Mihela 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 naslednji torek 25.05 bo konjunkcija Mars+Saturn na 11 Raka, ni odveč, da tisti, ki jim dela točne aspekte-postanete na to pozornejši, previdnejši, StankaSe strinjam Stankaa.Jaz bom imela to konjunkcijo v kvadratu s Soncem, bom pazila predvsem na moža in pa na sina (ker je Sonce v 5. hiši), da se jima ne bi kej zgodilo. Vse dobro, Mihela. Realna situacija:Sin vnetje ušes. Jaz včeraj na eksaktno konjunkcijo fizično delala, zlagala drva, cel dan. Ves čas sem razmišljala kako dobro sem izkoristila ta težek aspekt. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Konjukcija marsa in saturna v moji peti hiši 90 na sonce v moji prvi hiši. Jezna sem bila, ker hči ni dobila ugodno rešene prošnje za službo. Tudi ona je bila zelo žalostna. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Žal mi je Lunca , da hčerki ni uspelo, bo pa ob drugi priliki...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Torej Mihela zase si točno zadela kako bo situacija.Zanimivo, da se je meni ta aspekt kot inkonjunkcija iz 11.h na Venero v 5.h zaenx dokaj dobro izkazal, čeprav tu zraven trkam po mizi...Presenetila me je prijateljica, ki je že dolgo nisem videla in ker je bila v bolnici na pregledu, se je oglasila in moja šefinja mi je dovolila, da sem prej šla ven in sva bili skupaj na klepetu od 14. do 20. ure, potem sem doma kar obsedela ob nekem čudnem filmu in bila ful utrujena nevem od česa, (saj je samo rdeči zmaj za zobki telovadil) in sem spet malo bolj na tekočem, kaj se dogaja v rodnem kraju Mož pa s paniko in brzino oddrvel že popoldan v Milano...Pogreeešam in tulim, čeprav se sama pred sabo pretvarjam kak sem cool... Stanka Ina tranziti Kirona..., ker ga imam v 8.h je bil moj natalni Kiron s tranziti letos vedno aktiviran, ko sem urejala svoj kredit... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Sicer nisva kdovekaj prijatelja, Bobnar, ampak te moram vseeno malo opozoriti na prvi pomladanski dan, ki pride še precej prej kot Jupiter na tvoj ascendent. Tedaj se ti bodo stvari precej zalomile - glede posla, statusa, službe in samozavesti. Saturn tedaj s tvojima Plutonom in Marsom, ki sta v grdem kvadratu, napravi T-kvadrat, ki se lomi na Plutonu v drugi. Res je sicer, da ima tvoj Pluton tudi nekaj dobrih planetov, ampak ta energija ja prehuda, da bi te dobri aspekti Plutona izvlekli. (Če službo imaš, bo takrat visela na nitki ali pa se bo kaj zgodilo v njej oziroma z njo v zvezi.)Ne vem sicer, zakaj Jupitra imenuješ prijatelja, če pa ti ne dela nič dobrega. No, tokrat te bo v 12. hiši izvlekel brez škode. Čemu torej ta zapis? Ker so te energije zelo težavne, ti pa imaš SA na robu 12., kar bi te znalo potolči. Če pa se naspidiraš, imaš vse možnosti, da zvoziš brez praske. - V tem je tudi čar gledanja horoskopa. Energije so take, da se lahko obrnejo proti tebi. Če pa to veš, jih lahko obrneš sebi v prid. Z voljo, recimo, ki ti je ne manjka. Samo Saturna je treba malo prelisičiti. Zapis je torej poslan z dobro voljo, ne glede na to, kako ga boš dojel. Nikomur ne privoščim, da se mu stvari lomijo. (Lahko bi bil tiho, pa nisem. Takšen sem, bi rekel kak Škorpijon.) Drži se! Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hvala, Mateja. Sem prebrala, vendar mene zanima,če je imel kdo izkušnje z tranziti Kirona. Tam o tranzitih nič ne piše.Pozdravljena Inna, jaz sem imela lani ponavljajoče se tranzite Kirona na neko res težko pozicijo v moji karti in to iz osme hiše. Nekako sem se borila, ali začeti posel ali ne, vendar se mi zdi sedaj, da je ta tranzit v dolgoročnem pogeldu deloval kar razvojno, saj sem premagala nek strah. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 No, tokrat te bo v 12. hiši izvlekel brez škode. Čemu torej ta zapis? Ker so te energije zelo težavne, ti pa imaš SA na robu 12., kar bi te znalo potolči. Če pa se naspidiraš, imaš vse možnosti, da zvoziš brez praske. To pomeni, da prehod tranzitnega jupitra preko natalnega saturna stvar poslabša ali poboljša? Kdo bo koga, če imaš natalno tako opozicjo?? Močnejši zmaga?? