Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

pa še Luna za par ur na Neptunu, zdržal sem, nisem pa bil podoben še sam sebi ne :xx!: ,

xrolleyesx Joj Boris, a si predstavljaš kakšno bom pa jaz, ko mi bo neptun sedel na luni ne nekaj ur, ampak kar cca več kot leto dni? :xx!: A bom podobna sama sebi a ne, bodo ugotavljali drugi.

Deli na socialnih omrežjih

No, kar radovedna sem, kaj mi tokrat pripravlja konjunkcija Sonca tranzitno na Uranu, imam en smešni spomin na preteklo konj., seveda je bil nepričakovana reakcija, hitra, nenadna kakor eksplozija... zdaj, ko gledam nazaj-predvsem smešna.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

No, kar radovedna sem, kaj mi tokrat pripravlja konjunkcija Sonca tranzitno na Uranu, imam en smešni spomin na preteklo konj., seveda je bil nepričakovana reakcija, hitra, nenadna kakor eksplozija... zdaj, ko gledam nazaj-predvsem smešna.

Tkole na blitz:

načrti,katere si osnovala, se ti znajo pokvariti,možnost konfliktnih situacij in zaradi, možnih ,incidentov pazi kaj počneš.

Skratka..bolj slabo kot dobro pa vendar če poznaš uranovske energije te niti ne more presenetiti.

Lep pozdrav :palec:

PS:jajaja ko gledaš nazaj x:Dx x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

ne, saj vem, nima smisla v takem dnevu nekaj velikega planirat, le prepustit se, da recimo spakiraš v 5 minutah in greš na avion za Črno goro... ali sred službe greš na kavo ven... ali razbiješ kako posodo...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

>TOLE Z DELOM, A KAKŠNE SPET SPLETKE IN PODTIKANJA, PA SCENE NEPRIVOSCJIVE?A SE > > TO ZGODI >VECKRAT, SJ NEPTUN JE HITER PLANET AL ..

Ja. kadar je kvadriran neptun v 3 hiši, tvoja okolica z uranom v 6 hiši, tko kot je zdej pri tebi, res bod mal bl pozorn na kakšna podtikanja ali sranja izza scene.

...se dogaja, ja....že v mladosti je blo tega ogromn, sam nism znau to rešit,sm raje bežau, zdeJ to razumem :sori:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

>TOLE Z DELOM, A KAKŠNE SPET SPLETKE IN PODTIKANJA, PA SCENE NEPRIVOSCJIVE?A SE > > TO ZGODI >VECKRAT, SJ NEPTUN JE HITER PLANET AL ..

xrolleyesx Ne,ne neptun je pa zlo počasen planet, kar enih 14 let v enem znamenju pol pa kar računaj, kolk časa ti lahko drži kakšen aspekt.

Ne,ne neptun je pa zlo počasen planet, kar enih 14 let v enem znamenju pol pa kar računaj, kolk časa ti lahko drži kakšen aspekt.
ja veliko časa gre,zato je potrebna drzna volja in vztrajanje!Pluton je počasen planet in ob tem počasnem njegovem transportu, se preobražamo po terminih sezone x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Danes pa pestro :eek:

Sonce-trikot-Merkur....neke rezultatina vidiku :inocent:

Sonce-opozicija-Venera....pomanjkanje življenjskega veselja :o|o:

Sonce-kvadrat-Saturn......napori, depresije, izgube, odpovedovanja,ovire... :xx!:

Merkur-trikot-Mars....varnost in prepričanost v potezah x^x

Mars-kvadrat-Mesec....pazim na poškodbe, nesoglasje z ženskami :inocent: x:Ix :o|o: :C:

Saturn-trikot-Sonce.....hrabre odločitve, moč, zmaga, zadovoljstvo x^x x^x , apetit se povečuje, sa to pa še itak, ker mi je Jupiter v 6.hiši :eek:

Saturn-opozicija-Saturn....revizija načrtov in idej :eek:

Nekaj dobrega in slabega, mi je lažje ko sem se spovedal, lp, B. x;)x

Boris :palec: dajem odvezo x:Dx

Sem pa zato sama v večjem šitu. Jupiter mi dela opozicijo na 1.hišo(Ovna )in evo od bolečine me kar peče glava,vse v ustih me peče,lasje mi kar skup padajo :xx!: bo bolš x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Sonce-opozicija-Venera....pomanjkanje življenjskega veselja :o|o:

Sonce-kvadrat-Saturn......napori, depresije, izgube, odpovedovanja,ovire... :xx!:

Jaz pa zdaj vem, zakaj včeraj sploh nisem bila jaz.... :palec:

Danes x:Dx je pa čisto druga pesem x:Dx x:o)x

Pozdravček vsem. xsrcx

Tole pa moram pkomentirati, čeprav mi ni v ponos.....že skoraj tri ure se zelo trudim, da bi kaj napisal bilo kje, pa imam kot zvezane roke, enostavno sem v takšnem krču, da še sploh ne vem, če sem bil kdaj, to mora biti vmes "zapremzan" merkur :xx!: :xx!:

Danes imam sam tele tranzite:

Mars Opposition Moon exact at 11:34 :xx!:

Mercury Conjunction Neptune, exact at 23:16 :xx!:

Sun Opposition Venus, exact at 02:46 :xx!:

Sun Trine Mercury, exact at 23:59 x:)x ..edino tule je rešitev x^x

Moon Opposition Uranus, exact at 18:01 :xx!:

Moon Sextile Moon, exact at 08:34 x:)x ....že bilo :o|o: ...že bilo :o|o:

lp, B. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...