Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Direkcija - najpreprostejsa metoda, pri kateri pomaknemo vse planete za toliko stopinj, kot imamo let in gledamo, katere aspekte delajo direktirani planeti z natalnimi.

Progresija - je pa dejansko gibanje planetov po rojstvu ( kot ce bi pogledal efemeride) .

Locimo : Sekundarne progresije, pri katerih velja dan za eno leto

Terciarne progresije : en dan velja za en mesec.

x:Xx

:palec: :palec: Hvala, nisem hotla nobenga ugonobit, zdej pa še ti pomagaš. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Bern, fuuul mi všeč postajaš...mal si se sprostil...in zdaj pride do izraza tvoj humor... x:Dx x^x

Jaz sem že dalj časa pod vplivom težkih tranzitov...priznam , da sem se jih kar bala, ko sem gledala vnaprej...potem pa ko to doživljaš, nekak gre...

Najprej saturn na luni..2x...zdaj saturn na soncu, tudi tole bo 2x...da pa je slajše...še pluton na saturnu...3x...in istočasno 3x opozicija z venero...

juhuhu...

kaj mi je prinesel saturn na luni?...počutila sem se v bistvu dobro, samo popolnoma sem se umirila, raje sem bila sama kot v družbi...za par mesecev sem se čist izolirala...seveda so bili vmews tut napadi depre :xx!: ..pa mal solzic... :C: ...kako je življenje težko, kako me nihče nima rad in podobno...uporabljala sem dihalne tehnike...in največkrat na tak način prebrodila najhujše...

Saturn no soncu čutim mal drugače...verjetno pa bom lahko več povedala, ko bodo tranziti mimo, lažje je gledati za nazaj...ponovno pa mi paše samota....samo neke bolezenske težave me dajejo... :xx!: v izogib bolj resnim zadevam sem se odločila za temeljit zdravniški pregled...

Pluton na saturnu v drugi hiši...pa spremembo vrednot...ker je istočasno opozicija z venero v osmi...me je bilo najbolj strah materialnega pomanjkanja...in res so se dogajale katastrofalne stvari...takšni zneski so odplavali po vodi, da res glava boli... :xx!:

Pred temi tranziti...me je bilo obupno strah...rakica xrolleyesx ...potem pa so se dogajale stvari postopoma...in tudi jaz sem se spreminjala...tako da vse nekak gre...zdaj že kar stojično čakam...kaj bo prinesel še tretji plutonov tranzit.... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Kateri aspekt povzroca to napetost, razdrazljivost... ze par dni. Mars, Merkur retro, al ... x8Dx  x:Dx  Se tle gor je neki cudn ratal. x:Ix

Oona, to bo Mars- Merkur rx konjunkcija v devici, ki je bila egsaktna par dni nazaj, v opoziciji z Uranom v ribah.

Sem včeraj govorila z enim zdravnikom na psihiatričnem oddelku, pravi, da toliko sprejemov že dolgo niso imeli...

Poglej si malo, kam ti ti planeti padejo v natalno karto, pa si boš laže odgovorila na vprašanje.

Pozdrav,

Jupitra

Očitno je prišel Saturnov čas v mojem lajfu, ugotavljam da se mi je tisto 7 letno obdobje pričelo istočasno kot Saturnov povratek, da se je v tem obdobju naredila tista prometna nesreča.... Saturn konj. luna je mimo, skoraj, tule opažam, da je bilo nekaj več solzic in razmišljanja, da stvari niso na pravem mestu v mojem življenju, ne privat, ne poslovno... no in če se ne motim me sedaj spremlja Saturn kvadrat Uran ter sekstil Asc. (tudi tole mi ne diši preveč)še kaj aja, Saturn trikotnik Mars se mi približuje. Jupiter konj. Asc - tule je bilo resnično nekaj kg več, ma sej bo kul ane x;)x

-

MA konj. ME Rx op. UR pred dnevi je bila res konfiguracija za vola vbit. Marsikoga je pigalo.

-

Ena je rekla, da bi bilo super imeti program, ki bi ti izpisal tranzite za dan.

Malo morje je takih programov, ki to čisto dobro naredijo. Le angleško je treba znati, ker se v slovenščino tega nikomur ne splača prevajati. Določene programe lahko kar sprogramiraš, da ti to napravijo, ko jih prvič v dnevu vklopiš ...

Samo to ni fora. Kajti po prvem pravilu predikcije (ki pač univerzalno velja) ti ne delujejo VSI tranziti, ampak samo tisti, ki so na nek način nakazani v natalni karti.

Pa si tam.

Brez nekaj astrologije spet nič.

xnckrivx

Kot običajno - ni štos v informaciji, ampak v tem, kaj boš naredil z njo.

x:)x

Pozdrav!

no vidiš, ker pa smo ljudje lena bitja po naravi x^x oz. težimo k liniji najmanjšega odpora x:Dx ....bi skombinirali program, da bi delal oboje in nam dal skupni rezultat.......seveda bi še vedno morali imeti nekaj pojma o astrologiji x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ma, ni čar v lenobi, mislim. Tak program bi bil precej glomazen in drag. Poleg tega bi ga morali naučiti ocenjevati položaj - ravno to pa je razlika med še tako dobrim programom in izvežbanim astrologom. Pa smo spet tam.

:palec:

:C: :C: :C: ....saj v raznih strokah že zdej grejo stvari v to smer x:Dx ...uf, bolj ko vemo kaj in kako bi radi delali...bolj se sistem upira in hoče vse razvrednotit :xx!: x:Dx :vio: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jaz sem pa danes ful žalostna...brez pametnega razloga... :xx!: :xx!: :xx!: ...razen če to dela saturn natančno na soncu... xrolleyesx

Ah, ja...pa še luna konj pluton bo...kar verjetno sproži opozicijo venera-saturn v natalu...

Tako nekak je bern napisal, da delujejo najbolj aspekti, ki jih imamo v natalu...pa jih nek tranzit sproži...

:xx!: :xx!: :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Astra, a probam jaz z malenkostjo x;)x

zato ful resno (Saturn) rečem tvojim ciljem popotniškim (Sonce v 9.), da moraš enkrat obiskat še tale zelen otoček Isle of Skye:

http://erikocvirk.tripod.com/skye.htm

in se še enx zahvalim za tvoje nasvete za na pot!

bilo je super, pravljično, fantastično!

treba bo ponovit!

Selene tud tebi hvala za dobre želje, ki si mi jih namenla v drugi temi.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jaz sem pa danes ful žalostna...brez pametnega razloga... :xx!:  :xx!:  :xx!: ...razen če to dela saturn natančno na soncu... xrolleyesx

Ah, ja...pa še luna konj pluton bo...kar verjetno sproži  opozicijo venera-saturn v natalu...

Tako nekak je bern napisal, da delujejo najbolj aspekti, ki jih imamo v natalu...pa jih nek tranzit sproži...

:xx!:  :xx!:  :xx!:

Astra

xrolleyesx Imam znanko, ki ima natalno saturn 90 venera in ravno zdaj ji špona, tudi ona je nekako brezvoljna in slabe volje.

Moram pa rečt, da je tudi luna konjukcija plutona krasna kombinacija za izlive čustev, sploh žalosti.

Jest tut že od včeraj nekaj žalostna...kr neki, ne vem zakaj.

A smo vse 3 rakice?

Stankaa x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...