Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Včeraj sem padla,si potolkla koleno (levo)in danes imam čudno glavo...nekak kot bi bila vrtoglavica posledica stresa zaradi padca... :xx!:

je možno ,da deluje tole?:

T.Jupiter opozicija N.Jupiter,ki se nahaja v prvi hiši(glava)...asc.v Ribah (sovladar Jupiter)-noge?

Lep pozdrav

Mars pa ze mora biti vpleten ... x:)x

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

T.Jupiter je oponiral natalnega Jupitra...samo Jupitrer je v igri.

Tranzit Jupitra z Jupitrom pa prinaša veliko nove energije.. ravno to energijo krivim,da

mi je povzročila nepazljivost ,zaradi katere sem padla.

Povezave z Marsom ne najdem res pa je,da nisem pogledala solara.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Tranzit Jupitra z Jupitrom pa prinaša veliko nove energije.. ravno to energijo krivim,da

S solarjem si tukaj nimaš kaj pomagati.

x:)x

Mars pa ze mora biti vpleten ...  x:)x

:palec: Po moje tudi, saj vstopa v vago, no upam, da ni preveč hudo.

Mars je z današnjim dnem v znamenju Tehtnice.V soboto je bil še v Devici.Sem iskala povezavo...

Danes je bolje.Ob samem padcu, in drugi dan, sem pa živela v nekakšnem šoku.

Lep pozdrav

S solarjem si tukaj nimaš kaj pomagati.

x:)x

zanima me,tudi, tvoje mnenje .

Lep pozdav

Berem- 8. mrtvih ta konec tedna...... se je kaj posebnega dogajalo?? Kaki posebni tranziti???Mars mi bo povozil natalnega plutona, kaj lahko pričakujem??Pa še to me zanima, prebral sem namreč, da so osebe s soncem v 5. hiši večno otročje.. ne odrastejo - je kaj resnice v tem??? Namreč moje sonce se nahaja tam in mi itak vsi govorijo, da neprestano sončim zobe, da se sam zezam x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zadovoljni s. x^x

Berem- 8. mrtvih ta konec tedna...... se je kaj posebnega dogajalo?? Kaki posebni tranziti???Mars mi bo povozil natalnega plutona, kaj lahko pričakujem??Pa še to me zanima, prebral sem namreč, da so osebe s soncem v 5. hiši večno otročje.. ne odrastejo - je kaj resnice v tem??? Namreč moje sonce se nahaja tam in mi itak vsi govorijo, da neprestano sončim zobe, da se sam zezam  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

zadovoljni s. x^x

Mars /Pluton... akcija, nasilje in malo fanatizma x;)x Ej, moras povedat, katerim hisam vlada, pa kje je natalni pa to... pa kaj si po znamenju je tudi pomembno. Skratka vse nasteto v obe smeri seveda. x:Dx

Sonce v 5.hisi in vecno otrocji. Hm, nisem se slisala za to. Ampak pri tebi zgleda ugodno vpliva na zobe. x;)x x:Dx :vragec:

Dum spiro, spero.

Mars mi bo povozil natalnega plutona, kaj lahko pričakujem

xrolleyesx To se zgodi tko al tko vsaki dve leti in pol, opazuj kaj se bo dogajalo in primerjaj za nazaj, poglej kdaj je bil mars na tvojem plutonu za nazaj, če je bilo kaj pomembnega se zna podobno dogodit tudi sedaj. Mogoče bolj samo bolj agresiven. x;)x

selene en velik in gromozanski pobož x:Xx ...saj vem, da ni fajn ta občutek praznine, mogoče je pa le priprava na vse lepote, ki prihajajo xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

, to pa dela polna luna in tranzitni jupiter v hiši prehrane, se mi zdi, da je nekaj takšnega kot takrat, ko je bil na ASC., lp x;)x [/color]

:palec: Ja Boris to ti pa verjamem, če je jupiter na ASC je ekspanzija taka ali drugačna. Tiste, ki se ne zredijo zaradi hrane se pa zaradi kaj drugega. x;)x Kilaža pa je ta prava. Tudi aspekt na sonce deluje podobno. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...