Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

ravno imam ta teden egzaktno konjunkcijo tranzitnega Jupitra z asc... in grem na potovanje,

pred tem pa en kup skrbi z enim velikim kupom denarja (tako zasebno kot službeno-ampak zasebno prvič! s tako veliko vsoto + včeraj sem bila tudi na podpisovanju enih zadev, ki se na vse to navezuje),

res je to, kot pravijo, da denar pride k tebi...bili smo dogovorjeni za 1.9.,

a so hoteli sedaj že vse opraviti, kar se tako strinjam, mi sovpada s tem aspektom in tudi Merkur je še direkten...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Jaz nič požrešn ratau zarad Jupitra v 1. bajti....

No, edino na dnar x:Dx

Jaz ga kmalu dobim noter (Jupitra), se ga veselim, upam da ne bom preveč razočaran. V natalni mam pa ravno tako Plutona noter kot ti, bom tudi jaz požrešen na dnar....

Vsekakor računam na kaj lepega

beli Vran

Če delaš po Kochu je pluton v 1.hiši ja, če pa ne , pa je v 2. pri meni vsaj...

Jaz se držim tako v natalni, kot tudi horarni, starega Placidusa in mi čudovito deluje.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

T.Saturn kvadrat na moje Sonce, Venero,Merkurja in severni lunin vozel :xx!:

T.Saturn ,dobesedno,čepi na N.Kironu in T.Neptun na mojem Marsu pa še- pa še ... :inocent:

Počutje:Delam se,da nič ne vidim,nič ne vem .... x:Dx :palec: in funkcionira x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

[

Čveka, tule se kar moraš paziti ob temlem Neptunu na natalnem Marsu, bodi močna, ah, saj itak vem da si in boš, lep dan, Borism x:)x  :palec:  [/color]

hvala Boris,

zelo se trudim obdržati vajeti v svojih rokah. :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Nisva se razumela jaz sem pisal o tem, da imava midva Plutona v 2. hiši. To pa zato, ker si rekel, da razmišljaš o denarju...

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

ostalo vse nekako gladko teče -trigončkasto  :2src:

tamle bo bolj akcija, kjer že imaš natalno konj.Luna+Pluton,

kar pomeni kak nekontroliran močan izbruh čustev, jeze,

a to si sčasoma že gotovo dojela in je verjetno bolj blago,

ampak tja se ti priključi Jupiter, ki bo delal konj. in s tem poudaril te energije...    (še posebno na Plutonu)

in to vidno tud drugim-10.h je na očeh, služba, šefi/ce ali kaj z mamo?

Ker je predvsem Jupiter na tapeti, poglej kateri hiši vlada, ker to nosi v sebi in prav tako ima v sebi značaj natalnih aspektov...torej boš videla bolj kam pes taco moli, pardon kam Jupiter... x:o)x

Stankaaa

a bo kaj denarja s tem Jupitrom  xrolleyesx  ?? ali kak kg ali otekline?

Hvala Sstanka - malo pozno pa ne prepozno..

Ja...bil je 22.6. en zanimiv aspekt -sem ga preverila tako mimogrede ponoči - ker sem bila ravno v službi in zdaj se mi je lajf pač ustavil na tem datumu - merkur kvadrat kiron. kiron imam v ovnu - 5. hiša...in eksakten je ratal ob 7,10...in kaj se takrat zgodi? Počil jajcevod.

Jupiter na luni - mi je prinesel nosečnost, ki se je naslednjega dne - luna v devici in hkrati v konj. z natalno luno - končala - in odstranjen jajčnik z jajcevodom..

Da sem na očeh zdaj že res vesoljni upravi mi je skoraj jasno - 3 dni delam pa 2 meseca v bolniški...pa mesec delam ..pa...kdo si pa želi takšnega delavca :vragec:

NO jaz resnično upam, da je tole zdaj konec..ker so vseeno preveč tekoči in lepi aspekti v prihodnosti..ni zlomk, da se ne bi kaj popravilo.(strelec po malem na delu x;)x )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ker sem bila ravno v službi in zdaj se mi je lajf pač ustavil na tem datumu - merkur kvadrat kiron. kiron imam v ovnu - 5. hiša...in eksakten je ratal ob 7,10...in kaj se takrat zgodi? Počil jajcevod.

Jupiter na luni - mi je prinesel nosečnost, ki se je naslednjega dne - luna v devici in hkrati v konj. z natalno luno - končala - in odstranjen jajčnik z jajcevodom..

xrolleyesx Jaz mislim, da je temu kriv tranzitni pluton, ki tvori 90 na natalno luno in potem istočasno na to konjukcijo jupitra in lune. Pluton zna zakomplicirat. :xx!:

Bo tudi držalo. Če kdo, je pluton tisti, ki reagira hitro in silovito..in točno to se je v tistih dnevih dogajalo.

Pa ne da bo zdaj Bern rekel, da krivim planete za kaj..ampak opazujem, kaj se dogaja. In poskušam povezati. Čeprav kaj dosti storiti človek v tem primeru ne more -vsaj ne da bi jaz vedela x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ker sem bila ravno v službi in zdaj se mi je lajf pač ustavil na tem datumu - merkur kvadrat kiron. kiron imam v ovnu - 5. hiša...in eksakten je ratal ob 7,10...in kaj se takrat zgodi? Počil jajcevod.

xrolleyesx Jaz mislim, da je temu kriv tranzitni pluton, ki tvori 90 na natalno luno in potem istočasno na to konjukcijo jupitra in lune. Pluton zna zakomplicirat. :xx!:

Joj!!!!! :O: :OO!: :OO!: :OO!:

Prav to kombinacijo imam trenutno jaz!

Tranzitni Jupiter je v egz. konjunkciji z natalno Luno,

tranzitni Pluton, ki čepi na Mc-ju pa dela 90 na Luno!!!

Pa še Luno imam v v Devici.

Jupiter na Luno = nosečnost?? :o|o:

Jaz bi rajše solde

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

Joj!!!!! :O: :OO!: :OO!: :OO!:

Prav to kombinacijo imam trenutno jaz!

Tranzitni Jupiter je v egz. konjunkciji z natalno Luno,

tranzitni Pluton, ki čepi na Mc-ju pa dela 90 na Luno!!!

Pa še Luno imam v v Devici.

Jupiter na Luno = nosečnost?? :o|o:

Jaz bi rajše solde

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

Ruby72 kateri hiši vlada Luna, to je važno...

če peti je nosečnsot možna...

če kateri drugi, pa kaj drugega...

beli Vran

Ruby72 če vlada 5. hiši, potem je možnost plodnosti velika.

Borism, odpravi se na kakšen izlet ali po nakupih. Pazi le na denar...

beli Vran

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...