Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

lej, uči se astrologije preko drugih..mogoče prijateljev, neznancev...

ne glej za ljudi, ki so ti preveč pri srcu..če drugega ne nisi objektivna....mogoče ti kje vidiš bol črno, kot dejansko je ;)

samo izbriši podtake in nehaj kukati...sicer je malo težje to nareditit...ampak to morš, predvsem zaradi sebe..za svoj dušni mir :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

Klarus, hvala za nasvet bom res poskusla upoštevat, težko je bit objektiven če gre za nekoga ki ga imaš rad, ne ne bom več razmišljala o tem. Raje glejmo kje nas čaka kaj lepega, pri meni upam, da bo prišlo do izraza leto 2010, uran in jupiter na mc, t venera na veneri x:)x

Klarus, hvala za nasvet bom res poskusla upoštevat, težko je bit objektiven če gre za nekoga ki ga imaš rad, ne ne bom več razmišljala o tem. Raje glejmo kje nas čaka kaj lepega, pri meni upam, da bo prišlo do izraza leto 2010, uran in jupiter na mc, t venera na veneri x:)x

šele 2010 x:Dx x:px motiš se...kaj lepega in nepričakovanega te še letos čaka x^x x:Xx

pa tudi svojih tranzitov ne gle oz če gledaš, glej samo trnutno stanje ali pa za nazaj...ni potrebno, da se že v naprej oropaš vsega, ki pride ;) presenečenja morajo tudi bit :vio: xDDx :2src:

pri sebi itak vidiš sam konico nosa x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

šele 2010 x:Dx x:px motiš se...kaj lepega in nepričakovanega te še letos čaka x^x x:Xx

pa tudi svojih tranzitov ne gle oz če gledaš, glej samo trnutno stanje ali pa za nazaj...ni potrebno, da se že v naprej oropaš vsega, ki pride ;) presenečenja morajo tudi bit :vio: xDDx :2src:

pri sebi itak vidiš sam konico nosa x;)x

Si me kar nasmejala, Klarus točno tako, optimistično je treba gledat naprej. x:)x Saj bo še vse v redu. Bo res treba odvečen čas malo drugače izkoristit, tole res jemlje energijo. :o|o: Namesto, da bi iz vsega poskušali nekaj dobrega potegnit, pa se osredotočamo na negativo. In potem ne vidimo tistega dobrega... Si me spomnila, čez nekaj mesecev mi bo tudi Jupiter prešel natalno luno, to pa tudi ne gre mimo brez kakšnih dobrih posledic. x:)x

Si me kar nasmejala, Klarus točno tako, optimistično je treba gledat naprej. x:)x Saj bo še vse v redu. Bo res treba odvečen čas malo drugače izkoristit, tole res jemlje energijo. :o|o: Namesto, da bi iz vsega poskušali nekaj dobrega potegnit, pa se osredotočamo na negativo. In potem ne vidimo tistega dobrega... Si me spomnila, čez nekaj mesecev mi bo tudi Jupiter prešel natalno luno, to pa tudi ne gre mimo brez kakšnih dobrih posledic. x:)x

in ko se osredotočaš na negativno(to velja tudi za tebe mysti) se bo negativno lepilo na tebe...

zakon privlačnosti x;)x :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

ravnokar ga imam menda ;)

pa Saturn kvadrat Saturn pa Uran konj. Desc pa polno še tega ;) aja da ne pozabim da je natalno Sonce v kvadratu z natalnim Plutonom... življenje je iluzija :) grem gledat kaj mi neptun špila haha

pozdravljena Ruby,

pri tako postavljenem aspektu v natalni karti, spremljaj oz. bodi vedno pozorna na tranzitni planet . Tudi Sonce.

Najbolje je voditi koledarček planetov, ki ti aktivirajo omenjeno opozicijo..

Žal je res, da pločevina škripa. Še dobro če samo škripa xDDx

lp

Tnx Čveka in lepo nedeljo! xsrcx

prejšnji teden sem imela ves čas grd kvadrat tMarsa na natalni Uran in nMars :sori:

Ampak sem si prav zaradi opozorila zadala lastno disciplino pri drugače 'čustveni' xrolleyesx vožnji.

Res je tudi, da sem se od poletja sem precej umirila, čeprav vožnjo moram še precej nadzirati- ampak se potem počutim dobro.

Prejšnji teden sem precej bila z avrom naokoli, v Ljubljani, Zagrebu in Padovi.

In kot rečejo Italjani- Uomo avvisato, mezzo salvato/Opozorjen človek, napol rešen človek xDDx

xsmx

et tu?

