pomlad 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 ...bi mogoče kdo pošpegal moje tranzite, ker mam se mi zdi mal kritične čase, res bi bila zelo hvaležna. LJ 21.5.1980, 20:00 Pa rada bi še dodala, da ko sem odkrila astrologijo, sem s tem tudi odkrila smisel življenja in vedno bolj ga spoznavam! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pa rada bi še dodala, da ko sem odkrila astrologijo, sem s tem tudi odkrila smisel življenja in vedno bolj ga spoznavam! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Rak je v karti kontra (nasproti) Kozoroga in nasproti Ovna je Tehtnica.ja, sem šla preverit,... pa ugotovila, da sem bla površna, ... sem kar vzela,da se moja 1h začne tud z ovnom.. ... sem mal priredila vse skup.. hvala, oona,... nč ni treba, vse naprej jasn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Danes T. Venero v kvadratu z Venero, to bodo že neki neiskreni občutki, torej spet moja Venera na preizkušnji, no pa jaz z njo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 da ne bom vedno samo Saturna omenjala, men je pa T.Venera prišla v enajsto hišo a je to čas za prijatelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Bi rekel končno , izkoristi ta čas, ampak Venera kar hitro potuje naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ja pr ns je Venera že v 14.hiši, sami si bomo mogli skuhat kosilčo in pol čes za strastno Ljubezen Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ...bi mogoče kdo pošpegal moje tranzite, ker mam se mi zdi mal kritične čase, res bi bila zelo hvaležna. Kriticne case? No, ja, vsak od nas pride enkrat v "kriticne case". Kolikor vidim, ti je malo ponagajal tale retro Merkur, polna luna in seveda Uran, ki te bo se majceno matral. Razmisli malo o pojmu 3.hise. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 [Kriticne case? No, ja, vsak od nas pride enkrat v "kriticne case". Kolikor vidim, ti je malo ponagajal tale retro Merkur, polna luna in seveda Uran, ki te bo se majceno matral. Razmisli malo o pojmu 3.hise. Še dobro, da živim sama, če prav razumem, kaj si mi hotela povedati. Rečem lahko samo to, da upam na boljše čase (beri: boljšo razporeditev planetov) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Tale Luna v dvojckih me bo cist razturila ... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 moja je natalno v dvojčkih...pa me nč ne moti če je tud drugače...celo evforija me ne daje...mirna, zbrana...edin spi se mi mal Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Jst mam tud luno v dvojčh -natalno....res zaspani dnevi, čeprav se skor vsako noč zbudim v šusu, z občutkom, da je potres, ....ma se bl bojim za potres v moji glavi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 HAY!! A mogoče kdo ve , kaj se dogaja tam zgoraj? Namreč počutim se zelo slabo , brez voje , želje .....a bo kmalu mimo ??? x? 24.6.68 6.58ČRN:Lep dan vsem ostalim ,ki "švrlate" po formu!! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Aja, še en rakec, pa še isti datum mava (me prehitevaš za par let..), bojda saturn neki trga po naših extraimportant bajtah, samo to ti lahko trenutno povem, ker mam trenutno razumevnje dogajanja nekjje tam zadaj....men tud čudno dogaja, ko da sem marsovka:)- vseeno ti želim lep dan , in isto ostalim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ojla RAKICA! Imam saturna v 6 in 7 hiši , ter ASC tehtnica.Mogoče je to vse nekako prepleteno. :xx!: Tudi jaz sem za na luno! Uživaj, sonček se je pokazal!!! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 uran kvadrat venera sonce opp jupiter uf uf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jst mam pa desc v vagici, saturna pa v 5.hiši...Kako pa imš ti kar v 6 in 7 hkrati, a je ravno na meji..?!! Zdj je že boljše, sam enepardninazaj me je pa vse trgalo, kosti, žile so me pekle, srček divjal...Seveda, 5. bajtica...lev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Odgovor RAKICI! Res imam saturna v 6 in 7 hiši.To karto mi je pred leti nekdo izdelal pa ne vem ,če je čisto trofno.A lahko , kje bolj natančno preverim ,ker ta in ona iz luna neta se ne ujemajo čisto , tako ne vem katera je OK. Lahko mi ti kaj pomagaš! Lep dan, sem v službi in zaključujem malico! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 oJ, PEJT NA ASTRODIENST(YAHOO), KLIKNEŠ, DESNI ZGORNJI OKVURČEK- MY ASTRO vpišeš podatke in izpišeš karto -chart, ascendent, preveriš hišice in pogledaš, kje je saturn. ok?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tranzitna kvadratura Marsa in Plutona...vpliva tut na moj Saturn, kjer čepi Pluton trenutno.. :xx!: Saturn je vladar tretje...torej je tut tranzitni Mars...kvadrat Saturn...skoraj čist natančen danes... rezulatat? z avtom sem tresnila... :xx!: :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ...moj merkur je tranzitiral v deveto hišo, bom mogoče kam odpotovala , al je to bolj neprijeten aspekt? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 z avtom sem tresnila... :xx!: :xx!: AstraPa je vse v redu s teboj Astra Lep dan ti želim kljub vsemu, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mars na Kironu...boleče grlo.Vem,da bo kmalu bolje samo,da se spravi dol...Mars namreč :xx!: V četrtek bo ekzaltacija ...živi bili in videli. no, živa sem in vidim tudi . Mars je,danes ponoči,zapustil mojega Kirona in , skoraj ,čudežno sem ozdravela.Grlo ne boli več,nos odmašen Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ja, super Cveka, smo te ze malo pogresali. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 c.v.e.k.a. ...res si nam manjkala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.