borism 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Potem je bilo torej to to... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ...danes se pa moram res paziti, ker tranzita Marsa na isti stopnji kot je Uran, ne doživiš vsak dan, imam nek švoh občutek, ampak se ne dam, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Meni pa čepi Pluton že lep čas na MC-ju :o|o: :o|o: :xx!: Deseta hiša ni samo hiša poklica. Predvsem je hiša STATUSA. Poglejs tega zornega kota. Ali delaš TEMELJITO prenovo, ali se pripravljaš zavreči nekatere dogme in prepričanja, ali se ustvarjaš na novo? Marsikaj od tega je mogoče. Povezati ga s službo in eventualno menjavo nima smisla. Za PLUTONA je kar neka menjava službe premalo! On - če se že česa loti - naredi nekaj več; nekaj pomembnega, temeljitega, temeljnega, ne pa "neka sprememba". To je izpod njegove časti in sposobnosti. Mora biti nekaj več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 On - če se že česa loti - naredi nekaj več; nekaj pomembnega, temeljitega, temeljnega, ne pa "neka sprememba". To je izpod njegove časti in sposobnosti. Mora biti nekaj več.Bi rekla, da res... 'čepi' v moji 6. hiši ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 men pa na IC - a tu pa torej ruši temelje za moj značaj, zanimivo, da se v tem času nekako bolj razumem z "žlahto", da pa razmišljam o korenitih spremembah pri nas doma, pa ne bi razpravljala, ker zaenkrat je samo ena ideja misel se prikradla, ki mi ne da spati....ma ja sicer pa Venera mi prihaja v 10 hišo, Jupiter na Asc. in Saturn se dotika moje lune že.... kak je življenje pestro, razgibano.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ...danes se pa moram res paziti, ker tranzita Marsa na isti stopnji kot je Uran, ne doživiš vsak dan, imam nek švoh občutek, ampak se ne dam, lep večer, B. Boris držim pesti, poznam še nekoga, ki ima tako konjukcijo, no sicer letnik 60 skoraj vsi, seveda je odvisno tudi od hiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Za PLUTONA je kar neka menjava službe premalo! On - če se že česa loti - naredi nekaj več; nekaj pomembnega, temeljitega, temeljnega, ne pa "neka sprememba". To je izpod njegove časti in sposobnosti. Mora biti nekaj več. To pa res drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Meni pa čepi Pluton že lep čas na MC-ju :o|o: :o|o: :xx!: Deseta hiša ni samo hiša poklica. Predvsem je hiša STATUSA. Poglejs tega zornega kota. Ali delaš TEMELJITO prenovo, ali se pripravljaš zavreči nekatere dogme in prepričanja, ali se ustvarjaš na novo? Marsikaj od tega je mogoče. Povezati ga s službo in eventualno menjavo nima smisla. Za PLUTONA je kar neka menjava službe premalo! On - če se že česa loti - naredi nekaj več; nekaj pomembnega, temeljitega, temeljnega, ne pa "neka sprememba". To je izpod njegove časti in sposobnosti. Mora biti nekaj več. Ko bi vsaj se kaj zrukalo, zgodilo! Pa se ne. Kot neka bremza :xx!: Komaj čakam na korenite spremembe, opažam, da je hujše, če se nič ne dogaja, da kar vse nekaj visi v zraku, kot da se dogajajo slabe zadeve. Kajti, če gre narobe, imaš vsaj možnost, da se boriš in greš dalje.Če pa nemočno lebdiš v zraku, ne tič ne miš- to ubija.Brezvetrje. Tisti princip, ki ga Bern kličeš 'Kaj naj zdej delam' :o|o: :o|o: :o|o: Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Danes ne bo trzavic, ampak jutri par minut čez deveto dopoldne pa imam Merkurja na Plutonu, bom moral paziti na besede :o|o: , da ne bo kaj neprijetnega , še dobro, da hitro mine tale tranzit, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Danes ne bo trzavic, ampak jutri par minut čez deveto dopoldne pa imam Merkurja na Plutonu, bom moral paziti na besede :o|o: , da ne bo kaj neprijetnega , še dobro, da hitro mine tale tranzit, lp, B. Tranzitni Merkur na natalnega Plutona, ti lahko prinese tudi neko globoko spoznanje v primeru konjunkcije, sekstila ali trigona. če je aspekt dinamičen pa malo več previdnosti, toda hitro bo mimo - tako ni bojazni. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Beli Vran, čista konjukcija bo in še to na področju 6. hiše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Beli Vran, čista konjukcija bo in še to na področju 6. hiše To bo pa moč pri delu, ali neka pomembna prenova... Vsekakor zadeva ne bo preveč kritična... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Saj si mislim, ampak nekontrolirane besede lahko prineso zlo, upam, da me ne bodo preveč vlekli za jezik , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 MENE PA LUNA ZADNJE MESCE IN TA KRAJEC AL PA MLAJ, ponavadi v negativno smer- al bi se skregala do nafte, al pa sploh ne dajem komentarjev-kot bi me zacerutali čez ustka..:)) p.s. dvojčki delajo zmedo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Partnerju je pravkar zakoračil Jupiter v 1.hišo, meni pa v 7. in je v egzaktni konjunkciji z natalno Luno. En in drugi aspekt pomenita širjenje. Ja, širjenje, dobesedno :o|o: . Že nekaj časa naju muči volčja lakota, ma kar naprej si zmišljujeva kaj bi še jedla :xx!: . Moj ljubljeni ima pa še natalno retro Jupitra, tako da se s presežkom kil bori že celo življenje :o|o: Figo pa tako širjenje, jaz bi kakšno drugo ekspanzijo! No, ne v meni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Moj ljubljeni ima pa še natalno retro Jupitra, tako da se s presežkom kil bori že celo življenjeA res R Jupiter pomeni to? Ker jaz ga tudi imam retro, samo sem bila kot otrok presuhcana celo, potem pa do 40. leta bolj med suhimi... mislim, da mi je šele tranzitni jupiter na asc dodal nekaj kil (ki jih zdaj klatim dol)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Običajno pomeni( med drugim) natalni retro Jupiter probleme s težo. Ta gre lahko tudi v minus, čeprav so za debelega Jupitra bolj značilne presežne vrednosti. Pri tem je treba upoštevati tudi hišo in vladarja hiše, kjer se Jupiter nahaja, pa seveda aspekte, ki tvori.Ma cela umetnost, kot ponavadi :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ... a tak ti to dojde s tem jupitrom :o|o: ... hvala Ruby Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ... a tak ti to dojde s tem jupitrom :o|o:...men pa sploh ne...več... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 kako, kako ... spljoh ne več... :o Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ja, tko ne... ... ne več.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ... a v stilu: 'več ne, manj pa tud ne' ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Hja, stilov je več...pa imaš kar prav...ni važn, sam da je.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ne vem...mene so učili,da Jupiter resnično vpliva tudi na težo vendar samo kadar se nahajav znamenju, kjer je SOnce.Trenutno so 'na udaru' Device,za njimi pridejo Vage.V glavnem mi Jupitrova ekspanzija ni prav nič všečna. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Jaz nič požrešn ratau zarad Jupitra v 1. bajti....No, edino na dnar Jaz ga kmalu dobim noter (Jupitra), se ga veselim, upam da ne bom preveč razočaran. V natalni mam pa ravno tako Plutona noter kot ti, bom tudi jaz požrešen na dnar.... Vsekakor računam na kaj lepega beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.