č.v.e.k.a 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 bistvo tega aspekta je razočaranje.Kaj k temu pripelje bodo povedali drugi. V kakšnem smislu se bo to odražalo pri meni izveste s prve roke. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Zanima me, kako ste, če ste, preživeli tranzit neptuna preko natalne lune? A je to čist zblojen čas, fino bi blo, če kdo naniza svoje občutke.... ima to na descendentu... mislila je, da je noseča, a ni bila,nato se je razšla s partnerjem, o tem je razmišljala že dalj časa, a sedaj je čez noč prišla do spoznanja, da je "dost" Občutljiv čas... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Aha, ti si me enkrat spraševala, kako mi je šel Uran čez Luno. No, v tistem času leta 1992, je obenem še Neptun delal gužvo na moji Luni. Bilo je tako, da sem po enem prepiru se razšla z bivšim fantom. Nov (sedanji mož) se je isti čas prikazal in nato do konca leta 1992 (pol leta) govoričil, da sva le prijatelja (meni pa se je mešalo, ker nisem vedela pri čem sem-*Vage vagaste ). Potem se je zaljubil mimo grede še en Škorpijon vame in takoj hotel, da sva par in pokleknil predme!! To je (sedanji mož videl) in takoj zaropotal, da sem njegova. In tako sem še zdaj... Neptun in Uran sta delala ene čustvene dvome. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kako čutim tranzite: ....od danes (1,5 orbisa) pod t.Saturn 180 Saturn, iz 4.hiše v 10.hišo ; .....SAturn 120 Sonce ;.....Merkur 180 Venera :o|o: ;.....Merkur 90 Saturn :o|o: . Ti Saturn se pa moraš tudi vsepovsod zraven "štulit" :o|o: , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 a veš kaki dolgčas bi bil brez njega.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Nimam rad dolgočasja, ampak tale aTa Saturn te zna dost ohladiti, me je že v noge začel zebsti :o|o: , sem pa pripravljen na izzive... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ...se pa moraš tudi vsepovsod zraven "štulit" ... "štulit", kaka lušna, naša štajerska Ej, daj no... Če ti Saturn vse to dela, imaš cajt, ko znaš gledati bolj realno na situacijo, zamisli, da bi bil Neptun, nikakor ne bi bil na realnih tleh. Obenem pa ni prijetno, ker se čutiš pod kakšnim bremenom, ne vem, ali dela ali vseh dolgoročnih življenjskih planov na primer... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Hvala Stankaaa Štuljenje je menda res naša beseda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Neptun delal gužvo na moji Luni. Bilo je tako, da sem po enem prepiru se razšla z bivšim fantom. Nov (sedanji mož) se je isti čas prikazal in nato do konca leta 92 (pol leta) govoričil, da sva le prijatelja (meni pa se je mešalo, ker nisem vedela pri čem sem-*Vage vagaste ). Potem se je zaljubil mimo grede še en Škorpijon vame in takoj hotel, da sva par in pokleknil predme!! To je (sedanji mož videl) in takoj zaropotal, da sem njegova. In tako sem še zdaj... Neptun in Uran sta delala ene čustvene dvome. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Venera / Pluton danes. Oona ojla, če sem prav razumela ti Venera tranzitira Pluton...Če je to to potem bo itak vpliva tranzita kmalu konec ... malce ljubosumja ne škoduje Imam pa občutek,morda me vara,da si se zadnje dni,zaprla vase.Na obzorju kakšen močnejši(hujši) tranzit? Lep pozdrav in miren dan želim Venera / Pluton Nic ljubosumja, v natalu imam lep aspekt ... prej kaksna fatalna privlacnost . Zaprla vase? Malo sem se posvetila drugim stvarem, sem pa vmes razmisljala, kako si nekateri razlagajo moje poste. :xx!: Hujsi aspekti so, mislim vsaj mimo... Ti pa razturas z Jupitrom v svojem znamenju , kaj! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ti pa razturas z Jupitrom v svojem znamenju , kaj! šele ugotavljam kako in kaj z temle Jupitrom.Mu ne zaupam preveč.Danes mi je delal ekspanzijo v moji denarnici,v negativnem smislu :xx!: Bo pa zato omara bolj polna Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 men se bo pa kmalu tr. merkur vsedel na uran ter na asc , zanimivo je pa to, da mi tr uran že sedi na natalnem merkurju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 To je sicer res, sam pozabljaš pa...da imaš istočasno Mars in Sonce v dvanajsti... Hja, za nas sco v asc ni lahko zadnje čase... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hja, za nas sco v asc ni lahko zadnje čase... Astrazato pa bomo mi k smo dobr volj in lev :o|o: , poizkušali poskrbeti, da ti bo lažje in da boš čim prej boljše volje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Bobnar...a si pričakoval kaj drugega trudi.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Danes mi je delal ekspanzijo v moji denarnici,v negativnem smislu :xx!: Bo pa zato omara bolj polna Ja Čveka, je pa ekspanzija v omari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 u jebemti, ti si tut škorpija pa to te kap...kje se jaz spotaknem, tam je škorpija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 se bi splačalo tranzit Venere čez asc izkoristit za kako akcijo, hmmmne, ne dam las zdajle... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Sedaj sem preveril kateri tranzit mi je delal zgago danes zjutraj, pa to je bil Merkur v opoziciji z Venero :xx!: , pa še Luna za par ur na Neptunu, zdržal sem, nisem pa bil podoben še sam sebi ne :xx!: , glavno, da je za menoj, gremo novim izzivom na sproti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 x!: , pa še Luna za par ur na Neptunu, zdržal sem, nisem pa bil podoben še sam sebi ne :xx!: , glavno, da je za menoj, gremo novim izzivom na sproti [/color]aha poznam...enako ,pred kratkim,pri meni.Kar zjokala bi se od nesreče in nerazumevanja .Je že bolje.Hvalabogu,da je tale lunca hitra. lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 No vidiš, saj eden, da razume, da ne mislijo, da sem si izmislil, ma res smotan tranzit :xx!: ...lep večer Čveka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 hvala enako Boris.Jaz ga bom popolnoma neptunovsko preživela Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 A res, kaj boš tolk sanjala Daj poglej svoj podpis, zamenjaj stran, ker tale je mrknila trenutno, čeprav je tudi meni bil všeč angelček! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 neee ... na en koncert grem Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 To ti pa res privoščim, da še posebno uživaš , kako se to vidi v tvoji karti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.