moje Lunce...potem pa mam mir...za nekaj časa.. xrolleyesx ...dokler ne pride do sonca.. :xx!:

Moram priznati, da sem tale tranzit Saturna preko Lune...močno čutila..skoraj popolnoma zaprla vase, obdobja :C: ...po drugi strani...pa neka umirjenost...da že skor sama sebe nisem spoznala...čist sem se zresnila...skrbno izpolnjevala obveznosti (kar zame ni ravno značilno.. x:Dx )...postala zadržana...in na objestnost v mojem značaju...je ostal še sam spomin... xrolleyesx ..tut ljudi...okol sebe "počistila"...ostalo sam tisto...kar je res kvalitetno..

Ma, dost mam tega saturna...saj sem se ves čas zavedala razloga...sam se mi preprosto ni dalo..početi karkol drugega...

In kar je najbolj zoprno...začela sem se počutiti staro... xrolleyesx ...jaz mladenka.. x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

In kar je najbolj zoprno...začela sem se počutiti staro... xrolleyesx ...jaz mladenka.. x:Dx  x:Dx

xrolleyesx Ja tole poslušam pri mladenkah, ki občutijo prvi saturnov povratek ali prehod saturna preko lune.

Ampak ta finling hvala bogu premine.

Guest SaTurNina

Men se pa niti ne sanja , kaj mi kej tranzitera..samo neki mi v tej smeri, kukr da spet doživljam transformacije. x:Dx

A mogoče kdo ve kje bi se dal pogledal..kako mam zdej planete? A obstaja kšn sajt tak?

www.astrodienst.com kaze narobne aspekte pa to.. :sori:

xrolleyesx Zanimivo bi bilo vedeti, kake tranzite na natalno karto ima lunin forum, se mi zdi, da se stvari počasi odvijajo, vsaj tu na astrologiji.

Vse dobro. x:Ix

dnevni horoskop

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...