borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Tule bi še samo dodal, da imaš napačen občutek Selene, koga maram in koga ne , hočem vam odpreti oči, da se ne smilite same sebi, ker ob takšnem početju, negativnosti, bolezni, itd. le še povečuješ in vlečeš nase kot kakšen magnet :xx!: ......praviš "trenutek", pri nekaterih so ti trenutki dolgi že par mesecev :xx!: , še vedno sem prepričan, da nimam rad prekuhanih makaronov , sicer pa se boste same znašle, ker dostikrat si pa res kdo drugače razlaga besedo "pomoč", lep dan vsem, sicer še nisem preveril pod kakšnimi tranziti sem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Tule bi še samo dodal, da imaš napačen občutek Selene, koga maram in koga ne , hočem vam odpreti oči, da se ne smilite same sebi, ker ob takšnem početju, negativnosti, bolezni, itd. le še povečuješ in vlečeš nase kot kakšen magnet :xx!: ......praviš "trenutek", pri nekaterih so ti trenutki dolgi že par mesecev :xx!: , še vedno sem prepričan, da nimam rad prekuhanih makaronov , sicer pa se boste same znašle, ker dostikrat si pa res kdo drugače razlaga besedo "pomoč", lep dan vsem, sicer še nisem preveril pod kakšnimi tranziti sem, B. bravo borism Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 jutri:luna opp saturn in kvadrat pluto...... s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 a tole jutri velja na splošno al zate osebno? :OO!: :o Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Borism jaz sem pa še vedno mnenja, da če si pač slabe volje, lahko to tudi priznaš, pokažeš, pač se nekateri ne skrivamo za masko.... nič grem od veselja skakat v zrak, sicer pa niti ne veš, kakšen občutek sem jaz imela in zakaj sem tisto napisala... aja, pa hvala ker mi odpiraš oči, res malce slabše vidim... za moj optimizem pa ne skrbi, ga imam dovolj na zalogi, pa še to, ne pišem dnevno pod katerim tranzitom sem, ma nič, najbolje je da grem... aja povožene makarončice, le kaj bi svet brez nas baj baj mimogrede, nekam zelo pogosto uporabljaš :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Selene, lepo popoldne, uživaj in pazi nase Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Makarončice, upam, da ste boljše... ...jaz sem, očitno sem pravilno predvidevala, da je to povzročil tranzit lune, ki pa je kratkotrajen... Sokrat, nezavidljivo... :xx!: ...sam se že dalj časa v podobni situaciji...pa ti povem, da ni tolk hudo... Amis, "sem zaj**** vse, kar se je zaj*** dalo"...ja poznam tole... ..ni rešitve, pozabi in idi dalje...mogoče pa je bilo to potrebno, priterati stvari na rob, včasih se izkaže kot zdravilno, pač odrežeš... selene, jaz te včasih prav občudujem, kako močna si postala.. ...dobro furaš tole... Aja, pa še cosmica, kje si makaronček mateja Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 mateja evo me ... makarončica se javlja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 astra, men se zdi, da se bomo teh makarončkov tko nažrle, da jih tud gledat ne bomo mogle več ...pa hvala za vse spodbudne besede Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 vidim, da makaronarke na broju...bolj ali manj... Amis, saj je prav, da se jih nažremo, da jih potem doooooolgo ne bo... Ah, besede, rada bi, da bi lahko kaj bolj pomagala...pa saj veš... :o|o: Včasih mi je že prav tečno, ko toliko vem...in sem toliko tega doživela...prav cinik sem postala zadnje čase...mislim, da mi je bilo lažje, ko sem še znala gojiti iluzije... :o|o: Pa vendar, preživela sem težke udarce...in tudi globoke dalj časa trajajoče depresije...zato sem zdaj bolj samozavestna, preprosto vem, da ZMOREM...in neka čudna, nova moč je v meni...ko me doleti takole stanje, poznam tehnike, da ga ublažim...in naučila sem se tudi rezati...brez milosti...ker vem, da je to edini način...da grem lahko dalje..Amis, verjemi, da pomaga...prav osvobojeno se počutiš...ko se nehaš oklepati tistih drobtinic, za katere se ti zdi, da ti toliko pomenijo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 evo vidiš, se popolnoma strinjam s tabo ...keč je v tem, da moram še pogruntat, kje in česa se oklepam...pa mi gre zgleda počasneje kot bi rada...