Amis 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 no še dobro, saj to najbrž pomeni, da ti niso šli vsi lasje...včasih je blo to bolj smotano, dokler so si ženske še delale trajne in so se jim scvrli lahko res vsi lasje.. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ne boš verjela...jaz tudi...in to na ta velikem gorilcu! A si skurila stranske ali nad čelom? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Cel sprednji del po malem...je baje dobro za lasne konice.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Nekaj časa ne bo treba špičke strižt! (jaz sem si takrat skoraj cel pramen, sem imela lase do srede hrbta) ko sem se sklonila, je jasno pristal en pramen las direkt na plinu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Joj, ne vprašaj-je mami takoj zavohala, čeprav sem fino prezračila! Je rekla naj drugič raje cigaret prižigam in ne lase! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Poznamo to ...ja...ko sem bil se v 'rosnih letih' skoraj nikoli nisem imel obrvi pa trepalnic...pa zenski v gostilni nikoli ni bilo jasno, kaksno pec imamo doma, da sem kar vsak dan kupil celo 'steko' vzigalic... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kaj pa T Saturn trigon N. Jupiter - ki je v 12 hiši škorpijona? Aha - tam nekje je Stankaa pisala o hitrih izbruhih jeze in to..drži tole.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Saturn trigon Jupter sigurno ni izbruh jeze...je kvečjemu napredovanje... Izbruh jeze...pa poglej kako zoprni časi so....Joj, ne maram tele lune v Dvojčku...mi cel sistem sesuje... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Pri meni pa dvojček dela čudeže, kar se tiče komunikacije! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Meni je luna v dvojčkih tudi kul (ni čudno, je tam natalno) čeprav mi dela kar nekaj kvadratov. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Definitivno preveč klepetam te dni - Hvala Oona Napredovanje - hmmm....upam...spremembe službe pa ni videti???Ma težim že s tem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Počakaj ti še malo s to službo...a nismo rekli septembra? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 jaz imam pa danes Saturn konj. Luna in Luna konj. Saturn....mislim, da je tole podvojeno notranje bojevanje... mah bom že preživelahm, kaj pa Kironček v opoziciji z lunco.... ma ja, življenje gre lepo dalje ne :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 selene, upam, da te ne bo preveč šraufalo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 hm, kje pa misliš, v glavi, srčku al trebuhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 hm, nekam se mi zdi, da najbolje, da nikjer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 A mi lahko kdo svetuje, kje dobim podatke o progresiranih planetih (zanima me, v katerih znamenjih, hisah in aspektih so trenutno moji natalni planeti)? A se sploh da al moram imeti kaksen poseben astroloski program za to? Hvala vam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 A mi lahko kdo svetuje, kje dobim podatke o progresiranih planetih (zanima me, v katerih znamenjih, hisah in aspektih so trenutno moji natalni planeti)? A se sploh da al moram imeti kaksen poseben astroloski program za to? Hvala vam!Pejt na astro.com - extended chart selection, tam notri imaš vse živo in mrtvo. Izberi "progressed chart" ali pa "natal+progressed".. al neki tazga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 hm.. ravnokar sem ugotovila, da mi progresirani ascendent trka na vrata druge hiše, se pravi tudi desc. gre v osmo. Ima to kakšen poseben pomen, glede na to, da se s tem prehodom slej ko prej srecamo vsi ? Ali gre za bolj pomembno spremembo, ko Asc. prehaja v drugo znamenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Neli, jaz temu ne dajem posebne pozornosti. Je pa tako, da moraš svojo karto opazovat in ti potem včasih kaj šine v glavo. Lep dan vsem skupaj! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Mars mi je vstopil v 6. hišo, pa bo tu do oktobra, bo pa več energije na tem področju, vse je treba poskusiti, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Moj progresivni mars je prišel v dvojčka v konjukciji s soncem v prvi hiši in skoraj na ASC?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.