Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Meni pa v 10. hišo. Najprej naleti na lilit, potem na luno in za ziher še plutona.

Malo bom morala paziti menda v tem obdobju. Kakšne zaletavosti si nič privoščiti, hitrih odločitev tudi ne..tale retro merkur pa tudi ne vem...v glavnem - no..imam še jupitra na plutonu..tako, da malo omili stvar kakšno..veselo v glavnem ta mesec.

Se bom na smrt spokregala v službi??? :xx!:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

danes je mars ekzaktno na mojem uranu... res me je kar nekaj reči (ljudi, situacij) zadnje dni precej presenetilo... tisto, ko se kar pojavi nekaj pred nosom in :wOOt: ... gre pa mars zdaj veselo proti mojemu soncu in plutonu :o|o: :OO!: in bo potem istočasno v opozociji z jupitrom... no, bom poročala o tej aufbiks sceni xnckrivx xpartyx

danes je mars ekzaktno na mojem uranu... res me je kar nekaj reči (ljudi, situacij) zadnje dni precej presenetilo...

Jaz pa jutri, pojutrisnjem.... :rolleyes: Upam, da me kaj lepega preseneti :inlove: xlove2x xsrcbumx Al ja? x:Dx

Dum spiro, spero.

jaz pa nimam pojma kam se moji tranzitki odpravljajo, niti kje so trenutno...pa glih razmišljam al je to prednost al slabost :o|o: :inocent: x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jaz pa nimam pojma kam se moji tranzitki odpravljajo, niti kje so trenutno...pa glih razmišljam al je to prednost al slabost  :o|o:  :inocent:  x:Dx  x;)x

Amis :palec: :palec: :palec:

ne budi spečega medveda! x;)x

Nekaj, kar na splošno goreči spremljevalci tranzitov pogosto ignorirajo:

-ko se zgodi nek tranzit, se še največkrat ne zgodi -NIČ.

x^x x^x x^x :fiju: :fiju: :fiju:

Be extremely careful of your tendency toward moody irritability at this time. You are very subject to outbreaks of irrational and compulsive behavior that will not serve your best interests. You may find yourself snapping at someone for almost no reason. Close domestic relationships are the most likely theater for your fireworks. It will be harder to deal with your loved ones because of the ferment in your own mind at this time. On the other hand, long-buried tensions may surface now and demand to be handled. The problem is that they may surface in such a way that you cannot readily figure out where they have come from. Frustrated energies in disguised form mean that you should not take emotional upheaval at face value during this time. The tensions are significant, but not what they seem.

Mars kvadrat Luna... tale tranzit mi ruži danes in je očitno že včeraj naredil svoje :o|o: ... danes se pa ne dam več :vragec:

Blame it on the planets... he he, kako priročno :fiju:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...