light 10. december 2011 Prijavi Deli 10. december 2011 Lunin mrk se je zgodil na relaciji Dvojček (luna 18 ) opp. Strelec (sonce 18). V mojem primeru je bila luna v 9. hiši , sonce pa v 3. hiši v konjunkciji z Neptunom. Sedaj me pa zanima, kako si naj to razlagam. Lunini mrki se ponavadi nanašajo na nove začetke in konce na različnih področjih (nujno pa so vpletena močna čustvena stanja), velikokrat pa se nanašajo na razmerja - nova razmerja ali konci. Pač, vsak konec pomeni nov začetek. Kar je pa zanimivo je pa predvsem to, da mi je tudi v progresijah luna na Neptunu, se pravi v konjunkciji, eksaktna bo prve dni januarja. Natalno je Neptun vladar 6. hiše dela, luna pa 10. Problem je v tem, da sta v kvadratu. Pozna kdo kakšen tak primer? Zanima me namreč, kaj lahko pričakujem? Če povzamem sitaucijo. Tranziti: (luna v 9. v opp s soncem). Tranzitno sonce v konjunkciji s Neptunom. Natalno je sonce vladar 11. hiše.Progresije: luna v konjunkciji z natalnim Neptunom. Po moje me čaka ena velika sprememba, kar se tiče dela samega v naslednjih 3-6 mesecih. Problem je sam v tem, da nimam dela. Baje to lahko celo pomeni, da "uspeš" v medijih, ampak to je pa itak že višek,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 10. december 2011 Prijavi Deli 10. december 2011 Pozna kdo kakšen tak primer? Zanima me namreč, kaj lahko pričakujem? Če povzamem sitaucijo. Tranziti: (luna v 9. v opp s soncem). Tranzitno sonce v konjunkciji s Neptunom. Natalno je sonce vladar 11. hiše.Progresije: luna v konjunkciji z natalnim Neptunom. Po moje me čaka ena velika sprememba, kar se tiče dela samega v naslednjih 3-6 mesecih. Problem je sam v tem, da nimam dela. Baje to lahko celo pomeni, da "uspeš" v medijih, ampak to je pa itak že višek,... Poznamo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Tranziti: (luna v 9. v opp s soncem) To je v bistvu konflikt med egom ( Sonce ) in čustvi ( Luna ). Lahko se izrazi skozi osebnost, zdravje, starše ali partnerja. Prnaša notranje nezadovoljstvo, nestabilen karakter, konflikt interesov.....pr šjorcah ponavadi tut zdravstveni problemi. Tranzitno sonce v konjunkciji s Neptunom - predstavlja nekako plane brez možnosti realizacije, tut razočaranje lahko, bujno domišljijo, misticizem, željo po potovanjih, manjši uspeh na denarnem področju. Tut psihično senzitivnost, intuicijo. Progresije: luna v konjunkciji z natalnim Neptunom - obdobje, ko si bl senzitivna do drugih. Najbrž se boš morala za trenutek ustaviti in premislit o svoji nadaljni poti. Mogoče te bo privlačilo delo z dost kreativnosti.To je tut obdobje, ko lahko sanjaš nekako preroške sanje, ko ti lahko sanje neki važnega povejo. Zato, ker so tvoje precepcije ful bl subtilne. V bistvu je to obdobje, ko logiko zamenja intuicija. Si kot metuljček v zapredku, ki čaka da prodre vn, razširi krila in poleti v nov svet. Ne smeš pa nič forsirat. Za vse si moraš vzet potreben čas.Ker je P Lunca v strelkotu pač obstaja nevarnost da boš kr neki frčkala sm ter tja. A vedi, počasi se daleč pride. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 11. december 2011 Prijavi Deli 11. december 2011 Ja, sonce je vladar prijateljstev, neptun pa dela, tko da, srečala sem se s prijateljem tudi zaradi dela enga pa zavrnila, torej ja (eno majčkeno delo ni prišlo do realizacije). V bistvu me ful zanima kaj mi bo aspekt prinesel,.... da vidim, kako to name vpliva. Ampak ker je vpleten Neptun, to velikokrat pomeni, da se stvari dogajajo za tvojim hrbtom. Npr, če te kdo vara, ti tega pač ne boš vedel,.... če ti kdo laže tudi ne,... pa tudi če je kdo "zatreskan" vate ti ne bo šel tega govorit itd.Ah, pa sem spet tam, kjer sem bila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 12. december 2011 Prijavi Deli 12. december 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifZlata ribica d.o.o. Tapata. Dragi ribak, hvala za tvoj trud! