Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

:palec:  x:)x Verjetno bo vsej ugodni situaciji prinesel kaj dobrega še JUPITER, ki bo 120 na konjukcijo venere in lune xrolleyesx

Ja zelo dobro astrološko razmišljaš, Venera in Jupiter imata že zelo širok orbis, toda Luna res separira iz aspekta z enim in aplicira v asepkt z drugim in ju na nek način poveže. Vendar jaz bi svetovala nakupe popoldan, ker je dopoldan Luna v kvadratu z Neptunom, kar nam lahko malo zamegli presojo, toda le malo, ker je Luna v biku zelo trezna in stabilna in se ne da kar tako zmesti.

Vse dobro,

xrolleyesx Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Deli na socialnih omrežjih

Avto je bolj vezan na Merkurja in tretjo hišo, toda vsaka premičnina, vsak stvar, ki jo imaš v lasti, je tako in tako vezana na znamenje bika, predlagam da greš popoldan. Zelo razsoden in praktičen boš in boš izbral avto, ki ni le lep (kar seveda bo ker je Luna v konjunkciji z Venero), toda tudi funkcionalen in dober, pa ne predrag. Če imaš luno v biku v 7. hiši, lahko vzameš s seboj še ženo , njena prisotnost ti bo koristila. Pomembno je (lahko si datum, uro in kraj zapišeš) kdaj prvič vidiš avto, če si to pozabil nič hudega, tudi to, kdaj avto uradno postane tvoj je pomembno, vse to so začetki in začetki so bistvo horoskopa. Na primer spočetje je začetek otroka, in ker to kdaj se je otrok spočel ne vemo, pač vzamemo za začetek rojstvo otroka, kar seveda ni mogoče zgrešiti.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Saturn se mi sprehaja čez Luno...in zanimivo...kako drugačno delovanje ima...vsakokrat, ko gre čeznjo...

Ko se je Saturn prvič začel približevati Luni...sem čutila vedno večjo stisko, strah pred izgubo...počasi sem se začela izolirati...od prijateljev, od zabave...od vsega...

Potem se je Saturn ustavil..in začel svoj retro pohod...mislim, da je bil to najhujši del..jok, občutljivost, nihče me ne mara, nehala sem se pogovarjati tudi s prijateljicami..počistila odnose na vseh ravneh...popolnoma sem izgubila smisel za za*ebancijo, za humor...nobene želje po akciji....ena sama resnost in delo so me bili skupaj.. xrolleyesx

No, zdaj prehaja Saturn mojo Luno tretjič... xrolleyesx ...in je vsak dan bolj kul...osvobojena preteklosti, delo, ki sem si ga zastavila začenja dobivati čist resne obrise...in vedno bolj sproščeno se počutim...še kak mesec...in bo čist mimo.. x^x

Sem se pa zresnila...definitivno...v tem času... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Saturn se mi sprehaja čez Luno...in zanimivo...kako drugačno delovanje ima...vsakokrat, ko gre čeznjo...

Ko se je Saturn prvič začel približevati Luni...sem čutila vedno večjo stisko, strah pred izgubo...počasi sem se začela izolirati...od prijateljev, od zabave...od vsega...

Potem se je Saturn ustavil..in začel svoj retro pohod...mislim, da je bil to najhujši del..jok, občutljivost, nihče me ne mara, nehala sem se pogovarjati tudi s prijateljicami..počistila odnose na vseh ravneh...popolnoma sem izgubila smisel za za*ebancijo, za humor...nobene želje po akciji....ena sama resnost in delo so me bili skupaj.. xrolleyesx

No, zdaj prehaja Saturn mojo Luno tretjič... xrolleyesx ...in je vsak dan bolj kul...osvobojena preteklosti, delo, ki sem si ga zastavila začenja dobivati čist resne obrise...in vedno bolj sproščeno se počutim...še kak mesec...in bo čist mimo.. x^x

Sem se pa zresnila...definitivno...v tem času... xrolleyesx

Astra

:palec:

To si zelo dobro povedala. Kot kaže si doživela Saturna zelo razvojno. Sem vesela zate.

