Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Rojenim v prvih treh dnevih Bika se zdaj dogajajo življenjsko pomembne stvari. Predvsem prilagoditve, katerih Bik ne mara najbolj. to pa res in res! (poznam ene 4babe,k majo tole, vse trme in zvito zaščitniške, neprivoščljive tut pa še kj bi se našlo ,ko pa se usidrajo, pa ne izpustijo, le pobegnt jim je treba Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 "Pentagram" je pa bolj tako-tako.zna bit, da je (tudi) bolj tako-tako... čutit se ga da pa fajn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Danes imam T. Venero v trigonu z Venero, hm, lepo... Včeraj sem pa imel T. Sonce v kvadratu z MC-jem in nisem bil najbolj zadovoljen v službi :o|o: .....lepo soboto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Jst mam pa dons premico z pojstlo v tranzitu z in trikotniku z 14. hišo, v podredju ob 12*00 z mamo na južni Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Danes je bilo pestro. :o|o: Cel dan sem ze v depri. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Danes je bilo pestro. :o|o: Cel dan sem ze v depri. To pa je pripisati tudi vplivu crkajoče lune, včeraj je pač vpliv bil močnejši, danes še s saturnom v konjukciji, nič kaj optimistično, povrhu pa luna še v kvadraturi s celim stelijem v vagi. Tvojih planetov sploh nisva gledali, je že tko tak dren. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Luna v Raku me je tokrat precej izcrpala. Pa planetki v Tehtnici tudi, seveda. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 zlo mi ustreza tale Luna v Raku, vse preveč nežnosti je, mmmm dobim skor Vse, pa še izjave spodobne Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Me veseli Budala, da ti je tale luna pasala, men na žalost ne, mi je prinesla danes že navsezgodaj glavobol, normalno luna v konjukciji s saturnom 90 na mojega marsa v ovnu. kaj bi pa lahko pričakovala drugega kot glavobol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 men tud tale luna v raku ne paše... sploh ne, točno vem kdaj pride v rak.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 mi je prinesla danes že navsezgodaj glavobol, normalno luna v konjukciji s saturnom 90 na mojega marsa v ovnu. kaj bi pa lahko pričakovala drugega kot glavobol.hm... ko je že govora o marsu in saturnu Od nedelje me že muči zobobol, pa skušam odkriti, kako in kje naj bi se to videlo.Je morda "kriva" naslednja kombinacija?Mars (kot vladar 6. hiše) je v nedeljo tvoril eksaktno opozicijo na Saturna v Ovnu.Zakaj ravno letos? - Progresirana luna je v 8. hiši, s katere tvori kvadrat na Saturna. Ko mi je par tednov nazaj Mars kot vladar 06. povozil n. Plutona (ki tvori opozicijo z Merkurjem, Merkur vlada 8. hiši) in s tem oponiral tudi Merkurja (dihalne poti), sem staknila prav neprijeten prehlad, ki se še kar napreje vleče. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 hojla,že nekaj časa me muči vprašanja kako dolgo traja vpliv konjunkcij - npr danes je luna konj. saturn. A to traja do naslednje konjunkcije al samo danes?A kdo ve? Lep dan! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 kako dolgo traja vpliv konjunkcij - npr danes je luna konj. saturn.Par ur, ko govorimo o tranzitu. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Od nedelje me že muči zobobol, pa skušam odkriti, kako in kje naj bi se to videlo.Je morda "kriva" naslednja kombinacija?Mars (kot vladar 6. hiše) je v nedeljo tvoril eksaktno opozicijo na Saturna v Ovnu.Zakaj ravno letos? - Progresirana luna je v 8. hiši, s katere tvori kvadrat na Saturna. Skoraj gotovo ( mars na saturna- zobje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Nisem cisto prepricana, da deluje samo tranzit Mars/ Saturn na zobe...jaz imam obe poziciji ugodni, pa me ze cel teden boli zob. Po moje deluje tranit Marsa in Saturna takrat, ko se odpravis zobe popravljat; Mars - vroce, Saturn - hladno, zob = brusenje, bzzzzz Jooj, kako sovrazim ta zvok!!! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Uživajte danes ob posebnem položaju zvezd - PENTAGRAMU (ki menda simbolizira energijo Magdalene in povečuje senzbilnost) 28. oktobra bomo imeli priložnost doživeti še en tak pentagram (če sem prav prebrala, je bil zadnji tak položaj pred 2500 leti) enjoy Hudiča! Po 2500 letih, pa genau na moj RD. (Pa še en mrk je tega dne, kolikor se meni od daleč sanja... ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Zanima me, kako ste, če ste, preživeli tranzit neptuna preko natalne lune? A je to čist zblojen čas, fino bi blo, če kdo naniza svoje občutke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Lunca ojla, zakaj bi bil ,ta čas,zablojen? Pač aspekt kaže,da živi človek,v nekakšni negotovostisaj so čustvena dogajanja dokaj nenavadna,polna razočaranj.Saj veš..občutljiva,čustvena Luna in iluzij poln planet Neptun.Dokaj nenavadna kombincija. Kakorkoli iz vsakega aspekta odidemo zrelejši in močnejši predvsem pa za ,nove izkušnje,modrejši. Konjunkcije imajo dokaj močan vpliv na človekov karakter oz.značaj. Pri temle tranzitu je treba malce popaziti na infekcije.No ja , sedaj je itak čas,infekcij. Vem,da želiš informacijo iz prve roke ...pa kot,da si tole spregledala Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Vem,da želiš informacijo iz prve roke ...pa kot,da si tole spregledala Hvala, več ljudi več ve, zato si želim interpretacij od več lunatikov, mogoče so med njimi tudi taki, ki so tak tranzit že dali skoz. Če nekdo pozna samo pojme luna-čustva, neptun-razočaranja, zablode, potem mogoče avtomatično pomisli samo na to, da bo razočaran, tega pa ljudje ne maramo, zato hočemo slišat mogoče še kakšne medvrstice, ki nas malo "potroštajo." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kaj lahko človek pričakuje od gneče v 12. hiši.? Namreč ravnokar sem opazil, da se mi po 12. hiši sprehaja jupiter, pa mars, pa merkur, pa sonce...... vse v tehtnici.....? s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LARYS 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 POZDRAVLJENI PRVIČ SE VKLJUČUJEM V DEBATO,SAJ SEM SE KOMAJ REGISTRIRAL.MORAM POVEDATI,DA SE Z ASTROLOGIJO UKVARJAM ZA HOBI ŽE 15 LET.ZANIMA ME KAKŠEN ORBIT UPORABLJATE ZA TRANZITE IN PO KATERIH SKRIPTAH SI TOLMAČITE PREHODE.PO MOJIH IZKUŠNJAH,SEM NAJVEČ PRAVILNIH PROGNOZ IMEL PO REVOLUCIJI SONCA ALI LUNE.PA TUDI PREHODI SOLARNIH PLANETOV NISO KAR TAKO.LEP POZDRAV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Vem,da želiš informacijo iz prve roke ...pa kot,da si tole spregledala Hvala, več ljudi več ve, zato si želim interpretacij od več lunatikov, mogoče so med njimi tudi taki, ki so tak tranzit že dali skoz. Če nekdo pozna samo pojme luna-čustva, neptun-razočaranja, zablode, potem mogoče avtomatično pomisli samo na to, da bo razočaran, tega pa ljudje ne maramo, zato hočemo slišat mogoče še kakšne medvrstice, ki nas malo "potroštajo." ej Lunca pozdravljena, bistvo tega aspekta je razočaranje.Kaj k temu pripelje bodo povedali drugi. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Venera / Pluton danes. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Venera / Pluton danes. Oona ojla, če sem prav razumela ti Venera tranzitira Pluton...Če je to to potem bo itak vpliva tranzita kmalu konec ... malce ljubosumja ne škoduje Imam pa občutek,morda me vara,da si se zadnje dni,zaprla vase.Na obzorju kakšen močnejši(hujši) tranzit? Lep pozdrav in miren dan želim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 bistvo tega aspekta je razočaranje.Kaj k temu pripelje bodo povedali drugi. V kakšnem smislu se bo to odražalo pri meni izveste s prve roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.