Jaz tudi N Sonce (8.h) kvadrat Pluton (5.h)

Enako Mars.

-------------------------

Moi aussi :o|o: . In sicer N Sonce (7. hiša) kvadrat N Pluton (9.hiša) in kvadrat N Mars (3. hiša). Da pa ne bi bilo preveč monotono x8Dx , sta še N Mars in N Pluton medsebojno v opoziciji. xrolleyesx

In kako jaz to doživljam? Oz ljudje okoli mene? Ponavadi moški začutijo to mojo kombinacijo, ker sem nenehno v konfliktu z njimi x:Dx ! Drugače pa sem bolj idealistično/romantična fighter-ka x:Xx ...

Tnx Čveka in lepo nedeljo! xsrcx

In kot rečejo Italjani- Uomo avvisato, mezzo salvato/Opozorjen človek, napol rešen človek xDDx

Ojla,

veseli me, da se kar se astro.tranzitov tiče, strinjava. ( tudi sicer x:)x )

Vsekakor je osnovni namen astrologije, da nam služi. V primeru, da se malefik ali benefik približa kraku mojega T kvadrata (Pluton,Mars,Saturn) , me ne bo našel nepripravljene. Vklopim namreč vsa varovala.

Ko poznaš pot, čeprav je polna skritih pasti, postane vse lažje.

LP in dolžna sem ti še odgovor povezan s prenatalno. Nisem pozabila

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Kaj naj rečem, veliko dela je še potrebnega verjetno...

*

Če želi kdo pogledat moje Saturnove tranzite:

Tranzitni Saturn9h, devica, ki je v prvi polovici svojega povratka in nekje na sredini Sade Satija tvori naslednje aspekte:

- konjukcija z N Soncem 9h, devica

- konjukcija z N Jupitrom -II-

- konjukcija z N Merkurjem (ja, stelij vsega po malem... x:)x )

- kvadrat z mojim ASC

- kvadrat z N Neptunom (1h, strelec, v konjukciji z ASC)

- sekstil z N Uranom (11h, sco)

- trigon z N Kironom (5h, bik)

Prav tako pa so na mojega Natalnega Saturna naslednji aspekti:

- opozicija s T Uranom, 3h, ribi (ta uran je tudi v sekstilu z rT Merkurjem v 1h, kozorog in v trigonu z N Uranom)

- opozicija s T Venero, 3h, ribi

- trigon s T Marsom, ki pravkar vstopa v 2hišo, a je še v kozorogu

- kvadrat s T Plutonom, 1h, strelec

- itd..

Kaj čem sploh naštevat???

Je--t ga, sem pač "v tistih dneh"... in to so le nekateri moji tranziti.

Če koga zanimajo vsi, pa tule:

http://www.shrani.si/f/v/Ce/ZaJwxd9/astro2...rtina200912.gif

**

Prav tako, mi lahko kdo pove, katere tranzite gledat za selitve?

Hvala, LP

sleepwalking past hope

Guest VilaSonca
Uran mi gre zadnjo rundo čez IC in najraje bi bila samo doma, kuhala, pospravljala, čistila, preurejala pa počivala, bila zraven familije. drugače Uran na IC ni bil in ni kaj hudega, prinesel ni nobenega kreganja ali izgube. samo v meni so se stvari premikale in to je to. :) mam zdaj drugačen odnos do doma, mi je drugačna vrednota kot prej.

Guest VilaSonca

o ti vraga, sploh vedla nisem, da prihaja Uranov kvadrat na Neptuna. norci pišejo: možno, da boste posegali po drogah, skozi katere boste imeli psevdomistične izkušnje. ahahaha.

kaj zdaj, se mi bodo vse pravljice podrle? xrolleyesx

eeeeh, k sreči bo Saturn nehal srat kot serje zadnjih par let in bo začel delati trigone in sekstile. ni se za bati. noge na tleh, glava für immer v nebesih. moj podpis velja in je zakon. iluzija/resničnost, vse je lahko eno. x:Dx

mogoče bom mela pa kake res odštekane sanje. x8Dx sanje so tudi resničnost, samo vzporedna.

ravnokar ga imam menda ;)

pa Saturn kvadrat Saturn pa Uran konj. Desc pa polno še tega ;) aja da ne pozabim da je natalno Sonce v kvadratu z natalnim Plutonom... življenje je iluzija :) grem gledat kaj mi neptun špila haha

Zanima me, če nisem preveč radovedna, kako preživljaš Plutonov tranzit na natalnem Soncu?