Tudi mene ima Saturn na piki, največ planetov imam v kardinalnih znamenjih.

Ti povem kako sem jaz doživela Saturn kvadrat Pluton, bi si človek mislil, ker je Pluton transaturnovc, da ne bo nobenega afekta. Pa ja, še kako.

Moj natalni Saturn je v drugi hiši, tranzitni še šari po prvi hiši.

Prvi kvadrat Saturna in Plutona sem doživela, kot grozen strah. V paniki nisem našla bančne kartice od podjetja. Doživela sem hudo tesnobo in strah, ker sem se bala, da sem pozabla na banki in mi je kdo spraznil račun. (delovalo kako uro dve)

V drugo je bilo podobno, spet sem doživela nek grozen strah v zvezi z denarjem, nisem našla ene mape, kjer sem imela denar spravljen, spet totalna panika in strah. (delovalo kako uro dve)

Poglej si to, sedaj pred tednom, ko je bil Saturn zadnjič v aspektu s Plutonom, sem zgubila bančno kartico, to sem ugotovila v trgovini, ko sem hotela nekej kupiti. Vendar sem reagirala dokaj mirno, jo bo že našala. Brez panike in brez vsega odvečnega strahu. Par dni takoj po izgubitvi še iskala nisem, bila sme popolnoma mirna. Po parih dneh sem si naredila horarno in s pomočjo horarne našla kartico.

Vse dobro,

Mihela.

dnevni horoskop

Mihela živjo. A se ti ljubi morda tole interpretirat, sem namreč v eni precej zateženi situaciji.

Saturn mi tranzitira čez Asc, Pluton v kvadratu z natalnim, Neptun prihaja opozicijo s Soncem, Uran v op. z Venero.

Vse skupaj čutim kot eno potrebo po redefiniranju stvari, življenskih projektov, mogoče željo po spremembi. Me pa na trenutke grabi groza, panika...

Lep pozdrav!

Mislim da smo imeli prav tele kombinacije ze, Vanda (par njih morda celo) - pluton in saturn hkrati v tranzitih z osebnimi...

Ce se ti da, daj v iskalniku Pluton, prikazi od kadarkoli, smao v naslovu teme - pa bos videla kakih 10 tem Pluton, mislim, da je nekje ze postavljeno tudi v naslovu.

Vse bos 'lazje' shendalala kot saturn prek asc - to te prisili v spremembo, ki ti v tistem trenutku ni prevec vsec.

Ker je v igri se uran, sonce, venera, bos morala prevrednotit par zadev, kot pravis, groza in panika je zaradi saturna.

Morda se bos navdusila nad necim popolnoma novim, se vpisala kam, kaj startala na novo, morda v zvezi z izobrazevanjem ali pa drugacnim 'napredovanjem', kaj pa kaj umetnost, fotografija in podobno? Te to kaj veseli?

Aja, seveda se lahko nadejas neke zaljubljenosti ali neke taksne povezave, nekoga novega v lajfu (ki pa bo lahko tudi nekdo 'star' na novo - star - pomeni, da ze poznas).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tako, danes imam ponovno eksaktno konj tranzitni Saturn- natalna Luna...

Ampak danes je zadnjič...ker se je pač saturn sprehajal mal sem pa mal nazaj... :xx!:

Zdaj pa gremo še sam naprej... :palec:

Astra

Per aspera ad astra

To je treba pa zapit, a ne, Astra? x;)x :palec:

* Astra me vedno spomni, da se sama malo pogledam svoje stose...

Danes imam: Venero v eksaktnem kvadratu z natalnim Saturnom in v opoziciji z Ascendentom (4), Mars v eksaktnem kvadratu z natalnim Uranom, :eek: Jupiter v eksaktni konjunkciji z MC-jem :palec: (:o|o: nic videt - *aha, v bistvu je retro*), Uran pa prihaja (4) v opozicijo natalnemu.

