Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Ljubezenske iluzije, slab okus, neobičajne erotične želje, ekscentrične navade, nevarnost infekcije, blezen zaradi naprezanja, razočaranje v ljubezni, odrekanja, ljubosumnost............. :inocent:

Maš pa super aspekte T Marsiča in T Venerce....kaj te briga.... x:px :palec:

:eek: svašta, potem mam jaz to že od rojstva, to pri meni ni tranzitno, bemu, to ma korenine že :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

:eek: svašta, potem mam jaz to že od rojstva, to pri meni ni tranzitno, bemu, to ma korenine že :xx!:

Lia, to kar sva z Mysty debatirala, se nanaša na tranzitnega Neptuna ki kvadrira natalno Venerco. Ni pa nikakor isto, če maš ta aspekt v natalni karti. Ker je tam prvič odvisno, če je tist aspekt aplikativen, kar nakazuje kaj se bo zgodilo, al je separativen, kar nakazuje, da je zate tista danost že pridobljena in znaš s tem v bistvu hendlat.

Med drugim nakazuje recimo, da si občutljiva na droge, tk da pusti že enkrat tiste jointe pr miru in začni bl zdravo živet. x:Dx :vragec:

x:px

Nobene umirjenosti, prosim. x:o)x

Nehi me rajcat x:px x:px x:px

T Saturn mi te dni leze čez nVenero, drugi retro prehod :xx!:

n Pluton na 3° Tehtnice, n Venera na 2° Tehtnice, koliko stopinj separacije še drži tole ??? :o|o:

Drugače pa bo t Marsič kmalu spet čohal v sektsilu nVenero in nPlutona x:px

Solarec vsaj na enem področju pošteno deluje x:px

Samo...taisti t Mars bo spet kmalu pa kvadriral Sonce :O: , še ta tretji prehod, ta hud, porkosvet, če bom spet tako hudo zbolela,

komaj kaj k sebi prišla... :xx!:

Drugač pa tSonce, tVenera, tMerkur, pa tUran, celo tLuna- vse nabasano v 1. hiši, ma bo kaj iz tega???

Med drugim nakazuje recimo, da si občutljiva na droge, tk da pusti že enkrat tiste jointe pr miru in začni bl zdravo živet. x:Dx :vragec:

Nehi me rajcat x:px x:px x:px

:eek: :eek: too late, po vseh teh letih sem že čist zapita :o|o: pa vseen hvala , da se ti je ljubil komentirat :flowers: xflirtx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Zadnje dni sem total zmedena.. Znam biti tečna, zoprna, histerična :shsh: ...ampak zmedena xnckrivx ?! Tega ne poznam. V zadnjem tednu sem pozabila smučke na parkplacu, zaklenila si ključe v avto (1. po 14-najstih letih vozniške), zamenjala par dopisov, v enem dnevu povzročila skoraj 2 prometni na AC, tamalemu vztrajno narobe govorim ime nekega lika, ... Skratka- kaj me mede (oz kateri aspekti označujejo zmedenost) :irs: ? Razen pomladi, seveda x:Ix ...

Zadnje dni sem total zmedena.. Znam biti tečna, zoprna, histerična :shsh: ...ampak zmedena xnckrivx ?! Tega ne poznam.

ZMEDENOST PRIPISUJEM MOČNEMU KVADRATU NEPTUNA NA ROJSTNO LUNO. OBČUTKE JE POVSEM TEŽKO OPISAT. VERJETNO NEPTUN V DRUGI HIŠI VPLIVA NA OBČUTEK LASTNE VREDNOSTI IN SICER OD DNEVA DO DNEVA. VČASIH SI LAHKO POVSEM VZHIČENA, VČASIH DOWN.