če imaš kakšen dober predlog al pa filing, bo zlo dobrodošel na os...pišuka, sebe včasih najtežje videt...pa men se je vedno zdelo, da sem v tem dobra...zdaj mi pa nekaj šteka...asc devica...pa hočem popolnost :xx!: ...res bedasto Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...prav cinik sem postala zadnje čase...astra... tako nekako, ja... mene je najprej presenetilo... tale 'nova jaz' pa ni tisto, kar sem mislila, da bo :o|o: ... opažam, da so čustva bolj neposredna... manj je tiste neopredeljene megle... zdaj jočem ornk in se jezim ornk in se režim zelo ornk in padem v depro ornk... (Boris, sori, ampak jaz nisem narejena samo iz veselja in smejanja... bi pa rada videla tistega, ki trdi, da je, ko se sreča s kakšnim od malo močnejših izzivov - ali celo niti ne tako 'močnih' ... recimo, da zjutraj na parkirišču ne najde svojega avtomobila (ker so mu ga sunili) ... ahhh, saj res, jeza ni 'zdravo' čustvo .... ali, da se pred vrati pojavi policaj in mu sporoči, da je imel njegov otrok prometno nesrečo... ????... kakšno čustvo praviš, da je primerno???... poleg tega je v meni še vedno goro starih, neizraženih čustev, ki vztrajno lezejo na plan in jaz naj bi jih še naprej tlačila nazaj in si nadela nasmešek na ustnice, kao 'mateja je eno samo veselje'... nič več! Mateja zna bit huda, da se trese!! in se cmerat, da ne verjameš, da bo tega kdaj konec! Ti taka Mateja ni všeč? Sori. )... v tem smislu sem postala nekako cinik... ma dajte no, si včasih mislim, ne ljubi se mi niti razlagat... nekdo mi nekaj dokazuje, da ima prav... OK, imej prav, kaj me briga... ne prodajaj meni megle, sem jo imela do grla in še čez... a to kakšni tranziti ali sem jaz zdaj taka?... whatever... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Meni se zdi Mateja, da si samo snela maske preteklosti. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Oona, tudi meni se zdi, da sem jih - končno x!x Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Mateja, vem, da nisi tako uštimana za veselje in dobro kot vsak, nekateri se pač imate radi ko se smilite sami sebi , pa kaj mislite, da vas bodo imeli zato drugi kaj rajši.....dvomim, sicer so izjeme. :o|o: Opažam v tem letu in pol, ko ena ali dve dami tule na LNF, omenijo to tematiko (makarončke, potem pa kar vse v šlepanje za njo, kar ni odraslo razmišljanje )......res me preseneča, ker moških tule še nisem opazil ob takšnem prekuhanem makarončkanju in samopomilovanju, pa baje imajo dame kar precej višji prag bolečine, to je pa dokazano,....... saj sem napisal v eni temi, da bodo od julija dalje vsi postali drugačni za leto dni, hm, malce zaostajam, ali pa prehitro opažam razlike, lep večer. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ne strinjam se s tabo, Borism. Le kaj mi pomaga, da se tu delam mocno in neobcutljivo, ce pa v resnici ni tako. In ce se nam pase smilit se sami sebi, pa kaj! Sploh ne pricakujemo, da nas bo zato imel kdo rajsi zato. Da nas bo se bolj dol tlacil pa tudi ne! Pricakujemo samo to, da nas kdo poslusa. Tega pa vecina moskih ne obvlada.Aja. Pa malokateri moski tako javno prizna, da je v situ. Makaronarce, kako ste? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 OONA, saj se ni potrebno strinjati, tu smo, da podamo svoje mnenje, vsak ima normalno svoj pogled. Poslušalci pa znamo biti, ne smeš zmeraj najslabše naprej potiskati, tukaj imam čisto vest, glede tlačenja, hm, zanimivo, ne podpiram tega resnično, razen pri prijetnih opravilih, tu pa oba veva kaj imam v mislih. Če bom na podnu še vedno ne bom obremenjeval drugih, mogoče le v črni luknji tam spodaj, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Moski si ne upa povedat, ne pa obremenjevat. Ker bodo rekli: Si kot ena baba. Bobnarcek, mal jih zna poslusat? Te prec poklicem! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Makaronarce, kako ste? dobro, hvala (Boris VE, kako je z mano ... in ima celo prav, ko trdi, da VE, da nisem tako uštimana za veselje kot VSAK... jaz sem uštimana vedno bolj po svoje ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Spet nima mobija pri sebi. Luna opp Saturn Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 zˇenske pa kr ob vsaki sapici nelagodja kr tezˇijo oh in ah... hm...niti ne. povem, ce sem zatezena, to je vse. se mi zdi fer do drugih. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 samo po luni ampak bom vzela kot kompliment. ena je boljse kot nobena nekje moramo zacet.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 eni znamo poslušat. (če ima vsaj mali smisel ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 He, he, he... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Pismo, pa še posebej sem pazu, da sem "oonči" stran dal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.