Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Nista se razumela...

Ohoho, če bi Neptun šel 3x čez Merkurja npr. v 5.h, bi spravil iz kakega pesnika ogromno enih ustvarjanj, nejasno izražanje, govorne napake, zasanjanost (pišeš pesmi kot v transu, kar gledaš debelo potem, a to sem napisala... :eek: x;)x kot da se ti sanja, a najbolje, da se izraziš, da to tako najde svojo smer energije, četudi potem nihče tega ne bo čital za tabo)

Tu čveka pravi, da je Merkur čez Plutona-recimo en besni izpad, noro globoka čustva, ki so lahko izgovorjena, ali izjemna koncentracija pri kakem pisnem delu (recimo vse v Strelcu: intenzivno prevajaš vso noč), ampak, če Pluton hodi čez Merkurja, uh te precej spremeni, kar na drug način razmišljaš...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Dobro si napisala razliko. Se mi zdi, da ko gre Pluton čez Merkurja človek velikokrat črno razmišlja, precej negativno. Lahko tudi v odnosih reče kaj neprijetnega, kljub temu, da je bolj tih kot navadno, potem nepičakovano zine nekaj težkih besed in prizadane drugega v njegovo šibko točko. Težje se izraža, težje spravi iz sebe svoje misli, če je še šolar, ima lahko težave v šoli, doživi tam krizo. Pogosta je mentalna blokada. In tisto, čemur vlada Merkur je na preizkušnji, tam bo kriza in tam bodo spremembe. Seveda je pomembno tudi v kateri hiši je ta konjunkcija. Vendar mislim, da je malo verjetnosti, da bo ta konjunkcija pozitivna, težje je lahkotna, prej je neprijetna izkušnja, ki ne na dolgi rok lahko koristna, ker spremeni tvoj način razmišljanja, ti da dodaten uvid, vpogled.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Ko mi je tPluton sedel na natalni Merkur v 9.hiši v strelcu sem diplomirala.

Zanimivo, 9. hiša je hiša tujine, pa tudi višjega študija. V odnosu na rojstno mesto sem diplomirala v tujini.

Ne glede na dosežen cilj- pa ni bilo veselja :o|o: :xx!: . Lepo sem v tišini končala študij, šla sama na zagovor in - o dogodku obvestila najbližje-čez nekaj mesecev :eek: :eek: :vragec: :vragec: :vragec:

Nikoli nisem pustila, da bi me kdo zasliševal o izpitih ali kako daleč je zadeva.... :o|o: , ker sem se sama s svojimi sredstvi izšolala x^x

Verjetno je temu tako, ker imam natalna Merkur in Neptun v konjunkciji.

Nikoli nisem šla iskat diplome na fax :eek: x:Dx x:Dx :vio:

Ko mi je tPluton sedel na natalni Merkur v 9.hiši v strelcu sem diplomirala.

Zanimivo, 9. hiša je hiša tujine, pa tudi višjega študija. V odnosu na rojstno mesto sem diplomirala v tujini.

Ne glede na dosežen cilj- pa ni bilo veselja  :o|o:  :xx!: . Lepo sem v tišini končala študij, šla sama na zagovor in - o dogodku obvestila najbližje-čez nekaj mesecev :eek:  :eek:  :vragec:  :vragec:  :vragec:

Nikoli nisem pustila, da bi me kdo zasliševal o izpitih ali kako daleč je zadeva.... :o|o: , ker sem se sama s svojimi sredstvi izšolala x^x

Verjetno je temu tako, ker imam natalna Merkur in Neptun v konjunkciji.

Nikoli nisem šla iskat diplome na <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=fax&v=56">fax</a> :eek:  x:Dx  x:Dx  :vio:

Zanimivo Ruby,

Pluton konec, smrt, Merkur šola, 9.hiša, višja izobrazva in tujina. Zanima me kaj de takrat delal Saturn in kaj če si imela kak drug planet v deseti hiši, ker s tem ko zaključiš nek študij, se ti spremeni tudi status.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Takole je bilo:

Natalno:

Merkur na 2.stopinji in Neptun na 4. stopinji Strelca v 9.hiši

Tranzitni planeti:

Pluton na 3.stopinji Strelca

Venera na 4.stopinji Strelca

Mars na 9.stopinji Strelca, vsi trije v 9. hiši.

Saturn je je takrat nahajal v 1. hiši na 16. stopinji ovna, vrh prve hiše pa je na 14/52 stopinji Rib

A je Saturn tvoril kako povezavo z natalnim Jupitrom in kaj je počel tranzitni Neptun?

Če se ti da seveda.

Rada bi sestavila sliko.