V zadnjem tednu sem pozabila smučke na parkplacu, zaklenila si ključe v avto (1. po 14-najstih letih vozniške), zamenjala par dopisov, v enem dnevu povzročila skoraj 2 prometni na AC, tamalemu vztrajno narobe govorim ime nekega lika, ... Skratka- kaj me mede (oz kateri aspekti označujejo zmedenost) :irs: ? Razen pomladi, seveda x:Ix ...

TUDI IZGUBA DOLOČENIH PREDMETOV, STVARI LAHKO PRIPISUJEMO DELOVANJU NEPTUNA V DRUGI HIŠI. IZGUBA KLJUČEV, TEŽAVE V PROMETU, PA SO VERJETNO SPLET DELOVANJA MARSA ČEZ NATALNI MERKUR, NATALNI MARS PA JE V HIŠI PROMETA. V ČASU DELOVANJA MARSA ČEZ OSMO HIŠO, VSEENO ZAŽELJENA PREVIDNOST.

Že nekaj časa pa lahko občutiš delovanja plutona na natalno sonce. Do konca letošnjega solarja verjetno čutiš notranje nekakšno nesigurnost, mogoče celo notranji strah, kajti konjukcija saturna in lune v 12. hiši lahko daje takšne občutke. Ta konjukcija je vseeno dobro aspektirana s strani marsa, zato ne pričakuj večjih težav. Z letošnjim rojstnim dnem se slika precej spremeni.

Od 11. maja do 23. maja bodi pozorna, kdo se suče okrog tebe. Super aspekt za ljubezen, jupiter v trigonu na natalno venero sigurno dobro kaže na področju partnerstva, javnosti. x:)x

hm zanimivo ej tole z zmedenostjo...pri meni pa ful stresno...vsak dan nekaj k niti mal ne pričakujem...šok za šokom...me vsi nekako negativno presenčanjo v tem času...prov rabim zadihat...al pa sem šele zdej začela dobro čutit Plutona na Asc...
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

tud jz bi najraje kričala sam kaj k ne gre tukaj med folkom...greva nekam k si bova lahko dali duška...

vsak dan nekaj slabega res :(....prov besna sem že...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

al pa sem šele zdej začela dobro čutit Plutona na Asc...

Ja vpliv plutona na ASC mora bit res močan, sploh v tvoji karti, ker je vladar horoskopa. Filozofojo boš precej zamenjala. Ne pozabi pa, da ti uran tiči na južni lunini zanki.

Važno, da je vpliv neptuna popustil na luno in hkrati tudi na sonce, kajti opozicija je bila s tem precej močna.

Lunca verjetno si mislila kvadrat Neptuna na Luno in Sonce...kaj to pomen, da bom zdej bolj jasno vidla stvari al kaj...hm ja sej se mi dozdeva, da bo tko...na žalost pa s tem tudi zelo veliko razočaranje...

filozofijo se mi pa zdi, da bom zdej tok spremenila, da sem bom popolnoma zaprla kar mi pa sploh ni všeč...prov breme je...

Lunca verjetno si mislila kvadrat Neptuna na Luno in Sonce...kaj to pomen, da bom zdej bolj jasno vidla stvari al kaj...hm ja sej se mi dozdeva, da bo tko...na žalost pa s tem tudi zelo veliko razočaranje...

filozofijo se mi pa zdi, da bom zdej tok spremenila, da sem bom popolnoma zaprla kar mi pa sploh ni všeč...prov breme je...

Ja, v mislih sem imela tranzit neptuna v kvadratu na natalno sonce in natalno luno, obenem pa izbije s tem opozicija natalna med luno in soncem.

Ja, transformacija pri plutona je ta, če nimaš ti da, če maš ti vzame, če je črno je pol belo in obratno. Če si bla precej prej bolj odprta, se zna obrnit, ja. Plutonu se nima smisla upirat, mogoče spoznaš njegov namen mal kasneje.

tole o upiranju mi že skoz Uranček daje lekcije ja, pa sem kr trda glava in se kao ne dam vendar na koncu vedno on zmaga...je pa zaradi te trde glave zame tok težja pot...upam, da bom tokrat dojela, da pač tko ne gre in da se morem enostavno prepustit tistemu kar mi vzame in daje...