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 mogoče je pa mislil poletni dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Tako je, Selene, res je napaka. Prvi POLETNI in ne pomladanski dan. Se zgodi - skoncentrirarš se na tisto, kar je bistveno, in napraviš glupo napako v proceduri. Seveda vem, da ti gre Jupiter proti ASC, ampak še prej... (sem ti pa že takintak gori napisal. In še vedno pravim, da od Jupitra TI definitivno preveč pričakuješ.) Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 mam občutek da sem jaz na precej podobnem položaju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ...To pomeni, da prehod tranzitnega jupitra preko natalnega saturna stvar poslabša ali poboljša? Kdo bo koga, če imaš natalno tako opozicjo?? Močnejši zmaga?? :xx!:... Približno tako, ja. Samo je pa pogosto težko določiti, kateri je "močnejši". Za kaj takega je Frawleyev (v bistvu: tradicionalni) način (s toplimi, vlažnimi itd. naravami planetov) še najboljši. Velja pa eno približno načelo - če je Jupiter v natalnem horoskopu "slab", ti tudiv tranzitu kaj zelo dobrega ne more prinesti/povzročiti. In ostali planeti seveda enako. Če pa je dober, ti tudi ne prinese hude nesreče (SA na primer), ampak težave recimo zmerne. Treba je oceniti prav na primeru. Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Če pa je dober, ti tudi ne prinese hude nesreče (SA na primer), ampak težave recimo zmerne. Treba je oceniti prav na primeru. Natalni saturn v devici v 7 hiši, prehod jupitra preko tega saturna in hkrati 180 na natalnega jupitra v ribah? Kaj lahko razbereš in te opozicije. Kriiizzzaa? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ... Natalni saturn v devici v 7 hiši, prehod jupitra preko tega saturna in hkrati 180 na natalnega jupitra v ribah? Kaj lahko razbereš in te opozicije. Kriiizzzaa? :xx!:... Če natalni JU ni slabo aspektiran (nimam tu pri sebi tvojega horoskopa), potem ne bi smela biti kriza. Prej nasprotno. Konec krize ali razjasnitev ali kaj takega. Ali vsaj ugodne okoliščine. Bi se bilo treba malo poigrat s tem. (Za "Jupitra kontra natalnemu Jupitru" še nisem zasledil, da bi to kaj hudega pomenilo.) Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ...To pomeni, da prehod tranzitnega jupitra preko natalnega saturna stvar poslabša ali poboljša? Kdo bo koga, če imaš natalno tako opozicjo?? Močnejši zmaga?? :xx!:... Približno tako, ja. Samo je pa pogosto težko določiti, kateri je "močnejši". Za kaj takega je Frawleyev (v bistvu: tradicionalni) način (s toplimi, vlažnimi itd. naravami planetov) še najboljši. Velja pa eno približno načelo - če je Jupiter v natalnem horoskopu "slab", ti tudiv tranzitu kaj zelo dobrega ne more prinesti/povzročiti. In ostali planeti seveda enako. Če pa je dober, ti tudi ne prinese hude nesreče (SA na primer), ampak težave recimo zmerne. Treba je oceniti prav na primeru. Živijo! Ni povsem res, tudi planeti, ki so v natalni težko postavljeni, lahko prinesejo razvoj.Jupiter seveda ne more biti tako darežljiv, kot mu je v navadi, vendar kljub temu deluje.Veliko pa je tako in tako odvisno od nas samih koliko izkoristimo nek vpliv in zdi se mi, da je to sploh dobra stran tega da se ukvarjamo z astrologijo, ker avtomatično lahko polno izkoristimo vplive. Veliko primerov imam, ko je natalno slabo položen Saturn, toda s tranzitom prinesel pomembne spremembe v življenju. Naprimer, če imaš v natalni karti slabo postavljen Saturn, se boš ustrašil vsake nove obveznosti, in odraščanja. Če se tega zaveš in se v času, ko ti Saturn prehaja ascendent soočiš s svojimi strahovi, potem je tudi za človeka , ki ima težko aspektiranega Saturna možnost, da začne bolj resno in odraslo življenje in sprejme več odgovornosti in se posredno tudi boljše počuti, postane bolj samozavesten.Pri Jupitru je obratno, Jupiter je lahko v nekaterih slabih aspektih zelo zanesen in nestvaren, v drugih pozicijah pa lahko izgubi svoje zaupanje in optimizen.In ko pride Jupiter na ascendent je prva oseba, preveč vesela , premalo stvarna in potem ko aspekt