Neli 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Danes je konjukcija venere in marsa v raku, to velja za vse nas, jaz pa imam na 23 stopinj ovna še marsa, tko da je kvadratura dvojna?? Čakaj malo, ali nista v raku Saturn in Venera skupaj?Kolikor vem, je mars tam nekje v devici... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ziher bom pa prava zdraharica ko bo Mars na Plutonu včeraj sem videla eno mrko lice, ki je imel pluton natalno v devici v prvi hiši v konjukciji z marsom. Nič kaj prijeten odnos do drugih. Verjetno je šel sam sebi tudi na živce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pri meni je tale tranzit Marsa čez Plutona minil bolj v stilu 'tresla se gora, rodila se miš', ali, kot je Ruby nekoč podala... če se zgodi nek tranzit, se največkrat ne zgodi nič Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Čakaj malo, ali nista v raku Saturn in Venera skupaj?Kolikor vem, je mars tam nekje v devici... Seveda, v raku sta mars in venera skupaj, samo moj natalni mars je v ovnu in v aspektu s to konjukcijo.Tranzitni mars pa je v devici in bo kmalu v kvadratu s plutonom, potem se bo spet tresla gora in rodila miš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 mars in venera al saturn in venera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kokr kol ga imenuješ je lahko na veneri, al pa na njenem hribčku V hiši al pa kje druge.zuni naprimer,al pa v avtu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 mars in venera al saturn in venera Venera konjunkcija Saturn Stare zveste ljubezni, kje ste? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Se že javljajo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Se že javljajo... Astra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Selene, ni ....ampak :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ah jebat ga Astra, sej nisem v roza klubu ampak zate pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ah jebat ga Astra, sej nisem v roza klubu ampak zate pa Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Konj, če sta dva planeta dovolj blizu (3, 5, 7 stopinj - odvisno od tega, katera sta), pravimo temu konjunkcija. Če jih je v konjunkciji več (šopek), je to stelij in je včasih pomemben toliko kot Sončev položaj. Če sta na 90°, je to kvadrat, in to je precej neprijetno. Če sta si nasproti, si že sam povedal. Če sta si na 60°ali 120°, je to precej bolje - nekaj sreče, ugodnih okoliščin in podobno. Kje je 60, 90, 120 itd.? Preprosto: šteješ znamenja. Če sta na isti ali podobni stopinji, prešteješ samo, koliko znamnej drug od drugega sta. Dve znamenji = 60°, 4 znamenja 120°itd. Tega se zelo hitro navadiš. Jemlji nekaj stopinj rezerve, pa ne moreš zgrešiti. Nekaj na 12°Ovna in na 17°Raka je v kvadratu, se pravi napeto. Čim bolj natančno, tem bolje. Veliko veselja s tem ti želim. (Čez čas se ti bo začelo svetiti, potem si pa IN. Vsi smo bili enkrat na tem.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 mars in venera al saturn in venera Saturn in venera v konjukciji v raku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Huuu Bern hvala ... prav to info. sem rabla. No, potem sem v pravi smeri razmišljala. Sej je čist preprosto,... Zdej pol tud vem, zakaj so tiste črte... Sem bla pa prepričana, da mora bit to bolj zakompliciran, pa sem pol tud sama komplicirala. Pravzaprav opažam zadnje čase, da se tole kompliciranje zadnje čase dostikrat dogaja. Je mogoče kak položaj v natalni kriv zato? Je kdo naletel že na kaj takega? Mogoče Merkur kvadrat jupiter? Al pa kaki saturn v resnih znamenjih, npr:devici,... al pa neptun v strelcu... ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hmm.. ce ma kdo voljo pa cas.. kaj za vraga se pa moji planeti grejo trenutno?Lj,15.8.81, 9:37 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Aliana, nic posebno strasnega ni v tvoji karti. Edino, kar mi je prvo padlo v oci je to, da bi se lahko ta mesec zaljubila. Ce se nisi seveda. Tam okoli 15. ali 20.septembra. Sicer pa bi moral biti danasnji dan, gledano skozi aspekte, prijeten in harmonicen. Z izjemami seveda. Lep dan vsem! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pravzaprav opažam zadnje čase, da se tole kompliciranje zadnje čase dostikrat dogaja. Je mogoče kak položaj v natalni kriv zato? Je kdo naletel že na kaj takega? Mogoče Merkur kvadrat jupiter? Al pa kaki saturn v resnih znamenjih, npr:devici,... al pa neptun v strelcu... ?ignore,... temu se reče: razmišljanje na glas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Nekaj na 12°Ovna in na 17°Raka je v kvadratu, se pravi napeto. Sliš se vse zlo enostavno, - trenutno sem si vzela mal časa, da pa to še preverim. Pa me tistole mal bega... rak je v karti contra ovnu... a ni pol planet v raku v opoziji s planetom v ovnu, in ne v kvadratu? :o|o: Primer:Luna (tranzitna) je trenutno v 5 bajti, 12° bika ... in je z natalnimi planeti:*v opoziciji s 11h, in vsemi planeti v njej (merkur, uran, mars, venera - znotraj 11-22°škorpijona)* v kvadratu z jupitrom v 8 bajti, na˙8° leva* v ugodnem aspektu (120°) z saturnom na 10° device (9h) *pa isto 120° z tranzitnim soncem na 12° device. Sej se tranzitne med sabo tudi lahko gleda, a ne? A se da komu to mal prečekirat. Rabim sam potrditev, če so aspekti prav ali ne. Če je tole zgoraj prav, .. in če bi pol za vsak planet takole gledala, ...bi bila to praktično nova karta :o|o: ... kar mal preveč vsega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Rak je v karti kontra (nasproti) Kozoroga in nasproti Ovna je Tehtnica. Tranzitna Luna vpliva na raspolozenje samo par ur, tako, da se teh aspektov obicajno niti ne gleda.Sicer pa se osredotoci na kardinalna znamenja (oven, rak, tehtinica, kozorog), spremenljiva znamenja(dvojcka, devica, strelec, ribi) in fiksna znamenja(bik, lev, skorpijon,vodnar). Zalazje razumevanje si moras narisati karto z enakimi hisami od ovna naprej. Ce ima eno znamenje 30°, potem na roke prestej, koliko je 60°... in pocasi ti bo vse jasno... Sicer pa nisem najbolj razumela, kaj se sprasujes o svoji karti. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Zanimiv kvadrat se mi obeta te dneve - oziroma kar drži.Mars kvadrat merkur Naj omenim, da sem kot vulkanček pred izbruhom x krat? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 ...občudujem vas!!! Koliko časa mora nekdo študirat, da pride do takega znanja? Jaz bi tudi enkrat toliko znala, pa mi marsikaj še vedno ni jasno. :xx!: Se še vedno matram z osnovami, kje so šele tranziti.... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pomlad naj ti ne zmanjka volje Danes proti večeru pa exact T. Venere 180 Saturn....no tega pa nisem vesel :o|o: , čim manj nevšečnosti si želim, še dobro da vse skupaj traja le tri dni, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mars na Kironu...boleče grlo.Vem,da bo kmalu bolje samo,da se spravi dol...Mars namreč :xx!: V četrtek bo ekzaltacija ...živi bili in videli. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.