črno belo praviš hm to mi je pa precej znano...

še neki mi je kapnilo x:)x glede t. Plutkota na Asc...nekako že čutim, da mi bo spremenil prioritete tako, da me bo spomnil na tisto kaj je res pomembno...da se ne bom razdajala spet povsod in vsakomur ampak bom enostavno določene ljudi izbrisal iz svojega življenja, ki samo jemljejo...prov veselim se tega res...enostavno nočem bit več na razpolago vsem ampak sam tistim, ki mi dejansko največ pomenijo...

prihaja moj čas x:)x

:palec:

Jaz pri sebi ne vem točno, kje se je zgodil ta premik, ampak isto!

Nočem več, ne bom več.

:palec: No temu se reče osebna preobrazba, prej je blo tko, zdej pa tko, sej vesta, kako deluje pluton, kar je blo črno je potem belo in obratno. x;)x

heh in ta pluton... bolš že k saturn... še kar noče z asc. .. zoprn je in ne maram ga.

Saturn čez ASC noče nič drugega kot resnost, disciplino, plutona pa je v povezavi s karmo, z njim se ni moč dogovarjat, manj se vmešavaš, manj si okrampan. Verjamem, da ga marsikdo ne mara, ker prinaša precej temne energije in tudi tisti, ki se sprememb bojijo, še težje prenašajo vse to.

:palec:

Jaz pri sebi ne vem točno, kje se je zgodil ta premik, ampak isto!

Nočem več, ne bom več.

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tud jz se ne grem več xDDx sam sem prov vesela veš, čeprav vem, da ne bo lahko vendar vem, da bo vredno xDDx

plutko je bolj fajn k poglablja medtem k saturn je vseen mal preveč hladno krut :O: xDDx pa disciplina uh k men sploh ne gre od rok

sory, kaj je zdaj kaj? x:Ix

s saturnom si verjetno mislila karmo, pluton pa resnost in disciplino??? al glih obratno???

:palec: Ja točno, glih obratno se gleda. Saturna se da na discipliniran način kar dobro pregurat, pri plutonu pa je drugačna pesem. S svojo voljo, lahko precej stvari še bolj zakompliciraš. V končni fazi pa je rešitev že vnaprej določena.

Je pa res, da različni ljudje določene energije planetov čutimo različno. Seveda je odvisno od aspektov teh omenjenih planetov, od vladarja karte in podobno.

Candle, nimam tvoje karte, da bi pogledala, zakaj so ti pluton, oz. škorpijonske energije bolj naklonjene kot saturnove.

Guest VilaSonca

cez cca. 3 mesce bom imela tranzit Jupitra in Urana v trigonu na ASC. verjetno bo cutit nek vpliv glede na to, da imam natalno Jupitra in Urana na ASC? kmalu za tem bo pa se tranzitni trigon Jupitra na Luno. tudi to imam natalno - Luna je v 8. hisi. kaj lahko pricakujem? tranzit Urana v trigonu na Luno pa pride drugo leto. tudi to je v natalu. se ze veselim. :)

kaj za nosecnost naj gledam pa aspekte na natalni Mars glede na to, da je Mars vladar 5. hise?

• 3 months later...
Guest VilaSonca

tale Jupiter v 4. hiši pa je! x:)x doma se vse prenavlja, popravlja, dodaja. pa lepše je in svetlejše. xDDx

pa Saturn na Merkurju se je šele zdaj, v zadnji rundi, pokazal - veliko koncentracije, učenja, dela, organizacije ... v 10. hiši.

pa nekaj z Uranom ... kvadrat na Neptun? stres pač. nihanje fizičnih moči.

Zanima me, kako občutite močne energije težkih malefikov, ki so se nekako znašli v močnem T- kvadratu?

