Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

mamma mia ruby..... :OO!: :OO!: ....tole čist skeri muvi varianta...pa kako maš ti postavlenga marsa v natalu......a maš kvadrat.....?...to mam js, sam situacija pr men ni omembe vredna glede na tvoje zgodbe......sam a si čist zihr, da si neb postranskega zaslužka omislila....?....pisanje zgodb al pa scenarijev ........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Amiska, vse ok (razen mastnega računa za popravilo :vragec: ),

Meni se na potovanjih vseh sort dogaja, ampak se vedno vse optimalno izteče. Vse, kar je vezano za nek promet

je nekaj posebnega, štorje da dol padeš. Zanimivo je, da ko se zadeva zakuha, se potem vse reši, in to v stilu, da bi človek rekel več

sreče kot česa drugega :fiju:

Če na kratko samo naštejem nekaj epizod na potovanjih;

-spolzela iz poledenelega vozišča nad Sarajevom v 150m globok graben

-se izgubila v puščavi

-fasala s pendrekom med policijsko racijo na Filipinih

-se dala privezat na streho avtobusa v Gani (pot 260km)

- med jahanjem ostala na drevesu, spodaj so krulili divji prasci

In še murje drugega, kdo se spomni vsega xcivx

No, jutri pa mi tranzitni Mars zakorači v IV hišo;

Že več dni se pripravlja tajfun na tem področju :wOOt: :vragec:

Vaša Rubka :madpro:

Ruby katere planetke pa imaš ti v 9. hiški oz. kje je vladar te hiše pa njegovi aspekti? Me prav zanima glede na to, da se ti ful čudne stvari dogajajo hkrati se pa k sreči vse dobro konča.

No jz sem si pa vedno ful želela potovat in kar nekaj časa nisem imela možnosti zdej k jo pa imam sem pa ugotovila, da mi ravno ni fajn, ker sem precej tečna na potovanjih. Res prov zoprna sem :xx!: kar ne znam se sprostit. Pa me je zdej malo minilo.

Sem mal čekirala po svoji karti in se mi zdi mogoče logično sam to, da je vladarica 9. Venera v kvadratu z Jupitrom - potovanja in da se tam ne počutim sproščeno al kaj. Pa tud v konjukciji z Uranom in opoziciji z Luno je. Čustven stres ja.

ok spet sem zašla to je tema o tranzitih :ermm:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ruby katere planetke pa imaš ti v 9. hiški oz. kje je vladar te hiše pa njegovi aspekti?

ok spet sem zašla to je tema o tranzitih :ermm:

Mah, glavno, da se govori o astrologiji :fiju:

9. imam v Strelcu, notri sta Merkur in Neptun v konjunkciji, sicer pa v sekstilu z Venero in Plutonom (ki sta v 7.v Tehtnici)

Drugače pa je Merkur vladar tudi 3.in 4. hiše. Od 19.leta živim v tujini, potujem pa že celo življenje.

Amis xsrcx , ko sem bila še mulka, sem si v srednji šoli služila mastne denarje s pisanjem....pogrebnih govorov x:px

Pisala sem vseh sort zadev po naročilu, politične govore, zahvalne govore, vrstni red sestankov, reportaže, zapisnik sestanka hišnega sveta,

oglase za prodajo puranov in drugih poljščin.

Za uboge šolarje pa na kilometre spisov xDDx , za en hvala- jasno :palec:

To mi je bilo zelo zabavno; mulc je rabil spis za 3.letnik kovinarske, slovenščino ima 2, običajno piše spis šus, samo tokrat mora bit za 3, če ne bo popravni... xcivx Izziv, da dol padeš

V šoli sem napisala vse scenarije za kakšne igre. Komaj čakam, da Zajki malo zraste, da ji začnem pripovedovati pravljice x:Ix Take, ala Ruby& PikaNogavička style x:px

Še pišem, bolj kakšne strokovne članke, ma ne uživam.

