č.v.e.k.a 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jupiter kvadrat Ascendent. A to kaj dobrega pomeni? komentar, prosim! Bom raje tiho...me Jupiter nonstop zeza. Drugače pa:bodi malo pozorna,da ne prideš v konfliktno situacijo v odnosih z ljudmi okoli sebe. Najbolje,da dokler tranzit ne mine,samo prikimavaš...če ti bo uspelo Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Danes pod vplivom sekstila Merkurja s Saturnom, pa niti ni tako slabo, me veseli, da se vsaj opozicja Saturna s Saturnom poslavlja, "lakše se diše", lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes pod vplivom sekstila Merkurja s Saturnom, pa niti ni tako slabo, me veseli, da se vsaj opozicja Saturna s Saturnom poslavlja, "lakše se diše", lp. čak čak čak Boris...Saturn gre,koncem meseca v retrogradost in se bo na, to pozicijo, zopet vrnil.Enkrat junija 2005.Tako,da si lahk kisikovo bombo nabaviš lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ...ne bodi ga treba :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ...za posamezen planet vem na astro.com pogledat v katerm znaku je in na koliko stopinj...... ...kje se pa pogleda s kom in kdaj je določen planet v konjukciji, poziciji...?????? Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bom raje tiho...me Jupiter nonstop zeza. Drugače pa:bodi malo pozorna,da ne prideš v konfliktno situacijo v odnosih z ljudmi okoli sebe. Najbolje,da dokler tranzit ne mine,samo prikimavaš...če ti bo uspelo Lep pozdrav tezka bo...za progresijo gre... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Selene in Boris ... komaj je včeraj nehala luna pritiskat na tranzit. saturna, že mi danes dela opozicijo na natalnega saturna... saturn gor, saturn dol, saturn sem, saturn tja... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Selene in Boris ... komaj je včeraj nehala luna pritiskat na tranzit. saturna, že mi danes dela opozicijo na natalnega saturna... saturn gor, saturn dol, saturn sem, saturn tja... ja pa ko bi bil samo Saturn Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Hvala Mateja , drugače pa danes en smotan dan, ali sem pa jaz smotan v njemu :xx!: , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 aja, a da je res smotan, nevem, ne čutm, vse uredu, hmm, čeprav mam Luno kvadrat Saturna, se pač zamotm v kako delo, pa pol vse uredu, nočem tut čutit pole sitnobe na forumu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 ja, jaz sem se tudi zamotila in sredi ekzaktnega tranzita uživala ob gledanju Shark tale in ni blo ne duha ne sluha o kakšni makaronasto deprasti volji Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Tudi sama imam kvadrat med natalnim in tranzitnim Saturnom. Rinem naprej.Kaj češ...življenje teče dalje.Samo viroza se me že dlje časaželi podrediti pa se ji ne dam .Tok...tok.....tok...ejja Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Jaz sem se zlizal za danes, pa če ti planetki tako hitro šibajo.....tole sem moral prenašati danes....sami slabi tranziti, adijo pamet :xx!: Mercury Square Mercury, Venus Square Mars,Moon Opposition Jupiter, Moon Square Venus, Lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 no, evo Boris... gremo dalje, a ne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Seveda Mateja, midva se ne dava kar tako, no pa še kdo bi se našel, lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 ja gremo dalje... življenje nam daje veliko lepega in itak se vsak trenutek učimoČveka tebi pa še enkrat hvala prav tako tudi tebi Mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Čveka tebi pa še enkrat hvala Ravno danes sem pogledala karto moje frendice,ki ima tudiPlutona na IC in ne vprašaj..ekzaktna konjukcija s Saturnom :xx!: Sem se spomnila nate. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 [Ravno danes sem pogledala karto moje frendice,ki ima tudiPlutona na IC in ne vprašaj..ekzaktna konjukcija s Saturnom :xx!: Sem se spomnila nate. upam, da je vzdržljiva nič grem v borbo današnjega dne...dobro da znam čarat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>upam, da je vzdržljiva nič grem v borbo današnjega dne...dobro da znam čarat ... Moram reč,da se prima drži.