Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Evo sprjaznena, sej pravim da ste mi čisto všeč Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ženske se pa raje kot v votlinico zavlečemo k prijateljicam, se potožimo (ker rabimo samo ljubeč uhelj in kako tolažilno besedo) in potem tudi z akcijo poštimamo zadeve . Ja, Janja, ženskam ni težko "pojamrat", moški so pa drugačni, zato je tudi procent samomorov pri moških večji, ker ne upajo izliti tistega, kar jih teži. Tako je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 No, upam, da Boris to ni sprejel kot napad, ker je čist fejst fant, ki pove, to kar misli, vem pa, no sigurno sem, da ni hotel nikogar užalit.Bern pravi, ful astrološka tema. Fajn bi blo to počutje opisat z aspekti.Lunca nisem sprejel kot napad, ne skrbi, čeprav priznam, da sebe še nisem spoznal dovolj.....mislim na masko, pa da drugi zato skrivajo čustva, hm, kdo to skriva čustva pred mano :o|o: ....jaz bi le dodal, da sem še vedno ista oseba kot ob začetku pojave v maju lani( drugi pišete ali se spreminjate kot aprilsko vreme, pa me sploh ne moti!) pa mislim, da sem tudi v realnem življenju takšna oseba, kot tukaj in sem res ponosen nase , pa čutim, da nekaterim tule nisem všeč, pa saj vam niti ne morem in ne želim biti, priznam, da sem le bolj čvekav postal, kar še meni ni najbolj všeč .....še vedno ne razumem oseb, ki se smilijo same sebi, pa jih tudi ne bom menda nikoli, kar pa sploh ne pomeni, da jih ne občudujem ali jih nimam prijateljsko rad. Ne mečite vse v isti koš drage dame!!!!!!!! Nisem zameril, ker sem že prestal marskikatero preizkušnjo v življenju, kot tudi tukaj, to so priložnosti za osebno nadgradnjo in spoznanje, opažam, da sem spet močnejši, kar pomeni, da gremo naprej, lep dan prav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 da sem spet močnejši, kar pomeni, da gremo naprej, In to v galopu, maš krasnega vranca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Sonce opp Uran se malo ze cuti. Popoldne, oz. zvecer pricakujem kaksen pok - ec. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...hočem vam odpreti oči, da se ne smilite same sebi, ker ob takšnem početju, negativnosti, bolezni, le še povečuješ in vlečeš nase kot kakšen magnet ...nimam rad prekuhanih makaronov ... Borism čemur posvečaš pozornost, tisto raste! dolgo časa sem potrebovala za to spoznanje, nato sem se začela učiti, da sem si neg. stanje omejila (še pet min. in basta!) potem pa v konkretne stvari, ki imajo svoj smisel in poz.posledice, zdaj mi te igrice več sploh ne pašejo, (more bit res fejst razlog), že zato, ker mi je škoda časa, prekratko je človeško življenje in toliko stvari še hočem... zdaj spoznavam in se učim, da je zelo pomembno s kakšnimi mislimi se ukvarjaš, že samo lastno notranje razmišljanje je usmerjanje energije, pozornosti in pravzaprav si že z njimi ustvarjamo svojo prihodnost, kot tudi s tem kaj danes jemo, vplivamo na svoje počutje v bližnji prihodnosti Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 čemur posvečaš pozornost, tisto raste! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Danes pod vplivom T. Marsa v sekstilu čez Neptun....spet neke strasti, spet se bo treba kontrolirati, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Danes pod vplivom T. Marsa v sekstilu čez Neptun....spet neke strasti, spet se bo treba kontrolirati, lp, B. hahaha pazi se Borism Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Hvala beli Vran! Vidiš, kako je pri meni zmeraj se nekaj dogaja, pa še paziti se moram poleg , želim ti lepo soboto, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 čemur posvečaš pozornost, tisto raste! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 ...nepoboljšljivi mick... