Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Meni pa čepi Pluton že lep čas na MC-ju :o|o:  :o|o:  :xx!:

Deseta hiša ni samo hiša poklica. Predvsem je hiša STATUSA. Poglejs tega zornega kota. Ali delaš TEMELJITO prenovo, ali se pripravljaš zavreči nekatere dogme in prepričanja, ali se ustvarjaš na novo? Marsikaj od tega je mogoče.

Povezati ga s službo in eventualno menjavo nima smisla. Za PLUTONA je kar neka menjava službe premalo! On - če se že česa loti - naredi nekaj več; nekaj pomembnega, temeljitega, temeljnega, ne pa "neka sprememba". To je izpod njegove časti in sposobnosti. Mora biti nekaj več.

x:)x

Deli na socialnih omrežjih

men pa na IC - a tu pa torej ruši temelje za moj značaj, zanimivo, da se v tem času nekako bolj razumem z "žlahto", da pa razmišljam o korenitih spremembah pri nas doma, pa ne bi razpravljala, ker zaenkrat je samo ena ideja misel se prikradla, ki mi ne da spati....

ma ja sicer pa Venera mi prihaja v 10 hišo, Jupiter na Asc. in Saturn se dotika moje lune že.... kak je življenje pestro, razgibano.... x:o)x

...danes se pa moram res paziti, ker tranzita Marsa na isti stopnji kot je Uran, ne doživiš vsak dan, imam nek švoh občutek, ampak se ne dam, lep večer, B. x:)x

:palec: Boris držim pesti, poznam še nekoga, ki ima tako konjukcijo, no sicer letnik 60 skoraj vsi, seveda je odvisno tudi od hiš.

Za PLUTONA je kar neka menjava službe premalo! On - če se že česa loti - naredi nekaj več; nekaj pomembnega, temeljitega, temeljnega, ne pa "neka sprememba". To je izpod njegove časti in sposobnosti. Mora biti nekaj več.

:palec: :palec: To pa res drži.

Meni pa čepi Pluton že lep čas na MC-ju :o|o:  :o|o:  :xx!:

Deseta hiša ni samo hiša poklica. Predvsem je hiša STATUSA. Poglejs tega zornega kota. Ali delaš TEMELJITO prenovo, ali se pripravljaš zavreči nekatere dogme in prepričanja, ali se ustvarjaš na novo? Marsikaj od tega je mogoče.

Povezati ga s službo in eventualno menjavo nima smisla. Za PLUTONA je kar neka menjava službe premalo! On - če se že česa loti - naredi nekaj več; nekaj pomembnega, temeljitega, temeljnega, ne pa "neka sprememba". To je izpod njegove časti in sposobnosti. Mora biti nekaj več.

x:)x

Ko bi vsaj se kaj zrukalo, zgodilo! Pa se ne. Kot neka bremza :xx!:

Komaj čakam na korenite spremembe, opažam, da je hujše, če se nič ne dogaja, da kar vse nekaj visi v zraku, kot da se dogajajo slabe zadeve.

Kajti, če gre narobe, imaš vsaj možnost, da se boriš in greš dalje.

Če pa nemočno lebdiš v zraku, ne tič ne miš- to ubija.

Brezvetrje.

Tisti princip, ki ga Bern kličeš 'Kaj naj zdej delam' :o|o: :o|o: :o|o:

Pozdrav! x:)x

Danes ne bo trzavic, ampak jutri par minut čez deveto dopoldne pa imam Merkurja na Plutonu, bom moral paziti na besede :o|o: , da ne bo kaj neprijetnega :sori: , še dobro, da hitro mine tale tranzit, lp, B. x;)x

Tranzitni Merkur na natalnega Plutona, ti lahko prinese tudi neko globoko spoznanje v primeru konjunkcije, sekstila ali trigona. če je aspekt dinamičen pa malo več previdnosti, toda hitro bo mimo - tako ni bojazni.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Beli Vran, čista konjukcija bo in še to na področju 6. hiše x^x

To bo pa moč pri delu, ali neka pomembna prenova... Vsekakor zadeva ne bo preveč kritična...

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

MENE PA LUNA ZADNJE MESCE IN TA KRAJEC AL PA MLAJ,

ponavadi v negativno smer- al bi se skregala do nafte, al pa sploh ne dajem komentarjev-kot bi me zacerutali čez ustka..::)))

p.s. dvojčki delajo zmedo

Partnerju je pravkar zakoračil Jupiter v 1.hišo, meni pa v 7. in je v egzaktni konjunkciji z natalno Luno.

En in drugi aspekt pomenita širjenje.

Ja, širjenje, dobesedno :o|o: . Že nekaj časa naju muči volčja lakota, ma kar naprej si zmišljujeva kaj bi še jedla :V: :xx!: .

Moj ljubljeni ima pa še natalno retro Jupitra, tako da se s presežkom kil bori že celo življenje :sori: :o|o: x:Dx

Figo pa tako širjenje, jaz bi kakšno drugo ekspanzijo! :vragec:

No, ne v meni... :vio:

Moj ljubljeni ima pa še natalno retro Jupitra, tako da se s presežkom kil bori že celo življenje

A res R Jupiter pomeni to? Ker jaz ga tudi imam retro, samo sem bila kot otrok presuhcana celo, potem pa do 40. leta bolj med suhimi... mislim, da mi je šele tranzitni jupiter na asc dodal nekaj kil (ki jih zdaj klatim dol)...

Običajno pomeni( med drugim) natalni retro Jupiter probleme s težo. Ta gre lahko tudi v minus, čeprav so za debelega Jupitra bolj značilne presežne vrednosti.

Pri tem je treba upoštevati tudi hišo in vladarja hiše, kjer se Jupiter nahaja, pa seveda aspekte, ki tvori.

Ma cela umetnost, kot ponavadi :o|o: :eek:

Ne vem...mene so učili,da Jupiter resnično vpliva tudi na težo vendar samo kadar se nahaja

v znamenju, kjer je SOnce.Trenutno so 'na udaru' Device,za njimi pridejo Vage.

V glavnem mi Jupitrova ekspanzija ni prav nič všečna.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Jaz nič požrešn ratau zarad Jupitra v 1. bajti....

No, edino na dnar x:Dx

Jaz ga kmalu dobim noter (Jupitra), se ga veselim, upam da ne bom preveč razočaran. V natalni mam pa ravno tako Plutona noter kot ti, bom tudi jaz požrešen na dnar....

Vsekakor računam na kaj lepega

beli Vran

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...