Kakšne potopise bi morala napisat, kako mi je možakar v Afriki ponujal vseh sort za Nosorogovo knjigo o kamnih x8Dx

LiliMai: Drugače pa imam nMars v 7.hiši :inocent: v konjunkciji z Uranom :wOOt: in trigonu s Saturnom (oba)

...sem zmeraj srečevala izrazito interesantne ljudi, ma ...ku bi pjeu Mlakar...' nankar mu ne vjem imena...' :inocent:

Pogrešam pa pogrebne govore, resno. Sami sebi si ga bom enkrat napisala, da ne bodo ljudje o meni pisali monade x:Dx

Enkrat je bila močna letina rajnkih, :inocent: pa sem zabrljala dva govora... :inocent:

Ena vdova mi je dala dvojno plačilo, žalujoči od drugih so se pritožili mojim staršem ...da ki ni bilo treba omenit vseh otrok, ki jih je naredil pokojni x:px

Bom ob priliki napisala kaj o pogrebnih govorih x:px . Večini naročnikov sploh ni bilo do tega, da se kaj prida omenja pokojnega :eek:

En možakar je izkoristil bratovo smrt, da bi vse sorodstvo izvedelo, kako težko življenje je imel sam...

Ma še pa još štorij , eni naročili govor, še preden siromak umrl :inocent: , plačali, tip pa jih zeznil, lepo iz kome ustal in jih poslal h oštji xokx .

Ljudje in mački- največje bogastvo sveta

xDDx

jao ruby.... x:Dx ...carica!.....ha ha ha....se mi dopade tole s pogrebnimi govori....čist pluto-scena..... x:px :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mah, glavno, da se govori o astrologiji :fiju:

9. imam v Strelcu, notri sta Merkur in Neptun v konjunkciji, sicer pa v sekstilu z Venero in Plutonom (ki sta v 7.v Tehtnici)

Drugače pa je Merkur vladar tudi 3.in 4. hiše. Od 19.leta živim v tujini, potujem pa že celo življenje.

A sva midva mogoče isti letnik x;)x Glede na to, da je moj Merkur in Neptun v isti konjukciji k tvoj sam seveda v drugih hišah x;)x

Se mi zdi, da ti kar moraš potovat ja tej tvoji pestrosti pa verjetno tale Pluton veliko prinese Venera te pa verjetno reši pred čim hujšim...pa mogoče tud Jupiter...čist odvisno kako je postavljen...verjetno v Levu x:Dx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

mene pa zanima, kaj pomeni ata saturn na mc x:px glede na to, da je z vladarjem mc v kvadratu...

Poglej še, kako sta aspektiran vladar MC in saturn v natalu. V nekaterih primerih zna ponagajat pri enemu od staršev, mogoče tudi blokada v službi, karieri, sploh tistemu področju, ki ti je precej pomembno. Če pa sta vladar MC in saturn dobro aspektirana, ne bo hudega.

Kdo ve kaj pomeni tranzitni ata Saturn na natalnem severnem luninem vozlu v 8. hiški?

Ata na vozlu zna prnest kak prtisk nate od drugih, pa to, da se malčk distanciraš, kakšno inhibicijo mogoče, kako žalost zaradi zgube, ki jo drugi povzročjo, a spet, kot pravi Lunca, v odvisnosti od natalnih danosti.

Poglej še, kako sta aspektiran vladar MC in saturn v natalu. V nekaterih primerih zna ponagajat pri enemu od staršev, mogoče tudi blokada v službi, karieri, sploh tistemu področju, ki ti je precej pomembno. Če pa sta vladar MC in saturn dobro aspektirana, ne bo hudega.

glih v natalu, sta v kvadratu

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ata na vozlu zna prnest kak prtisk nate od drugih, pa to, da se malčk distanciraš, kakšno inhibicijo mogoče, kako žalost zaradi zgube, ki jo drugi povzročjo, a spet, kot pravi Lunca, v odvisnosti od natalnih danosti.

severni vozu je drugače aspektiran samo s sončkom v natalu. Drugače pa že čutim odmikanje in res mi ni tok do družbe. :o|o:

• 3 weeks later...

jutri nas čaka en zelo težak aspekt.

sonce in luna bosta na isti stopinji kot T saturn, torej bodo vsi tri planeti v konjukciji.

ob kateri uri se bo izvršila ta konjukcija? če kdo ve?

pri meni se bo dogajalo v 7.hiši... xrolleyesx

včeraj je bila T luna točno na mojem N saturnu, v točni opoziciji z ASC in v kvadratu z N luno.. in mi sploh ni bilo do govorjenja, ljudje so mi šli na živce...jao...dans je že boljš....... :palec:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

jutri nas čaka en zelo težak aspekt.

