astra 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 En zanimiv tranzit sem opazila...ko bodo v konj Sonce, Pluton in merkur..bodo tvorili NATANČNO opozicijo moji natal Veneri... Svašta... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Dons me neki j****, pa sumim tranzit... Ker o tranzitih nimam pojma vas prosim za obrazlozitev... Mercury Conjunction Neptune, exact at 23:23 Moon Conjunction Pluto, exact at 21:03 Moon Trine Mercury, exact at 05:48 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dons me neki j****, pa sumim tranzit... Ker o tranzitih nimam pojma vas prosim za obrazlozitev... Mercury Conjunction Neptune, exact at 23:23 Moon Conjunction Pluto, exact at 21:03 Moon Trine Mercury, exact at 05:48Merkur konjunkcija Neptun sigurno deluje, lunini tranziti pa hitro minejo. Odvisno pac cemu vlada Merkur in Neptun. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>En zanimiv tranzit sem opazila...ko bodo v konj Sonce, Pluton in merkur..bodo tvorili NATANČNO opozicijo moji natal Veneri...Svašta...Daši pa natančno opozocijo z luno in še natančno konjunkcijo z uranom (ful že čuti tole... pravi 'a češ mal pogledat, do kdaj bom mele tele smotane zvezde, k je tu mač' ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Me gnjavi nekaj. Imela sicer kar pozitiven aspekt: mars konjunkcija Venera, in potem bo še Mars konjunkcija Jupiter- v 12.hiši.Ampak zdajle imam pravo štaloMars opozicija Saturn. Cele tri dni bo tale šmorn..Akcija, pa bremza Najbolje, da grem kar spat. Aja..sicer neke blazne koristi od marsa na Veneri ni bilo. Edino kregalno sem bila razpoložena te dneve..in potem hrbet obrnila v postelji. Mulo kuhala(itak, če vemo, da je ta šmorn v 12.hiši), še vedno mulo kuham(še vedno vse v 12.hiši) in kar se mene tiče..sem lahko v nedogled v muli. Čeprav tole ne reši nič..samo odloži in prestavi vse skupaj. Retro merkur pa tudi ni na moji strani...aja..tole že v drugo temo sodi. Nekaj pozitivnega pa tudi bo...namreč Venera bo tvorila konjunkcijo Jupitru(12.hiša). Mogoče se bom nehala mulit Ali pa imela povečan apetit in opet nič z hujšanja Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Mene pa zanimajo vaše izkušnje pri tranzitih, ki se ponavljajo na vsake par let (npr.10let)... Ali vsakič vplivajo enako oz. podobno (na isto področje - pač glede na hišo v natalni karti) ... ali različno, glede na starost in razvoj osebe? Sem prišla v obdobje jupitrovega tranzita čez MC, Pluton ter Sonce,.... pa sem ful neki pričakovala in na tihem ugotavljala kje neki bi se to lahko poznal.... No, pol sem pa ugotovila, da sem enake tranzite pravzaprav doživela že pred 11leti - nekje sredi srednje šole. In kokr se spomnim, sem takrat ful neki ambiciozno študirala tiste bukvice ... Torej posledično bi morala sedaj doživeti uspeh pri delu ... Uf, to bi blo fino ] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Mene pa zanimajo vaše izkušnje pri tranzitih, ki se ponavljajo na vsake par let (npr.10let)... To je različno, jupiter pride na isto točko na vsakih 12 let, saturn porabi 30 let, da pride okrog, uran 80 let in nikoli ne stojijo tako, kot pred leti, zato ti glej samo tranzit jupitra, ki ti prihaja na MC, ugodno za študij, službo, nekaj pomembnega zate. Pri tranzitu na sonce se lahko še mal zrediš, tko al drugače, mogoče zanositev in podobno. Boš sama povedala, ko tranzit mine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Jupiter je z zanositvijo povezan skoraj izključno samo v primeru, ko gre za drugega ali še kasnejšega otroka, saj pomeni širjenje (družine, materinstva...). S prvim otrokom je povezan kvečjemu v primeru, da je imela dotična ženska pred tem hude probleme z zanositvijo, donositvijo ali porodom (splav, mrtvorojenec, ne-zanostitev in podobne travme). Jupiter potem to nekako "sprosti" (kar je spet neke vrste širjenje). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 ...,ugodno za študij, službo, nekaj pomembnega zate. Pri tranzitu na sonce se lahko še mal zrediš,... Hja, dobr, da mi gre čez Sonce pol samo enkrat (direkt) ... Čeprav opažam, da sem se že mal zredila,...sam upam, da je to samo zimska zaloga Drugač mam pa konc januarja eno licenco za narest, pa mi je zato tale jupiter kot naročen (da se bom lažje učila in izpit naredila )... Pa direktor mi na delu bolj ali manj že diha za ovratnik, tko da tle tud rabim mal jupitrovega pospeška... Hja, po Plutonu čez Asc bo tale Jupiter pravi balzam Bom poročala, vsekakor ... Pa odkar ste me tko fajn naučil tranzite gledat , sem ugotovila oz. z njihovo pomočjo razložila tisto kar me je vedno ful zanimal: Zakaj, kako in od česa se je pri mojih 9,10 letih zgodil totalen preobrat in sem se spremenila za 180°...Si morm enkrat vzet čas, še mal bolj naštudirat in vam malo poročat Lunca, Bern, hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bern,kaj pomeni konjuknkcija tranzitnih Jupitra in Plutona v 1. bajti, nato sledi konjunkcija tranzitnega jupitra z natalnim plutonom v 2. bajti? Kako? Čuj, iz tvojega teksta mi nekaj ne štima. A gre za tvoj horoskop? Če je tako, potem je JU že šel čez tvojega PL in je trenutno v 2. hiši (po sistemu hiš Koch, seveda). To je drugi del tvojega citata, ki je v redu, ampak prvi del pa mi ne gre v lajšto. Kajti PL je tebi tranzitiral prvo hišo (se je šetal po njej) samo v letih '77 in '78, a takrat Jupitra ni bilo blizu, da bi bi lahko šlo za "konjunkcijo tranzitnih JU in PL", kot si napisal. - Če gre za koga drugega, potem je vsakih 13 let dosti možnosti - '81, '94, '07 itd.. Ampak še vedno velja, da je more biti "natalni Pluton pri nikomer istočasno v 2. hiši in potem enkrat tranzitira skozi prvo". Tole pa ne bo šlo. Kajti NJEGOV obhod je predolg - 265 let cca. Verjetno gre torej za lapsus. Samo v teoriji - da ne izpade, da samo šimfam - daje pa PL pri tranzitu skozi prvo hišo povečano potrebo po izražanju in uveljavljanju svojega ega (običajno gre takrat za globoke notranje spremembe), Jupiter pa vsako zadevo, na katero naleti, samo še razširi. Če torej PL ruši, potem JU doprinese, da je to rušenje "ono stvarno" rušenje - dibidus! Tut trava več ne raste... JU v tranzitu prek natalnega PL: hm, tu je zadevo treba kljub vsemu gledati bolj globalno. Ali je ta PL negativec v horoskopu ali je tvoren? Kajti na ta način ga bo JU tudi vklopil oziroma mu olajšal delo oziroma omogočil, da se izrazi. Ne da bi hotel prejudicirati, ampak če ta PL/02 napoveduje finančno težavo, potem JU to spremeni v totalni bankrot. A če taisti PL nemara - da ne bomo vsega gledali samo črno - pomeni velik zaslužek (morda s pomočjo manipulacije - kajti kljub vsemu gre za Plutona!), potem JU iz tega napravi RES VELIK zaslužek. Nekako takole. Je pa seveda še odvisno, kako so ti planeti povezani itd. itd. Okej? Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Bobnarček (neki si miljončke omenjal )in kakšne tranzite imam jaz trenutno na zmenku - Pluton op. MC, Pluton sekstil Uran, Pluton kvadrat Asc, Saturn konj. Luna, Saturn sekstil Asc,Saturn trikotnik Mars, Neptun sekstil Kironček, Kiron trikotnik Asc, Kiron sekstil Mars in Jupiter kvadrat Jupiter, Jupiter trikotnik SaturnPlutonček me bo popolnoma preobrazil, a? Glede na to, da gre proti četrti hiši, kjer se skriva še Sonček, Saturn me uči česa - potrpežljivosti?Ali zato vztrajam tu kjer sem (delo). glede na to, da počasi prihaja v 11. hišo imam filing da me zapuščajo tudi prijatelji, hm, ali jaz njih? če se prav učim gledam in razmišljam, me na vseh področjih čakajo spremembe, še najbolj pa spremembe v meni, na kar nakazujejo tudi sanje....upam, da bodo v kešu spremembe na bolje, zdej si pa res že zaslužim zadihati na tem področju...luna mi pa itak trenutno dela zbrko na čustvih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja,eh, nekaj