Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Tole pa moram pkomentirati, čeprav mi ni v ponos.....že skoraj tri ure se zelo trudim, da bi kaj napisal bilo kje, pa imam kot zvezane roke, enostavno sem v takšnem krču, da še sploh ne vem, če sem bil kdaj, to mora biti vmes "zapremzan" merkur :xx!:  :xx!:

Danes imam sam tele tranzite:

Mars Opposition Moon exact at 11:34 :xx!:

Mercury Conjunction Neptune, exact at 23:16 :xx!:

Sun Opposition Venus, exact at 02:46  :xx!:

Sun Trine Mercury, exact at 23:59  x:)x ..edino tule je rešitev x^x

Moon Opposition Uranus, exact at 18:01 :xx!:

Moon Sextile Moon, exact at 08:34  x:)x ....že bilo :o|o: ...že bilo  :o|o:

lp, B. x;)x

ojej Boris...mal hudo tole kar opisuješ kot ,današnje razpoloženje. :xx!:

Mars opozicija Luna ...mal si razdražljiv kaj?

Mars konj.Neptun ...ej zgubljaš energijo pa sedaj že itak čas za spanje . Skoraj x:Dx

Jutri pa poskrbi,da ti energija ne uide navsezgodaj. To je tudi aspekt kjer malce popazi,da se

pod tušem ali v banji,ne utopiš...lahko tudi kaj drugega povezanega z vodo. x:Dx

Sonce v opoziciji z Venero?Ojej pa ravno tebi se mora dogodit tak aspekt :o|o:

Nič hudega,bo kmalu bolje..drugače pa kaže na precejšno čustveno nestabilnost kar gotovo sam občutiš.

Luna sekstil z Luno zopet povečana čustvena občutljivost.Ah nič...počakaj na jutri,da vse tole,razen tistega,malce bolj počasnega Marsa,mine.

Boš ti to zmogel,v to sem prepričana-

:palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Hvala za komentar Č.v.e.k.a x:)x

ojej Boris...mal hudo tole kar opisuješ kot ,današnje razpoloženje. .....smotan je res :xx!: , saj že pojenjuje, dopoldan O.K.

Mars opozicija Luna ...mal si razdražljiv kaj?...pa sem res, se ne smem pustiti še bol :inocent: :o|o:

Mars konj.Neptun ...ej zgubljaš energijo pa sedaj že itak čas za spanje . Skoraj ...kaj me že spat naganjaš :C: x:Dx Jutri pa poskrbi,da ti energija ne uide navsezgodaj.........hvala, potem pa ne smem prezgodaj na net :eek:

To je tudi aspekt kjer malce popazi,da se

pod tušem ali v banji,ne utopiš...lahko tudi kaj drugega povezanega z vodo.......tole je res, ampak se bo treba umiti, čeprav sem bil že parkrat moker in dvakrat stuširan x^x xDDx

Sonce v opoziciji z Venero?Ojej pa ravno tebi se mora dogodit tak aspekt ....ni fer res, se kontroliram in piham, saj sonce hitro napreduje k sreči x^x xsrcx Nič hudega,bo kmalu bolje..drugače pa kaže na precejšno čustveno nestabilnost kar gotovo sam občutiš.

Luna sekstil z Luno zopet povečana čustvena občutljivost.Ah nič...počakaj na jutri,da vse tole,razen tistega,malce bolj počasnega Marsa,mine.

....vse se je nekaj nabralo, ampak jutri je nov dan x^x , danes bom pa šel s kurami spat x:Dx x;)x

Lp, B. x;)x :palec:

Mars kvadrat Merkur ... pa ista progresija.... :8):  x:)x

a ti to o tranzitu al kako?

Mars akcija,Merkur mental..kvadrat učenje.. x:Dx x:Dx

bi rekla,da tranzit kaže na razdražljivost samo malo drugačno kot pri Borisu ...tukaj gre za časovno navzkrižje oz.ni časa za nič...tudi če je in ravno zarad tega človek lahko pride v kakšno stisko.

LP :palec:

Ja, tranzit je danes... progresija pa drzi celo leto in se izpolnjuje ob enakemu tranzitu... sem skoraj spet placala kazen za  xrolleyesx  nepravilno parkiranje...  :vragec:

evo sem malo pred temle,tvojim,postom dopolnila svojo repliko.Preberi si x:Dx :palec:

Boris pozabila sem dodat,da hiše moraš sam pogledat pa še malo na aspekte v natalki poškili boš takoj vedel kam pes taco moli. :palec:

Kužka nimam xDDx ...po hišah v oklepajih pa zgleda takole :eek: :

Mars(6) Opposition Moon(12)

Mercury(7) Conjunction Neptune(7),

Sun(7) Opposition Venus(1),

Sun(7) Trine Mercury(12),

Moon(11) Opposition Uranus(5),

Moon(11) Sextile Moon(12),

Sedajle vidim kako je obremenjena partnerska hiša, pa tista hiša v kateri imaš rad mir(12), potem pa itak ni nič čudnega, če porabim za pošiljanje SMS 5 minut (normalno 20 sekund!), pa ga vmes trikrat zbrišem, pa še na koncu niti ne pošljem, res se ne poznam takšnega :xx!: , same pismene napake, moram vse trikrat pregledati, pa še vedno spregledam, danes sem izgleda poskusni zajček x:Dx :xx!:

Sedajle vidim kako je obremenjena partnerska hiša, pa tista hiša v kateri imaš rad mir(12), potem pa itak ni nič čudnega, če porabim za pošiljanje SMS 5 minut (normalno 20 sekund!), pa ga vmes trikrat zbrišem, pa še na koncu niti ne pošljem, res se ne poznam takšnega :xx!: , same pismene napake, moram vse trikrat pregledati, pa še vedno spregledam, danes sem izgleda poskusni zajček x:Dx  :xx!:

bo držalo,Boris. :palec:

Tole je bilo danes zjutraj, bravo astrologija....ko mi dela moj vladar opozicijo s ASC. pa bi se bilo res najboljše nekam skriti :xx!:  xDDx

Mars Opposition Ascendant exact at 07:12  :xx!:  :xx!:  :o|o:

activity period from 23 October 2004 to 26 October 2004.

Je bilo hudo? x8Dx x;)x :palec:

Dum spiro, spero.

Sicer bi lahko rekla, da se glede astrologije še ubadam s poštevanko, ampak vseeno... zdi se mi, da temle hitrim dnevnim tranzitom (predvsem Luninim) ni vredno posvečati prevelike pozornosti, ker itak minejo, še preden se pošteno zaveš, kaj se dogaja... razen morda v primeru, ko aktivirajo kakšen dolgoročnejši aspekt.

Drugače pa pri meni na meniju: Saturn opp. Venera... jutri ekzaktno - prvič :( (in stric Saturn ne bo izpustil moje Venere do sredine naslednjega leta xrolleyesx )

Glede na to, da bo Saturn delal looping po moji 8. hiši, bi to lahko pomenilo izgubo... finančno, osebno (partnerstvo) x?x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...