ribica Katja 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jutri Pluton v trigonu z natalno Venero.....Merkur kvadrat natalnemu Neptunu..... In ce naglas razmisljam, ker mi se ni povsem jasno, kaj bi to pomenilo zame - pogled v knjigo - primeren cas za ukvarjanje s financami? Sanjasko razpolozenje s pozabljivostjo? A grem v pravo smer s takim razmisljanjem al sem popolnoma sfalila....? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Pluton ne bo samo danes, ampak tale to dela kar dolgo, ker je najbolj počasen, to bo pa nekaj v vezi ljubezni, spremembe občutkov imaš..., če bila to konjukcija, bi rekel prekinitev neke zveze, tako pa ni, pa ne bom nič reke, saj sama najbolje veš... Pri Merkurju in neugodnem tranzitu z neptunom se pa pazi prevar in nekih zablud, bo pa kar hitro minilo...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Misli v kvadratu z delom, pa ASC z jezo, v delu pr levu.......... torej naporen jutrišni dan, pol zvečer pa venera pr muci in v objemu................. , torej sprostitev Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Hvala Borism! Kje lahko najdem razlage takih aspektov? Kaj to najprej postekate za vsak planet posebej, potem pa cist logicno vlecete vzporednice? Trudi, Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jasno 'simpl' k nč Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Saj to sčasom spoznavaš, še lažje je ko spoznaš naravo planetov, sicer pa pri tebi ne vem, v katerih hišah se to dogaja, to pa sama poglej, samo tu govoriva o tranzitnih aspektih, ker natalni(rojstni) te pa že itak spremljajo od rojstva, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jutri Pluton v trigonu z natalno Venero.....Merkur kvadrat natalnemu Neptunu..... In ce naglas razmisljam, ker mi se ni povsem jasno, kaj bi to pomenilo zame - pogled v knjigo - primeren cas za ukvarjanje s financami? Sanjasko razpolozenje s pozabljivostjo? A grem v pravo smer s takim razmisljanjem al sem popolnoma sfalila....? Pluton trigon Venera...hmm, aspekt se izpolnjuje ze nekaj casa, ni to samo za en dan, tak aspekt. Kako ljubezen bi pa ze moral prebuditi. Seveda ne vem, katerim hisam vlada. Ker je zraven se Merkur z Neptunom, se bo nekdo nekaj zlagal...ti ali pa kdo drug. Vsekakor dober cas tole z Venero in Plutonom! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Jutri Pluton v trigonu z natalno Venero.....Merkur kvadrat natalnemu Neptunu..... Tele aspekt merkurja, ki ni retro, bo tako hitro minil na tvojega neptuna, drugače bi bilo, če vpliva T neptun na natalnega merkurja. Takrat pa so res možne zablode, ki trajajo dalj časa. Pluton trigon venera pa bo verjetno vplival na ljubezen , močno podoživljanje ljubezni kar dalj časa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Danes mi pa T sonce dela kvadrat z Marsom, o pismo, še dobro, da sem videl , ustavimo konje :o|o: ....pa še kolo in kakšno laufanje odpade Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 a se boš v kletko zaprl pr men pa laufanje nič ne odpade, pa če strele dol letijo... sem se dva dni gurmansko razvajala, moram tole mal resetirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Če prideš še ti, se bi pa res, pa ne v tisto visokonapetostno , bom pa šel na sprehod, ne smem pretiravati ob takšnem tranzitu, ker je večja verjetnost poškodb, saj se poznam že od včeraj, lep pozdrav Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 hja men je pa Merkur obiskal Plutona... mislim, da je tam kr gužva, pa v sekstilu je z Venero, pa jutri naj bi Venera prišla v 12. hiško, pa ma pa ful tega... sam se včasih vprašam, je boljše da ne vem kaj kateri tranzit prinaša, ter živim za trenutek, ali bi bilo bolje, da sem pripravljena in oprezna... mah ja bo...v kakšno kletko bi se pa ti skril pred menoj Mick vidiš, ta bi se pa skrival pred mano, ti me pa sanjaš... ja desci, kdo bi vas razumel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 saj nas ni treba, glavn, da smo vam všeč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 v kakšno kletko bi se pa ti skril pred menoj Ne skril , strah me pa še ni, ZAPRL bi se pa s teboj , če bežiš potem pa kar daj, potem pa nič več ne povem v kakšno kletko, tebi je sedaj kvaliteta kletke pomembna, meni pa tisto, kar je v njej, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 o z menoj, v kletko, hihi, ej kot da me ne poznaš in ne veš, da me boli k. za kvaliteto (a je iz zlata je lahko pol moja ) Bejž Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Saj sem vedel .....na koncu pa piše bejž Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ja no, če pa no, bo še kdo rekel,d a sem na kvaliteto mahnjena, no... le kateri tranzit je tega kriv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Je.eš tako kletko, če lohk zbejži Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ja no, če pa no, bo še kdo rekel,d a sem na kvaliteto mahnjena, no... le kateri tranzit je tega kriv A tvoj ali moj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 to pa ti bolj veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 No, hvala , saj enega aduta imam v rokavu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Uživajte danes ob posebnem položaju zvezd - PENTAGRAMU (ki menda simbolizira energijo Magdalene in povečuje senzbilnost) 28. oktobra bomo imeli priložnost doživeti še en tak pentagram (če sem prav prebrala, je bil zadnji tak položaj pred 2500 leti) enjoy Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Moji generaciji v teh dneh tranzitni Merkur naredi konjunkcijo s Plutonom, sama sem od včeraj zvečer bolj skoncentriranih, jasnih, intenzivnih misli... kar drugače ni običajno, ker na moje misli vpliva Neptun... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Rojenim v prvih treh dnevih Bika se zdaj dogajajo življenjsko pomembne stvari. Predvsem prilagoditve, katerih Bik ne mara najbolj. "Pentagram" je pa bolj tako-tako. Aspekti pentagrama? Eni večji, eni manjši. Pravilen torej ni, kar zmanjšuje pomen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 "Pentagram" je pa bolj tako-tako. Aspekti pentagrama? Eni večji, eni manjši. Pravilen torej ni, kar zmanjšuje pomen. sj zato sm pa ga tut prpopau ,Bern,da se tole tut vid,no.sm ga prav iskau nekak ,je pa Viden sam en zlo lep trikotnik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.