mine, se sreča z realnostjo, kar ga lahko potere (ker je realnost povsem drugačna od razumevanja stvari, ko smo pod vplivom takega zanesenega Jupitra). Tisti drugi, ki pa imajo Jupitvoro energijo zadušeno v natalni karti, pa lahko ne znajo izkoristiti priložnosti, ki jih nosi Jupiter, ker so preveč skeptični in premalo zaupajo.In ko spoznaš svoj horoskop se preprosto zaveš tako ene ali druge energije in bolj realno vidiš kaj ti Jupiter nosi. Sprejmeš njegove darove, vendar si ne dovoliš, da bi te odneslo in da bi imel občutek, da si pa sedaj ti nekaj več .... Jupiter opozicija Jupiter je meni prinesel učitelja meditacije (seveda imam Jupitra v ribah). Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Jupiter opozicija Jupiter je meni prinesel učitelja meditacije (seveda imam Jupitra v ribah). Bom poročala, če mi jupiter, ki ga imam jaz tudi natalno v ribah prinese z opozicijo jupitra kakšnega učitelja meditacije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Imam eno vprašanje glede saturna. Zanima me namreč, kaj lahko pričakujem od prehoda saturna čez MC, ki je v levu (sonce pa v 5 hiši). Prebral sem namreč, da konj lahko pomeni VZPON NA VRH; KJER SE JE TEŽKO OBDRŽATI???? Kaj menite vi..... kako si naj razlagam prihajajoče?? sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Imam eno vprašanje glede saturna. Zanima me namreč, kaj lahko pričakujem od prehoda saturna čez MC, ki je v levu (sonce pa v 5 hiši). Prebral sem namreč, da konj lahko pomeni VZPON NA VRH; KJER SE JE TEŽKO OBDRŽATI???? Kaj menite vi..... kako si naj razlagam prihajajoče?? sokrateshuhu to bom meu pa tudi jaz v kratkem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Včeraj in predvčerajšnjim luna čez ASC in 1.hišo, ki je v ovnu in glej ga zlomka, mene pekle oči neverjetno, saj danes je pa že boljše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Včeraj in predvčerajšnjim luna čez ASC in 1.hišo, ki je v ovnu in glej ga zlomka, mene pekle oči neverjetno, saj danes je pa že boljše Meni se to občasno dogaja že cel mesec...misliš, da ni mogoče vpliv ata Saturna ne Lunce? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Včeraj in predvčerajšnjim luna čez ASC in 1.hišo, ki je v ovnu in glej ga zlomka, mene pekle oči neverjetno, saj danes je pa že boljše Meni se to občasno dogaja že cel mesec...misliš, da ni mogoče vpliv ata Saturna ne Lunce? ej vidva...kaj pa če vama tranziti cvetnega prahu prinašajo alergijo in s tem direkten vpliv na vajine očke Vsega pa spet ne smemo naprtiti tranzitom čeprav so včasih ,nesramno, slabi Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Hej, vidva... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Včeraj in predvčerajšnjim luna čez ASC in 1.hišo, ki je v ovnu in glej ga zlomka, mene pekle oči neverjetno, saj danes je pa že boljše Meni se to občasno dogaja že cel mesec...misliš, da ni mogoče vpliv ata Saturna ne Lunce? ej vidva...kaj pa če vama tranziti cvetnega prahu prinašajo alergijo in s tem direkten vpliv na vajine očke Vsega pa spet ne smemo naprtiti tranzitom čeprav so včasih ,nesramno, slabi Lep pozdrav Tudi možno čveka, ampak zakaj se mi danes ponavlja spet, pa zunaj močno dežuje, kar pomeni, da ni veliko v zraku cvetnega prahu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Včeraj in predvčerajšnjim luna čez ASC in 1.hišo, ki je v ovnu in glej ga zlomka, mene pekle oči neverjetno, saj danes je pa že boljše Meni se to občasno dogaja že cel mesec...misliš, da ni mogoče vpliv ata Saturna ne Lunce? ej vidva...kaj pa če vama tranziti cvetnega prahu prinašajo alergijo in s tem direkten vpliv na vajine očke Vsega pa spet ne smemo naprtiti tranzitom čeprav so včasih ,nesramno, slabi Lep pozdrav Tudi možno čveka, ampak zakaj se mi danes ponavlja spet, pa zunaj močno dežuje, kar pomeni, da ni veliko v zraku cvetnega prahu bo v igri kakšen počasen tranzit kdo bi vedel ... Možno,da se zavleče tja v, pozno, poletje Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 ....kaj se zavleče Čveka :o|o: ...lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.