sem zamrdau hej, super si to naredil ... ...k je lih pr men tranzitni PLU v 1bajti in tranzitni JUP bo med prazniki prvič pohodil natalnega PLU.... Tko da, če ne druzga si men zrihtal odgovor/razlago za moje tranzite Hvaala Bobnar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 S prvim otrokom je povezan kvečjemu v primeru, da je imela dotična ženska pred tem hude probleme z zanositvijo, donositvijo ali porodom (splav, mrtvorojenec, ne-zanostitev in podobne travme). Jupiter potem to nekako "sprosti" (kar je spet neke vrste širjenje). Ravno pri težko pričakovanih zanositvah sem opazovala tranzit jupitra na ASC, luno ali sonce in v večini primerov so imele srečo takrat. To so bili termini, ko je ženska zanosila mogoče celo brez zdravniške pomoči, čeprav se je predhodno zdravila precej let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 zato pa sem se jaz in tudi že izgubila nekaj, hvala bogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Danes pa pod vplivom T. Venere, ki je v sekstilu z Jupitrom, pa saj to je eden najboljših možnih aspektov, kar naj potraja, lep dan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Kje pa je Uran? A ni danes Uran na sporedu? Nič ne zastopim...ali lahko kaj veš poveš? (Boris lep dan z zvezdami ali brez ) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Lia Boris je pod vplivom tega aspekta, če se ne motim...jaz grem pa spet malce v osamo - še malo pa se bom zaprla v kakšno jamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ej, Selene nice jutrček.... K najprej tebe srečam, dobra vila....je dan takoj lepši.... In zakaj greš v osamo? Boš izstopila iz tega norega sveta....ali greš samo nabrat novih moči....Naj ti rata..... Jst čakam na penzijo :xx!: pa na totalni odklop ....Mislim, da bom babica na motorju....(Pih , bo treba izpit za motor nardit.....) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes pa pod vplivom T. Venere, ki je v sekstilu z Jupitrom, pa saj to je eden najboljših možnih aspektov, kar naj potraja, So se že pričele zabave, jedača, pijača, vse to imata jupiter in venera v planu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Hvala enako Lia Lunca, imaš kar prav, spet se bo treba po praznikih postit , lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Vi pa spet o hrani, sem upala da bo kdo kaj o Amorjevih puščicah napisal...da je danes nevarno po ledu hodit, ker bo Amor streljal.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Vi pa spet o hrani, sem upala da bo kdo kaj o Amorjevih puščicah napisal...da je danes nevarno po ledu hodit, ker bo Amor streljal.... O ja, v lepem sekstilu sta jupiter in venera tudi zraven pri puščicah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Luna je naraščajoča do Božiča . Kar pomeni, da se bo vsa hrana še bolj prijela in bodo po praznikih nujne razne diete x!x Polna Luna bo na sv. Štefana, 26. decembra ob 16.00Jao, če pomislim na večerjo, ki jo naredim na predvečer Božiča in kosilo nasednji dan pri mami Prijateljica mi je rekla, da ima občutek, ds se ji bodo tokrat kosi potice direkno zalepili na stegna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ruby72 nikar se ne sekiraj za ta dan ali dva , čeprav starejši ljudje vedo povedati, da se je čez ves Adventni čas dobro kontrolirati, ker se med prazniki itak že preveč je in premalo miga, sicer se pa bomo kakšno prazno ali polno postili po novem letu. Največji učinek ima in najkoristnejša je polna luna v marcu, takrat se je pametno postiti, da gredo strupi ven. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ja super, post v marcu , potem pa v nakupe pomladno poletnih cotic, šulnov in tobic Kdaj začne spomladi Merkur nazaj? Letos spomladi sem si kupila namreč pregrešno drage kavbojke med retro Merkurjem. Non stop so se mi parale, pa reklamacije, pa odletel gumb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.