sonce in luna bosta na isti stopinji kot T saturn, torej bodo vsi tri planeti v konjukciji.

ob kateri uri se bo izvršila ta konjukcija? če kdo ve?

pri meni se bo dogajalo v 7.hiši... xrolleyesx

včeraj je bila T luna točno na mojem N saturnu, v točni opoziciji z ASC in v kvadratu z N luno.. in mi sploh ni bilo do govorjenja, ljudje so mi šli na živce...jao...dans je že boljš....... :palec:

Mlaj, torej sonce in luna v konjukciji v devici bo ekzaktno šele v petek ob 20.44 uri. Bo pa jutri, v četrtek ekzaktna konjukcija med soncem in saturnom, opozicija med soncem in uranom, drug dan opozicija med luno in uranom, tako, da notranji nemir sigurno preraste določeno točko. Vsak bo torej podoživljal take energije na drugačnem področju glede na hiše. No midve Lisbona, bova to občutili v sedmi hiši in bova pokomentirali po preteku aspekta. x;)x Mlaj v določeni hiši ponavadi nakazuje nek nov začetek, ni nujno, da bo to nova veza, lahko se v vezi nekaj spremeni, mogoče izboljša?? Lahko se vse to, kar se dogaja v sedmi hiši, nanaša na javnost, na druge ljudi, ni vedno v igri samo partner.

• 3 weeks later...
Guest SaTurNina
kwa pa temu Marsu ni jasn,...mars v Levu bo drug let februarja sele na 4 stopinj retro.., no vsaj to sm zasledila na netu

• 3 months later...
Guest VilaSonca

Jupiter mi je naredil opozicijo na Merkur v 10. hiši in ker sem zamudila s plačilom položnice za izpit, so mi zablokirali študentski informacijski sistem, zato je bilo malo letanja po faksu in urejanja. ampak vse je šlo gladko in hitro. x:)x kazalo je tudi, da bom morala iskati nov job, a so si premislili in ostajam tukaj, kjer sem že 3 mesce. pravim že, ker do zdaj nisem bila še nikjer dlje časa, edino že par let nazaj nekje sem delala pol leta skupaj.

pa Sonce sekstil Uran - dobila super idejo glede diplomske teme. sem se le našla. x:)x

pa Saturn sekstil Luna. vse kul. delam, se učim, plačujem položnice ... xDDx v solarcu imam tudi Sonce in Saturn v 6. hiši. pa všeč mi je vse skupaj. x:)x

Meni se je pa Saturn zaenkrat spokal z opozicije z Luno ... hvala bogu :switz:

spokal? Saturn potuje retrogradno in zdi se mi, da se vrne na 27 st.Device. x;)x

Aspekt je dokaj naporen, ja.

Čustvene frustracije na vidiku ali kaj podobnega.

lp

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Guest VilaSonca
hm, pa opozicija Neptuna na Venero (vladar 6. hiše), pa sem delala za eno zdravstveno ustanovo in so me osleparili. ko so se me gladko znebili, so mi plačali tretino vseh ur! :xx!:

Guest VilaSonca
trigon Merkurja na MC - naredila izpit. x:)x lahko bi bile težave, ker je Sonce ravno v opoziciji z natalnim Marsom v 9. hiši. pa še retrograden Mars se mi šetka po 9. hiši - brrrrr.

• 4 weeks later...
Guest VilaSonca

ful se mi pozna ta trigon Saturna na Luno. x:Dx si opremljam sobo. kaj bo šele, ko pride Jupiter na IC. upam, da ne bom preveč zapravila za polepšanje "domeka". al pa mogoče šteje to, da pride fant za nekaj časa k meni ... na študijske počitnice. x:Dx

madona, se pa tudi njemu totalno pozna Saturn v tranzitih. zdaj sva začela hodit v hribe namesto na partije. x:Dx in priden je ful. x^x mah oba sva pridna. delava in študirava. x:)x

• 2 weeks later...
T Neptun kvadrat N Venera :xx!:

Samo še tega se mi je manjkalo.

Ljubezenske iluzije, slab okus, neobičajne erotične želje, ekscentrične navade, nevarnost infekcije, blezen zaradi naprezanja, razočaranje v ljubezni, odrekanja, ljubosumnost............. :inocent:

Maš pa super aspekte T Marsiča in T Venerce....kaj te briga.... x:px :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...