Vse dobro,

Mihela.

dnevni horoskop

• 2 weeks later...
torej recimo a je mojemu gnilemu razpoloženju, ko mi vse preseda in mi gre vse na jetra... ko bi se zakopala nekam v samoto in razmišljala kako naprej samo prehodno stanje, katerega povzroča Venera ki mežika mojemu Saturnu... torej bom jutri boljše volje :palec:

Pluton na MC ju ... a je kako napredovanje v službi ali popolnoma drugo delo

Neptun na Luni... ne samo ideali-ko sem Neptuna gostila na Veneri je ratal čisto poseben moj svet-seveda iluzorni ampak sladki x:Ix

kakšna večja občutljivost z Luno zna to bit in kaj z mamo... :inocent:

seveda poglej katerim področjem vlada

ja domnevam, da Neptun vlada 6.hiši-zdravje, delovna okolica -

nejasnosti, otekline, zastajanje vode v telesu, večja občutljivost na alko

Luna vlada 11.h?- prijatelji, nesporazumi, kakšna stvar ni taka kot se tu zdi, verjetno prijateljice...

Ker je 5.h je Neptun gotovo muzika, in tvoja povečana domišljija, več feelingov v tebi raznoraznih (kot en ocean zasanjan), Neptun je kot megla, kot angel, kot muzika siren, ki te vleče k sebi in ne moreš si pomagat, da ne bi šel proti njej (dokler ne pride Saturn nekje in te strezni na realna tla)

ah seveda, zdaj sem se spomnila-vlada ti 7.h tudi Neptun ne, ker imaš Ribe na desc? torej nekaj v partnerstvu ni razjasnjeno, malo previdneje tukaj ali pa ti kaka prijateljica (Luna vlada temu) postaja partnerka, zna to še aktivirano biti s tranziti-opozicijami iz Leva na Vodnarja in boš takrat ko bo kak tranzit mimo bolj vedel kako se ti izraža

pa malo poročaj kako kaj... naj se ti samo v dobrem izkaže :palec:

aja, zakaj mama-ker je Luna vedno mama in kaj z njo? ne vem, mogoče ti bo težila z nečim, te prepričevala, a bo v zmoti, ali npr. bo sama zdravstveno občutljivejša

p.s. tam praviš za kaj je primeren ta čas, npr. za tvoje aktivnosti 5.h in morje

torej bolj na udaru 7.h-vladarja sta Neptun, Jupiter

ker Jupiter na asc bo ona prišla do tebe, boš osvajan bolj to kaže...

Danes in jutri živim pod občutkom tranzita Saturna 90(kvadrat) na ASC, tele dneve sem bil neverjetno zaspan, no upam, daje najhuje že za menoj, saj je že čas, da se tale ata Saturn spelje naprej iz moje lune in podznaka, je pa bilo tudi to obdobje, ko nisem bil najbolj na liniji z ženskami (tranzit SA 90 LUNA), večkrat so me povlekle za jezik in kaj obdolžile x:Ix , če je bilo potrebno sem moral povedati nazaj, kakor je dejansko tudi bilo...še enkrat se je pokazalo, da Saturn res pomeni "NE", konec dober, vse dobro.....živim za nove tranzite in izzive, lep dan, B. x:)x :palec:

Bobnar :palec:

Borism tistemu nekemu prerekanju ravno ne paše Saturn-Luna (to bolj kaže na eno rahlo depresijo, zaprtost vase, predelat kaj znotraj sebe, malo ohlajen odnos, ne prerekanje, ker tam mora bit še kaj vročega poleg, kak Mars-Merkur) in Saturn običajno pomeni utrujenost -ga je najboljše malo prespat, tak tranzitek xsrcx

Stankaaa, Saturn je bil na isti stopinji kot sonce ta dan, lev in merkur pa oba v vročem levu, kaj še hočeš boljšega, sicer pa ne vem, kaj je bilo v zraku, kjer kamor koli sem še šel te dneve, so se ženske kar "drle" nad moškimi :o|o: , torej je moralo biti še kaj drugega poleg v vesolju, lp, B. x:)x :palec:

Danes sem govorila s poslovnimi partnerji,full so bili čudni xrolleyesx kar nekaj bi, pa sami ne vejo kaj, ampak oni bi vseeno ene spremembe :xx!: Toliko, da jih nisem vprašala, kateri planeti pa vas za...bavajo? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Danes sem govorila s poslovnimi partnerji,full so bili čudni kar nekaj bi, pa sami ne vejo kaj, ampak oni bi vseeno ene spremembe. Toliko, da jih nisem vprašala, kateri planeti pa vas za...bavajo?
:palec:

x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Stankaaa, Saturn je bil na isti stopinji kot sonce ta dan, lev in merkur pa oba v vročem levu, kaj še hočeš boljšega, sicer pa ne vem, kaj je bilo v zraku, kjer kamor koli sem še šel te dneve, so se ženske kar "drle" nad moškimi :o|o: , torej je moralo biti še kaj drugega poleg v vesolju, lp, B. x:)x  :palec:

xrolleyesx Ženske so se drle nad moškimi x;)x

Ja, mogoče je bila kriva venera v dvojčkih v opoziciji s plutonom v strelcu. Tak aspekt bi lahko pomenil bevskanje na moške, mogoče ljubosumnost naredi svoje???

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...