č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Tole pa moram pkomentirati, čeprav mi ni v ponos.....že skoraj tri ure se zelo trudim, da bi kaj napisal bilo kje, pa imam kot zvezane roke, enostavno sem v takšnem krču, da še sploh ne vem, če sem bil kdaj, to mora biti vmes "zapremzan" merkur :xx!: :xx!: Danes imam sam tele tranzite: Mars Opposition Moon exact at 11:34 :xx!: Mercury Conjunction Neptune, exact at 23:16 :xx!: Sun Opposition Venus, exact at 02:46 :xx!: Sun Trine Mercury, exact at 23:59 ..edino tule je rešitev Moon Opposition Uranus, exact at 18:01 :xx!: Moon Sextile Moon, exact at 08:34 ....že bilo :o|o: ...že bilo :o|o: lp, B. ojej Boris...mal hudo tole kar opisuješ kot ,današnje razpoloženje. :xx!: Mars opozicija Luna ...mal si razdražljiv kaj? Mars konj.Neptun ...ej zgubljaš energijo pa sedaj že itak čas za spanje . Skoraj Jutri pa poskrbi,da ti energija ne uide navsezgodaj. To je tudi aspekt kjer malce popazi,da sepod tušem ali v banji,ne utopiš...lahko tudi kaj drugega povezanega z vodo. Sonce v opoziciji z Venero?Ojej pa ravno tebi se mora dogodit tak aspekt :o|o: Nič hudega,bo kmalu bolje..drugače pa kaže na precejšno čustveno nestabilnost kar gotovo sam občutiš. Luna sekstil z Luno zopet povečana čustvena občutljivost.Ah nič...počakaj na jutri,da vse tole,razen tistega,malce bolj počasnega Marsa,mine. Boš ti to zmogel,v to sem prepričana- Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 sej smo mu v pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Mars kvadrat Merkur ... pa ista progresija.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Boris pozabila sem dodat,da hiše moraš sam pogledat pa še malo na aspekte v natalki poškili boš takoj vedel kam pes taco moli. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Hvala za komentar Č.v.e.k.a ojej Boris...mal hudo tole kar opisuješ kot ,današnje razpoloženje. .....smotan je res :xx!: , saj že pojenjuje, dopoldan O.K.Mars opozicija Luna ...mal si razdražljiv kaj?...pa sem res, se ne smem pustiti še bol :o|o: Mars konj.Neptun ...ej zgubljaš energijo pa sedaj že itak čas za spanje . Skoraj ...kaj me že spat naganjaš Jutri pa poskrbi,da ti energija ne uide navsezgodaj.........hvala, potem pa ne smem prezgodaj na net To je tudi aspekt kjer malce popazi,da sepod tušem ali v banji,ne utopiš...lahko tudi kaj drugega povezanega z vodo.......tole je res, ampak se bo treba umiti, čeprav sem bil že parkrat moker in dvakrat stuširan Sonce v opoziciji z Venero?Ojej pa ravno tebi se mora dogodit tak aspekt ....ni fer res, se kontroliram in piham, saj sonce hitro napreduje k sreči Nič hudega,bo kmalu bolje..drugače pa kaže na precejšno čustveno nestabilnost kar gotovo sam občutiš. Luna sekstil z Luno zopet povečana čustvena občutljivost.Ah nič...počakaj na jutri,da vse tole,razen tistega,malce bolj počasnega Marsa,mine.....vse se je nekaj nabralo, ampak jutri je nov dan , danes bom pa šel s kurami spat Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 sej smo mu v pomoč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Mars kvadrat Merkur ... pa ista progresija.... a ti to o tranzitu al kako? Mars akcija,Merkur mental..kvadrat učenje.. bi rekla,da tranzit kaže na razdražljivost samo malo drugačno kot pri Borisu ...tukaj gre za časovno navzkrižje oz.ni časa za nič...tudi če je in ravno zarad tega človek lahko pride v kakšno stisko. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 , danes bom pa šel s kurami spat [/color] Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ja, tranzit je danes... progresija pa drzi celo leto in se izpolnjuje ob enakemu tranzitu... sem skoraj spet placala kazen za nepravilno parkiranje... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ja, tranzit je danes... progresija pa drzi celo leto in se izpolnjuje ob enakemu tranzitu... sem skoraj spet placala kazen za nepravilno parkiranje... evo sem malo pred temle,tvojim,postom dopolnila svojo repliko.Preberi si Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Boris pozabila sem dodat,da hiše moraš sam pogledat pa še malo na aspekte v natalki poškili boš takoj vedel kam pes taco moli. Kužka nimam ...po hišah v oklepajih pa zgleda takole :Mars(6) Opposition Moon(12) Mercury(7) Conjunction Neptune(7), Sun(7) Opposition Venus(1), Sun(7) Trine Mercury(12), Moon(11) Opposition Uranus(5), Moon(11) Sextile Moon(12), Sedajle vidim kako je obremenjena partnerska hiša, pa tista hiša v kateri imaš rad mir(12), potem pa itak ni nič čudnega, če porabim za pošiljanje SMS 5 minut (normalno 20 sekund!), pa ga vmes trikrat zbrišem, pa še na koncu niti ne pošljem, res se ne poznam takšnega :xx!: , same pismene napake, moram vse trikrat pregledati, pa še vedno spregledam, danes sem izgleda poskusni zajček :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 nepravilno parkiranje... to je to ...ni časa Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Sedajle vidim kako je obremenjena partnerska hiša, pa tista hiša v kateri imaš rad mir(12), potem pa itak ni nič čudnega, če porabim za pošiljanje SMS 5 minut (normalno 20 sekund!), pa ga vmes trikrat zbrišem, pa še na koncu niti ne pošljem, res se ne poznam takšnega :xx!: , same pismene napake, moram vse trikrat pregledati, pa še vedno spregledam, danes sem izgleda poskusni zajček :xx!: bo držalo,Boris. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 nepravilno parkiranje... to je to ...ni časa Lep pozdrav ... predrta guma ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 nepravilno parkiranje... to je to ...ni časa Lep pozdrav ... predrta guma ... Mars Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 ... predrta guma ... Zebelj .. :$$: Mam pa zdaj nove gume. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Merkur (denar) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Tole je bilo danes zjutraj, bravo astrologija....ko mi dela moj vladar opozicijo s ASC. pa bi se bilo res najboljše nekam skriti :xx!: Mars Opposition Ascendant exact at 07:12 :xx!: :xx!: :o|o: activity period from 23 October 2004 to 26 October 2004. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Tole je bilo danes zjutraj, bravo astrologija....ko mi dela moj vladar opozicijo s ASC. pa bi se bilo res najboljše nekam skriti :xx!: Mars Opposition Ascendant exact at 07:12 :xx!: :xx!: :o|o: activity period from 23 October 2004 to 26 October 2004. Je bilo hudo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Res ni prijetno, obenem pa še konjukcija en za drugim lune z luno in lune z ASC. :xx!: :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ojej Boris,sama čustva so te Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 NO vidve že razumete, ker malo bolje in globje poznata astrologijo, hvala... :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 in nekateri poizkušamo razumeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Res Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Sicer bi lahko rekla, da se glede astrologije še ubadam s poštevanko, ampak vseeno... zdi se mi, da temle hitrim dnevnim tranzitom (predvsem Luninim) ni vredno posvečati prevelike pozornosti, ker itak minejo, še preden se pošteno zaveš, kaj se dogaja... razen morda v primeru, ko aktivirajo kakšen dolgoročnejši aspekt. Drugače pa pri meni na meniju: Saturn opp. Venera... jutri ekzaktno - prvič (in stric Saturn ne bo izpustil moje Venere do sredine naslednjega leta )Glede na to, da bo Saturn delal looping po moji 8. hiši, bi to lahko pomenilo izgubo... finančno, osebno (partnerstvo) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.