Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 astra in selene in cosma stankaa...fotke so pa ne vem kaj je...ampak se ne dam...pa če je nevemkaaaaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ena ne. To že jaz vem, pa drugi tut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ja seveda Selena ni. Astra in jaz pa...bog pomagaj Amis Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 glej glej celo Bern ve, da nisem rakica... ne nisem, ampak slab dan mam pa vseeno ... hja, še malo pa bom izpuhtela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Heh, Selene, strašanko velika umetnost, res. Svoj čas nisi bila "Selene", a ne? Tudi chart še obstaja. (Beri: "vse sorte čudakov je na svetu".) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 joj saj vidim, ne gre kar z malenkostjo, mogla bi vsem poslat kar karte do Edinburgha, da bi vas spravla bolj v smeškote... V Glasgowu sem prišla na svoj račun in se zakadila v knjigarno med astropolice, kaj bi dala, da me mož ne bi tak hitro našel in sem vsaj dve knjigi uspela zgrabit in kupit... Tam je Betty opisovala Saturnove tranzite tako kot prilika, da storiš kaj, da se stvari iskristalizirajo in da si v obdobju, ko bolj realno vidiš... Prej sem najprej pomislila, uh pazi se, Saturn pride!, čas, ko si bom spet poiskala kak brezvezen razlog, da se bom malo smilila sama sebi, zdaj pa razmišljam, da takrat je res lahko prilika, da jasneje vidim (ko moje Ribe iz sanj ven spravim)... Najt v vsaki stvari najboljše, (če se le da-bi rekel Aquarius) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Bern, nikoli nisem skrivala svojega imena, sem Ksenija, me veseli in tudi tega ne, da sem napovedala spremembo imena tule gor, se kot otožna poslovila in prišla kot Selene, samo zanimivo, sem zadnje čase bolj otožna kot je bila Otožna in vem, da sem ti zaupala svoje podatke (beri, tudi jaz sem med čudaki )zanimivo pa da imaš še vedno mojo karto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 V Glasgowu sem prišla na svoj račun in se zakadila v knjigarno med astropolice, kaj bi dala, da me mož ne bi tak hitro našel in sem vsaj dve knjigi uspela zgrabit in kupit... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Danasnji dan me je pa full utrudil...izmozgal! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Klub žalostnih babnic... ...a nismo včasih temu rekli "povoženi makaroni"... Stanka, ...sem velikokrat pomislila nate...tele slikce so pa dons taman zame...mi žalost še poglobijo... Ja, saj...saturn...res tako deluje, preprosto vidiš stvari, ki jih prej nisi...in nekak strezni te...spomni na obveznosti... :xx!: Mejte se, jaz sem grem dalje sama sebi smilit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 pišuka, no ...zjutraj je vse še nekam normalno zgledalo, pol pa vedno večji kažin...najbolš bi nardila, če bi šla zdejle takoj spat, prej ko ...uffff, dobro, da je jutri nov dan Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Nikoli se ne smete smiliti same sebi :o|o: :xx!: , Amis...lahko noč, lepe sanje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ne vem glih če se smilim sama sebi ...mogoče bi raj ...al pa vsacga malo...pa saj me bo minilo, no... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Pozdravljena Amis! Saj nisem napisal, da se ti, je pa te besede uporabila Astra pred teboj....spet prihajajo povoženi makaroni, a ni to preveč prekuhano Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ups Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ne vem glih kaj je bilo to danes z mano.Bila na dobri poti, da 3x povzročim prometno nesrečo(dva odvzema prednosti, 1x sem se skoraj zakadila v prednji avto) - me je jupiter/12. dobro čuval in nekako za las izognila. Potem pa ustavila in bruhala od sile :xx!: To bo verjetno sonce kvadrat nat. sonce , ali pa tudi ne...Ali pa retro merkur (spet dežurni krivec ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Nič se bati, le v boj, če pa si v klubu žalostnih "babnic", to je pa tazadnje, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Borism ti ravno ne maraš žensk, ki včasih pokažejo trenutek slabosti, a? no evo, še ena v klubu povoženih makaronov, upam, da bomo imele danes dober dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 selene, upam, da res x!x ...včeraj sem se preveč resno držala refrena pesmi: in smo po vseh predpisih zaj* vse, kar se je zaj* dalo.....tako nekako...ma za znoret :xx!: ....posledica je pa šit občutek dane, jasno, kaj pa če bit :o|o: ...besna sama nase Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Amis, hehe, moj bi včeraj kmalu ostal brez doma, bi ga kr ven vrgla... grrrr, skoraj nesla v službo nazaj ključe, tami mi je sporočila, da je prvo menstruacijo menda dobila, hvala bogu, da sva uporabo že predelali, tko, da sem bila hkrati ponosna po drugi strani pa mal zoprn občutek, če te ni zraven.... kaj sem še, aja še celo tukajle gor sem bila zoprna ko hudič, pa ni bil Bern nič kriv ampak, danes je nov dan, boš videla, sonček bo posijal tudi za klub vražjih pardon povoženih makaronov.... Borism kje si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ja, razpoloženje podobno tud pr meni...ampak danes me ima da bi šla "domov"...že dolgo me ni držalo makaronasto stanje...in nič bolj prikupno mi ni, kot mi je bilo včasih :xx!: ...vse kaže, da bom danes še malo pi*....sori...pa saj boste preživeli, a ne Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Mi bomo že preživeli ... tebi in vsem ostalim makarončkom pa - naj čimprej mine Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Borism ti ravno ne maraš žensk, ki včasih pokažejo trenutek slabosti, a? no evo, še ena v klubu povoženih makaronov, upam, da bomo imele danes dober dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 zdej pa razvozlaj te smeške Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.