Morda še v kateri hiši imaš Sonce ?

lp

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Zanima me, če nisem preveč radovedna, kako preživljaš Plutonov tranzit na natalnem Soncu?

Morda še v kateri hiši imaš Sonce ?

lp

----------------------

Se opravičujem, č.v.e.k.a., da skačem v vprašanje x:)x .

Rada bi opisala podobno situacijo, vendar gre v mojem primeru za opozicijo namesto za konjunkcijo. In sicer govorim o T Plutonu (1. hiša), ki tvori opozicijo na N Sonce (7. hiša) ter kvadrat na N Pluton (9. hiša).

Gre za popolno preobrazbo v meni, (ki se je začela že pred par leti s prehodom Plutona preko ACS), tako notranjo kot zunanjo. Recimo s prijatelji, ki so me spremljali skoraj 20 let, ne najdem več skupne točke :eek: ; ljudje, ki me poznajo dalj časa, pravijo, da me več ne spoznajo xrolleyesx ; odvečni kg, ki jih tovorim na sebi že cca 7,8 let kar bežijo z mene xDDx..Skratka, imam občutek, da sem postala po vseh Saturnovih in ostalih povratkih x;)x , tako zelo močna in žilava,...da sem resnično nekaj lekcij predelala in osvojila od vsega skupaj.

Sprejela sem sebe in ljudi okoli mene (tiste, ki sem jih hotela obdržati), takšne kot s(m)o dejansko. Naenkrat so stvari/lastnosti/dejanja dobile jasno obliko, nič več sprenevedanja in slepomišljenja.

Sedaj sicer čutim najbolj napad na ego, s katerim do sedaj nisem imela posebnih težav :o|o:.

Trenutno mi zelo sede precejšnja neodvisnost, posebej od odnosov, takšnih ali drugačnih x8Dx.

Moram pa se dvojno angažirat, kar se tiče izpitov na faksu, kot da bi nonstop naletela najprej na oviro,...potem pa še na eno xrolleyesx. Torej je res, da se stari grehi plačajo duplo :inocent: x:)x ?

In končno sem se prebila nazaj do svoje, skoraj že izgubljene, samozavesti :palec: !

Guest VilaSonca
še eno zanimivo stvar sem izbrskala. to bo sicer čez 3 leta ... ampak retro Venera v tranzitu se mi bo obrnila čez Severni vozel v 7. hiši. takrat bo pa tudi Jupiter šel čez DSC. in natalno imam retro Venero.

kriv ni nikoli samo en...morta bit oba :)

življenje gre naprej in mi se mormo spremitjat..če hočemo al nočemo...z tem, da če se upiramo, je toliko bolj težko :(

There is

One Mind,

One Truth,

da ni to en začetek posesivnosti.....če je tu posesiven, kaj šele bo....bo treba potegnit črto in se pogovorit..postaviti pogoje...

drugače ne gre

There is

One Mind,

One Truth,

• 2 weeks later...
Mene ubija tole ... neobvladljiv jok, utesnjenost ... in kar ne neha. Se mi zdi kot, da me tepe popoloma z vseh strani. In ne, ne gledam samo slabo, ampak dejansko ... nič lepega ni, pr hudiču, no.

------------------------

Ne morem, da se ne bi oglasila, čeprav se vprašanje ne nanaša name, saj nimam izkušenj s tem kvadratom.

Obregnila se bom samo na boldiran tekst.

Ne jemlji joka kot nekaj slabega/neobvladljivega/neprijetnega, temveč le kot pokazatelja notranje bolečine/nemoči, kar pa sploh ni negativno in če ozavestiš in sprejmeš dejansko stanje, je jok lahko očiščenje/sprostitev, če ga le tako razumeš. Saj ne rabiš biti ves čas zbrana/skoncentrirana/trdna.., dovoli si, da pokažeš in začutiš ranljivost in to sprejmeš, kot normalni del sebe.

In to, kar praviš, da te tepe, to je le dana možnost, da osvojiš lekcijo. Sprejmi, da je življenje včasih piece of cake in da je logično, da obstaja tudi nasprotni pol. Ali pa si želiš zmeraj le lažjo pot do cilja? In kaj (ti) je pomembneje- pot ali cilj?

Ni kakšne zveze z astrologijo, vem, le spomnila si me na nekoga, tudi kozoroga, ki se večkrat počuti tako kot sedaj ti. Kot da noče spregledat, da je vse slabo in dobro nujen in dobrodošel del življenja in ne le nek križ, ki ga moraš trpet...

:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...