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Danes pa T. Sonce na Plutonu, hm, tegale se ne veselim, saj že imam pogruntanega Plutona, tako, da ne bo težav , včerajšni dan je pa res bil zelo strasten, ker sem imel apetit v vseh pogledih, lepo nedeljo vam želim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ja!Zato takšne novice navsezgodaj.LogičnoPluton deluje silovito in naenkrat...In pri meni je v 10 hiši - logično, da so morale biti grozne novice - ali pa ne tako grozne...kakor bom vzela..definitivno pa me ima, da bi to službo poslala nekam...u tri krasne...moram pretehtati tole...in nekaj pametnega ven potegnit...zdaj me ima, da bi se jokala...res. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Nataly, drži se, lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Nekak bom...besna sem pa kljub vsemu... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Venera trigon Mars Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Sem gledala na astro.com tranzite... pa me zanima določanje aspektov. Spodaj pod karto je ena razpredelnica z aspekti, pa mi nekateri znaki niso jasni kaj pomenijo? Npr. znaka: veliki Q, ter kot 45° (a je to pol kvadrat ali pol trigon)?? Tranziti so:*severni vozel tranzitira (je čist nasproti) kirona (vrh 4 hiše, bik) - v razpredelnici ni aspekta *jupiter nasproti natalnega severnega vozla (9. hiša-devica) - ni aspekta *mars Q saturn (9h, devica)*pa tud sonce bo kmal tranzitiral saturna - aspekt je znak kota 45° A v primeru, če ni navedenega nobenega aspekta, tranzit nima takega vpliva? Pa ne ločim, kateri aspekti so iz natalne karte in kateri tranzitni Zdej sem natrosla en kup stvari. Upam, da ni preveč kompliciram in da mi bo kdo lahko malo pojasnil te zadeve.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ce gledas aspekte, ti svetujem, da se osredotocis samo na tradicionalne: 0°-konjunkcija,60°-sekstil, 90°-kvadrat, 120°trigon in 180° opozicija. Vedno je prvi napisan tranzitni planet v odnosu na tvojega. Ce planet nima nobenega aspekta ne vpliva toliko, se vedno pa vpliva na hiso kjer je. Seveda je pomembno kaj planet predtavlja v tvoji karti, kako je polozen in aspektiran. Ce v astrologiji nisi posebaj vesca, spusti vse tiste Kirone in Vozle in nepomembne aspekte, samo zmedli te bodo. 45° je mimogrede, slab aspekt. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 sem kot v osnovni šoli, tam nekje v drugem razredu, pa ne vem, če ga ne ponavljam ma ko je trenutek pravi verjetno eno zadevico pokapiram, dokler je pa bolje da ne vem, pa mi pač ne pride Janjak ustanoviva klub Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 oona... a te kote (0,90,180...) naj bi se iz karte dalo razbrati,..al kva? Kot sem že omenila, pod karto je ena stopničasta razpredelnica, kjer so aspekti v znakih... Kote, o katerih ti govoriš, pa niti ne vem kako pogledat... Npr. če je planet A tik nad planetom B - a je to konjunkcija če je pa na drugi, kontra strani karte, je pa opozicija A se tko to gleda? :o|o: A mi lahko to prosim mal potrdiš, če je prav, ..da bom vsaj vedla, če v pravi smeri razmišljam Selene ...veš sej pri men ni kej dost drugač... Lepo počasi..vedno kej najdem, da začnem brskat... pa če tist trenutek takoj ne zakapiram, pa pač mal kasneje mogoče naletim kje na lih tako razlago, ki mi stvar mal razjasne... Bo že, sej mamo cajt,...do penzije, pa še čez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Venera trigon Mars Hvala vesolju, da mi je namenilo tud take aspekte. Konj, povej mi kater program gledas, oz s katerim delas. Ce okoli natalne karte narises tranzitne planete, ti bo morda bolj jasno. Seveda pa moras obvladati osnove. Jutr kaj vec, dans mam se ta aspekt Venera Mars, noo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ja kul no..ker meni Mars dela pravo zdraho v 10.hiši. In ko bo še na Plutonu bo ziher zružilo...Tako bojevita že dolgo nisem bila.Ziher bom pa prava zdraharica ko bo Mars na Plutonu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Danes je konjukcija venere in marsa v raku, to velja za vse nas, jaz pa imam na 23 stopinj ovna še marsa, tko da je kvadratura dvojna?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.