borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Danes pod vplivom najbolj telih treh tranzitov, spodnja dva tranzita sta mi za vzpodbudo, lepo soboto, B. Mars Conjunction Neptune exact at 16:59 :xx!: Venus Sextile Pluto, exact at 17:39 Moon Sextile Moon, exact at 20:58 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Psycha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 S tranziti hitrih planetov se še nisem imela časa ukvarjati, ker še počasne komaj dohajam. Se mi pa zdi zanimivo, da tradicionalno "dobri" tranziti, name ne vplivajo zmeraj pozitivno. Pri Jupitrovem povratku in prehodu Jupitra čez Asc, sem pričakovala kakšno dobro spremembo, več energije ali vsaj optimistično, dobro razpoloženje, pa se ni zgodilo nič od tega. Prej bi rekla, da me je preplavila lenobnost. Mogoče tudi zato, ker Jupiter v natalni karti ni posebej močan (sestavlja samo 2 aspekta: konjunkcijo z ASC in sekstil z Luno; ni pa nobenega napetega aspekta, ki bi mu dajal zagon).Najbolj pozitivno pa me je presenetil sicer negativen tranzit (opozicija) Saturna k Uranu (4. hiša, vladar 7. hiše), ki je sprožil nepričakovana dogajanja na področju partnerstva, ki so mi pomagala prekiniti zelo neperspektivno vezo, ki mi je že dalj časa jemala energijo in v kateri sem bila nesrečna. O prekinitvi sem razmišljala že dalj časa pred tranzitom, a nisem našla poguma, moči in odločnosti. Potem pa je prišel Saturn in s pomočjo Urana opravil "umazano delo" namesto mene.Ob tretjem saturnovem prehodu sem imela tudi operacijo (saturn je vladar 6. hiše zdravja), nekoliko kasneje, ko se je Saturn že oddaljeval, pa sem spoznala svojega sedanjega partnerja. Torej, tipični šolski primer: stik med Saturnom in Uranom je stik med starim in novim. Ker je šlo za napet aspekt, je staro odšlo, prišlo pa novo (čeprav ne brez pretresov). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> stik med Saturnom in Uranom je stik med starim in novim. Ker je šlo za napet aspekt, je staro odšlo, prišlo pa novo (čeprav ne brez pretresov). saturn konjunkcija Uran vedno prinese sok. Obratno tudi, samo malo manj. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...Najbolj pozitivno pa me je presenetil sicer negativen tranzit (opozicija) Saturna k Uranu (4. hiša, vladar 7. hiše), ki je sprožil nepričakovana dogajanja na področju partnerstva, ki so mi pomagala prekiniti zelo neperspektivno vezo, ki mi je že dalj časa jemala energijo in v kateri sem bila nesrečna. O prekinitvi sem razmišljala že dalj časa pred tranzitom, a nisem našla poguma, moči in odločnosti. Potem pa je prišel Saturn in s pomočjo Urana opravil "umazano delo" namesto mene.Ob tretjem saturnovem prehodu sem imela tudi operacijo (saturn je vladar 6. hiše zdravja), nekoliko kasneje, ko se je Saturn že oddaljeval, pa sem spoznala svojega sedanjega partnerja. Torej, tipični šolski primer: stik med Saturnom in Uranom je stik med starim in novim. Ker je šlo za napet aspekt, je staro odšlo, prišlo pa novo (čeprav ne brez pretresov). Zelo dobro napisano. Poučno. Tudi zame, ki me nekaj sličnega čaka v kratkem - le da v konjunkciji. Pestro bo, o tem ni dvoma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 upam bern, da boš vsaj malo opisal dogajanja, da se še drugi kaj naučimo in smo bolj pozorni. psycha, se mi zdi ful fajn, kar si napisala, ker tako lepo podaš dogajanje. pa tudi to, da sami na nek način "izberemo" in imamo od "slabega" tranzita lahko vendarle "pozitivno" bilanco stanja....hvala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Moon Square Pluto, Moon Sextile Chiron, Moon Sextile Saturn, Moon Trine Uranus. Moji tranziti... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 MALI OGLAS Brezplačno oddam tranzit PLUTON kvadrat SONCE, prijaznemu, optimističnemu in veselemu človeku. Še več, če se odločite zdaj, vam v nekaj letih oddam še saturn konjunkcija pluton, tako vaše življenje še zdaleč ne bo dolgočasno, temveč polno prevratov. In to še ni vse - če se odločite v naslednjih 10 minutah, vam brezplačno pripada še pluton opozicija saturn - tako bo vaše življenje res popolno. Pokličite na brezplačno število: 080-80-80 POKLIČITE ZDAJ!!! Operater vas čaka.... SOKRAT d.o.o. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 a misliš Sokrates, da se bo kdo javil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 upam, da kakšna naivčina............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Hm, do podarjenih stvari sem ponavadi mal skeptična... ...pa še sam neke obljube za prihodnost...sem bolj za realno, zdajšnje stanje... recimo....Pluton konjunkcija Saturn, kot dodatek Pluton opoz Venera...pa še saturn konj Sonce...da se lepše sliši... In to vse takoj, ZDAJ..ne pa neke čirečare bogvekdaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Pri meni pa Mars konj Neptun , pa Venera gre k Neptunu... Sonce kvadrat Pluton... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Čutim jih še prav dober, ampak da te lahko tako zmozgajo, da ti počutje pade na dvojko (na lestvici od 1 do 10!), mislim, da se tako slabo kot danes dopoldne še nisem počutil v svojem življenju, pa sem že dolgo na svetu, da ne bo pomote, se ne smilim sam sebi, še diham in brcam, moraš pa verjetno tudi to kdaj doživeti in preživeti, v glavnem.....od danes naprej še 100% bolj verjamem v astrologijo in tranzite, bil sem pa definitivno premalo pripravljen, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 boris - stisni zobe.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Hvala Sokrates, saj zobi so tudi na udaru poleg ostalega zdravja, zato je poskrbel ata Saturn, se še držim, lp... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ah, sicer pa Boris, se dan današnji dobijo lepe proteze................ zamahni z roko in pošlji saturna nekam................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Saj jo še ne rabim, čeprav me zelo bolijo zobje te dni, največja tragedija pa je, ker hčerki pa ta isti sekalec, ki mene boli njej poči na polovico sredi noči in bo moral ven, pa ima čudovite zobe ....Saturna sem nagnal naprej, vsakih 12-13 let naredi zdraho v tranzitni opoziciji, hja, tolk let nazaj sem shujšal skor za 30 kg in nehal kaditi, pa začel nekako bolj živeti....ampak sedaj pa tudi ne bom začel grešiti nazaj, se bo treba nekaj preobraziti, lep dan kljub vsemu.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Borism..drzi se..saj ves..nikol ni tako hudo, da ne bi moglo bit se hujse....al pa nikol toliko dobro, da ne bi bilo se boljse... meni se zdi, da bomo ta mesec vsi vec ali manj nihali... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 nihali :OO!: :OO!: ...če misli to trajat cel mesec, kar je bilo zadnjih par dni, bi raje kam izginila...in to sama pred sabo ...upam, da vseeno ne bo tako hudo in da je šlo tahujše mimo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ...khhhm... ...no ja... bomo vidli, a ne... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Borism..drzi se..saj ves..nikol ni tako hudo, da ne bi moglo bit se hujse....al pa nikol toliko dobro, da ne bi bilo se boljse... meni se zdi, da bomo ta mesec vsi vec ali manj nihali... Hvala za spodbudo, saj imaš prav Oona Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Danes se dovrsi aspekt Venera kvadrat Neptun. Se mi zdi, da kar vpliva... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Meni se tudi zdi, pa še v slabem nekaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Zanimivo, da sem sedajle pogledal današnje tranzite in v tej minuti mi gre Mesec čez Plutona v zdravstveni hiši, kar pomeni, da bo še treba marsikaj zdržati, menda bo ja boljše, ko se mi odalji iz te 6.hiše, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Ravnokar se je dovrsil aspekt Venera konjunkcija Mars. Smo kaj zaljubljeni? Al kje ste vsi? hmm..kolk mamo teh ljubavnih smeskov... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ravnokar se je dovrsil aspekt Venera konjunkcija Mars. Smo kaj zaljubljeni? Al kje ste vsi? hmm..kolk mamo teh ljubavnih smeskov... ..trenutno nimam časa...bom jutri, ko bom prosta Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.