Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Eh, Bobnar, jaz sem že dolgo na lnf...in si ne morem kaj, da se neb spomnila...kako si nam jokcal tule... xrolleyesx

Ni službe, ni keša...ni prave babe... :xx!:

zdaj pa kr lepo pozabiš...in zavijaš z očmi xrolleyesx ...ker je to kao babje...

Ih, Mateja...poznam tole... x;)x ...vse bolj sem jaz jaz...in včasih nisem prepričana, da sem še sama sebi všeč...kaj šele drugim.. x:Dx ..vsekakor je po teh letih sprememb ven prišlo nekaj čist drugega, kot sem pričakovala... :eek:

Eh, borism... xrolleyesx

Oona, če boš pridno delala bedarije...vsaj včasih, se boš lahko pridružila občasnemu klubu makaronaric... x:px

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Eh, Bobnar, jaz sem že dolgo na lnf...in si ne morem kaj, da se neb spomnila...kako si nam jokcal tule... xrolleyesx

Ni službe, ni keša...ni prave babe... :xx!:

zdaj pa kr lepo pozabiš...in zavijaš z očmi  xrolleyesx ...ker je to kao babje...

Pa še LDS je bil vsega kriv. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

makaronarka številka 93140 že skor pri sebi.

x:Xx vsem ostalim tazaresnim članicam

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pismo, pa še posebej sem pazu, da sem "oonči" stran dal  x;)x  x:o)x  x:Dx

Ja, se mi je zdelo ... xrolleyesx :C: :C: :C: :V:

Bemu, pa kaj tu ni ok.....sem sam hotu, da veš, da ne cikam nate. x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Eh, Bobnar, jaz sem že dolgo na lnf...in si ne morem kaj, da se neb spomnila...kako si nam jokcal tule...

Ni službe, ni keša...ni prave babe...zdaj pa kr lepo pozabiš...in zavijaš z očmi  ...ker je to kao babje...

x:o)x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Mateja, vem, da nisi tako uštimana za veselje in dobro kot vsak, nekateri se pač imate radi ko se smilite sami sebi :eek: , pa kaj mislite, da vas bodo imeli zato drugi kaj rajši.....dvomim, sicer so izjeme. :o|o:

Opažam v tem letu in pol, ko ena ali dve dami tule na LNF, omenijo to tematiko (makarončke, potem pa kar vse v šlepanje za njo, kar ni odraslo razmišljanje :8): )......res me preseneča, ker moških tule še nisem opazil ob takšnem prekuhanem makarončkanju x:Dx  x:o)x in samopomilovanju, pa baje imajo dame kar precej višji prag bolečine, to je pa dokazano,....... saj sem napisal v eni temi, da bodo od julija dalje vsi postali drugačni za leto dni, hm, malce zaostajam, ali pa prehitro opažam razlike, lep večer. x;)x

Mateja Borism te pozna v nulo, točno ve kakšna si si najbolj všeč :eek:

Joj Boris, a misliš, da sem si všeč, ko sem na tleh, ko razmišljam kje bom dobila denar, da bom določene položnice plačala, ko me kakšen bedak ob dobro provizijo spravi, ko pride dan, ko imam občutek, da se tale mora ne bo končala, a misliš, da sem všeč sama sebi, ko edem za volan in pričnem od groze jokat, ker imam pred seboj eno določeno sliko,pa vseeno avto vžgem in grem vsaj nekaj km, a misliš da sem si všeč, ko razmišljam, kam sem si zaradi trme življenje pripeljala, hehe in misliš, da želim biti komu všeč.... joj Borism ga sračkaš...če misliš da se samopomilujem, bi ležala že nekaj mesecev v postelji uboga revica, bolna in čakala, da tabletki primejo, da se končno začne kostni m. obnavljat, tko sem pa stvar uzela v svoje roke...In Borism tisti, ki me imajo radi, me ima rad tudi kot dečvo, ki ima slab trenutek, ker pa je zame čas malce drugačen pojem kot zate, je ta trenutek lahko tudi dan... in še to, tule gor nisem zato, da bi komu ugajala, niti, da bi bila komu posebej všeč, niti ne iščem sorodne duše tule gor, i se ne delam močno in modro, da bi dajala dober vtis... sem pač kar sem, Ksenija in takšno kot me poznate tule, takšno me poznajo v resničnem življenju... in našla sem dosti zanimivih ljudi, in ne boš verjel marsikomu od njih sem takšna kot sem, tudi s solzicam in problemi v očeh, prav všeč...

drugače pa, a veš, da si ti ful občutljiv in zamerljiv?Aja a se ti večkrat makaroni razkuhajo, da si tolk alergičen na ta pojem?Ker me smo povožene makarončice, sladke ljubke deklice, ki samo malce potožimo, drugače pa verjemi tudi v makaronastem stanju naredimo kakšno dobro stvar in koga razveselimo. Ja Borism škoda da nosiš masko, ter da ljudje okrog tebe skrivajo čustva...

Aja pa brez zamere, saj samo podajam svoje mnenje in pač tule se ne strinjam s teboj... Prijatelja ane, ko ne bom več makarončica x;)x

xrolleyesx No, upam, da Boris to ni sprejel kot napad, ker je čist fejst fant, ki pove, to kar misli, vem pa, no sigurno sem, da ni hotel nikogar užalit.

Bern pravi, ful astrološka tema. Fajn bi blo to počutje opisat z aspekti.

Opažam v tem letu in pol, ko ena ali dve dami tule na LNF, omenijo to tematiko (makarončke, potem pa kar vse v šlepanje za njo, kar ni odraslo razmišljanje :8): )......res me preseneča, ker moških tule še nisem opazil ob takšnem prekuhanem makarončkanju x:Dx  x:o)x in samopomilovanju, pa baje imajo dame kar precej višji prag bolečine, to je pa dokazano,.......

Hm, BorisM, dokazano je tudi da moški v povprečju zlezete v votlinico, obglodate problem, najdete rašitev in akcijo, ženske se pa raje kot v votlinico zavlečemo k prijateljicam, se potožimo (ker rabimo samo ljubeč uhelj in kako tolažilno besedo) in potem tudi z akcijo poštimamo zadeve x;)x x:Xx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ženske se pa raje kot v votlinico zavlečemo k prijateljicam, se potožimo (ker rabimo samo ljubeč uhelj in kako tolažilno besedo) in potem tudi z akcijo poštimamo zadeve  x;)x  x:Xx .

:palec: Ja, Janja, ženskam ni težko "pojamrat", moški so pa drugačni, zato je tudi procent samomorov pri moških večji, ker ne upajo izliti tistega, kar jih teži. xrolleyesx

Se res nikol ne boste sprijaznile z razlikami med spoloma?

x;)x x:)x x;)x

Jaz sem se sprijaznila, pa mi je všeč, da ste drugače narejeni, poskušam pogruntat vašo logiko, da je čimmanj trenj :palec: .

Je že prav da je tako :onfire: :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...