Ksenia 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Astra tale prehod preko moje lunce pa mene še čaka.... če se ne motim...ja me še čaka, luno v raku (10 hiša) na 21 stopinj pa še mal. Mislim pa da mi je včeraj luna šla čez Asc. v devici, pa ni bil ravno moj dan... mogoče je to to, ali pa se še kaj v ozadju skriva... no prebijam se, jutri bo lepši dan, kot je bil danes in potem bo še lepši - zadnje čase moja tolažba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Astra, točno tole 'jiiiihaaa!!!!', ko sem uočila, da se je saturn končno obrnil ... madoncaaaaa :xx!: doooost x!x ... ampak, me čaka še asc... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Toliko sem zagledana sama vase, da sem pozabila na mojega . Ima jupitrov povratek A?? In to v 10.hiši.Napredoval je že v jeseni, novo napredovanje pa mu sledi.Spremembe- na bolje v službi seveda, polno nekih planov novih. Hja seveda vse dobro pač ne prihaja samo..žal. Hkrati ima Pluton na soncu-2.hiša. In začele so se težave z zdravjem. Ledvice, srce.. Ful tekanja okrog zdravnikov zdaj. Saj bo Tako sem se odločila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Kako vpliva Merkur v Ribah na komunikacijo, promet in miselne zadeve. Predvidevam, da večina ve se Merkur v ribah slabo počuti, tam je na dnu in v izgonu. Ste opazovali na cesti, a vozniki kej slabše vozijo kot ponavadi, kaj pa komunikacija, a se razumete z ljudmi, ali vsak nekaj govori, pa nihče nikogar ne sliši. Jaz se v tem času sploh v prometu manj zanašam na razum in bolj na intuicijo in zaupanje. Kako gre vam? Ima kdo kako izkušnjo? Vse dobro,Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Pri meni je pa komunikacija na nuli... se mi zdi da že nekaj časa dopovedujem razlagam, pa ni učinka... ravno danes sem morala besede mal povzdignit da so me razumel, da nekaj prosim že od srede prejšnjega meseca (v službi)... no vsaj slišali so me, učinka tko še ni... vendar še bo, je pa zanimivo da je prišlo spet do prometne nesreče, kjer je bilo mrtvo 14 letno dekle iz istega kraja kot tisti fant ki je hm, skočil skozi okno... kot bi bil nekakšen opomin tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Kako boste izkoristili aspekt Venera trigon Jupiter? Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Plodno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Hehe, pa je prišel tvoj čas, ane Bobnar.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pozdravljeni,oh jaz sem čist brez energije. Popolnoma nenavadno zame, ko gre Luna v deseto, kar ne morem verjet. A kdo od vas že čuti vpliv malja? Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 A kdo od vas že čuti vpliv malja?:xx!: Mislim, da ga čutim precej. Malo me že boli glava, oz. oči me pečejo, da komaj gledam. Pri meni je vedno dva dni prej huje, potem pa pojenjuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ja Lunca isto kot ti, cel dan že zeham in oči me pečejo. Tudi name deluje kak dan prej. Pa ti povem, da od kar imam progresivno Luno v raku v prvi, da veliko bolj čutim te mene, sploh nisem vedla, da lahko tako močno vpliva na človeka. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 mihaela, z samokontrolo se lahko ublaži čutenje, da se ne prepusti.....men je kr prijetno, nevem..., pa je tut v 1bajti...intenzivno in kominikacijsko jeSej se trudim.Si pomagam sugestijo. Vse dobor, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Ojla,Mihela včeraj se nič ni opazilo, da ti kaj počutje ne štima, ker si spet super predavala!Ja o tranzitih pa tole: jutri planirama izlet na morje, a sem pogledala tranzite; moj Mars kvadrat Merkur, njemu pa Sonce opoz.Pluton. Boljse ostat doma, a zgleda, da bo moj neustavljiv...Pester vikend bo...če mu pa to še povem, bo šele ogenj v strehi ajajajaj bomo videli Lep sonček spet danes, naj vas objame od zunaj in znotraj! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Ojla,Mihela včeraj se nič ni opazilo, da ti kaj počutje ne štima, ker si spet super predavala!Ja o tranzitih pa tole: jutri planirama izlet na morje, a sem pogledala tranzite; moj Mars kvadrat Merkur, njemu pa Sonce opoz.Pluton. Boljse ostat doma, a zgleda, da bo moj neustavljiv...Pester vikend bo...če mu pa to še povem, bo šele ogenj v strehi ajajajaj bomo videli Lep sonček spet danes, naj vas objame od zunaj in znotraj! StankaaaStankaa,pojdita od doma v petek popoldan, Luna aplicira v sekstil z Venero, se bosta prav lepo imela. Pri elektivni astrologiji je pomembno kdaj zapreš vrata za sabo, ko greš na potovanje in če greš na potovanje ko gre Luna v sekstil z Venero, se ti obetajo lepi trenutki.Lani sem prestavila odhod na morje zaradi tega in se je splačalo, smo šli ko je šla Luna v trigon z Venero, ti povem harmonija, še nikoli ni bolo toliko mirnih reakcij in razumevanja. Nepozabne počitnice. Imam nekaj slikic v mojem spominu in neke suhe rožice v vazi, ki me spominjajo teh časov, tudi ko mi je težko, in se ne razumemo najbolje.Predlagam ti , da to izkoristiš za svoj vikend. Kar se pa mojga počutja tiče, se še ni spremenilo, tudi oči so mi odtekle, tako da mogoče ni samo Luna kriva, ampak bom morala k zdravniku, se mi zdi, da računalnik utruja moje oči. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Marsa ima gotovo zate na zalogi kak nasvet za učke kaj če nanje držiš en čas dlani in jih greješ in malo v naravo... Hvala za idejo, mislim, da bi bilo izvedljivo, da greva danes popoldan, moram pogledat kdaj gre točno Luna v sekstil z Venero, ah sem se spomnla, ob polštirih imam pr Ireni za bit. Bom vidla kaj se da, bi si res želela harmonijo, ker sem ful fizično tud nekak...pa nočem jamrat, da ne bi to dobilo preveč pozornosti in bi še bolj rastlo...se je meni včeraj bolj vidlo kot tebi... Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Marsa ima gotovo zate na zalogi kak nasvet za učke kaj če nanje držiš en čas dlani in jih greješ in malo v naravo... Hvala za idejo, mislim, da bi bilo izvedljivo, da greva danes popoldan, moram pogledat kdaj gre točno Luna v sekstil z Venero, ah sem se spomnla, ob polštirih imam pr Ireni za bit. Bom vidla kaj se da, bi si res želela harmonijo, ker sem ful fizično tud nekak...pa nočem jamrat, da ne bi to dobilo preveč pozornosti in bi še bolj rastlo...se je meni včeraj bolj vidlo kot tebi... StankaaaLuna sekstil Venera (hkrati sta si tudi v medsebojni recepciji po višini), nekaj čez 19h. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Hvala, u fino, mislim, da izvedljivo, tam do 19., da se spravima od doma, superca, sem že v mislih na veseli potiga grem kar poklicat, da ga že rahlo usmerim tako... Ja in naslednjo sredo bomo šli malo v trgovine pogledat, ne? Venera konj.Luna, ne? Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Mihela...če imaš probleme z očmi...si pomislila morda na alergijo? Sicer pa ...obema, Stanki in tebi...lep dan.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 uživaj astra in saj veš koga mi moreš pozdravit, toto mojo mesto Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Danes pa čutim tranzit Merkurja čez Ascendent .....kaj je zdaj to, komunikacija mi je čist zablokirala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Vpliv mlaja :xx!: ,pa veliko dela,se mi zdi,da danes že popušča Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz bom opazovala marsa v dvojčku (komunikacija, promet). Verjetno bo komunikacija bolj laufala in bo prišlo lahko tudi do zapletov. Istočasno je še uran v ribah 90 na tega marsa, zato bo verjetno kdo še eksplodiral, mogoče kakšen sorodnik ali kdo iz bližnje okolice (dvojček-3.hiša)??? :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Mihela...če imaš probleme z očmi...si pomislila morda na alergijo? Sicer pa ...obema, Stanki in tebi...lep dan.. AstraMislim, da nimam alergije, le oči pridejo toliko utrujeno, saj veš delo za računalnikom pa branje, potem pa to močno sonce. Toda, če se bodo težave nadaljevale bom šla k zdravniku, prej ali slej. Rada bi nekaj predlagala vsem, to je, da izkoristite sredo popoldan. V sredo popoldan bo Luna v Biku poleg tega pa bo aplicirala v konjunkcijo z Venero, zelo veliko možnosti, da boste kupili lepe cunje , čevlje, stvari, torbice, ki bodo tudi kvalitetne in vam bodo dolgo služile. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Rada bi nekaj predlagala vsem, to je, da izkoristite sredo popoldan. V sredo popoldan bo Luna v Biku poleg tega pa bo aplicirala v konjunkcijo z Venero, zelo veliko možnosti, da boste kupili lepe cunje , čevlje, stvari, torbice, ki bodo tudi kvalitetne in vam bodo dolgo služile. Mihela, moja natalna venera je tudi v biku v drugi hiši. Škoda, da je ta venera kvadrirana z luno in plutonom, to pomeni, da ravno sreda ne bo moj dan. Sicer konjukcija venere in lune je prima, ampak kaj, ko je vedno zraven še en T kvadrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Rada bi nekaj predlagala vsem, to je, da izkoristite sredo popoldan. V sredo popoldan bo Luna v Biku poleg tega pa bo aplicirala v konjunkcijo z Venero, zelo veliko možnosti, da boste kupili lepe cunje , čevlje, stvari, torbice, ki bodo tudi kvalitetne in vam bodo dolgo služile. Mihela, moja natalna venera je tudi v biku v drugi hiši. Škoda, da je ta venera kvadrirana z luno in plutonom, to pomeni, da ravno sreda ne bo moj dan. Sicer konjukcija venere in lune je prima, ampak kaj, ko je vedno zraven še en T kvadrat. Nisi pomembna ti (seveda si pomembna, vendar ne v tem pogledu) in tvoja osebna karta, stvari, ki jih boš v tistem trenutku kupila bodo kvalitetne in lepe. Le ti se ne boš ravno najbolje počutila, stvari bodo OK, še toliko bolj če je še Luna v 2.hiši. Tvoji tranziti govorijo o tem kako se počutiš ti, to kaj se dogaja na nebu, pa kaže neko širšo sliko. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.