Pestro v glavnem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Luna v Biku (kako veste da ni v Cetus?)

http://puck.dhs.org /extra /cetus

ima zveze z otrokom ko dela RA konjunkcijo z (natalno,)

Venero. Mawangdui I Ching ta tranzit (direkcijo!) komentira

z :|: luna ::| venera v biku :|:::| otrok se rodi

Kdaj je pa Mesec v Cetus? Prej no hodi v Taurus, seveda.

Taurus (Tapir)

je

>*---

Hyades ... komplicirano ozvezdje. Aldebaran je zahodna zvezda

rituala 5grama, GBRIAL (arkangel).

http://puck.dhs.org /nu /5gram

O cunjama lahko pishesh za kakshkno malomeshchansko

Pavliho:) ( Lahko pa ne! )

Vidi http://puck.dhs.org /Tapir and the Hare Prophecy

Tranziti se chutijo ko se dogajajo.

Z tem se strinja Bill Meridian (kolega, Johndro Jayne tradicija).

Bill Meridian je astrolog. V smislu _pravi_ astrolog.

Moram(o) she razviti programe za tranzite.

namrech planeti _ne_ hodijo po ekliptiki (vsaj vechinoma ne):

od tod (lahko) imamo +- napake:)

Tranziti se drugach dogajajo natanchno na minuto. Zato lahko izvemo dogodek ali ga na minuto narihtamo brez problema.

Madona che me 1/2 Ljubljane sanja. Spet sam ti forum zakOMpliciral. Mal'enfant terrible :vragec:

Seveda lahko delamo tudi z "normalno2 (hehehe) astrologijo.

Jaz sem zhe pO5sal forume v .... in sem svetovni avtoritet za kaj zhe astrologijo (a se temu tako reche?).

O.K. upam da se vidi da se tudi hecam?

Mesec v Cetus ali v Ribah gremo na vecherjo ....

pridem ... lahko me sovrazhijo v zhivo ... iniciral bom nekaj O5 mojstrov (to so oni kateri proizvajajo dogiodke iz nichesar)

....

Marsa a si kdaj bila na "Excalibur"ju?

O.K.

lahko bi si pir privoshchil Kratochwill hahaha

Znorel sem od Sedne Munchmallowya in CocaCola-e

Ti she vedno yogichki ??? hahaha

Tui madona morava zhurirat. Otroci ti spijo???

Dones sem malo pacal po forumju, saj morash tudi vrazhichka 'meti tle:)))

Ok shibam!

Otroci ti spijo??

x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:px :palec: :palec:

Ma, si model, nujno se morva res videt. xDDx :palec:

Ko pribluzis v LJ, nujno poklici. Na zvezi! x;)x

Aja, tole - kul, tvoja vizija pac, meni je dbest, da imamo (tudi) to....

Sicer meni samo v bazi jasnega, a nic hudega... se ucimo, a ne? x;)x

:palec:

Picasso

Danes se je pluton dokončno spravil na mojega marsa. Prvo se zjutri zbudim - čaka me poplava, od koda, zakaj.... ne vem........... za znoret. :xx!:

Pridem domov in se odločim, da bom danes naredu segedin- Ženička mi po telefonu vse pove, kako in kaj.

In pol: ekonom lonec eksplodira, segedin po men, ful opečen, skoraj me je pobral.. meso po stenah........ šit (pomislim na ženičko, da me bo še ta fentala)...........

skratka pluton mi je danes serviral segedin po kuhinji, v kopalnici pa poplavo :xx!: :xx!:

sokrat /kuhar

O, shit, tole me pa name oz. na moje pripetljaje domace, gopspodinjske spominja...

To so tudi moje scene totalno... :||

Moje sozalje - opozorilo - ostani doma danes...

Daj si notranjo stran bananinega olupka, ce imas opekline oz. ce je kaj za cajtat. :palec:

Picasso

bo že bolje, menda............ na urgenci so mi dal dve injekciji v rit, zaradi bolečin................. pa ene žaube.

nikol v življenju nisem mel nobenih poškodb (vidnejših), operacij, in podobnih scen.... v tem letu pa ful: od fentanga kolena, prometne nesreče, zdej pa še to. Pa to je noro.......

še dobr da sem taugh guy x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...