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 ...trenutno mi saturn dela trigon na sonce (exaktno jutri), pluton pa trigon na MC in luno (nasl. teden)... dobu službo.. danes uradno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 Pol pa še reč, da je tvoj Saturn za*eban ..uf... seveda da je zajeban... sej je on kriv, da sem v prvi vrsti sprejel tisto službo, zaradi kere sem dal pol odpoved in bil zdaj brez... ...smešno... šele zdaj vem svoj točen rojstni cajt (prej sem mislu da sem 10 minut prej rojen kot piše v rojstnem listu, zdaj pa vidim da je podatek v roj. listu toče...+/- 1 minuta...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 Samskon čestitke, vesela zate služba v današnjih cajtih neprecelnjiva. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Samskon čestitke, vesela zate služba v današnjih cajtih neprecelnjiva. Bravo Samson! Privoščim Hvala obema. Ja res je, danes službo dobit je luksuz... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Jaz imam eno vprašanje, če mi lahko kdo mal pomaga. Asteroid Lilith je sedaj v biku, separira iz konjunkcije z Jupitrom in aplicira v kvadrat z Venero, kaj bi to lahko pomenilo. Neko pretiravanje v ljubezeni. Kaj točno to pomeni? A je to lahko povezano tudi s financi, a se Lilith da povezati tudi z denarjem. Seksualne planeti imajo pogosto veliko z denarjem, kako je to z Lilith? Če so moja vprašanja mal nerodna, mi ne za slabo vzet, ker se tu res še lovim in nimam nobenga pravega znanja o Lilith. Toliko vem kolikor sem na forumu prebrala. A se sploh da gledati njene tranzite, a se jih da gledati tudi na natalno karto in kako? Če ima kdo kej več znanja, bi bila srečna,če bi svoje znanje delili z mano? Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Moje osebno mnenje: Lilith je v povezavi s seksualnostjo, temnimi strastmi ... ne bi dala povezave z denarjem. Pomembna se mi zdi v natalni karti, samih tranzitov pa sploh ne gledam.Sej jaz res ne vem velik, vendar me zanima če je njen vpliv moč čutiti na dolarju, dolar je povezan z Jupitrom Venero, in ker je pršla v to kombinacijo, me zanima kej vplivat in kako. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Jaz pa bi jo povezala z denarjem (oz. ''službo'') kadar bi nakazovala na žensko, ki opravlja najstarejšo obrt. Še posebej, če bi se kazalo, da v tem uživa....pol se pravi je zdele dobr odpret firmo za to dejavnost, da bo skoz dost strank pa to??? ...družabni inženiring al kako se že temu strokovno reče... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Ful ste dobri, upam da bere kdo, ki ima lahko korist od tega. Sam če je Venera v kvadratu z Jupitrom, tko in tko ne bo nikol dovolj, denarja mislim Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Ful ste dobri, upam da bere kdo, ki ima lahko korist od tega. Sam če je Venera v kvadratu z Jupitrom, tko in tko ne bo nikol dovolj, denarja mislim ...res sta v kvadratu... ampak venera tut sprejema jupitra(je njegov dispozitor)... pa tut sicer kvadrata med venero in jupitrom že v osnovi ne bi jemal za slabega v smislu da to ne bo dovolj denarja... sej jupiter ni saturn, madona... mogoče ljubezen, ki je skregana z zakonom (kar pa je v našem primeru povsem ustrezno...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 ...res sta v kvadratu... ampak venera tut sprejema jupitra(je njegov dispozitor)... pa tut sicer kvadrata med venero in jupitrom že v osnovi ne bi jemal za slabega v smislu da to ne bo dovolj denarja... sej jupiter ni saturn, madona... mogoče ljubezen, ki je skregana z zakonom (kar pa je v našem primeru povsem ustrezno...) Jaz mislim občutek je da ni nikol zadost, denarja, ne da ga realno ni zadost, sam da je tak občutek. Da človek hoče še in še denarja. Ne kolk ga je realno. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Drugače pa ni legalna, če kaj prav vem...,...za kurbarijo ne rečem, ampak da družabni inženiring ni legalen Jaz mislim občutek je da ni nikol zadost, denarja, ne da ga realno ni zadost, sam da je tak občutek. Da človek hoče še in še denarja. Ne kolk ga je realno....mhm zanimivo... sam še nisem tega opazil pr venera-jupiter trdih aspektih... je pa vsekakor fino, da ml izmenjamo izkušnje... tole kar ti opisuješ sem bolj opazil pri trdih aspektih venera-pluton(Z. Janković npr. ma opozicijo)... eventuelno še pluton-jupiter... dobro vzeti na znanje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Vpliv tranzitne Lilith je enak vplivu dvanajste hiše, je podoben nekako vplivu rib. Mamo celo paleto možnosti, od pijančevanja, do zločinov, pa kriminala, kraj, pa pol norišnic, zaprtih ustanov, pa droge v širšem pomenu besede. Tut seveda zasvojenost s seksom ki je ene vrste droga. Če je Lunca mati, žena, duša, filing, če je Venera lepota, erotika, mlada šjorca, pol je Lilith antipod vsemu temu, je divji prvinski življenski stil, je strast, je izvor potoka v raju in njegov izliv v peklu. Je prezir etike, je zanemarjanj estetike, je uživanje, izživljanje, je buditeljica podzavesti je mali Pluton ki povleče iz nas vse kar si nismo drznili sami spravit na sonce. Je vsa roba v prodaji na črno, ki slučajno "pade s kamijona". Ker je končno prišla v bika, je to v bistvu dobro. Je tu zlo potentna, je obrnjena k zemlji, naravi, je Casanova ki živi v skladu z bio načeli. Več bo smeha, več, uživanja, več lepote, več sproščenosti, ponovno bo v modi eliksir mladosti in ga bodo tokrat najbrž tut odkrili, no, v smislu obnavljanja celic al kaj podobnega. Najbrž bodo tut spet moderni podarjeni ženski boki, no take prave ženske obline ( stil Miloška Venera najbrž ), velik bo vpliv na umetnost, predvsem slikarstvo in glasbo. Zanimivo je kaj bo naredila zaradi recesije, ker ona tu v biku ne trpi odrekanja. Mogoče bo več domačih večernih zabav pa manj zapravljanja v nakupovalnih centrih. Kaj vem. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gifAl pa bo spet staro rimsko načelo "Kruha in iger" zlo v modi. Lih zato da se pozabi recesijo, revščino. Bistven bo osebni kontakt, vizualen, ne bo več tolk v prednosti internetna fikcija za sklepanje poznanstev. Ker Lilith v biku rajca direkten kontakt z naravo, v bistvu je narava njej največja uganka, jo rada raziskuje in odkriva nje čare. Zlo je vezana na zemljino energijo, zlo je tradicionalna in edino v tem znamenju spoštuje družino. Rada se poljublja, rada se dotika, rada vonja. Konjunkcija z Jupitrom daja precej velikodušja, seveda tut lažnega, navzven je vse lepo in srečno, navznoter je kar je. Kvadrat z Venero prinaša nova poznanstva ki so nekaj posebnega, zlo bujne želje, omogoča ljubosumnost, zanimive predigre, razdira vse kar je bilo v preteklosti slabo in prinaša neki boljšega. V skupni aspektiranosti z Jupitom in Venero lahko prinese dobitke od nemoralnega življenja, hazarda, ukvarjanja s prostitucijo ali z vsem kar ma zvezo s seksom, omogoča tut da se denar porablja v podobne namene, so pa tu lahko visoki dobitki ali pa ful stroškov z erotičnim perilom, pripomočki, hoteli, večerjice, zabave....... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Super. To je odgovor nekoga, ki je videt, da ve kaj govori. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Se ti zdi da se jo splača gledati tudi v progresijah in direkcijah, ali pa celo narediti njen povratek, tko kot za vsako drugo nebesno telo? Poznaš kej to? In zakaj dvanajsta in Pluton, kaj je podobna Plutonu v dvanajsti? Upam, da nisem zoprna, ampak res zlo malo vem o tem. Trigon bo mela s Plutonom, to bo tudi znalo biti zanimivo in to na deveti stopinji, ko bo Pluton že zelo počasn, tam na začetku marca. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Se ti zdi da se jo splača gledati tudi v progresijah in direkcijah, ali pa celo narediti njen povratek, tko kot za vsako drugo nebesno telo? Poznaš kej to? Seveda se jo splača gledat v progresijah in direkcijah. S tem da se obvezno jemlje orbis, ki je manjši ali enak ena. Nič več, res nič več. Plača se pa zato, ker progresije in direkcije povejo kdaj se aktivira. Ker je tu nekako podobno kot pr Plutkotu. Nekateri čutjo njegov vpliv, nekateri pa ne. No........čeprav roko na srce so ga vsi več al manj deležni, a eni se ga ne zavedajo. Lilith nam tam enostavno pove, kdaj dozorimo na njenem področju, kdaj smo sposobni njene energije zaživet. In za razliko od drugih planetov tu ni nujno da je v direkcijah Lilith na vrhu hiš. Je lahko kjerkoli, važno da je v tesnem aspektu. In zakaj dvanajsta in Pluton, kaj je podobna Plutonu v dvanajsti? Dvanajsta zato ker so pač s pretirano zlorabo njenih energij možne posledice, ki so danost dvanajste. V primeru zlorabe prostitucije, kriminalnih dejanj z njo povezanih - zapori. V primeru spolnih odnosov z komerkoli, predvsem s katerimikoli prodajalkami ljubezni možne spolne bolezni - bolnice. Tu moram povdarit da Lilith lahko povzroča tut motnje v menstruacijskem ciklu, vnetja nožnice, predvsem probleme z jajčniki, zato spet bolnice. V primeru psihičnih zlorab, zasvojenosti - umobolnice, psihiatri. Ribe zato ker je dvanajsta njihova pa ker je področje Lilith nekako tajno, misteriozno, skrito, prikrito večinoma. Nihče se prou dost ne hvali okoli kaj vse v postli zganja. Vsaj večina ne. Pa ker so te energije zlo povezane z širokim razponom fantazije, ker je na spolnem področju miljavžnt enih možnosti kaj se vse lahko počne, pa ker se gibaš na "on the edge" področju. No tu prehajamo nekako brez neke neke strogo določene meje tut na področje Plutona. Zakaj Pluton. Ker je nekako stric od Lilith, stric, ki jo je vzel v okrilje, ki je imel nekako korist od tega da Lilith živcira boga in Adama, ker ji je omogoču da pod okriljem noči meša glave ubogim moškim, ki so vsi po vrsti klonili pod njenimi čari. Pa omogoču, da rojeva vsa tista čudna bitja noči. Pluton zato ker so zlo podobne energije, ker je razlika le v tem, da je Plutko kar povezan z množičnostjo, Lilith pa ni nujno, je lahko zlo individualna energija. Tut zato ker je Lilith v škorpjonu tista prava Lilith, v bistvu reprezentančna Lilith. Prvinska Lilith. The best of the best. Podobno nekako škorpjonski Venerci. Predvsem pa zato, ker je pr Lilith bistvo al vse al pa nič. Borba za življenje in smrt, doživljanje tisočerih malih smrti ko sta taprava dva skupi. Pa zato, ker ti lahko vsaka škorpjonka, taprava škorpjonka, pove, da ni ljubezni brez trpljenja, da ni ljubezni brez strasti, brez ljubosumlja, brez odhajanja in pol vračanja. Da ni ljubezni če ni tut malčk "I hate you". In pol urce pol, ko ga ma končno notr pa "I love you". Zato ker le Plutko lahko da Lilith nore strasti, hrepenenja, ki so no matter what, le on lahko da noro potrebo za pozornostjo, poglede ki ubijajo, prvinsko dajanje in posesivnost, erotičnost ki ma razpon od rojstva do smrti, od nedolžnega plašnega "kaj mi delaš" fuka do največje packaste morbidnosti. Ker samo Plutko daja Lilith tist vihar, da fanatično ljubi, a ko te izgubi enako fanatično sovraži. Da lahko pokonča osebo za katero bi včeraj dala vse. Škorpjonska posla - Pluton veličastni. Trigon bo mela s Plutonom, to bo tudi znalo biti zanimivo in to na deveti stopinji, ko bo Pluton že zelo počasn, tam na začetku marca. Lilith kot čista energija nezavednega in Pluton prav tako lahko skupaj samo tako delujeta, da razbijeta stereotipe, sprenevedanje, zamolčane in zakrite stvari. Ker bosta v trigonu bosta šla po liniji najmanjšega odpora, povdarila bosta kreativnost, talent, sposobnost