Mars je danes prešel v tehtnico v konjukcijo s tranzitnim saturnom, le ta dva tvorita opozicijo z uranom in splet te močne opozicije tvori kvadraturo s plutonom v kozorogu.

Kdor ima ne teh točkah pomembne planete ali senzitivna mesta, potem bo to občutil močneje kot drugi. Na vsak način pa bomo na udaru kardinalci (ovni, tehtnice, kozorogi in raki).

Zanima me, kako občutite močne energije težkih malefikov, ki so se nekako znašli v močnem T- kvadratu?

Mars je danes prešel v tehtnico v konjukcijo s tranzitnim saturnom, le ta dva tvorita opozicijo z uranom in splet te močne opozicije tvori kvadraturo s plutonom v kozorogu.

Kdor ima ne teh točkah pomembne planete ali senzitivna mesta, potem bo to občutil močneje kot drugi. Na vsak način pa bomo na udaru kardinalci (ovni, tehtnice, kozorogi in raki).

Men je prav smešno mogoče, ker sem zdaj še kar uredu, pred samim T-kvadratom sem bila pa bolj na psu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif Se pa lahko zdej zelo hitro skregam, me hitro kaj zmoti. Sam sej sama sebe pol kr skulirano umirim tko, da ni take panike http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Je pa res, da je ta t-kvadrat zelo močan, ker je t Pluton na Asc. Še vedno sem pa v tistem obdobju, ko sem pripravljena rezati vezi z ljudmi, ki me spravljajo v slabo voljo in mi jemljejo energijo.

So pa ljudje bolj depra okoli mene pa tko brezvoljni. Me je ravno kakšna dva tedna nazaj ena kolegica vprašala, da če je kaj posebnega na nebu, ker čuti, da je folk mal "čuden".

Mam pa eno vprašanje, glede na to, da imam jaz asc v kozorogu dragi pa v raku (oba na prvih stopinjah) bi lahko rekla, da bo za naju to obdobje velikih sprememb in mogoče tud stresa. Opažam pa, da se nama je obema skoraj istočasno začelo stresno obdobje v službi. Povsod neke spremembe.

Sem Tehtnica po znamenju, vse se mi dogaja na descendentu in nič posebnega.

Lp

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Saj ni, da bi govorila :xx!:

Komaj sem se kaksen mesec nazaj resila Saturna, ki je tvoril opozicijo z mojim natalnim soncem... skoraj celo leto sem delala kot norec...se na pol skoraj prelomila, rezultata pa nobenega :V: pac jaz optimist...

A zdaj so pa na vrsti se ovni, tehtnice, kozorogi in raki... samo sranje na kvadrat

Saj ne, da imam ASC v raku, da imam neptuna( na katerem sedaj direktno visi pluton) in luno v kozorogu, in ker to seveda se ni dovolj, imam se v ovnu venero in merkurja (10. hisa) :V: :xx!: :xx!:

Le kako naj clovek s tako popotnico zadovoljno zivi...

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Saj ni, da bi govorila :xx!:

Komaj sem se kaksen mesec nazaj resila Saturna, ki je tvoril opozicijo z mojim natalnim soncem... skoraj celo leto sem delala kot norec...se na pol skoraj prelomila, rezultata pa nobenega :V: pac jaz optimist...

A zdaj so pa na vrsti se ovni, tehtnice, kozorogi in raki... samo sranje na kvadrat

Saj ne, da imam ASC v raku, da imam neptuna( na katerem sedaj direktno visi pluton) in luno v kozorogu, in ker to seveda se ni dovolj, imam se v ovnu venero in merkurja (10. hisa) :V: :xx!: :xx!:

Le kako naj clovek s tako popotnico zadovoljno zivi...

(medklic) x;)x

namen astrologije ni neko zastraševanje.

Če hočeš iskati težke tranzitne aspekte, jih boš našla in to nonstop skozi vse življenje.

Da o prediktivnih tehnikah in podobnem, ne govorim.

lp

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...