Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

je Venera retro sedaj

8.6. (od 6. - 10. 6. 2004) bo Venera točno med soncem in zemljo (ta dogodek omenjajo kot 'veliki premik v zavesti - komunikaciji' .. . 6/6/6 - zanimiv datum, ki ga bodo verjetno zelo različno tolmačili x;)x xDDx )

Deli na socialnih omrežjih

8.6.  (od 6. - 10. 6. 2004) bo Venera točno med soncem in zemljo (ta dogodek omenjajo kot 'veliki premik v zavesti - komunikaciji' .. .  6/6/6  - zanimiv datum, ki ga bodo verjetno zelo različno tolmačili  x;)x  xDDx )

... in aakhut bo začel tvoriti cele stavke. x^x x:o)x x:Dx

(eno od tolmačenj...)

Mateja pozdrav!

Daj povej kako tole izgleda tebi, ker meni tudi v roku dveh dni tale Mars povozi natalnega :eek: , ki je pa blizu IC-ja xrolleyesx ...

:palec: :palec: Dejta mal napisat, jaz povem tudi, ker imam nekoga ob sebi, ki mu tudi marsa povozi mars in saturn, pa še nasproti ima v kozorogu celo gužvo, med drugim tudi saturna. Verjetno se bo to nekje čutilo?? :xx!:

pri meni je tale scena v 12. h., kar zna biti rahlo drugače, kot na IC -ju. Sicer pa - zdi se mi, da bi me 'razneslo', če ne bi kaj delala. Pa nekam nestrpna sem do drugih, ki niso tkole našponani. Srce je precej živahno. Kako bi rekla - 'našponano od znotraj'.

Sicer pa je ravno danes bil ekzakten... bom verjetno lahko še kakšno o tem povedala... zdaj dirkam v Lj xzobkox

Mateja, potem pa pazi na srčka xsrcbumx x!x

Kaj vem, kaj in kako je pri meni, ker doma bi res kar nekaj pospravljal in kar neupravičeno pričakujem isto delovno vnemo od drugih x:px , tako, da je že bilo nekaj nesoglasij, za katera sem se res moral upravičiti.

Definitivno se energija vlaga največ v dom, se mi zdi, da spanja še manj potrebujem, bom kaj več, čez čas napisal, upam, da mi ne pade kakšen "cigu" na glavo...lep dan, Borism x;)x :palec:

(... sicer so meni aakhutovi prebliski mnogokrat bolj 'močni' v svojem sporočilu kot kakšne dolge litanije...)

Jasna stvar :palec:

Je bilo misljeno kot 'joke', pac prvo, kar mi je prislo na misel - asociacija na komunikacija, 666 in aakhut. x:Dx

aakhut, upam da nisi jezen... :O: x:Ix

Danes imam pa do stopnje natančen tranzitni kvadrat med Soncem in Saturnom, pa kako mi je, zebe me kar dobro, ampak ni to tista mrzlica preden zboliš x^x ,izgleda, da me je čist ohladil tale Saturn :xx!:

Imam pa jutri Sonce na Veneri ( to bo ljubezni x^x x:Xx ), se ne branim, ker imam rad te tranzite x:Ix .

Imel bom pa v četrtek čast občutiti tudi Marsa na Marsu, sem pripravljen x^x .....lep dan, Borism x:)x :palec:

naslednji torek 25.05 bo konjunkcija Mars+Saturn na 11 Raka, ni odveč, da tisti, ki jim dela točne aspekte-postanete na to pozornejši, previdnejši, Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

naslednji torek 25.05 bo konjunkcija Mars+Saturn na 11 Raka, ni odveč, da tisti, ki jim dela točne aspekte-postanete na to pozornejši, previdnejši, Stanka

Se strinjam Stankaa.

Jaz bom imela to konjunkcijo v kvadratu s Soncem, bom pazila predvsem na moža in pa na sina (ker je Sonce v 5. hiši), da se jima ne bi kej zgodilo.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

upam, da bo to mirno minilo, čeprav je kar ena tesnoba vseeno prisotna ob Saturnu, samo, da se ne bi kaj čisto konkretnega, tudi meni dela čisto egzaktno iz 11.h inkonjunkcijo na Venero v 5.h -no, hčerkice še nimam x:Ix , kljub temu si mislim, da bo spet kaka novica v zvezi s stanovanjem...

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

ma men se pa oba šetkata po deseti hiši, tam mam pa lunco in glede na to, da imam že nekaj časa v mislih določene poslovne spremembe v načrtu, za katere drugi še ne vedo, bo kr pestr vsaj zaenkrat, dokler mi ne povozi luno se mi zdi...

opažam pa že enkaj časa, da mi ne paše tale luna v raku, mogoče zaradi moje lepotuice lune x;)x ...

ma kakorkoli že, dogaja se mi, pestro... hehe

.. pol pa v 2. in bodo denaaaaaarci x:Dx

(in drug avto , upam :inocent: )

juhu

x8Dx  x:o)x

čisto odvisno Bobnar....Jupitrova ekspanzija se kaže na svojstven način.

V primeru,da imaš malo denarja,ga znaš imeti še manj in obratno.....ni tako

srečen in nedolžen planet,kot mislimo planet :o|o:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

A ima kdo morda kakšne izkušnje s Kironom? Pred kratkim sem gledala nek horoskop, katerega 'lastnik' je skoraj naredil samomor. Pa mi najprej ni bilo čisto jasno, kaj ga je sprožilo. Potem sem ugotovila, da je imel tranzit Kirona čez Saturna in Jupitra, ki sta v konjunkciji. Seveda že sama konjunkcija kaže na nekakšen fatalističen odnos do življenja. Tudi nagnjenost k depresijam.

Zdaj je Kiron R. Se mi zdi, da so se stvari malo umirile (vsaj na površini). Kako bo, ko se spet začne gibati naprej? x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...