oona 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 upam, da ne bom imel prevelikega apetita.:o Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Okoli dveh popoldan imam exact T. Venero 60 st. s Plutonom, upam, da ne bom imel prevelikega apetita. Vsepovsod pa ne morem biti. Nooooo kako kaj 60 st.pa Venera in Plutko? Hotla sem te pobarat kje si najdu tko lepe sandalce?Pasale bi k moji garderobi današnjega dne . Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Čveka pozdrav! Sandale, evo lahko jih vzameš, ker meni so itak premajni , tale tranzit, že rahko pokam po šivih , fajn občutek je pa le , lepo soboto, pa tebi še nedeljo, ko te tako malokrat zasledim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Ojla Boris, veš...sem se nehala ozirat na vreme in grem kamor me vleče srce Sem ugotovila,da se da tudi v dežju prežvet Sandalce pa sprejmem in hvala ti zanje.....ravno prav so mi Lepo soboto in nedeljo želim tudi tebi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Čveka, dobro si se odločila, včasih je še celo v dežju lepše, odvisno od okoliščin. Sandalce lahko dodaš v svoj podpis, pa jih jaz umaknem in grem naprej. Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Ah ne...obdrži jih ...ne maram prevzet nobene krivde v primeru,da se nahladiš Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 ...izgovori, to pa dela retro M. potem pa že niso tolk všeč :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 ej...tale 'talev' mi je zloooo všeč...mislim,da potrkava v 3/4 taktu ... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Okoli dveh popoldan imam exact T. Venero 60 st. s Plutonom, upam, da ne bom imel prevelikega apetita. Vsepovsod pa ne morem biti. Apetita po čem , pri Ve 60 PL?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Lunca saj tebi ni potreno razlagati narave planetov, je že mimo, prehitro je bilo, no fajn pa tudi, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Uran trigon Venera ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 To bo pa še trajalo, ti privoščim, uživaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Uran trigon Venera ... ljubezen na tisoč in en način Uživaj! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Če bo manj tukaj med nami vemo, da uživa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Če bo manj tukaj med nami vemo, da uživa haha Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Uran trigon Venera ... ljubezen na tisoč in en način Uživaj! Ha, ha, ...gre ze za drugi prehod, tako, da smo ze ugotovili kako deluje ... kratko i sladko ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 s povdarkom na ...sladko Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Pih... meni je te dni Venera mojega Marsa 'pohodila' so se pa zdaj stlačili v devico vsi živi planeti ... kot, da tam že itak nimam gužve totalne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 huh, pri moji mami enako- njen stelij v Devici v 12.hiši (asc, sonce, venera, merkur) so 'pohodili' tranzitni... Plus opozicija t-Urana nanje... Neki se slabo počuti zadnje cajte... :xx!: Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Hm, Devica se "nekam slabo" počuti celo življenje, tudi brez takih tranzitov. Saj vendar nenehno razmišlja o zdravju in secira vsako sapico, trzaj telesa ali mali plinček, ki se dvigne iz prebave. Če pa ima v natalu še polno 12. hišo, potem je pa to vse skupaj na kvadrat. Ni lahko biti v tej koži... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ... ali mali plinček, ki se dvigne iz prebave... bo kar držalo, ja... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Bern se je vrnil, pa ga zelo dolgo ni bilo, dobrodošel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.