oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Hm, Devica se "nekam slabo" počuti celo življenje, tudi brez takih tranzitov. Saj vendar nenehno razmišlja o zdravju in secira vsako sapico, trzaj telesa ali mali plinček, ki se dvigne iz prebave. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Prvič odkar mal bolje spoznavam astrologijo, sem precej dobro občutila Saturnov tranzit Mam ascendent v Kozorogu, pa Sonce in Merkur v 6.hiši. T-Saturn je marca meseca naredil konjunkcijo nanju Poleg tega tudi t-Luna na natalni Pluton (vladar moje Lune), ki je v kvadratu na Sonce, Merkur. Pa še t-Pluton v 12.hiši (bolnica) in t-Mars konjunkcija na natalnega (v 4.hiši) ----> dobesedno čez noč :xx!: Zelo nenaden in močen izbruh obolenja na sklepih Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Pih... meni je te dni Venera mojega Marsa 'pohodila' so se pa zdaj stlačili v devico vsi živi planeti ... kot, da tam že itak nimam gužve totalne ženski princip je stopil na prstke moškemu in nonšalantno odšel dalje. Nič hujšega se ni pripetilo,kaj? Tole z Devico in stelijem v njej ,je že Bern obrazložil.Ne vem v kateri hiši se ti to dogaja. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ha, ha, ...gre ze za drugi prehod, tako, da smo ze ugotovili kako deluje ... kratko i sladko ! Res je, mene samo zmede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 glih ugotavljam, kolk bi blo dobro. če bi imeli program, kjer bi vtipkali svoje rojstne podatke+npr. današnji datum, pa bi dobili lepo izpisane in izrisane tranzite......danes mam zgleda same nemogoče in neuresničljive želje...se bo treba prizemljit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sej to obstaja, sam razlage ni za vse mam jaz tud dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Seveda, to obstaja tudi na astro.com, samo, ne vem, a je to nekaj novga, ker se moraš registrirat, meni danes ne dela brez eni mailov in vpisovanja. Kaj pa vi pravite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 o ti kažin...se mi je zdelo, da bi bilo preveč lepo in simpl...šmrc pa glih me je zanimalo, kaj se v moji karti dogaja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sva že dve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ja saj...bobnar ni drugega kot skomignit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 o ti kažin...se mi je zdelo, da bi bilo preveč lepo in simpl...šmrc pa glih me je zanimalo, kaj se v moji karti dogaja Dela, dela, astro. com, samo vrstni red dela je majčkeno drugačen. Ti kar pejt po navodilih, najprej natalno karto, potem pa tranzitno karto in lažje razvozlaš kaj ti seka in kaj sede in še pomen hiš, pol pa veš, kje se kaj dogaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 uf, si bo treba to za zvečer pustit...ne obvladam tolk, da bi to kr med službo na brzaka nardila...lunca thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Jaz pa tam sam gledam in premlevam in mi daje mislit,... vsekakor vem več kot pred enim letom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Bom, hvala če si mene mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Najboljše, da si izrišete natalno karto, potem tranzitno na nataln, progresivno, direkcije, pol pa že lahko pogruntate, kam plujete in kako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Najboljše, da si izrišete natalno karto, potem tranzitno na nataln, progresivno, direkcije, pol pa že lahko pogruntate, kam plujete in kako. ... pol pa sam še k nč več jasn Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 lunca, a nas hočeš čist ugonobit ... :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Direkcija - najpreprostejsa metoda, pri kateri pomaknemo vse planete za toliko stopinj, kot imamo let in gledamo, katere aspekte delajo direktirani planeti z natalnimi. Progresija - je pa dejansko gibanje planetov po rojstvu ( kot ce bi pogledal efemeride) . Locimo : Sekundarne progresije, pri katerih velja dan za eno letoTerciarne progresije : en dan velja za en mesec. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 neki pob(d)rkal Oonči Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Lubi , ne vem kateri program imas. Solar arc directed. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 kakshen promet s temili tranziti 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ja tranzitni .Aneda Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Podatke Bobnar, podatke rabim! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Direkcija - najpreprostejsa metoda, pri kateri pomaknemo vse planete za toliko stopinj, kot imamo let in gledamo, katere aspekte delajo direktirani planeti z natalnimi.Progresija - je pa dejansko gibanje planetov po rojstvu ( kot ce bi pogledal efemeride) . Locimo : Sekundarne progresije, pri katerih velja dan za eno letoTerciarne progresije : en dan velja za en mesec. hvala Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.