oona 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Včeraj sem padla,si potolkla koleno (levo)in danes imam čudno glavo...nekak kot bi bila vrtoglavica posledica stresa zaradi padca... :xx!: je možno ,da deluje tole?: T.Jupiter opozicija N.Jupiter,ki se nahaja v prvi hiši(glava)...asc.v Ribah (sovladar Jupiter)-noge? Lep pozdravMars pa ze mora biti vpleten ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 z Marsom ne najdem povezave čeprav sem iskala.Edino če gledam sinastrijo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ce sem dobro razumela tvoj zgornji post (ne poznam tvoje karte), potem je bil tranzitni Mars v opoziciji s tvojim natalnim Jupitrom? Je al ni? Jupiter pa(domnevam) vladar Asc? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 T.Jupiter je oponiral natalnega Jupitra...samo Jupitrer je v igri.Tranzit Jupitra z Jupitrom pa prinaša veliko nove energije.. ravno to energijo krivim,dami je povzročila nepazljivost ,zaradi katere sem padla.Povezave z Marsom ne najdem res pa je,da nisem pogledala solara. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Mars pa ze mora biti vpleten ... Po moje tudi, saj vstopa v vago, no upam, da ni preveč hudo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 T.Jupiter je oponiral natalnega Jupitra...samo Jupitrer je v igri.Tranzit Jupitra z Jupitrom pa prinaša veliko nove energije.. ravno to energijo krivim,dami je povzročila nepazljivost ,zaradi katere sem padla.Povezave z Marsom ne najdem res pa je,da nisem pogledala solara. S solarjem si tukaj nimaš kaj pomagati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ampak tudi 1. oktober ni več daleč in z njim en tak zanimiv astrološki pojav ...Kateri to? Grem takrat namreč na krajši dopust, proti jugecu, v dvoje Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Mars pa ze mora biti vpleten ... Po moje tudi, saj vstopa v vago, no upam, da ni preveč hudo. Mars je z današnjim dnem v znamenju Tehtnice.V soboto je bil še v Devici.Sem iskala povezavo... Danes je bolje.Ob samem padcu, in drugi dan, sem pa živela v nekakšnem šoku. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 T.Jupiter je oponiral natalnega Jupitra...samo Jupitrer je v igri.Tranzit Jupitra z Jupitrom pa prinaša veliko nove energije.. ravno to energijo krivim,dami je povzročila nepazljivost ,zaradi katere sem padla.Povezave z Marsom ne najdem res pa je,da nisem pogledala solara. S solarjem si tukaj nimaš kaj pomagati. zanima me,tudi, tvoje mnenje . Lep pozdav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Berem- 8. mrtvih ta konec tedna...... se je kaj posebnega dogajalo?? Kaki posebni tranziti???Mars mi bo povozil natalnega plutona, kaj lahko pričakujem??Pa še to me zanima, prebral sem namreč, da so osebe s soncem v 5. hiši večno otročje.. ne odrastejo - je kaj resnice v tem??? Namreč moje sonce se nahaja tam in mi itak vsi govorijo, da neprestano sončim zobe, da se sam zezam zadovoljni s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Berem- 8. mrtvih ta konec tedna...... se je kaj posebnega dogajalo?? Kaki posebni tranziti???Mars mi bo povozil natalnega plutona, kaj lahko pričakujem??Pa še to me zanima, prebral sem namreč, da so osebe s soncem v 5. hiši večno otročje.. ne odrastejo - je kaj resnice v tem??? Namreč moje sonce se nahaja tam in mi itak vsi govorijo, da neprestano sončim zobe, da se sam zezam zadovoljni s. Mars /Pluton... akcija, nasilje in malo fanatizma Ej, moras povedat, katerim hisam vlada, pa kje je natalni pa to... pa kaj si po znamenju je tudi pomembno. Skratka vse nasteto v obe smeri seveda. Sonce v 5.hisi in vecno otrocji. Hm, nisem se slisala za to. Ampak pri tebi zgleda ugodno vpliva na zobe. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Mars mi bo povozil natalnega plutona, kaj lahko pričakujem To se zgodi tko al tko vsaki dve leti in pol, opazuj kaj se bo dogajalo in primerjaj za nazaj, poglej kdaj je bil mars na tvojem plutonu za nazaj, če je bilo kaj pomembnega se zna podobno dogodit tudi sedaj. Mogoče bolj samo bolj agresiven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 No oonca takole - pluton je v 11. hiši (tehtnica), mars v 4. hiši (vodnar), sicer sem pa ribak z asc v sco. lunca - sprašujem pa zato, ker ne vem........ sej veš, Vem, da nič ne vem sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 No oonca takole -Najmanj kar moras pazit je, da brzdas svoj jezicek in sebe seveda. Nekaj tezavic lahko povzroci v medosebnih odnosih. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Tud pri meni bo mars prešel plutona, 1.hiša... trenutno se počutim, kot da bi vsi moji planeti šli na dopust, brez mene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 a je to dobro al slabo selene?....moji bi včasih čist komot šli brez mene, če je kaj pod kategorijo: zoprno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Amis, ne vem, počutim se ful prazno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 selene en velik in gromozanski pobož ...saj vem, da ni fajn ta občutek praznine, mogoče je pa le priprava na vse lepote, ki prihajajo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Tudi od mene pobož Selene , jaz pa tudi nisem zadovoljen danes, ker imam grozen apetit :xx!: , samo jedel bi , to pa res dela polna luna, sedaj sem prešaltal na jabolka, bo treba udariti spet kakšen post, ker tako pa že ne gre več naprej...lep večer prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 pa še zate en pobož Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hvala Amis , upam, da ne bom imel še večjega teka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 pa menda ja nimam tako slabega vpliva ...zihr te bo minilo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ti ne Amis, da se ne obremenjuješ , to pa dela polna luna in tranzitni jupiter v hiši prehrane, se mi zdi, da je nekaj takšnega kot takrat, ko je bil na ASC., lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 , to pa dela polna luna in tranzitni jupiter v hiši prehrane, se mi zdi, da je nekaj takšnega kot takrat, ko je bil na ASC., lp [/color] Ja Boris to ti pa verjamem, če je jupiter na ASC je ekspanzija taka ali drugačna. Tiste, ki se ne zredijo zaradi hrane se pa zaradi kaj drugega. Kilaža pa je ta prava. Tudi aspekt na sonce deluje podobno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Danes pa Jupiter v trigonu z natalnim Jupitrom , imaš prav Lunca,če ni zaradi hrane, je pa zaradi česa drugega... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.