lunca 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 pa še Luna za par ur na Neptunu, zdržal sem, nisem pa bil podoben še sam sebi ne :xx!: , Joj Boris, a si predstavljaš kakšno bom pa jaz, ko mi bo neptun sedel na luni ne nekaj ur, ampak kar cca več kot leto dni? :xx!: A bom podobna sama sebi a ne, bodo ugotavljali drugi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ojla Lunca! Nikar ne skrbi, bomo stali ob strani, da lažje prebrodiš ...lepo soboto, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Hvala Boris, vesela sem, da ste blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Seveda smo Lunca , saj vsak kdaj potrebuje nasvet, vzpodbudno besedo, družbo, ipd., če ti bo pa lažje, če se moraš nad katerim znesti bom pa tudi to pretrpel ....lepo soboto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 No, kar radovedna sem, kaj mi tokrat pripravlja konjunkcija Sonca tranzitno na Uranu, imam en smešni spomin na preteklo konj., seveda je bil nepričakovana reakcija, hitra, nenadna kakor eksplozija... zdaj, ko gledam nazaj-predvsem smešna. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 No, kar radovedna sem, kaj mi tokrat pripravlja konjunkcija Sonca tranzitno na Uranu, imam en smešni spomin na preteklo konj., seveda je bil nepričakovana reakcija, hitra, nenadna kakor eksplozija... zdaj, ko gledam nazaj-predvsem smešna. Tkole na blitz: načrti,katere si osnovala, se ti znajo pokvariti,možnost konfliktnih situacij in zaradi, možnih ,incidentov pazi kaj počneš. Skratka..bolj slabo kot dobro pa vendar če poznaš uranovske energije te niti ne more presenetiti. Lep pozdrav PS:jajaja ko gledaš nazaj Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ne, saj vem, nima smisla v takem dnevu nekaj velikega planirat, le prepustit se, da recimo spakiraš v 5 minutah in greš na avion za Črno goro... ali sred službe greš na kavo ven... ali razbiješ kako posodo... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Jaz pa mam Venero na MC-ju. Kaj lepega to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Danes kvadrat med Soncem in Saturnom. Jooj, tole me je pa cist unicilo... :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 :xx!: Mene uničuje kvadrat saturna na moj natalni mars, tranzitni mars skoraj na neptunu, joj, kok sem brez moči in volje, pa glavobol je precej prisoten. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 >TOLE Z DELOM, A KAKŠNE SPET SPLETKE IN PODTIKANJA, PA SCENE NEPRIVOSCJIVE?A SE > > TO ZGODI >VECKRAT, SJ NEPTUN JE HITER PLANET AL ..Ja. kadar je kvadriran neptun v 3 hiši, tvoja okolica z uranom v 6 hiši, tko kot je zdej pri tebi, res bod mal bl pozorn na kakšna podtikanja ali sranja izza scene....se dogaja, ja....že v mladosti je blo tega ogromn, sam nism znau to rešit,sm raje bežau, zdeJ to razumem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 >TOLE Z DELOM, A KAKŠNE SPET SPLETKE IN PODTIKANJA, PA SCENE NEPRIVOSCJIVE?A SE > > TO ZGODI >VECKRAT, SJ NEPTUN JE HITER PLANET AL .. Ne,ne neptun je pa zlo počasen planet, kar enih 14 let v enem znamenju pol pa kar računaj, kolk časa ti lahko drži kakšen aspekt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Meni pa v 12. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ne,ne neptun je pa zlo počasen planet, kar enih 14 let v enem znamenju pol pa kar računaj, kolk časa ti lahko drži kakšen aspekt. ja veliko časa gre,zato je potrebna drzna volja in vztrajanje!Pluton je počasen planet in ob tem počasnem njegovem transportu, se preobražamo po terminih sezone Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Danes pa pestro Sonce-trikot-Merkur....neke rezultatina vidiku Sonce-opozicija-Venera....pomanjkanje življenjskega veselja :o|o: Sonce-kvadrat-Saturn......napori, depresije, izgube, odpovedovanja,ovire... :xx!: Merkur-trikot-Mars....varnost in prepričanost v potezah Mars-kvadrat-Mesec....pazim na poškodbe, nesoglasje z ženskami :o|o: Saturn-trikot-Sonce.....hrabre odločitve, moč, zmaga, zadovoljstvo , apetit se povečuje, sa to pa še itak, ker mi je Jupiter v 6.hiši Saturn-opozicija-Saturn....revizija načrtov in idej Nekaj dobrega in slabega, mi je lažje ko sem se spovedal, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Boris dajem odvezo Sem pa zato sama v večjem šitu. Jupiter mi dela opozicijo na 1.hišo(Ovna )in evo od bolečine me kar peče glava,vse v ustih me peče,lasje mi kar skup padajo :xx!: bo bolš Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Č.v.e.k.a, hvala......drži se, saj če veš, da mine, je mnogo lažje zdržati ....lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Js nč ne štekam... sam zato verjetno tud nimam takih problemov... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Boljše, da se prej zaveš in začneš "štekati" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Sonce-opozicija-Venera....pomanjkanje življenjskega veselja :o|o: Sonce-kvadrat-Saturn......napori, depresije, izgube, odpovedovanja,ovire... :xx!:Jaz pa zdaj vem, zakaj včeraj sploh nisem bila jaz.... Danes je pa čisto druga pesem Pozdravček vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ojla Sanjalka! Tule moram pripomniti, da sem imel izključno svoje tranzite pri objavi v mislih, ki me pa še delno držijo :xx!: ....lep dan in vikend tebi, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Venera konj. Asc - hm sem mislila da bo kaj ljubezenskega na sporedu, pa ni, razen da mi je nekaj strank reklo da mi ne morejo reči ne ter sem nardila kar nekaj posla, več kot cel teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Tole pa moram pkomentirati, čeprav mi ni v ponos.....že skoraj tri ure se zelo trudim, da bi kaj napisal bilo kje, pa imam kot zvezane roke, enostavno sem v takšnem krču, da še sploh ne vem, če sem bil kdaj, to mora biti vmes "zapremzan" merkur :xx!: :xx!: Danes imam sam tele tranzite: Mars Opposition Moon exact at 11:34 :xx!: Mercury Conjunction Neptune, exact at 23:16 :xx!: Sun Opposition Venus, exact at 02:46 :xx!: Sun Trine Mercury, exact at 23:59 ..edino tule je rešitev Moon Opposition Uranus, exact at 18:01 :xx!: Moon Sextile Moon, exact at 08:34 ....že bilo :o|o: ...že bilo :o|o: lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 revček, rabiš pobož... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Hvala Selene , ampak resno tole, saj ne skrbim, ker bo prej ali slej minilo, je pa smotan občutek :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.