Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Jutri Pluton v trigonu z natalno Venero.....Merkur kvadrat natalnemu Neptunu..... In ce naglas razmisljam, ker mi se ni povsem jasno, kaj bi to pomenilo zame - pogled v knjigo - primeren cas za ukvarjanje s financami? Sanjasko razpolozenje s pozabljivostjo? A grem v pravo smer s takim razmisljanjem al sem popolnoma sfalila....? :inocent:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

Pluton ne bo samo danes, ampak tale to dela kar dolgo, ker je najbolj počasen, to bo pa nekaj v vezi ljubezni, spremembe občutkov imaš..., če bila to konjukcija, bi rekel prekinitev neke zveze, tako pa ni, pa ne bom nič reke, saj sama najbolje veš... x;)x

Pri Merkurju in neugodnem tranzitu z neptunom se pa pazi prevar in nekih zablud, bo pa kar hitro minilo...lp, B. x:)x

Jutri Pluton v trigonu z natalno Venero.....Merkur kvadrat natalnemu Neptunu..... In ce naglas razmisljam, ker mi se ni povsem jasno, kaj bi to pomenilo zame - pogled v knjigo - primeren cas za ukvarjanje s financami? Sanjasko razpolozenje s pozabljivostjo? A grem v pravo smer s takim razmisljanjem al sem popolnoma sfalila....? :inocent:

Pluton trigon Venera...hmm, aspekt se izpolnjuje ze nekaj casa, ni to samo za en dan, tak aspekt. Kako ljubezen bi pa ze moral prebuditi. x:Ix Seveda ne vem, katerim hisam vlada. Ker je zraven se Merkur z Neptunom, se bo nekdo nekaj zlagal...ti ali pa kdo drug. Vsekakor dober cas tole z Venero in Plutonom! x:Xx :palec:

Dum spiro, spero.

Jutri Pluton v trigonu z natalno Venero.....Merkur kvadrat natalnemu Neptunu.....

x;)x Tele aspekt merkurja, ki ni retro, bo tako hitro minil na tvojega neptuna, drugače bi bilo, če vpliva T neptun na natalnega merkurja. Takrat pa so res možne zablode, ki trajajo dalj časa.

Pluton trigon venera pa bo verjetno vplival na ljubezen , močno podoživljanje ljubezni kar dalj časa.

hja men je pa Merkur obiskal Plutona... mislim, da je tam kr gužva, pa v sekstilu je z Venero, pa jutri naj bi Venera prišla v 12. hiško, pa ma pa ful tega... sam se včasih vprašam, je boljše da ne vem kaj kateri tranzit prinaša, ter živim za trenutek, ali bi bilo bolje, da sem pripravljena in oprezna... mah ja bo...

v kakšno kletko bi se pa ti skril pred menoj x:Dx

Mick vidiš, ta bi se pa skrival pred mano, ti me pa sanjaš... ja desci, kdo bi vas razumel x:Dx

Uživajte danes ob posebnem položaju zvezd - PENTAGRAMU (ki menda simbolizira energijo Magdalene in povečuje senzbilnost) :2src: xsrcx x^x

28. oktobra bomo imeli priložnost doživeti še en tak pentagram xcivx x8Dx

(če sem prav prebrala, je bil zadnji tak položaj pred 2500 leti)

enjoy x^x xsrcx :palec:

Moji generaciji v teh dneh tranzitni Merkur naredi konjunkcijo s Plutonom,

sama sem od včeraj zvečer bolj skoncentriranih, jasnih, intenzivnih misli... kar drugače ni običajno, ker na moje misli vpliva Neptun...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Rojenim v prvih treh dnevih Bika se zdaj dogajajo življenjsko pomembne stvari. Predvsem prilagoditve, katerih Bik ne mara najbolj.

x:)x

"Pentagram" je pa bolj tako-tako. Aspekti pentagrama? Eni večji, eni manjši. Pravilen torej ni, kar zmanjšuje pomen.

"Pentagram" je pa bolj tako-tako. Aspekti pentagrama? Eni večji, eni manjši. Pravilen torej ni, kar zmanjšuje pomen.
sj zato sm pa ga tut prpopau ,Bern,da se tole tut vid,no

.sm ga prav iskau nekak ,je pa Viden sam en zlo lep trikotnik :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...