Če ne bi vedla,sploh ne bi vedla...kje ga ima Drži se in lep pozdrav! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Me nekaj zanima... V kratkem mi bo Jupiter tranzitiral MC (ca 12°) v 10.hiši,...mesec zatem pa še natalnega Plutona(ca 16°), pri Soncu (na ca 26°) pa se žal ne bo oglasil. Zanima me kakšen vpliv bo čutiti? (+) ali (-) S tem, da so vsi trije (Sonce, Pluton +MC) v trigonu z Luno... + ostali razni , z Jupitrom imam pa natalno samo eden ne prav lepi aspekt: Jupiter kvadrat Merkur. Se pravi ni v natalki nobenih aspektov med jupitrom in onimi tremi mušketirji! Kolk igra to kaj vloge? Ali to vpliva na moč/učinek tranzita? Zanima me tudi, ali tranzitni planet "povzame" aspekte, ki jih (natalni) planet tvori v natalni karti?? Se pravi, na mojem primeru: ali bo tranz. Jupiter nad MC tvoril trigon z Luno... + ostali, kot jih MC natalno?? Odgovori me zanimajo, da vidim, če v pravi smeri razmišljam. ... Pa hvala tistemu, kateremu se bo dalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Zanima me tudi, ali tranzitni planet "povzame" aspekte, ki jih (natalni) planet tvori v natalni karti?? Se pravi, na mojem primeru: ali bo tranz. Jupiter nad MC tvoril trigon z Luno... + ostali, kot jih MC natalno?? Sigurno, po moje bo to obdobje prav optimistično. Glede na to, da nekaterim prehod jupitra preko MC okrepi zenit življenje (odvisno kaj zate je zenit),nekateri si izboljšajo družbeni status, nekateri pa doživjo nekaj veselega glede na vpliv lune- mogoče materinstvo, poroko ali kaj podobnega. Na vsak način ti bo še kasneje še prehod jupitra preko sonca naredil svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Uuu lunca, tnx... Maš pa prav, da mi bo šel jupiter tud čez sonce naslednje leto. Pri mesečnih efemeridah namreč ni bilo videti stopinje, na kateri je moj sonce, pa sem pol kr zaključila, da ga jupiter najbrž ne bo srečal,... Sem pol poškilila na tiste dnevne efemeride, pa mi je bila slika kuj bolj logish Juhuhu, ... to rabim ja.. spremembe. Hehe, pa upam, da bodo ta prave ... ... Čeprav se vseen ni dobro prehitro veselit, ker bom pol lahko razočarana, če bo dejansko vse skup full drugač izpadel kot sem pričakovala ... Najboljš, da zdaj pozabim, da kaj vem oz. da bi lahko kaj pričakovala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Zadnje case jih dobr cutim. Uuuuaaaa...obcutki Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pojavljajo se tudi vprašanja o tranzitih, pa sem pomislila, da bi v tej temi opisali kako doživljamo tranzite planetov - hitrih ali počasnih. Naj so to tranziti preko naših natalnih planetov ali prehodi skozi hiše. Ali doživljamo tranzite takrat, ko so aktivni ali se jih zavemo šele kasneje, ko ugotovimo, da se je nekaj 'dogajalo z nami'? Ali jih morda sploh ne čutimo, oziroma ne zaznamo, nismo pozorni? LP. Pred nekaj meseci mi je tranzitni Saturn naredil aspekt 90 na natalni Mars v Ovnu / vladar asc v 1. hisi / in sem to cutila tako da sem obcasno bila utrujena, bolele so me misice, te sem imala probleme sa zobima, veckrat mi je ispadla plomba, napr. Ne maram Saturnove tranzite cez natalni Mars in Venero - to najbolj obcutim in so mi najbolj tezavni. Kar se ostalih planeta tice, tranzite nekad cutim, nekad ne. Recimo, mocno sem cutila tranzit Urana preko natalnog Sonca in Venere kroz veliki pretok energije, kaj je zelo dolgo trajalo, kaksnih sest meseci - lep obcutek ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 no ja...odkar meni tranzitni Saturn dela kvadrat na natalnega ,v prvi hiši, me pečejousta...od jezika do neba ...kot bi imela v ustih samo žerjavico tako,da mi en kofetek spiti pomeni velko težavo(ampak ga pijem,nč bat) Zdravniki ne najdejo vzroka in sklepam,da je to to...tale Saturn-ček.Lump nemarni ...bo itak kmalu odropotal iz Raka...ojej drugo leto na poletje :xx!: ...no ja ..bo kar bo..glavno,da lahk govorim lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.