Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

xrolleyesx Zanima me, kako ste, če ste, preživeli tranzit neptuna preko natalne lune? A je to čist zblojen čas, fino bi blo, če kdo naniza svoje občutke.

... ima to na descendentu... mislila je, da je noseča, a ni bila,

nato se je razšla s partnerjem, o tem je razmišljala že dalj časa, a sedaj je čez noč prišla do spoznanja, da je "dost"

Občutljiv čas...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Aha, ti si me enkrat spraševala, kako mi je šel Uran čez Luno. No, v tistem času leta 1992, je obenem še Neptun delal gužvo na moji Luni. Bilo je tako, da sem po enem prepiru se razšla z bivšim fantom. Nov (sedanji mož) se je isti čas prikazal in nato do konca leta 1992 (pol leta) govoričil, da sva le prijatelja (meni pa se je mešalo, ker nisem vedela pri čem sem-*Vage vagaste x:o)x ). Potem se je zaljubil mimo grede še en Škorpijon vame in takoj hotel, da sva par in pokleknil predme!! To je (sedanji mož videl) in takoj zaropotal, da sem njegova. In tako sem še zdaj... x:Ix

Neptun in Uran sta delala ene čustvene dvome.

...se pa moraš tudi vsepovsod zraven "štulit" ...

"štulit", kaka lušna, naša štajerska :palec: x:)x x:Dx

Ej, daj no... Če ti Saturn vse to dela, imaš cajt, ko znaš gledati bolj realno na situacijo, zamisli, da bi bil Neptun, nikakor ne bi bil na realnih tleh. Obenem pa ni prijetno, ker se čutiš pod kakšnim bremenom, ne vem, ali dela ali vseh dolgoročnih življenjskih planov na primer...

Neptun delal gužvo na moji Luni. Bilo je tako, da sem po enem prepiru se razšla z bivšim fantom. Nov (sedanji mož) se je isti čas prikazal in nato do konca leta 92 (pol leta) govoričil, da sva le prijatelja (meni pa se je mešalo, ker nisem vedela pri čem sem-*Vage vagaste ). Potem se je zaljubil mimo grede še en Škorpijon vame in takoj hotel, da sva par in pokleknil predme!! To je (sedanji mož videl) in takoj zaropotal, da sem njegova. In tako sem še zdaj...

Neptun in Uran sta delala ene čustvene dvome.

x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Venera / Pluton danes. xrolleyesx  x8Dx  :8):  :vragec:

Oona ojla,

če sem prav razumela ti Venera tranzitira Pluton...Če je to to potem bo itak vpliva tranzita kmalu konec ... malce ljubosumja ne škoduje x:Dx

Imam pa občutek,morda me vara,da si se zadnje dni,zaprla vase.Na obzorju kakšen močnejši(hujši) tranzit?

Lep pozdrav in miren dan želim :palec:

Venera / Pluton x:Xx Nic ljubosumja, v natalu imam lep aspekt ... prej kaksna fatalna privlacnost . x:Ix

Zaprla vase? Malo sem se posvetila drugim stvarem, x8Dx sem pa vmes razmisljala, kako si nekateri razlagajo moje poste. :xx!: Hujsi aspekti so, mislim vsaj mimo... x;)x

Ti pa razturas z Jupitrom v svojem znamenju , kaj! :palec:

Dum spiro, spero.

Ti pa razturas z Jupitrom v svojem znamenju , kaj!  :palec:

šele ugotavljam kako in kaj z temle Jupitrom.Mu ne zaupam preveč.

Danes mi je delal ekspanzijo v moji denarnici,v negativnem smislu :xx!:

Bo pa zato omara bolj polna x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

x!: , pa še Luna za par ur na Neptunu, zdržal sem, nisem pa bil podoben še sam sebi ne :xx!: , glavno, da je za menoj, gremo novim izzivom na sproti x;)x  :palec: [/color]

aha poznam...enako ,pred kratkim,pri meni.Kar zjokala bi se od nesreče in nerazumevanja .

Je že bolje.Hvalabogu,da je tale lunca hitra.

lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...