č.v.e.k.a 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 eh ne... pri Kironu v 12 bajti obstaja ta možnost .Pravim pa,da ...glavno da se NE drogiraš... Grem brat Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Tranzite ne čutim,Full jih cutim ... tranzite . Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ima kdo kaksno izkusnjo kateri aspekt prinasa alergijo, kozno? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ima kdo kaksno izkusnjo kateri aspekt prinasa alergijo, kozno? Aha, tranzit neptuna preko venere v kozorogu je prinesel grozni kožni osip, nobena žavba ni pomagala tolk časa, dokler se neptun ni umaknil, ampak to je glede na rerogradnost in počasno gibanje trajalo kar nekaj časa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 V bistvu se mi zdi, da sem za nekaj takega ze slisala: T. Neptun kvadrat Asc.(skorpijon) Gre za mojega sina. Aspekt je skoraj egzakten, vladar Mars pa je v Kozorogu. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 eh ne... pri Kironu v 12 bajti obstaja ta možnost .Pravim pa,da ...glavno da se NE drogiraš...To pa nikoli, edino s cigareti do izpred 14 let . Danes pa pod vplivom tranzitnega trigona Jupitra k Saturnu, potem se pa ne čudim zakaj sem kar dobro prestal tale mlaj, ker tole bi po mojem moralo biti konec nekih težav, nek pomemben posel, pa še materialni ali moralni interes se naj bi učvrstil, no tega pa še ne občutim, glavno, da so popustile neke zavore, pa ne na avtu, bognedaj...lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 prima.Bi rekla,da trigone in sekstile premalo gledamo.Najbolj se zapičimo v kvadrate,opozicije in konjunkcije čeprav se meni konjunkcija ne zdi slab aspekt. Kakorkoli srečne dni še naprej, želim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ima kdo kaksno izkusnjo kateri aspekt prinasa alergijo, kozno? Preglej inkonjunkcije. Čim več jih je, tem več možnosti. Če so povezave z Dvojčki, Devico, šesto hišo, je možnost dosti velika. Fora je v neprilagojenosti, skozi kožo pa seka, ker je tak pač potencial (pri Škorpijonu bi na primer šlo skozi težave z rodili, pri Biku skozi grlo, angine (nižji novo) ali pa ščitnico (hujše zadeve). Itd.). Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 .kaj pa Vodnar v 6h? Po moje preslaba prekrvavljenost, uran vladar šeste hiše na brzaka poskrbi za kakšno spremembo v tvoji šesti hiši. Če ti je zadnja leta nagajal pri poslu ali pri zdravju, pol sam veš, če pa ti zdaj neptun dela šaro po 6.hiši, potem ti verjetno ne bi postavili točne diagnoze, po moje, kar bo prišlo na brzaka, bo tudi odšlo. Skoraj tko kot bradavice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 slaba kri, no ja, to že, železa ni blo, sedaj je zaloga nekak; to pa res vse na hitro pride in odpeketa Bravo Jest in moj posluh s telesom Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ponoči (okoli 1h) preživel tranzitni kvadrat Venere in Neptuna....hm, zelo veliko sanjal, pa nič zapomnil .....po lastnosti obeh planetov bi lahko v vezi ljubezni in sanj, drugače ste ali pa smo bili in smo/ste ta teden nekako: ovni - nestrpni.....držibiki - ustvarjalni....jadvojčki - bolj slabega spanja......nisem opazil raki - kar uspešni vsesplošno....bi verjellevi - zadovoljni.....drži, čestitam device - uspešne....drži, sija se tehtnice - zaupljive....držiškorpijoni - strastni......vem strelci - dobro so se prilagajali....sem opazil kozorogi - popotniki.....a zato jih ni bilo doma vodnarji - pod stresom...bi verjel, zato nisem toliko kontaktiral z njimi ribe - naveličani...čega le Toliko iz mojih opažanj, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 pri men pa venera trine neptun, sama nežnost me je................. oh, ih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Venus Trine Mercury mene tud Sokrates, mene tud Pa še Mars je prišel v prvo hišo, da vidimo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Venera KVADRAT Neptun Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Oona, pa to sem imel jaz včeraj , ni nobenih težav bilo,brez težav zamenjaj smeške ....lepo soboto, B: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Kako mrzim tretji prehod plutona... :xx!: ...je že pokazal svoje... :xx!: :xx!: Sicer pa...kaj sem pa pričakovala... ...da bo Pluton pozabil opraviti svoje... :o|o: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 astra Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Kako mrzim tretji prehod plutona... :xx!: ...je že pokazal svoje... :xx!: :xx!: Sicer pa...kaj sem pa pričakovala... ...da bo Pluton pozabil opraviti svoje... :o|o: Astra A je deloval na področju, kjer imaš natalno plutona ali ti je zagrabil kako drugače?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Danes pod ugodnim tranzitom Sonca 120 Saturn, čeprav imam še poleg Sonce 180 z natalnim Soncem, bo za zdržati . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Kaj pa je tu takega "za zdržati"? Sonce je v opoziciji s sabo natančno na isti dan vsako leto. Če bi to kaj štelo, bi vsi to delali in pazili že 8000 let. Pa ni. Zato Sončev tranzit ne šteje nič. Ena nula. Saturn 120 na Sonce je pa čisto v redu zadeva. Podpira te, daje ti trdnost, konstruktivnost. Ničesar "za zdržat" ne vidim v tem. Čisto v redu bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Lunca, Pluton dela konj z natalnim saturnom....in opoz z natalno venero v osmi hiši... :xx!: Pri vseh prehodih je deloval enako... :xx!: ...izguba denarja...(partnerjevega)...ja, pa še en učinek....ki ga tule raj neb opisovala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Lunca, Pluton dela konj z natalnim saturnom....in opoz z natalno venero v osmi hiši... :xx!: Pri vseh prehodih je deloval enako... :xx!: ...izguba denarja...(partnerjevega)...ja, pa še en učinek....ki ga tule raj neb opisovala... Astra Ja se mi zdi, maš prav, to pa ni za sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Lunca, Pluton dela konj z natalnim saturnom....in opoz z natalno venero v osmi hiši... :xx!: Pri vseh prehodih je deloval enako... :xx!: ...izguba denarja...(partnerjevega)...ja, pa še en učinek....ki ga tule raj neb opisovala... Astra Jaz bi tudi rekel, da je, in tudi, da ga ni treba opisovati tu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Jaz bi tudi rekel, da je, in tudi, da ga ni treba opisovati tu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ja, pa še en učinek....ki ga tule raj neb opisovala... AstraDaj povej, daj povej .... (Kingstone) Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.