stankaa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ravno imam ta teden egzaktno konjunkcijo tranzitnega Jupitra z asc... in grem na potovanje, pred tem pa en kup skrbi z enim velikim kupom denarja (tako zasebno kot službeno-ampak zasebno prvič! s tako veliko vsoto + včeraj sem bila tudi na podpisovanju enih zadev, ki se na vse to navezuje),res je to, kot pravijo, da denar pride k tebi...bili smo dogovorjeni za 1.9.,a so hoteli sedaj že vse opraviti, kar se tako strinjam, mi sovpada s tem aspektom in tudi Merkur je še direkten... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Jaz nič požrešn ratau zarad Jupitra v 1. bajti....No, edino na dnar Jaz ga kmalu dobim noter (Jupitra), se ga veselim, upam da ne bom preveč razočaran. V natalni mam pa ravno tako Plutona noter kot ti, bom tudi jaz požrešen na dnar.... Vsekakor računam na kaj lepega beli Vran Če delaš po Kochu je pluton v 1.hiši ja, če pa ne , pa je v 2. pri meni vsaj... Jaz se držim tako v natalni, kot tudi horarni, starega Placidusa in mi čudovito deluje. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ponoči Sonce 90 Neptun(čez Urana bo čez par dni!), od včeraj pa tranzitna luna čez 12.hišo, to morajo biti dnevi počitka , bom spregel ko pride luna na pol ovna, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 T.Saturn kvadrat na moje Sonce, Venero,Merkurja in severni lunin vozel :xx!: T.Saturn ,dobesedno,čepi na N.Kironu in T.Neptun na mojem Marsu pa še- pa še ... Počutje:Delam se,da nič ne vidim,nič ne vem .... in funkcionira Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Saj si mislim, ampak nekontrolirane besede lahko prineso zlo, upam, da me ne bodo preveč vlekli za jezik , lp, B. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Nič ni bilo, ampak zelo zanimivo, da je skoraj v minuto(9:05) mi "krepnil" službeni PC! Sem molčal, še vedno ni popravljen :xx!: . Čveka, tule se kar moraš paziti ob temlem Neptunu na natalnem Marsu, bodi močna, ah, saj itak vem da si in boš, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 [ Čveka, tule se kar moraš paziti ob temlem Neptunu na natalnem Marsu, bodi močna, ah, saj itak vem da si in boš, lep dan, Borism [/color] hvala Boris, zelo se trudim obdržati vajeti v svojih rokah. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Bobnar, kateri sistem hiš pa potem uporabljaš (bolj pogosto)? Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Nisva se razumela jaz sem pisal o tem, da imava midva Plutona v 2. hiši. To pa zato, ker si rekel, da razmišljaš o denarju... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ostalo vse nekako gladko teče -trigončkasto tamle bo bolj akcija, kjer že imaš natalno konj.Luna+Pluton,kar pomeni kak nekontroliran močan izbruh čustev, jeze,a to si sčasoma že gotovo dojela in je verjetno bolj blago,ampak tja se ti priključi Jupiter, ki bo delal konj. in s tem poudaril te energije... (še posebno na Plutonu) in to vidno tud drugim-10.h je na očeh, služba, šefi/ce ali kaj z mamo? Ker je predvsem Jupiter na tapeti, poglej kateri hiši vlada, ker to nosi v sebi in prav tako ima v sebi značaj natalnih aspektov...torej boš videla bolj kam pes taco moli, pardon kam Jupiter... Stankaaa a bo kaj denarja s tem Jupitrom ?? ali kak kg ali otekline? Hvala Sstanka - malo pozno pa ne prepozno.. Ja...bil je 22.6. en zanimiv aspekt -sem ga preverila tako mimogrede ponoči - ker sem bila ravno v službi in zdaj se mi je lajf pač ustavil na tem datumu - merkur kvadrat kiron. kiron imam v ovnu - 5. hiša...in eksakten je ratal ob 7,10...in kaj se takrat zgodi? Počil jajcevod. Jupiter na luni - mi je prinesel nosečnost, ki se je naslednjega dne - luna v devici in hkrati v konj. z natalno luno - končala - in odstranjen jajčnik z jajcevodom.. Da sem na očeh zdaj že res vesoljni upravi mi je skoraj jasno - 3 dni delam pa 2 meseca v bolniški...pa mesec delam ..pa...kdo si pa želi takšnega delavca NO jaz resnično upam, da je tole zdaj konec..ker so vseeno preveč tekoči in lepi aspekti v prihodnosti..ni zlomk, da se ne bi kaj popravilo.(strelec po malem na delu ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Tranzitni Pluton kvadrat Mars(vlad. 3.hiše)...kar naprej plačujem kazni za prehitro vožnjo... No ja, pa še kaj drugega ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Kaj se ne da voziti po omejitvah , tule imaš pretežko nogo , ali pa startaj prej od doma, da se ti ne bo mudilo, ali pa uporabi "ENI LAVA", da boš pravi čas zaslutila radar, ampak to je čisto na koncu, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Kva si pameten... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jaz niti ne , nasvet je pa le , ti tisti smeško na koncu ni najbolj primeren , pa menda ni tole tudi od retro Merkurja, drži se, kakorkoli, kjerkoli, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Boris... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Oona..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ker sem bila ravno v službi in zdaj se mi je lajf pač ustavil na tem datumu - merkur kvadrat kiron. kiron imam v ovnu - 5. hiša...in eksakten je ratal ob 7,10...in kaj se takrat zgodi? Počil jajcevod. Jupiter na luni - mi je prinesel nosečnost, ki se je naslednjega dne - luna v devici in hkrati v konj. z natalno luno - končala - in odstranjen jajčnik z jajcevodom.. Jaz mislim, da je temu kriv tranzitni pluton, ki tvori 90 na natalno luno in potem istočasno na to konjukcijo jupitra in lune. Pluton zna zakomplicirat. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Bo tudi držalo. Če kdo, je pluton tisti, ki reagira hitro in silovito..in točno to se je v tistih dnevih dogajalo. Pa ne da bo zdaj Bern rekel, da krivim planete za kaj..ampak opazujem, kaj se dogaja. In poskušam povezati. Čeprav kaj dosti storiti človek v tem primeru ne more -vsaj ne da bi jaz vedela Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ker sem bila ravno v službi in zdaj se mi je lajf pač ustavil na tem datumu - merkur kvadrat kiron. kiron imam v ovnu - 5. hiša...in eksakten je ratal ob 7,10...in kaj se takrat zgodi? Počil jajcevod. Jupiter na luni - mi je prinesel nosečnost, ki se je naslednjega dne - luna v devici in hkrati v konj. z natalno luno - končala - in odstranjen jajčnik z jajcevodom.. Jaz mislim, da je temu kriv tranzitni pluton, ki tvori 90 na natalno luno in potem istočasno na to konjukcijo jupitra in lune. Pluton zna zakomplicirat. :xx!: Joj!!!!! :OO!: :OO!: :OO!: Prav to kombinacijo imam trenutno jaz!Tranzitni Jupiter je v egz. konjunkciji z natalno Luno,tranzitni Pluton, ki čepi na Mc-ju pa dela 90 na Luno!!!Pa še Luno imam v v Devici. Jupiter na Luno = nosečnost?? :o|o: Jaz bi rajše solde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ker sem bila ravno v službi in zdaj se mi je lajf pač ustavil na tem datumu - merkur kvadrat kiron. kiron imam v ovnu - 5. hiša...in eksakten je ratal ob 7,10...in kaj se takrat zgodi? Počil jajcevod. Jupiter na luni - mi je prinesel nosečnost, ki se je naslednjega dne - luna v devici in hkrati v konj. z natalno luno - končala - in odstranjen jajčnik z jajcevodom.. Jaz mislim, da je temu kriv tranzitni pluton, ki tvori 90 na natalno luno in potem istočasno na to konjukcijo jupitra in lune. Pluton zna zakomplicirat. :xx!: Joj!!!!! :OO!: :OO!: :OO!: Prav to kombinacijo imam trenutno jaz!Tranzitni Jupiter je v egz. konjunkciji z natalno Luno,tranzitni Pluton, ki čepi na Mc-ju pa dela 90 na Luno!!!Pa še Luno imam v v Devici. Jupiter na Luno = nosečnost?? :o|o: Jaz bi rajše solde Ruby72 kateri hiši vlada Luna, to je važno... če peti je nosečnsot možna... če kateri drugi, pa kaj drugega... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ...Ruby72 kateri hiši vlada Luna, to je važno... Luna vlada Raku, jaz imam vrh 5. hiše prav v Raku na 12.stopinji. Drugače pa imam Luno v 7.hiši v Devici. Upam, da si mislil na slednje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 T. Venera v trigonu z Merkurjem, to dopoldne, hitro mine, ampak je treba doživeti, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Ruby72 če vlada 5. hiši, potem je možnost plodnosti velika. Borism, odpravi se na kakšen izlet ali po nakupih. Pazi le na denar... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Pozdravljen Beli Vran! Hvala za nasvet, imam v načrtu po kosilu, ampak nakupov se pa po numerološki napovedi( v osmici-povečani stroški!) res moram ta mesec izogibati, lepo soboto, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Jaz imam pa poleg Satruna, ki si je prilastil mojo Luno še Venero v opoziciji s Soncem.... pa še kaj bi se našlo.... nič dan je kot ustvarjen danes za sanjarjenje (neodvisno od planetkov) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.