in voljo. Lažje bo uveljavit to kar vsak nosi sam v sebi, s tem da bodo tu rezultati vrhunski. Lahko tole vse skupi primerjamo z vzponom na goro, ni lahko gor prit, a je vseskozi čudovit razgled in ko enkrat prideš gor, si evforičen, navdušen, ponosen nase in sprašuješ se kje si bil do zdej. Zakaj tega že prej nisi naredu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Me spominja na Medejo. kako jo je obsedla ljubosumnost. Pa hvala za odgovore. Vidim, da jo res štekaš. Še eno vprašanje imam o Lilith, se da njeo energijo uporabljati za manipulacijo, podobno kot Plutonovo. Ima kej tazga v sebi, da je namagneteno in privlačno, kot Pluton, kot neke vrste čarovnija, ki na nezavedni ravni manipulira in vleče. Ali mogoče še dalje, da se jo da tudi zavestno uporabljati za manipulacijo, zavajanje in čaranje ter podobno? Vse dobro, m Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Še eno vprašanje imam o Lilith, se da njeo energijo uporabljati za manipulacijo, podobno kot Plutonovo. Ima kej tazga v sebi, da je namagneteno in privlačno, kot Pluton, kot neke vrste čarovnija, ki na nezavedni ravni manipulira in vleče. Ali mogoče še dalje, da se jo da tudi zavestno uporabljati za manipulacijo, zavajanje in čaranje ter podobno? Vse dobro, m V bistvu je to težko vprašanje, ker ima lahko sto odgovorov. Naredil jo je Halidejski Lucifer, Adad Ašur, baje iz golega dolgčasa. Po drugi razlagi v Talmudu pa bog iz zemlje, kot Adama. Zdej, če jo je naredu Lucifer, pol je možna razlaga tut manipulativnosti, če jo je bog, pol najbrž ne. Ker je bila odgnana od Adama, se je zato hotla maščevat. Zato je postala neki najboljšega, kar se moškemu lahko zgodi. V bistvu ji nobena ženska ni mogla parirat v nje čarih in užitkih, ki jih je nudila. Celo Adam ni ostal ravnodušen in kljub temu da je dobil v zameno Evo, je dalje hrepenel po njej. Torej je tako dobra, da ji niti ni potrebno manipulirat, ker itak doseže vse kar si zaželi razen enega. Ne more in ne sme se vrniti k Adamu. In to slednje se mi tut meni zdi najbolj verjetno. V bistvu se njej ne gre za manipulacijo, a vse kar počne je itak manipulacija. Zdej pa razumi če moreš. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Zdej obstajajo razlike. Lilith je lahko v vseh dvanajstih znamenjih in v vseh dvanajstih hišah. In se njen vpliv v odvisnosti od znamenja in hiše zelo razlikuje. Zato je pravi odgovor na prvo vprašanje tak, da ja, da ma v ritki en magnetek s katerim privlači in rajca in zadovoljuje. No....to slednje ne lih z magnetom, s čim drugim pa ja. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif In ja, je podobna Plutkotu. No, drugo vprašanje, kako se jo da uporabljat.........pa ne da se je lih uporabljat, ker v bistvu ona uporablja lasnika charta. Res je, da z Lilith v nekaterih znamenjih seks lahko postane cela spiritistična seansa, da se da v njem pogledat celo onkraj, da je seks enostavno neki več. V bistvu si je to najlepše predstavljat v primeru tantričnega seksa. A zdaleč ne samo to. A da bi se pa s pomočjo Lilith v nekem chartu dalo manipulirat pa ne, ker je to čista energija, neobvladljiva v celoti in za smrtnike nerazumljiva v celoti. Jo koristijo kot pač jo, eni bolj eni manj, lahko si malčk olajšajo in polepšajo lajf z njeno pomočjo, lahko doživijo res huda vznemirjenja, a kar je bilo ustvarjeno bodisi od hudiča, bodisi od boga človek ne more nadzirat najbrž. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 Hvala za odgovore. Razmišljala sem ponoči, mi ni dalo miru, al vse vzet kar praviš al ne.V mojem svetu ni hudiča in boga, so pa demoni in bogovi, veliko njih in tako eni kot drugi te lahko pripeljejo v skušnjavo vsak na svoj način. Seveda so tudi ti demoni in bogovi samo energije, na katere sem se s svojimi mislimi, svojim delovanjem in govorom navezala in imajo sedaj moč, da se me dotaknejo, da živijo skozi mene ali v moji bližini. Z Lilith se sedaj srečujem kaka dva meseca in pol. Že pred tem se je kdaj oglasila, tokrat pa sem jo spoznala nekoliko bolj zavestna. Kaj sem ugotovila? Ne morem je potlačiti, ker lahko zbolim ali pa postanem jezna in napeta. Ne morem ji pustiti, da me vodi, ker lahko izgubim glavo in naredim kaj kar bi me odneslo od poti na kateri sem in mi veliko pomeni. Torej ne eno ne drugo ni opcija, kaj pa lahko naredim?Kot z vsako drugo energijo se lahko z njo soočim,jo sprejmem, mirno ji dovolim biti, vendar na način, ki zame ni škodljiv. Lahko se ji zahvalim, ker mi je poživila, pomladila, mi dala veliko energije in veselja, ne morem pa ji slepo slediti v dogodke, s katerimi se celotno moje bitje ne strinja. Kar naporna ja ta moja mala šola Lilith, vendar je danes prišla k meni mlada lepa ženska in ravno sedaj je prišel progresirani ascendent na njeno Lilith. Postalo mi je jasno, rabla sem jo spoznati, da bi lahko svetovala, da bi lahko razumela in s tem lažje vodila še druge, ki jo začutijo in ne vedno kako je umestiti v svoje življenje, kako ji dovoliti biti, ne da bi jim zrušila stvari, odnose, projekte, ki so za njih zelo pomembni. Tolko o Lilith iz prve roke. Moja je v deveti, zato je treba to izkustvo prenesti, da ga lahko še kdo razume, je v vodnaju, zato jo lažje razumsko spoznam in ji dam roko, ji rečem hvala, ker me je zbudila, a kar tako ji ne bom pustila, da bo sesula to, kar sem gradila desetletja. Zdej pa se vrnimo nazaj k tranzitom. Meni prihaja Pluton v sekstil Z Merkurjem spet, lani in letost, vse skupaj petkrat, tako da me hoče dobiti ven iz kože , jaz pa mu še hvalnice pišem. Nimaš kej, če je Pluton v peti, ga moreš imet rad, tudi če je naporn. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 Jaz mislim občutek je da ni nikol zadost, denarja, ne da ga realno ni zadost, sam da je tak občutek. Da človek hoče še in še denarja. Ne kolk ga je realno. Mihela veš da pr men pa ni tko in mam natalno Venero v kvadratu z Jupitrom. Sicer je moj odnos do denarja tud bolj kaj me briga oz. mi je zadnja stvar k bi se ful ukvarjal z njo, dokler seveda ga res ne bi imela. Tko sem nekako skromno zadovoljna. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 Mihela veš da pr men pa ni tko in mam natalno Venero v kvadratu z Jupitrom. Sicer je moj odnos do denarja tud bolj kaj me briga oz. mi je zadnja stvar k bi se ful ukvarjal z njo, dokler seveda ga res ne bi imela. Tko sem nekako skromno zadovoljna. Sej veš, da je vedno treba gledati vso karto in ne en aspekt, sigurno pa se ta aspekt nekje kaže. Venera je sladko , dobro, prijetno, in denar tudi, kot vladarica bika, materialno, Jupiter je obilje, veliko , kvadrat kaže nekako neharmonijo, neko nezadovoljstvo, vendar dva benefika skupaj prej kažeta na to, da materialno je kot da ni , lahko pa pomeni, da človeku ni dovolj in da je nezadovoljen kjlub temu da ima. To je sam ena od interpretacij, odvisno čemu vlada Venera, čemu vlada Jupiter, v katerih hišah sta, na katerih stopinjah sta in kakšen je njun orbis ter a je seperativen ali aplikativen in tako dalje. Astrologija je stvar celote, ne delov. Delov se učimo in jih proučujemo zato, da bi kasneje lažje razumeli celoto. Tako nekako je moje videnje. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 Hvala za odgovore. Razmišljala sem ponoči, mi ni dalo miru, al vse vzet kar praviš al ne. ......ji rečem hvala, ker me je zbudila, a kar tako ji ne bom pustila, da bo sesula to, kar sem gradila desetletja. Zdej pa se vrnimo nazaj k tranzitom. Meni prihaja Pluton v sekstil Z Merkurjem spet, lani in letost, vse skupaj petkrat, tako da me hoče dobiti ven iz kože , jaz pa mu še hvalnice pišem. Nimaš kej, če je Pluton v peti, ga moreš imet rad, tudi če je naporn. Če hočeš spoznat Lilith, glej film Larsa von Trier-ja "Antichrist" S tabo se deloma strinjam, deloma ne. Lilith je v astrologiji lahko prjatelca. Vendar samo tistim, ki ji ponudijo svobodo. To je itak njen edini cilj, zaradi tega se je odpovedala bogu in raju in Adamu. Zato njej prodajat kake marketinške finte ala, "lej, bomo naredili tako pa tako pa bo oki za vse", je utvara. Ni tu štos volk sit, koza cela. Če ni popustila bogu verjemi da ne bo nobenmu. Če se jo poskusi zatret, zapret v magari zlati kletko, pol ponori. Grize, cufa lase, pljuva, praska.....vse kar je treba da se osvobodi. Njene energy so subtilne in podzavestne. V svojo obrambo lahko pošlje tisoče demonov, gnomov, asmodejev, ki jih je rodila. Ne šljivi pet posto nobenga. Ponavadi udari tam, kjer si najšibkejši, kjer najbolj boli, kjer tuliš ko zver ko te zadene. Ponavadi udari na živčke, ker je pač to domena dvanajste, lahko tut razni ginekološki problemi, vnetja, bolezni, al pa na področju odnosov. Povzroča nam dvome, sume, grenčino v nas, obsesije, histerije. V nas vkorenini občutek zavrženosti, izdaje in podrejenosti, tri največje prepreke na poti k zdravemu odnosu med moškim in žensko. Zato pa je v marsikomu strah, da ne bo ponižan, zavržen, izkoriščan. In kot po pravilu večina nas dela ene in iste napake, vsaj na začetku. Kot da prou moramo delat napake, najprej doživeti čustveno opustošenje, zgubo zaupanja, izdajo in šele pol počasi ukopčamo, da če se mogoče otresemo podedovanega indoktriniranega obnašanja, vsiljene dobrote, ki jo naučeni kažemo navzven, da bi ja delovali kot dobri, plemeniti, ljubeznivi za druge, da bo mogoče drugače. In pol en dan, pokopčamo da mamo dost tega sranja. Da je lajf naš, da moramo tut nase gledat, da si moramo tut sebi dovolit da si želimo, da grešimo če je treba, da smo lahko svobodni brez strahu kaj si bodo pa sosedje mislili. Da ne izpolnjujemo vedno le zahteve in želje drugih. Da končno neki zase naredimo. In to naredimo takrat, ko se brez sramu pokažemo drugim, ko koga tut odjebemo, tako kot je Lilith poslala nekam celo boga. In šele takrat doživimo preobrazbo, postanemo očarani nad samim sabo, svojim telesom, zavedni svoje seksualnosti, volje. To je začetek našega samospoštovanja. In komur to kar vidi ni všeč, naj čimprej spoka. Komur pa je všeč, naj nas ma. To je Lilith. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Lilith v vodnarju živi bolj v bodočnosti kot v sedanjosti. Privlačijo jo nove ideje in nove tehnologije. Je ljubezniva, ustrežljiva in pozorna. To pa zaradi refleksije iz mladosti, ko se je počutila drugačno od drugih in bojazni, da jo okolica ne razume najbolje. Zato se je pripravljena žrtvovat, da pridobi simpatije, da postane všečna. Je samostojna in potrebuje dosti svobode. Ne mara ukalupljanja in je precej originalna in vzburljiva. Rada eksperimentira in išče nove načine izražanja na njenem področju. Lilith v deveti se razlikuje v pogledih na lajf in v stilu lajfa od drugih. Ne mara dogem in norm. Zaveda se svoje drugačnosti a nima vedno jajc da jo izživi. Problem so dvomi, tisoče vprašanj katere si postavlja in nanje išče odgovore. Proces dozorevanja pr njej povzroča nekak kompleks manjvrednosti, ker ji manjka intelektualna identiteta. Zato se potem lahko posveti filozofiji, s pomočjo katere jo lahko najde. A ko jo najde, ji pa ravno to povzroča frustracije, ker ona vseeno rabi resnico skozi znanje, izkušnje, ne pa duševno. V tej hiši Lilith potrebuje izkušnje, teste in analize, iskanja, potovanja in doživetja. Da bi razumela, mora neprestano preizkušati bistvo. Pluton v sekstilu z Merkurjem prnaša željo za javno potrditvijo, profi ambicije, uspeh povsod tam kjer je bistvo govor, pisanje, marketing. Prnaša nekako neprekinjeno željo za dosegat cilje. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.