Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

no še dobro, saj to najbrž pomeni, da ti niso šli vsi lasje...včasih je blo to bolj smotano, dokler so si ženske še delale trajne in so se jim scvrli lahko res vsi lasje.. x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Ne boš verjela...jaz tudi...in to na ta velikem gorilcu! x:Dx  x:px  :vragec:

A si skurila stranske ali nad čelom? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Nekaj časa ne bo treba špičke strižt! x:Dx (jaz sem si takrat skoraj cel pramen, sem imela lase do srede hrbta) x:Dx ko sem se sklonila, je jasno pristal en pramen las direkt na plinu! :O: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Joj, ne vprašaj-je mami takoj zavohala, čeprav sem fino prezračila! x:Dx Je rekla naj drugič raje cigaret prižigam in ne lase! xredx xrolleyesx

HONORE DE BALZAC

Kaj pa T Saturn trigon N. Jupiter - ki je v 12 hiši škorpijona?

Aha - tam nekje je Stankaa pisala o hitrih izbruhih jeze in to..drži tole.. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Saturn trigon Jupter sigurno ni izbruh jeze...je kvečjemu napredovanje... Izbruh jeze...pa poglej kako zoprni časi so....Joj, ne maram tele lune v Dvojčku...mi cel sistem sesuje... xrolleyesx
Dum spiro, spero.

Pri meni pa dvojček dela čudeže, kar se tiče komunikacije! :palec:

HONORE DE BALZAC

Definitivno preveč klepetam te dni - x;)x Hvala Oona x:)x

Napredovanje - hmmm....upam...spremembe službe pa ni videti???

Ma težim že s tem :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

jaz imam pa danes Saturn konj. Luna in Luna konj. Saturn....mislim, da je tole podvojeno notranje bojevanje... mah bom že preživela

hm, kaj pa Kironček v opoziciji z lunco.... ma ja, življenje gre lepo dalje ne :o|o:

A mi lahko kdo svetuje, kje dobim podatke o progresiranih planetih (zanima me, v katerih znamenjih, hisah in aspektih so trenutno moji natalni planeti)? A se sploh da al moram imeti kaksen poseben astroloski program za to? Hvala vam!

A mi lahko kdo svetuje, kje dobim podatke o progresiranih planetih (zanima me, v katerih znamenjih, hisah in aspektih so trenutno moji natalni planeti)? A se sploh da al moram imeti kaksen poseben astroloski program za to? Hvala vam!

Pejt na astro.com - extended chart selection, tam notri imaš vse živo in mrtvo. :palec:

Izberi "progressed chart" ali pa "natal+progressed".. al neki tazga...

hm.. ravnokar sem ugotovila, da mi progresirani ascendent trka na vrata druge hiše, se pravi tudi desc. gre v osmo.

Ima to kakšen poseben pomen, glede na to, da se s tem prehodom slej ko prej srecamo vsi ? Ali gre za bolj pomembno spremembo, ko Asc. prehaja v drugo znamenje?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...