lunca 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Zakaj pa ? Tko pride. Zdej se moram odločit, a bom agresivna s to konjukcijo, a bom bolj športala a me bo dajala vročina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Moj progresivni mars je prišel v dvojčka v konjukciji s soncem v prvi hiši in skoraj na ASC??Prog. Mars konj Sonce ali prog. Sonce? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Zakaj pa ? Tko pride. Zdej se moram odločit, a bom agresivna s to konjukcijo, a bom bolj športala a me bo dajala vročina. Lunca, če ne vrzo kocko , glej, da bo tebi bolje in lažje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Meni pa v 10. hišo. Najprej naleti na lilit, potem na luno in za ziher še plutona. Malo bom morala paziti menda v tem obdobju. Kakšne zaletavosti si nič privoščiti, hitrih odločitev tudi ne..tale retro merkur pa tudi ne vem...v glavnem - no..imam še jupitra na plutonu..tako, da malo omili stvar kakšno..veselo v glavnem ta mesec. Se bom na smrt spokregala v službi??? :xx!: Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Nataly, sej bo Lunca, kaj pa če bi toliko časa odločala, da tole mine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 danes je mars ekzaktno na mojem uranu... res me je kar nekaj reči (ljudi, situacij) zadnje dni precej presenetilo... tisto, ko se kar pojavi nekaj pred nosom in ... gre pa mars zdaj veselo proti mojemu soncu in plutonu :o|o: :OO!: in bo potem istočasno v opozociji z jupitrom... no, bom poročala o tej aufbiks sceni Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 danes je mars ekzaktno na mojem uranu... res me je kar nekaj reči (ljudi, situacij) zadnje dni precej presenetilo...Jaz pa jutri, pojutrisnjem.... Upam, da me kaj lepega preseneti Al ja? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Če upaš bo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Upam, da me kaj lepega preseneti mene je ... držim pesti, da te kaj lepega preseneti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Naj te uslisijo tam zgoraj... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 lahko nas kar vse Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 danes je mars ekzaktno na mojem uranu...mene tole čaka iz sobote na nedeljo nas je kar nekaj potem približno ista generacija ... gre pa mars zdaj veselo proti mojemu soncu in plutonu :o|o: :OO!: podobna scena... samo da bo na plutonu v opoziciji z mojim soncem in kironom Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz pa nimam pojma kam se moji tranzitki odpravljajo, niti kje so trenutno...pa glih razmišljam al je to prednost al slabost :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz pa nimam pojma kam se moji tranzitki odpravljajo, niti kje so trenutno...pa glih razmišljam al je to prednost al slabost :o|o: Amis ne budi spečega medveda! Nekaj, kar na splošno goreči spremljevalci tranzitov pogosto ignorirajo:-ko se zgodi nek tranzit, se še največkrat ne zgodi -NIČ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ruby maš prav...medvedov res ni za budit......medvedki so za spančkat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Ruby, nooo... le kake tranzite imas, da nam ne verjames? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Amis Ruby mi je všeč tvoj komentar Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Ruby Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Oona , ti me malo hecaš..... Amis, Coccinelle in Mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Lunca, če ne vrzo kocko , glej, da bo tebi bolje in lažje Hvala Boris za lepe želje, kar bo potegnil mars ven, tko bo, je le moj vladar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Lunca, kaj pa če bi toliko časa odločala, da tole mine Saj bi, ampak jaz sem oven in veš, da mi moramo vse na brzaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ohoo, brzaka, pridi pridi, ura je prava Ja ravno za kavico, to pa pijem bl počas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Be extremely careful of your tendency toward moody irritability at this time. You are very subject to outbreaks of irrational and compulsive behavior that will not serve your best interests. You may find yourself snapping at someone for almost no reason. Close domestic relationships are the most likely theater for your fireworks. It will be harder to deal with your loved ones because of the ferment in your own mind at this time. On the other hand, long-buried tensions may surface now and demand to be handled. The problem is that they may surface in such a way that you cannot readily figure out where they have come from. Frustrated energies in disguised form mean that you should not take emotional upheaval at face value during this time. The tensions are significant, but not what they seem. Mars kvadrat Luna... tale tranzit mi ruži danes in je očitno že včeraj naredil svoje :o|o: ... danes se pa ne dam več Blame it on the planets... he he, kako priročno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Okoli dveh popoldan imam exact T. Venero 60 st. s Plutonom, upam, da ne bom imel prevelikega apetita. Vsepovsod pa ne morem biti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.