Guest SaTurNina 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Hm sam pol bom mela ko pride Saturn iz raka v Leva to vse v 9 hiši kjer že mam notr Merkur pa.., Jupiter.. to bo pol knjukcija Saturna, Merkurja pa Jupitra v 9 hiši ... Kaj pa to pomen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Drugače kvadrat Sonca z Jupitrom in Uranom verjetno ne pomenita nič. Kaj pa , da se upiraš avtoriteti, tudi na faksu? Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Jupiter in Sonce v negativnem aspektu prav gotovo napovedujeta nekaj težavic, kot pravi Mihela, upiranje avtoriteti, pa spori, ki iz tega sledijo..seveda vse zaradi našega najbrž malo čudnega, morda arogantnega obnašanja. Trenutno imam tak aspekt. "Malo" sem nezadovoljna in full mi manjka keša... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jupiter in Sonce v negativnem aspektu prav gotovo napovedujeta nekaj težavic, obnašanja. Trenutno imam tak aspekt aspekt. "Malo" sem nezadovoljna in full mi manjka keša... Jaz tudi jupiter tranzitira 180 na natalno sonce v prvi hiši?? A je to tolk slabo? OOna se ti kaj veže na drugo hišo, če manjka keša? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 T. Mars 120 Venera, ni slabo , saj je že čas, da še pride na obisk kakšen dober tranzit, saj vmes se pa trudimo še z manj prijetnimi tranziti , lepo soboto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Uhh, tole je pa b'lo Borism... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uhh, tole je pa b'lo Borism... Vem, kam cikaš oona, Boris, naj kar pove, kaj se mu je prijetnega dogajalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vem, kam cikaš oona, Boris, naj kar pove, kaj se mu je prijetnega dogajalo. To pa res ne morem javno napisati , super je pa bilo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa res ne morem javno napisati , super je pa bilo Najbolje je , če tranzitni Mars na enkrat aspektira tvojo in partnerjevo karto harmonično. ( Marsa, Venero...) Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa res ne morem javno napisati , super je pa bilo Ma ni treba pisat, saj itak vemo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ni treba pisat, saj itak vemo... To je bilo, gremo naprej, sedaj so me pa pritisnile tri opozicije :xx!: ...sonce 180 uran, uran 180 pluton, mars 180 mars, saj bi zavriskal, če bi kaj pomagalo ....sedaj je najboljše, kot v onem vicu..." tu čiči, pa čaki" , a ni bila to avtobusna japonska postaja , če veš si res močnejši, pa da veš kdaj mine še tolk bolj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> To je bilo, gremo naprej, sedaj so me pa pritisnile tri opozicije :xx!: ...sonce 180 uran, uran 180 pluton, mars 180 mars, saj bi zavriskal, če bi kaj pomagalo ....sedaj je najboljše, kot v onem vicu..." tu čiči, pa čaki" , a ni bila to avtobusna japonska postaja , če veš si res močnejši, pa da veš kdaj mine še tolk bolj Men se zdiš bolj miren tip, lahko ti to tudi koristi, da končno postaviš meje in poveš kaj ti je okej in kaj ne, napram avtoriteti. Meni, ki sem tudi bolj pri tistih, ki jezo blokira kar malo koristijo take opozicije, da si končno dovolim povedati, da pa tega jaz ne bom prenašala. Poleg tega pa je vsak aspekt tako in tako lahko le dober. Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Hvala Mihela , res me preizkuša, skušam potegniti ven le dobro ....sedaj sem opazil še opoziciji merkurja z uranom in jupitra z mesecem, kot sem omenil napad opozicij , lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Retrogradni Saturn je "prišetkal" nazaj v 1.hiško... sej verjetno veste, kaj to pomeni. :xx!: Nič ne gre, tako kot sem si zamislila. Polno enih drobnarij in majhnih ovir, ki ne dajo dihat. Čutim, da moram nekaj spremenit, pa ne morem, oz. ne gre, zaradi takšnih in drugačnih razmer. Ko je bil v 2.hiši, sem se načakala, da so mi nakazali denar... pa še tvori mi kvadrat na Venero... no ja, sej prhajajo boljši dnevi. Kako pa ostali čutite retrogradni Saturn v svojih bajticah? Drugače pa tut o opoziciji Marsa in ASC, ki se mi dogaja trenutno, lahko povem, da daje ogromno energije. Ki jo najlažje sprostim, če grem športat. Pa malo moram popazit na jezik Merkur je prišel v mojo 9.hišo in spet me vleče v nova znanja Tut faks me zelo zanima spet - škoda, da je Merkur tko hiter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Danes: Mars Opposition Mars exact at 05:41 :xx!: Uranus Opposition Pluto, exact at 03:30 :xx!: Mercury Conjunction Chiron, exact at 18:52 :xx!: Sun Conjunction Mercury, exact at 10:45 Moon Square Sun, exact at 12:58 :xx!: Moon Trine Mercury, exact at 17:53 Moon Sextile Venus, exact at 16:06 Moon Sextile Uranus, exact at 02:53 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes: Mars Opposition Mars exact at 05:41 :xx!: Uranus Opposition Pluto, exact at 03:30 :xx!: Mercury Conjunction Chiron, exact at 18:52 :xx!: Sun Conjunction Mercury, exact at 10:45 Moon Square Sun, exact at 12:58 :xx!: Moon Trine Mercury, exact at 17:53 Moon Sextile Venus, exact at 16:06 Moon Sextile Uranus, exact at 02:53 Vsak se premakne, če jih ozavestiš, boš preživel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vsak se premakne, če jih ozavestiš, boš preživel. To itak Lunca, še diham , saj gre naprej...."kolo sreče se okreče" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>To itak Lunca, še diham , saj gre naprej...."kolo sreče se okreče" Saj vem Borism, ti si borc z ASC v ovnu, ti boš odležal en dan, drugi dan boš spet fit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 ej..kje najdete te tranzite na kjerm sajtu shit...po moje so tranziti zdele..pr men čist u klincu.. zanima me kje nej jh najdm.. . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Tule lahko pogledaš zanje, ampak prej vpiši svoje podatke KU KUC Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 aja.. ja sej ta sajt..poznam.. aja te tranziti,..sm misla..da jih je kej več... sm opazla..da si jih napisu za dons več..pol se mi je pa čudn zdel..kako da jih je glih na tem sajtu manj napisanih...sam najbrž zato...ker so nekateeeriii žeee miiiiimm hvala..useen...sam res prov neke bad tranzite mam...ful sm žiučna...pa hkrati še bolj ustvarjalna... kr vibrira mi ceu telo..upam da se bo ustavl...k tole je neznosno,., sm pila kamilce..da me mal pomiri..fak..nč ne pomaga...eni ful jointe kadijo...sam če bi jst v tem momentu začela s tem mensezdi da nebi mogla nehat..ker bi me tok pomirill...hmmm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Še tlele na forumu se je "en mal" čutila konjunkcija Merkurja z Uranom... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Proti koncu tedna bo še sonce v konjukciji z uranom, v četrtek pa še polna lunca v devici in še luna 180 uran :xx! Bo verjetno obdobje precej stresno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Proti koncu tedna bo še sonce v konjukciji z uranom, v četrtek pa še polna lunca v devici in še luna 180 uran :xx! Bo verjetno obdobje precej stresno? Ojla Lunca, zna bit hudo tole:Sonce konj.Uran in še polna Lunca ..lahko stresno tudi za zemljo :xx!: Prosim če mi,kdorkoli (lahko tudi ti Lunca ) interpretirate tranzitnega Neptuna preko 12.hiše.Kako gledate na ta tranzit.V hiši ni nobenega planeta,vladar 12 hiše (Uran) v 2.hiši na 21.st..in vladar Rib(tudi 12.hiša) Neptun v 7.hiši.Jaz težko, karkoli ,rečem ker gre zame in me že sama misel na T.Neptuna v hiši bolnic in zaporov prestraši Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Zanima me, kao doživljate Sonce in Merkkur v ribah? A je še kdo bolj zaspan in čist počasn? Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.