Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Ja x:)x Boris x:)x , daj no, saj je le tranzitni, imam tole v progresijah in se ne dam kar zlahka (čeprav se zaženem in me vsake toliko ustavi kaka blokada), gremo naprej, glej kako lepo vreme, lep dan se je naredil in saj veš, nov dan je nova priložnost! Radi te imamo vsi tukajle in ne tega pozabit, lunina druščina ti bo pomagala, če bo le lahko! :palec:

;) Stankaaaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Dame, hvala za spodubo, no saj se ne bojim, ampak se borim (podobnost bojim/borim, ampak samo slovnična!!!)....jaz sem vam primer, kako izgleda človek, če mu povozi Saturn ASC. vladarja, saj se fajn počutim, resno, je pa tudi res, da sem imel predvčerajšnim popoldne in včeraj dopoldne neke temačne misli, ampak sem naredil prepih, pa je sedaj vse O.K......hvala še enkrat, saj ob prisotnosti tukaj bom tole lažje prebodil x;)x x:)x :palec:

Če pogledamo še z ene druge strani, potem ta "povožnja" nedvomno pomeni, da te je Saturn opomnil, da se je treba premakniti in nekaj napraviti. Akcijo hoče od tebe.

Zdaj, kakršna je ta akcija in na katerem področju naj bi bila, sledi iz natalnega horoskopa.

Ker je šel Saturn sedaj tretjič čez to točko, je zadeva več ali manj zaključena. Res pa je, da bi moral v tem primeru VEDETI, za kaj gre, saj je že prvič nakazal, za kaj bo šlo.

Plus še nekaj: Saturnov tranzit je dovolj počasen, da ne deluje samo "včeraj" ali kaj takega. Upoštevaj, da se je Marsu približal na stopinjo (takrat že garant deluje) in da bo to območje tudi zapustil šele malo kasneje. Trajal bo (počasi vedno šibkeje) do nekako 2. maja.

Potem bo tvojega Marsa pustil pri miru nekako 28-29 let. Glih dost za oddahnit se.

Pozdrav!

običajno vse skupaj sproži, da res občutiš, še tranzitna Luna...

samo, da je mimo...Vedno gledati iz čimbolj pozitivne strani in naprej, kolikor se le da :palec: in mirno in stabilno (uh lahko meni filozofirat, si misliš, ne?)

vendar se iz lastnega horoskopa in vesolja žal uiti ne da...

Stanka

Zakaj se meni ful dogaja...... denarja ogromno, sami biznisi, vse se z vsemi zmenim, vsi majo časa zame, sami kul ljudje okoli mene, ponoči ne spim, ker sem poln adrenalina, energija poka iz mene, vse laufa štima.... super je..... zakaj ni skoz tako????

x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x x^x x^x

sokrat

.. luna pa total žnara... najprej mrk (na skoraj mojem neptunu - 11. st. škorp.), danes pa dela kvadrat s soncem, plutonom, uranom in jupitrom... dogaja  :o|o:  :sori:  :OO!:  x:(x  :sick:

Pozdravljena,

treba je malo bolj natančno gledati efemeride.

Kako lahko dela Luna kvadrat s Soncem, če je Sonce v znamenju bika, Luna pa v strelcu, to ne gre. Poglej še enkrat. Delala pa je kvadrat z Uranom in Jupitrom, to pa drži.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Mihela - tole sem opisala tranzit lune čez mojo natalno sceno (sonce, pluton, uran v devici, jupiter v ribah)

Pot sem pa jaz zgrešila.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

No, tale tranzit lune mi je dobro pokazal, kako deluje moj zmaj (ko sem v eni drugi temi tako firbčno spraševala Berna)... urana, plutona in sonce imam namreč ravno 'pri glavi' in je včeraj dobro tolkla ta opozicija vseh treh z jupitrom... na enem voglu zmaja pa je lunin mrk delal še konj. z neptunom... res pomaga, če tole veš, vsaj meni je, ker sem šla lažje skoz in pri tem celo uspela poslušati notranje doživljanje... bi rekla, da se je zbudil notranji otrok (3. hiša) in sem v zgoščeni varianti podoživela en velik kos svoje scene iz zg. otroštva. Potrdilo se je tudi, da se mi je 'dogajalo' na celotni sceni (zmaj - 1., 3., 5., 10. h.), v razmiku dveh ur sem recimo dobila tri sporočila o finančni izgubi, poleg tega pa tudi zavrnitev nekega mojega dela, in še precej tega, da ne dolgovezim...

skratka - izkušnja na kvadrat x:Dx xcivx ... ki mi je dala precej 'navdiha', kje potrebujem 'zdravljenje' :palec:

Ja, še dobro, da je luna hitra... danes sem že vsa 'pametna' x:Dx x:o)x x:px

xrolleyesx Mateja, sem ti hotela že včeraj napisat, da se za tranzit lune, ki mine zelo hitro (ekzaktno cca 2 uri) ne sekiraj preveč. Mene bolj skrbi konjukcija marsa in saturna približno okrog 25 maja, zatežena konjukcija, sploh, ker mi bosta tvorila še konjukcijo z natalnim uranom. Ta pa ne mine tko hitro in zna nagajat. Vpliv bodo čutili raki, ovni, vage, kozorogi ali tisti, ki imajo senzitivna mesta v teh znakih. xrolleyesx Kaj prinese ta konjukcija za splošno sceno v zraku bomo pa tko al tko občutili.

Lunca, saturn bo šel čez tvojega natalnega marsa? no, tud to smo pred kratkim 'dali čez' (pa še 12. h.)... s tem, da se je saturn ravno okoli mojega marsa še obrnil in jovo na novo... (BTW, zdaj se približuje mojemu asc...)

što ne ubija, jača... al kako že x;)x x:)x

:vragec:

no...morm priznat, de res chutim tele tranzite

nekako....hmmmm....tranzitno..... x:Dx

666 mimoishlih zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

što ne ubija, jača... al kako že  x;)x  x:)x

:vragec:

hmmm.....

srbi so u bosni rekl tkole

SHTO NE UBIJA SILUJE x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Lunca, saturn bo šel čez tvojega natalnega marsa? no, tud to smo pred kratkim 'dali čez' (pa še 12. h.)... s tem, da se je saturn ravno okoli mojega marsa še obrnil in jovo na novo... (BTW, zdaj se približuje mojemu asc...)

što ne ubija, jača... al kako že  x;)x  x:)x

x;)x Ne Mateja, mars je danes prišel v raka, kmalu se bo srečal s tranzitnim saturnom v konjukciji, ta dva pa bosta meni povozila mojega natalnega urana. :xx!: :xx!:

mars in saturn v konj? kako pa to vpliva ??? jst mam saturna v deveti., marsa pa v 4.

xrolleyesx konjukcija marsa in saturna bo v raku, katera je to tvoja hiša, potem pa povezuj s tisto saturn deveta in mars četrta.

včeraj Merkur opozicija Uran? prinesel vesel nepričakovan telefonski klic prijateljice iz Michigana... x:)x x^x

Stanka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...