Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Opozicij cel kup! Sonce opozicija Asc.

Luna opozicija Pluton

Merkur opozicija Saturn

Hm xrolleyesx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Danes proti večeru imam Mars v trigonu z Venero, kdo pozna naravo teh dveh planetov, že ve kaj se dogaja ob tem, v glavnem, da je to pozitiven tranzit... x:)x  :palec:

Borism, priložnost zamujena ne vrne se nobena...

Pa še zvečer (haha)

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Danes proti večeru imam Mars v trigonu z Venero, kdo pozna naravo teh dveh planetov, že ve kaj se dogaja ob tem, v glavnem, da je to pozitiven tranzit... x:)x  :palec:

Da ne boš preveč osvajal.... x:Dx x:o)x x:px :vragec: :palec:

Dum spiro, spero.

saturn sekstil jupiter - foundation for success (piše na astro.com) x8Dx

Bobnar, odvisno kateri hiši vlada Jupiter (Strelec, Riba), tam te čakajo neke poziitvne zadeve, ker Saturn deluje počasi, boš moral počakati in potem se bo scenarij odvijal v tvojo korist. Sicer pa ploden in lep tranzit.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

hm, v natalni je v 9.hiši v biku... ahm, če je v deveti pol strelec...

tranzitni v 1. devica...

nisem tega mislil

Katera hiša je vrh strelca in Ribe, to je važno.

beli Vran

aja :o|o:

vrh. 4. strelec, vrh 7. riba.

Če še nimaš kakšne bejbe v kratkem pričakuj, tudo doma se boš dobro počutil in obeta se ti neko sodelovanje.

Enim se gode....

beli Vran

meni pa razlaga teh mojih tranzitov dela težave. mi lahko kdo pomaga? beli vran? anybody?

sonce sekstil pluton

sonce trigon neptun

luna sekstil mars

luna kvadrat saturn

luna v peti hiši, dvojček

aja, js sem pa kozorog, asc. tud kozorog, luna pa v vodnarju.

meni pa razlaga teh mojih tranzitov dela težave. mi lahko kdo pomaga? beli vran? anybody?

sonce sekstil pluton

sonce trigon neptun

luna sekstil mars

luna kvadrat saturn

luna v peti hiši, dvojček

aja, js sem pa kozorog, asc. tud kozorog, luna pa v vodnarju.

Napiši kateri planet je natalni in kateri tranzitni

Pa bomo pogledali...

joj, kk pa naj to vem? sem še bolj nova, pa se sploh ne znajdem iz teh razlag, pa planetov, pa tranzitov, pa aspektov, mislim ej, tolk je tega, da res rabim pomoč.

če ti kaj pomaga, sem rojena 11.01.1978 ob 6.55 v SG

Kateri aspekt vpliva, da si uspešno zasmodiš lase?  :sad:  :fiju:

Oona mislim, da za to ne potrebuješ nobenega aspekta! x:Dx Temu se reče nerodnost!(sem si tudi jaz enkrat, ko sem še kadila) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Saj jaz tudi, sem tako prižgala cigaret! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...