Ksenia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Pobožek Čveka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Selen, hvala lepa.Je že bolje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Pobož zate Č.v.e.k.a, tole ni prijetno, ampak saj veš, da mine, to se ti dogaja v 1. hiši, to je glava in usta, itd. ...jaz pa sicer pod tranitom Marsa v opoziji z Venero, ki se je začel pred eno uro poslavljati in padati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Mars=vl.3.h/sorodniki čez Urana v 2.h-presenečena, prosili, če bom botra in seveda sem z veseljem sprejela, ampak res presenečena... in zdaj se lahko moja 2.h pripravi na finančni zalogaj, vendar se zelo veselim, prav ponosna bom Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Čestitke Stankaa, to se ne sme odkloniti , uporabi vilinske za pravo darilo, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Tudi tebi lep pozdravček Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mars=vl.3.h/sorodniki čez Urana v 2.h-presenečena, prosili, če bom botra in seveda sem z veseljem sprejela, ampak res presenečena... in zdaj se lahko moja 2.h pripravi na finančni zalogaj, vendar se zelo veselim, prav ponosna bom Zlo odvisno v kterem znamenju jo imaš res lepo poslanstvo! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Zdravniki ne najdejo vzroka in sklepam,da je to to...tale Saturn-ček.Lump nemarni ...bo itak kmalu odropotal iz Raka...ojej drugo leto na poletje :xx!: ...no ja ..bo kar bo..glavno,da lahk govorim Ja Čveka, kofetek na pade tko na plodna tla- želodec-saturn, važno pa je, da lahko govoriš in pišeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zdravniki ne najdejo vzroka in sklepam,da je to to...tale Saturn-ček.Lump nemarni ...bo itak kmalu odropotal iz Raka...ojej drugo leto na poletje :xx!: ...no ja ..bo kar bo..glavno,da lahk govorim Ja Čveka, kofetek na pade tko na plodna tla- želodec-saturn, važno pa je, da lahko govoriš in pišeš. to je ,popolnoma,res. Kaj bi jaz brez čvekanja in pisanja Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Smotana tale luna v škorpijonu , pa jaz z njo :xx!: ....zato pa uživajte škorpijoni in tisti, ki vam paše, vam privoščim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 no super, ne samo, da imam v tem obdobju Saturna, ki se bohoti okrog lune, ne samo da se je Pluton usidral na IC, še kvadrat na Asc je pričel tvorit. pa še drugi planeti mi nakazujejo spremembe...ampak prepričana sem, da se vmes skriva kakšen tranzit, ki prinaša nekaj lepega v tem času sicer je pa danes Luna prišla do moje Venere, Neptuna in Merkurja, tole mora biti nekaj pestrosti... a naj omenim da mi pa opozijo tvori na Saturn... majke mi, se imam fajnbom uporabila mojo priljubljeno misel - Tudi to bo minilo in si zavrtela pesem - Življenje je lepo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Danes spet en šmorn, ampak bomo zdržali kot vedno Venus Opposition Ascendant exact at 11:34 Venus in the 7th House, exact at 11:34 Moon Square Mercury, exact at 06:41 Moon Square Chiron, exact at 12:58 Moon Square Pluto, exact at 17:16 Moon in the 8th House, exact at 00:43 Moon Sextile Jupiter, exact at 07:48 Moon Trine Sun, exact at 02:42 Moon Sextile Saturn, exact at 03:12 Moon enters Sagittarius, 06:57 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 1 Moon Square Chiron, exact at 12:58 Zdravljenje čustev,ki zna pustiti posledice če je tole tranzit itak hitro tako,da hujšega ne bo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 če pustim Plutonu in Saturnu da šarita po meni in mi pripravljata presenečenje za presenečenjem, mam vseeno filing, da bi bilo najbolj da za nekaj časa zlezem pod odejo Sonce tvori konj. na moj Mars v tretji hiši, Venera se je usidrala na Uran v drugi hiši (bo kej prilivov, al ne ), Merkur tvori opozicijo s Saturnom in ne nazadnje upam, da mi prinaša srečo Jupiter v sekstilu z Merkurjem tud tretja hiška....se pa malce za nazaj igram in gledam pomembne datume ter tranzite v tistem času, očitno čsito plavam po temle življenju in se prepuščam planetom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 [, očitno čsito plavam po temle življenju in se prepuščam planetom Tako ali tako ne moremo drugega kot plavati s planeti ,aspekti ,tranziti,progresijami,solari,lunari,direkcijami...... itd.itd..... Mogoče je dobro,da si nadenemo' rokavčke' kadar so valovi previsoki in postanejo nevarni. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 hja tko sem tud mislila kaj pa čmo, življenje je lepo ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hja tko sem tud mislila kaj pa čmo, življenje je lepo ane aha samo ne pretiravat pa 'rokavčke'vseeno gor...po možnosti tudi plavutke. :xx!: No ja...sej potem pa itak samo še potapljaška oprema na vrsto pride Samo ne na kisik bombo pozabit Opažam,da vedno nekaj potrebujemo,da se prebijemo skozi razne tranzite pa aspekte Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 mah bomo kr čez škrge dihal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Malo me skrbi saturn trigon asc.Zobovje me že boli. (pa še do maja drugega leta se bo ta šmorn vlekel)Se bom za desetletje postarala ali kaj??? Ali pa sploh ne No..kakor koli..definitivno moram nekaj ukrenit okrog zobozdravnika...samo kaj..če se jih bojim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 tranzitna Luna na Marsu .Boli želodec Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>tranzitna Luna na Marsu .Boli želodec Pobož Č.v.e.k.a Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pobož Č.v.e.k.a hvala Boris Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Uf, tranzitni Mars na Plutonu.... tranzitni Pluton trigon Mars... Tranzitni Merkur na Uranu. Pa razlaga za Luno v 12. hiši... Not all that bad At this time you may be tempted to withdraw and keep your feelings secret, especially if you are at all insecure about your inner self. Perhaps you, like many people, have always felt that if others really knew you, they wouldn't like you. So you keep you entire emotional life secret. But whatever you hide from others, you will also hide from yourself. And whatever you hide from yourself can control you without your being aware of it. This is a time when your unconscious attitudes and fears can be very difficult. You need to communicate your deep inner feelings to another person, preferably someone you can trust. Probably you will not feel much like socializing now. And in fact it is a good time to be alone and face any aspect of yourself that you are reluctant to face. It is probably not really all that bad. Hmmmm... ma jz se moram it učit... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Ribica Katja v intenzivnih energijah- prav močnih, ne? Danes Merkur opoz. MC in še bliža se Plutonu, ki je že itaq kvad.ASC, malo bolj natančen revizijski pregled sem imela, kot pa sem pričakovala, hmmm, ampak vse gre, saj sem vendar pridna punca in nima kaj, da najde! Da bi bilo čisto vse prav, pa se tud ne spodobi, ne? x;x Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Uf, močno ja... ampak jaz se samo z izpitom obremenjujem... bolj kot sem na začetku mislila. Sicer pa imaš celoten LNF podpore za sabo, pa še pridna si, ma ne sme nič najt! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.