Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Ima kdo kaksno izkusnjo kateri aspekt prinasa alergijo, kozno? :8):

x;)x Aha, tranzit neptuna preko venere v kozorogu je prinesel grozni kožni osip, nobena žavba ni pomagala tolk časa, dokler se neptun ni umaknil, ampak to je glede na rerogradnost in počasno gibanje trajalo kar nekaj časa. xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

eh ne... pri Kironu v 12 bajti obstaja ta možnost .Pravim pa,da ...glavno da se NE drogiraš...

To pa nikoli, edino s cigareti do izpred 14 let x^x xDDx .

Danes pa pod vplivom tranzitnega trigona Jupitra k Saturnu, potem se pa ne čudim zakaj sem kar dobro prestal tale mlaj, ker tole bi po mojem moralo biti konec nekih težav, nek pomemben posel, pa še materialni ali moralni interes se naj bi učvrstil, no tega pa še ne občutim, glavno, da so popustile neke zavore, pa ne na avtu, bognedaj...lep večer, B. x:)x xsrcx :palec:

prima.Bi rekla,da trigone in sekstile premalo gledamo.Najbolj se zapičimo v kvadrate,opozicije in konjunkcije čeprav se meni konjunkcija ne zdi slab aspekt.

Kakorkoli srečne dni še naprej, želim :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ima kdo kaksno izkusnjo kateri aspekt prinasa alergijo, kozno? :8):

Preglej inkonjunkcije. Čim več jih je, tem več možnosti.

Če so povezave z Dvojčki, Devico, šesto hišo, je možnost dosti velika.

Fora je v neprilagojenosti, skozi kožo pa seka, ker je tak pač potencial (pri Škorpijonu bi na primer šlo skozi težave z rodili, pri Biku skozi grlo, angine (nižji novo) ali pa ščitnico (hujše zadeve). Itd.).

Živijo!

x:)x

.kaj pa Vodnar v 6h?

xrolleyesx Po moje preslaba prekrvavljenost, uran vladar šeste hiše na brzaka poskrbi za kakšno spremembo v tvoji šesti hiši. Če ti je zadnja leta nagajal pri poslu ali pri zdravju, pol sam veš, če pa ti zdaj neptun dela šaro po 6.hiši, potem ti verjetno ne bi postavili točne diagnoze, po moje, kar bo prišlo na brzaka, bo tudi odšlo. :palec: Skoraj tko kot bradavice. x;)x

Ponoči (okoli 1h) preživel tranzitni kvadrat Venere in Neptuna....hm, zelo veliko sanjal, pa nič zapomnil :sori: .....po lastnosti obeh planetov bi lahko v vezi ljubezni in sanj, drugače ste ali pa smo bili in smo/ste ta teden nekako:

ovni - nestrpni.....drži

biki - ustvarjalni....ja

dvojčki - bolj slabega spanja......nisem opazil :eek:

raki - kar uspešni vsesplošno....bi verjel

levi - zadovoljni.....drži, čestitam :palec:

device - uspešne....drži, sija se x:)x

tehtnice - zaupljive....drži

škorpijoni - strastni......vem x:px

strelci - dobro so se prilagajali....sem opazil :inocent:

kozorogi - popotniki.....a zato jih ni bilo doma :eek:

vodnarji - pod stresom...bi verjel, zato nisem toliko kontaktiral z njimi

ribe - naveličani...čega le xDDx

Toliko iz mojih opažanj, lp, B. x:)x :palec:

Kako mrzim tretji prehod plutona... :xx!: ...je že pokazal svoje... :xx!:  :xx!:

Sicer pa...kaj sem pa pričakovala... x?x ...da bo Pluton pozabil opraviti svoje... :o|o:

Astra

xrolleyesx A je deloval na področju, kjer imaš natalno plutona ali ti je zagrabil kako drugače??

Kaj pa je tu takega "za zdržati"?

Sonce je v opoziciji s sabo natančno na isti dan vsako leto. Če bi to kaj štelo, bi vsi to delali in pazili že 8000 let. Pa ni. Zato Sončev tranzit ne šteje nič. Ena nula.

Saturn 120 na Sonce je pa čisto v redu zadeva. Podpira te, daje ti trdnost, konstruktivnost. Ničesar "za zdržat" ne vidim v tem. Čisto v redu bo.

:palec:

Lunca, Pluton dela konj z natalnim saturnom....in opoz z natalno venero v osmi hiši... :xx!:

Pri vseh prehodih je deloval enako... :xx!: ...izguba denarja...(partnerjevega)...

ja, pa še en učinek....ki ga tule raj neb opisovala... x:Ix

Astra

Per aspera ad astra

Lunca, Pluton dela konj z natalnim saturnom....in opoz z natalno venero v osmi hiši... :xx!:

Pri vseh prehodih je deloval enako... :xx!: ...izguba denarja...(partnerjevega)...

Astra

x;)x x;)x Ja se mi zdi, maš prav, to pa ni za sem. x;)x

Astra

Jaz bi tudi rekel, da je, in tudi, da ga ni treba opisovati tu.

x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...