lunca 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 včeraj Merkur opozicija Uran? prinesel vesel nepričakovan telefonski klic prijateljice iz Michigana... Stanka Zanimivo, četudi je opozicija , je prijetno sporočilo? Me veseli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 je Venera retro sedaj, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 SIC TRANSIT GLORIA MUNDI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 je Venera retro sedaj8.6. (od 6. - 10. 6. 2004) bo Venera točno med soncem in zemljo (ta dogodek omenjajo kot 'veliki premik v zavesti - komunikaciji' .. . 6/6/6 - zanimiv datum, ki ga bodo verjetno zelo različno tolmačili ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 8.6. (od 6. - 10. 6. 2004) bo Venera točno med soncem in zemljo (ta dogodek omenjajo kot 'veliki premik v zavesti - komunikaciji' .. . 6/6/6 - zanimiv datum, ki ga bodo verjetno zelo različno tolmačili )... in aakhut bo začel tvoriti cele stavke. (eno od tolmačenj...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Neli (... sicer so meni aakhutovi prebliski mnogokrat bolj 'močni' v svojem sporočilu kot kakšne dolge litanije...) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Mogoče je treba brati malo med vrsticami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ufff, meni pa te dni mars tranzitira čez natalnega marsa ... kera šopancija (bejžmo, Mateja gre ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mateja pozdrav! Daj povej kako tole izgleda tebi, ker meni tudi v roku dveh dni tale Mars povozi natalnega , ki je pa blizu IC-ja ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mateja pozdrav! Daj povej kako tole izgleda tebi, ker meni tudi v roku dveh dni tale Mars povozi natalnega , ki je pa blizu IC-ja ... Dejta mal napisat, jaz povem tudi, ker imam nekoga ob sebi, ki mu tudi marsa povozi mars in saturn, pa še nasproti ima v kozorogu celo gužvo, med drugim tudi saturna. Verjetno se bo to nekje čutilo?? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 pri meni je tale scena v 12. h., kar zna biti rahlo drugače, kot na IC -ju. Sicer pa - zdi se mi, da bi me 'razneslo', če ne bi kaj delala. Pa nekam nestrpna sem do drugih, ki niso tkole našponani. Srce je precej živahno. Kako bi rekla - 'našponano od znotraj'. Sicer pa je ravno danes bil ekzakten... bom verjetno lahko še kakšno o tem povedala... zdaj dirkam v Lj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mateja, potem pa pazi na srčka x!x Kaj vem, kaj in kako je pri meni, ker doma bi res kar nekaj pospravljal in kar neupravičeno pričakujem isto delovno vnemo od drugih , tako, da je že bilo nekaj nesoglasij, za katera sem se res moral upravičiti. Definitivno se energija vlaga največ v dom, se mi zdi, da spanja še manj potrebujem, bom kaj več, čez čas napisal, upam, da mi ne pade kakšen "cigu" na glavo...lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 (... sicer so meni aakhutovi prebliski mnogokrat bolj 'močni' v svojem sporočilu kot kakšne dolge litanije...)Jasna stvar Je bilo misljeno kot 'joke', pac prvo, kar mi je prislo na misel - asociacija na komunikacija, 666 in aakhut. aakhut, upam da nisi jezen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Danes imam pa do stopnje natančen tranzitni kvadrat med Soncem in Saturnom, pa kako mi je, zebe me kar dobro, ampak ni to tista mrzlica preden zboliš ,izgleda, da me je čist ohladil tale Saturn :xx!: Imam pa jutri Sonce na Veneri ( to bo ljubezni ), se ne branim, ker imam rad te tranzite . Imel bom pa v četrtek čast občutiti tudi Marsa na Marsu, sem pripravljen .....lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 naslednji torek 25.05 bo konjunkcija Mars+Saturn na 11 Raka, ni odveč, da tisti, ki jim dela točne aspekte-postanete na to pozornejši, previdnejši, Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 naslednji torek 25.05 bo konjunkcija Mars+Saturn na 11 Raka, ni odveč, da tisti, ki jim dela točne aspekte-postanete na to pozornejši, previdnejši, StankaSe strinjam Stankaa.Jaz bom imela to konjunkcijo v kvadratu s Soncem, bom pazila predvsem na moža in pa na sina (ker je Sonce v 5. hiši), da se jima ne bi kej zgodilo. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 upam, da bo to mirno minilo, čeprav je kar ena tesnoba vseeno prisotna ob Saturnu, samo, da se ne bi kaj čisto konkretnega, tudi meni dela čisto egzaktno iz 11.h inkonjunkcijo na Venero v 5.h -no, hčerkice še nimam , kljub temu si mislim, da bo spet kaka novica v zvezi s stanovanjem...Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 men pa tranzitni sat čepi na natalnem (9) zdej pa še mars........hm, hm, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 ma men se pa oba šetkata po deseti hiši, tam mam pa lunco in glede na to, da imam že nekaj časa v mislih določene poslovne spremembe v načrtu, za katere drugi še ne vedo, bo kr pestr vsaj zaenkrat, dokler mi ne povozi luno se mi zdi... opažam pa že enkaj časa, da mi ne paše tale luna v raku, mogoče zaradi moje lepotuice lune ...ma kakorkoli že, dogaja se mi, pestro... hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 .. pol pa v 2. in bodo denaaaaaarci (in drug avto , upam )juhu čisto odvisno Bobnar....Jupitrova ekspanzija se kaže na svojstven način.V primeru,da imaš malo denarja,ga znaš imeti še manj in obratno.....ni takosrečen in nedolžen planet,kot mislimo planet :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ina 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 A ima kdo morda kakšne izkušnje s Kironom? Pred kratkim sem gledala nek horoskop, katerega 'lastnik' je skoraj naredil samomor. Pa mi najprej ni bilo čisto jasno, kaj ga je sprožilo. Potem sem ugotovila, da je imel tranzit Kirona čez Saturna in Jupitra, ki sta v konjunkciji. Seveda že sama konjunkcija kaže na nekakšen fatalističen odnos do življenja. Tudi nagnjenost k depresijam. Zdaj je Kiron R. Se mi zdi, da so se stvari malo umirile (vsaj na površini). Kako bo, ko se spet začne gibati naprej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Ina, imamo že nekaj tem o Kironu odprtih... recimo:Kiron Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ina 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Hvala, Mateja. Sem prebrala, vendar mene zanima,če je imel kdo izkušnje z tranziti Kirona. Tam o tranzitih nič ne piše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.