contesa 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Opozicij cel kup! Sonce opozicija Asc. Luna opozicija Pluton Merkur opozicija Saturn Hm Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Danes proti večeru imam Mars v trigonu z Venero, kdo pozna naravo teh dveh planetov, že ve kaj se dogaja ob tem, v glavnem, da je to pozitiven tranzit... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Danes proti večeru imam Mars v trigonu z Venero, kdo pozna naravo teh dveh planetov, že ve kaj se dogaja ob tem, v glavnem, da je to pozitiven tranzit... Borism, priložnost zamujena ne vrne se nobena... Pa še zvečer (haha) beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 To pa vsekakor beli Vran , sem zelo zadovoljen z včerajšnjim, pa tudi že današnjim dnem, ne bom te nič spraševal v tematiki, ki jo ti obvladaš,kako naj bi bilo, bom drugič ko bom bolj v dilemi, lepo nedeljo ti želim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Danes proti večeru imam Mars v trigonu z Venero, kdo pozna naravo teh dveh planetov, že ve kaj se dogaja ob tem, v glavnem, da je to pozitiven tranzit... Da ne boš preveč osvajal.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Hvala Oona, ti že veš, da pomeni ta tranzit ljubezenski polet, se držim nazaj , kam si se pa ti skrila , lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Potepala sem se... da ne boš preveč oster na besedah, ko imaš hkrati Mars opp Merkur Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Ti pa vse vidiš , si me že zablokirala , bom pa raje molčal, kolikor se bo pač dalo, hvala, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Jaz pa Saturn sekstil Mars, Jupiter konjunkcija Mars.. pa kmalu Uran trigon Venera, he, he... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Glej jo , sami dobri tranziti, izkoristi jih maksimalno, saj je bil že zadnji čas, da si ti tiste "slabše" iz prejšnjega meseca preživela, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 saturn sekstil jupiter - foundation for success (piše na astro.com) Bobnar, odvisno kateri hiši vlada Jupiter (Strelec, Riba), tam te čakajo neke poziitvne zadeve, ker Saturn deluje počasi, boš moral počakati in potem se bo scenarij odvijal v tvojo korist. Sicer pa ploden in lep tranzit. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 hm, v natalni je v 9.hiši v biku... ahm, če je v deveti pol strelec...tranzitni v 1. devica...nisem tega mislil Katera hiša je vrh strelca in Ribe, to je važno. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 aja :o|o: vrh. 4. strelec, vrh 7. riba.Če še nimaš kakšne bejbe v kratkem pričakuj, tudo doma se boš dobro počutil in obeta se ti neko sodelovanje. Enim se gode.... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 hoh to je ja vaaavvvvv (smoškoti mi ne delajo, jih je virus napadu) Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 meni pa razlaga teh mojih tranzitov dela težave. mi lahko kdo pomaga? beli vran? anybody? sonce sekstil plutonsonce trigon neptunluna sekstil marsluna kvadrat saturn luna v peti hiši, dvojček aja, js sem pa kozorog, asc. tud kozorog, luna pa v vodnarju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 meni pa razlaga teh mojih tranzitov dela težave. mi lahko kdo pomaga? beli vran? anybody? sonce sekstil plutonsonce trigon neptunluna sekstil marsluna kvadrat saturn luna v peti hiši, dvojček aja, js sem pa kozorog, asc. tud kozorog, luna pa v vodnarju.Napiši kateri planet je natalni in kateri tranzitni Pa bomo pogledali... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 joj, kk pa naj to vem? sem še bolj nova, pa se sploh ne znajdem iz teh razlag, pa planetov, pa tranzitov, pa aspektov, mislim ej, tolk je tega, da res rabim pomoč. če ti kaj pomaga, sem rojena 11.01.1978 ob 6.55 v SG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 u kako zanimivo. A bi men tud kdo kej povedu? waw. nč mi ni jasn. sej zato mi je pa tud tok všeč. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kateri aspekt vpliva, da si uspešno zasmodiš lase? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 pa ja ne Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kateri aspekt vpliva, da si uspešno zasmodiš lase? Oona mislim, da za to ne potrebuješ nobenega aspekta! Temu se reče nerodnost!(sem si tudi jaz enkrat, ko sem še kadila) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ma ne...na plinu sem si...smodila... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Saj jaz tudi, sem tako prižgala cigaret! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ne boš verjela...jaz tudi...in to na ta velikem gorilcu! Contesa, ti si faca! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.